![]() |
התמונות האחרונות של גיי קאטלר ודניס וולף..
|
כמה מסה יש לגיי הזה...
|
קטלר נראה כמו 3 משאיות שריתכו אותן יחד (זו מחמאה כמובן).
|
מר אולימפיה 2008 =]
|
קאטלר כל כך גדול שאפילו הוא בשוק מעצמו (רק תראו את הפנים שלו )
|
חחחחחח..... קאטלר ניראה כאילו הוא קורץ עים הפיטמה תשימו לב לשמאלית שלו.
|
אני לא מוצא את הפיטמה השמאלית...
|
התמונות אוף סיזן האלו מראות בדיוק את ההבדל התהומי בינו לבין רוני! אותי הוא בכלל בכלל בכלל לא מרשים. באחוז שומן כזה לא גבוה במיוחד כל הקוים נעלמים...
|
קאטלר פשוט טנק.... ממש ממש ענק.
|
אני יותר אוהב את דניס ...
יותר אסטטי לטעמי ובגדלים האלה מאד קשה לשמור על פרופורציות |
אני אישית דווקא מעדיף מבין השניים את דניס וולף... עוד קצת זמן לדעתי והוא יקח את ג'יי.
|
זה לא תמונה עדכנית של קאטלר
|
ציטוט:
|
דניס אחד הבודיבילדרים המבטיחים בשנים הקרובות..הרבה פוטנציאל יש לו...
|
דניס שליטעעעעעעעעעעעע
|
דניף וולף כריש, אבל הבאדיבילדר הכי מוכשר בעולם היום הוא דווקא קאי גרין, לדעתי הוא יהיה בטופ 6 כבר השנה, באולימפיה הראשונה שלו, ובהמשך יוכל גם לזכות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לגמריי... ג'יי נראה מעולה. |
קאי ללא ספק יהיה בטופ 6
|
הבעיה היחידה של קאי גרין זה שהוא מתחרה כל כך הרבה
אני מת שהוא ייקח איזה שנה בצד ויחזור טרול מערות חבל שמצבו הכלכלי לא מאפשר את זה. |
ציטוט:
הבחור מדגמן להומואים, זוכה פה ושם בתחריות, ובכללי "הדבר הבא" כך שספונסרים לא חסרים לו, וגם כסף מהצד לא חסר כך שנירא לי שכל העוני שלו זה חרטה |
קאי גרין מסכן לא היה לו ספונסרים ולא זכה בתחרויות עד השנה , הכל השתנה , הוא התחיל לזכות ולקחת מקומות מכובדים בתחרויות הגדולות וסף סוף יש לו כסף ויש לו ספונסר .
|
דניס לא פחות קטן , אבל קאטלר בן :):):):) מטורף!!
|
לא יודע מה ג'י עושה במקום הראשון תאמינו לי
|
ציטוט:
אם הכתפיים שלו היו באותו מצב אז הוא יכול לשקוח על טופ 6 |
ציטוט:
:ok: :ok: :bow: |
קאי גרין
http://www.youtube.com/watch?v=4CWzlnwEjuc פאק איזה כורוגרפיה נחמדה.. מישו יודע אולי איזה מקום הוא לקח בתחרות הזאת? (ארנולד האחרון) |
לא יודע מה איתכם אני דווקא אוהב את קאטלר והוא יקח גם השנה אני מקווה נירא לי חלק גדול מהפורום
לא אוהב אותו ביגלל זה מלכלכים אליו וראשון זה המקום שהוא אמור להיות בו לדעתי הבחור פשוט ענק!! לדתעתי באוף סיזן אף אחד לא יכול להיתקרב למיימדים שלו (אני מדבר על באדיבילדרים בגובה שלו, וגם כאלה יותר גבוהים מימנו לא הרבה עוברים אותו) |
:sbb4:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בהמה..
מפחיד להתנהגש בו Pp |
ציטוט:
|
קאי גרין דומה לטורף מהסרט "הטורף" חחח
|
ציטוט:
|
קאטלר הזה כמה שהוא נמוך ככה הוא רחב הרוחב מפצה על הגובה חח מאסה אדירה, וולף הזה לא מפסיק לגדול
|
ציטוט:
|
קאטלר הוא 173 זה נחשב ממוצע..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ