![]() |
תמונה שלי, %שומן?
בכמה אחוז שומן אתם מעריכים אותי?
http://img291.imageshack.us/img291/9696/dsc00536ke8.jpg http://img181.imageshack.us/img181/2136/dsc00537ez3.jpg תודה ;) |
ציטוט:
בכל מקרה תתחיל להתאמן:) במקרה הנ"ל האחוז שומן לא משנה,תתחיל מסה |
14-15
|
13-12
|
מה זה משנה? ככה או ככה אתה חייב מאסה
|
ציטוט:
עוד תגובות בבקשה |
אתה רציני רוצה לחטב? holyshit.
תן מאסה מאסה ומאסה... מה קוביות? לא ישאר ממך כלום... |
ציטוט:
במאסה ייראו שרירים בולטים או שהכל סתם יהיה ענק? |
:no: איזה חיטוב אתה טעשה חיטוב אתה תעלם
|
די בחייאת זה כבר ממש מעצבן שמעלים תמונות שואלים אחוז שומן שבעצם יודעים שאתם לא עוברים את ה-13-14... אז בשביל מה ?
כאילו אחי דוגרי אל ברור לך שאתה צריך לעשות מאסה ? לא ברור לך שאין עליך כמעט כלום ואם תעשה חיטוב אני בספק אם יהיה מה שאתה רוצה בכלל... אבל לך עם הראש בקיר תעשה חיטוב ותבין על מה מדברים... פעם הבאה שאתה מעלה תמונות תעלה אותן במצב שאפשר לתת ביקורת על משהו ולא אחוז שומן בבקשה. |
11-12 הייתי אומר..
|
ציטוט:
אני בסביבות ה14 נראה לי פשוט הייתי צריך לראות אם זה באמת ככה בקיצור אתם אומרים מסה?.. עד מתי? עד שאני יהיה 80 ק"ג? ואם אני נכנס למסה ז"א לא לעשות הרבה אירובי (ריצות) במכון כמו בחיטוב? |
סביב ה 12.
תעשה מסה,עד שתסופק מעצמך |
13-14לפי דעתי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אי אפשר לעבוד מסה ולהישאר על אותו אחוז שומן? |
בטח שאפשר זה קשה אבל אפשרי
תעלה במאסת שריר לא מתכוונים במאסת שומן תקבע מטרה ומישם תתחיל חיטוב אבל לא שתיים שלוש קילו זה עבודה של חצי שנה מינימום אפילו שאני לא מבין כלכך אה אל תסמוך על ברוך |
ציטוט:
|
תעשה חיטוב
למה? כי העד הקיץ מאסה אתה לא תצליח לפתח אז לפחות תחטב תצמך לקראת הקיץ ים בריכה באלאגנים ואחרי הקיץ תן במאסה ארוכה |
ציטוט:
|
ציטוט:
תשמע גבר כנס למסה דחוף כל דבר אכיל לפה שנה הבאה שתהיה 80 קילו ויותר תתחיל לחטב שים זין על הקיץ הזה כי במצבך זה יתמשך לקיץ הבא ואז תידפק .. |
ציטוט:
ד"א תפעיל את הראש - איך אפשר לרדת בשריר אבל לעלות בהיקף יד? |
ציטוט:
אני אלך נגד כל הסיכויים על חיטוב לא בא בקיץ להיות בטטה |
ציטוט:
אבל אתה סתם משקר תעצמך ואתה יודע את זה :( |
אתה צודק עכשיו לא יהיו לך נדודי שינה.
|
טוב אני לא רואה סיבה לחטוף עצבים (למרות שגם אני חטפתי)
הכל נובע מחוסר ידע בנושא ... ילד אז ככה חיטוב עושים אנשים בעלי אחוז שומן גבוהה או בעלי מסת שריר גדולה .. לך אין לא את זה ולא את זה . מטרת החיטוב היא להוריד אחוזי שומן במקרה שלנו (בעלי מסת שריר גדולה) בכדי להבליט את השרירים שגדלו בתקופת המסה ביחד אם אחוזי השומן אתה צריך לצבור מסה קודם כל ! ואל תתוכח תשמע מה שיש לגדולים לאמר אני ידבר איתך בשפה שלך : בשביל שיראו לך קוביות קודם כל צריך שהן היו קימות זה לא מולד וקוביות מפתחים במסה מסה זה לא בהכרח להשמין אלה לעלות במשקל (מסת שריר) ואחרי שתראה כמו בנאדם תתחיל לחשוב על חיטוב בינתים אתה צריך לשכוח ת'מילה הזאת |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ