![]() |
Six Pack מר ביישן
ציטוט:
2. אני זוכר שגלשת בFXP פעם לא ? :laughing: 3. הו עכשיו אני נזכר, פעם ביקשת שם ניהול ? :mellow: 4. "שלום איך מקבלים פה ניהול" חאלאס לשחק אותה ספרטה, המובחרים שבמובחרים "אני לא גולש בפורומים כאלה, יש לי היקף 40 יו יו" הייקר כשמישו פה מתחנן להורדות רוב ההורדות מFXP חוץ מזה זה פאקין דיבורים כללי, תנו לדבר בשקט! |
החתימה שלי הרגה אותי
|
ציטוט:
|
לא מבין למה סגרתם את הדיון הקודם, בדיוק שזה התחיל להיות מצחיק.
אז אני יעשה שיחזור: זה אח של סופרגיטר! |
אופס דאבל
|
הוא "הולך לעשות את הבלתי אפשרי "
אל תזלזל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
wtf?
סיקס פאק ב FXP? לא הייתי מאמין... חחח יוסי לקחת יותר מדי רציני את הנעילה.. |
ציטוט:
כאילו הוא לא נכנס לשם, יעני אני אמור להתבייש והוא ביקש שם עוד ניהול והוא טהור כמו מריה הקדושה |
ציטוט:
|
:):):):) בונה אחי אתה לא פראייר :boxing:
|
ציטוט:
|
הבנתי נכון
וגם אם לא מה יש להתבייש, יעני הם נחותים וישראל בודי השרירנים המובחרים? כל אחד פה היה שחיף פעם וחשב שאבקות זה אסטראידים שמטרבוליים יאללה הלכתי לישון, נקווא לפוסט מעניין |
ציטוט:
עכשיו אתה נזכר דווקא ללכת אל סיקספאק בתלונות, אחרי שלפני כמה שבועות היה דיון רק על Fxp? עזוב אותך שטויות, שאנשים יחשבו מה שבא להם לחשוב, סתם חבל לפתוח דיון ולהתחיל ריב. |
זה לא עניין אותי עד שלא הגיע לעניין אישי עליי
יעני אני צריך להתבייש בזה שאני גולש בfxp באשכול הקודם תראה מה הוא כתב... |
ציטוט:
|
בונא דוגרי בימיוחד השני הזה דוקטור שרירים נראלי באנגלית הפקח החדש וגם איתך אלון לצערי הפכתם תפורום לבית כלא כל דבר נועלים ומביאים אזהרות מה אנחנו פה בכלא
|
ציטוט:
ניסיתי איזה חודש-חודשיים להרים תרמה, הגבתי בכל דיון איזה סיפור שלם לתקן את כל הטעיות שבאשכול אבל איבדתי תקווא ... סך הכל ילדים קטנים בני 13, יגדלו קצת יבינו בעצמם וזהו... |
סוהר!! סוהר!! :bow:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחח סתם אחי |
תשמעו, יש רק 3 נושאים נעולים ב-2 הדפים האחרונים... לפחות 2 מהם מוצדקים.
אני לא רואה שום בית כלא או הגברת החומרה בנעילת דיונים... להפך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Blabla144 ביחית דינק ההקפים האלה נכונים מה שרשום?
|
ציטוט:
|
פשש יפפה אחי אני התחלתי מהיקף יד 40 ועכשיו 35 בערך אך ירדתי יא אללה \=
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אל תשכח שהתחלנו בגיל 14 וחצי בערך... זה לא שהיינו אמורים להיות עם יד הרבה יותר גדולה מזה...:11: |
ציטוט:
|
ציטוט:
המבין יבין. |
דבר ראשון לא התכוונתי אליך התכוונתי לבחור מ Fxp.
דבר שני אני גלשתי שם בדיוק שבוע, פתחתי שם כמה פוסטים אבל העיקר זה בגלל ההורדות. דבר שלישי אני לא נעלתי את הפוסט, ומנהל שם אפילו בתשלום אני לא ארצה להייות. אחלה לילה שיהייה |
לא הבנתי שמישהו יסביר לי מה הולך פה?
|
אני יגיד לך מה הולך פה חלק מהמנהלים הדם עולה לראש ואין להם את הכבוד לבקש כמו גברים סליחה
יוסיק אני איתך אח שלי |
ציטוט:
|
ציטוט:
בתשלום אני מוכן להיות מנהל שם למי אכפת איזה פורום העיקר להרוויח כסף בלי לעשות שום דבר חח |
פורום דיבורים התחילו לנעול כל פוסט שני , קיצור על ההנהלה מסריחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סתם הם כל יום בא מנהל אחר ונועל מיליון פוסטים |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מלריב עם אנטון לא עושה כלום. |
|
מה מתלהבים ממנו? הוא הכל אבקות..זה לא טבעי בכלל..חבל..
:):):):) סתם סתם...הייתי חייב קראתי את התגובה של איזה ילד שם... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ