![]() |
סקר|אימונים
כמה פעמים אתם מתאמנים בשבוע...?
וזה טוב להתאמן 2 בשבוע כפרות...? |
1)4.66 פעמים בשבוע
2)לא שתי פעמים בשבוע לא כל כך אפקטיבי |
4-5 אימונים בשבוע Abc
ולא 2 זה לא מספיק...לפחות 3fbw לפי דעתי |
2 אימוני fbw עם כמות סטים כמו בab זה אפשרי ואפשר לגדול יפה ככה.
|
ציטוט:
תתאמן כמו בן אדם עם כמות נורמלית של אימונים בשבוע וכמות נורמלית של סטים וזה מספיק |
ציטוט:
|
ציטוט:
5-6 סטים לשריר גדול, 2-3 לשריר קטן, אימון ביום ראשון ואימון ביום רביעי. |
ציטוט:
|
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע, אבל קורה לי מדי פעם שאני בא 3.... יותר מ 4 פעמים בשבוע זה לדעתי יותר מדי ;] חח אני עושה בעיקרון Ab כל אימון פעמיים בשבוע. כשאני נח 49 שעות בין כל אימון
|
Abc
5 אימונים בשבוע. (בחיטוב 7 ימים כאשר יומיים בשבוע מוקדשים לאירובי). |
ציטוט:
|
טוב אני עושה 6 אימונים בשבוע Ab...יש לי זמן אז מה אכפת לי ובעיקר כי אני מכורר לאימונים אם אני לא מתאמן אני עצבני לכל היום...
זה בסדר??יש בעיה להתאמן 6 פעמים בשבוע למרות שאני עושה רווח של לפחות 48 שעות בין אימון לאימון(על אותו שריר)??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ככה זה טוב לטעמי. |
Abcxabcx 6 אימונים בשבוע זה בסדר?
עריכה: 9 לקטן ו12 לגדול |
ציטוט:
ו-3 לקטן...בערך... אני דווקא כן גודל...נראה לך שזה פוגע בגדילה שלי....:):):):)(נשמע כמו שאלה של נוב)..של השריר... |
ציטוט:
|
Abxabx
Abxabx .... מה ההבדל.?? |
ציטוט:
סלים שיידי, אצלי זה עם XX בסוף, שתי ימי מנוחה (שישי שבת). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט ABXABXX זה יוצא ראשון-אימון שני אימון שלישי מנוחה רביעי אימון חמישי אימון שישי ושבת מנוחה.. ככה ששישי ושבת הם הימים שהכי כיף לנוח בהם... וגם אתה הולך בימים קבועים בניגוד לשיטה שאתה הבאת אבל זה לא נראה לי כזה קריטי... זה לא מה שיגרום לך לעלות במסה בצורה משמעותית יותר מהשיטה השניה |
תגיד אורי מה אתה אומר על A-חזה גב וכתפיים וb רגליים ידיים ובטן?
|
ציטוט:
ד"א...החלוקה היא בדיוק כמו שאני עושה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
קיצר סליחה טעות שלי... ואורי ענה לך כבר על השאלה אז מיותר לענות.. |
6 פעמים בשבוע ABC ABC שבת חופש:jockey:
|
ציטוט:
זה לא טוב למערכת העצבים אם אתה לא נח לעיתים קרובות יותר(אתה נח פעם ב7 ימים) ועוד משהו.. מה החלוקה שלך? |
נמרוד אח שלי קטן,
מקווה שלא נעלבת,יחסית לילד בן 14 אתה יודע הרבה רק אתה צריך להבדיל בין תאוריות שטותיות לבין דברים שהוכיחו את עצמם נראה לך שמתאמן רציני יכול לגדול עם 2 אימונים בשבוע? |
5-6 במצב רגיל
בחופש אני עובר ל10-12 אימונים בשבוע (2 ביום) |
ציטוט:
|
2-3 בשבוע!
|
ציטוט:
|
5 אימונים בשבוע.
Ab-rest-cde-rest |
ציטוט:
|
חופש גדול אתה מקבל את האמ אמא של האימון יתר ולא חוזר לעמוד על הרגליים למה לעשות שטויות? זה שתתאמן פעמיים ביום לא יתן לך תוצאות יותר טובות זה סתם יפגע בך, מערכת העאצבים שלך תתמוטט וחבל..
אני אומר את זה לטובתך... |
חח הוא לא מתאמן לא יום ולא יומיים אל תתיחסו אליו כמו למפגר אם הוא מתאמן ככה הוא יודע למה
|
כנראה שלא כולם אנאירוביים..
|
אני יודע שהוא מבין פי כמה ממני אבל זה לא נשמע בסדר...
בכל מקרה יש הסבר? אני אשמח לשמוע אותו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ