ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   לכל מי ששותה בבוקר קריאטין (https://israelbody.com/showthread.php?t=34811)

blackbimer 14-05-08 01:35

לכל מי ששותה בבוקר קריאטין

אני קם בבוקר וישר מתחיל עם כל הגועל נפש הזה שנקרא מים

איך אתם עושים את זה?

זה טוב להוסיף את זה לשייק חלבונים שאני שותה בבוקר?

ואז אחרי זה עוד איזה 400 ליטר מים?

ומה עם ארוחת בוקר..?

gil-Nissim 14-05-08 01:49

כן אפשר להוסיף את זה לשייק.
או אם מים בלבד.

בבוקר תאכל קודם פחממה, ואז תשתה...יותר עדיף אם פחממה זמינה..

לא כדי לשתות את זה עם מיץ, למשל כמו תפוז, החומציות של התפוז מקשה על הקריאטין להיקלט בגוף.

blackbimer 14-05-08 18:00

ועם חלב?

כי על הבוקר אני שותה שייק חלבונים על חלב להוסיף לשם את הקיראטין?

שייקה 14-05-08 22:27

אתה יכול להוסיף 2-4 כפיות סוכר ענבים...

שחר 15-05-08 11:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שייקה
אתה יכול להוסיף 2-4 כפיות סוכר ענבים...

מחזק , גם אני עשיתי כך...

shikoLM 15-05-08 12:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שחר
מחזק , גם אני עשיתי כך...

ומה 2-4 כפיות אמורות לעשות?

שחר 15-05-08 12:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
ומה 2-4 כפיות אמורות לעשות?

לשפר את הטעם ולשפר ספיגה

shikoLM 15-05-08 15:51

הטעם נתון לויכוח את הספיגה 2-4 כפיות לא ישפרו גם לא 10.

Sugarzaza 15-05-08 16:27

ציטוט:

הטעם נתון לויכוח את הספיגה 2-4 כפיות לא ישפרו גם לא 10.

זה משפר את הספיגה הקוגנטיבית של בולשיט שיווקי..

Nadav19 15-05-08 17:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
זה משפר את הספיגה הקוגנטיבית של בולשיט שיווקי..

ועד לפני חצי שנה כולם יכולתם לחתום פה לאנשים שהספיגה יעילה יותר בשילוב סוכר ענבים.
זה רק מראה איך הדעות של כל אחד משתנות בהתאם למחקר הכי עדכני, שלאו דווקא הוא צודק.
עוד שבועיים יצא מחקר של פרופ' גינקלצוויץ', שיטען שסוכר ענבים גורם להפרשת טוסטסטרון מואצת, וכולם ילכו אחריו בעיניים עצומות.

בקשר לפותח הפוסטט, פשוט תעשה לך שייק נחמד של אבקת חלבון + קריאטין + חלב,
את המים תצרוך במהלך היום ואל תעמיס על הבוקר ליטר מים.

Sugarzaza 15-05-08 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
ועד לפני חצי שנה כולם יכולתם לחתום פה לאנשים שהספיגה יעילה יותר בשילוב סוכר ענבים.
זה רק מראה איך הדעות של כל אחד משתנות בהתאם למחקר הכי עדכני, שלאו דווקא הוא צודק.
עוד שבועיים יצא מחקר של פרופ' גינקלצוויץ', שיטען שסוכר ענבים גורם להפרשת טוסטסטרון מואצת, וכולם ילכו אחריו בעיניים עצומות.

בקשר לפותח הפוסטט, פשוט תעשה לך שייק נחמד של אבקת חלבון + קריאטין + חלב,
את המים תצרוך במהלך היום ואל תעמיס על הבוקר ליטר מים.

לא, לפני חצי שנה, שנה, או 10 שנים המצב היה דומה, אנשים שלא ידעו הסתמכו על פרסומות, בלי לבדוק את הביסוס המחקרי. זה שהיו פחות אנשים שיודעים מה המחקרים אומרים זה סיפור אחר. בכל מקרה, מבחינה פיזיולוגית, סוכר ענבים לא יעיל בספיגה של קריאטין עכשיו באותה מידה שהוא לא עזר לפני חצי שנה.

Nadav19 15-05-08 19:04

ציטוט:

לא, לפני חצי שנה, שנה, או 10 שנים המצב היה דומה, אנשים שלא ידעו הסתמכו על פרסומות, בלי לבדוק את הביסוס המחקרי. זה שהיו פחות אנשים שיודעים מה המחקרים אומרים זה סיפור אחר. בכל מקרה, מבחינה פיזיולוגית, סוכר ענבים לא יעיל בספיגה של קריאטין עכשיו באותה מידה שהוא לא עזר לפני חצי שנה.

כמה שלפני שנה כל חברים הפורום היו בטוחים, גם עכשיו אתה בטוח.
לא אומר שאתה טועה, כן? פשוט דפדף ללפני שנה ותראי את כל תותח הפורום מדברים בביטחון כזה על סוכר הענבים.

shikoLM 15-05-08 19:44

ציטוט:

ההודעה שלך כל כך אידיוטית והדיוטית בכל כך הרבה רמות שהמסקנה היחידה שעולה מכך היא שהכותב ניחן בכישרון ייחודי ללוגיקה קלוקלת.
מצד ששני צודק לגמרי מחקרים שמחקרים, תן לי רק פירסומות!

Nadav19 16-05-08 01:55

ציטוט:

ההודעה שלך כל כך אידיוטית והדיוטית בכל כך הרבה רמות שהמסקנה היחידה שעולה מכך היא שהכותב ניחן בכישרון ייחודי ללוגיקה קלוקלת.
מצד ששני צודק לגמרי מחקרים שמחקרים, תן לי רק פירסומות!

העיקר שאני לא אדיוט שמחלק עצות על סמך "ידע" שרכשתי מקריאת מאמר של איזה
פרופסור WANNABE שאף אחד לא מכיר.

Sugarzaza 16-05-08 02:00

ציטוט:

:laughing::unsure:

shikoLM 16-05-08 06:25

ציטוט:

:lol:

YONI 16-05-08 06:59

מה מצחיק בדיוק אני לא מבין?? הוא מדבר פה הכי לעניין מכולם כל אחד פה חכמולוג עם הסמיילים האלה חבל על הזמן

Sugarzaza 16-05-08 09:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI
מה מצחיק בדיוק אני לא מבין?? הוא מדבר פה הכי לעניין מכולם כל אחד פה חכמולוג עם הסמיילים האלה חבל על הזמן

:unsure: :mellow: :laughing:

Nadav19 16-05-08 12:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI

אתה לא מבין? יש להם טאג של vip.

זה אומר שבפורום של ישראלבודי הם נחשבים סופר-חכמים,
אבל האמת היא שכל ילד בן 16 פה לא מבין קמצוץ ממה שהוא מדבר.

Sugarzaza 16-05-08 13:20

ציטוט:

אתה לא מבין? יש להם טאג של vip.

זה אומר שבפורום של ישראלבודי הם נחשבים סופר-חכמים,
אבל האמת היא שכל ילד בן 16 פה לא מבין קמצוץ ממה שהוא מדבר.

מה פתאום, פספסת לגמרי את הקונספט של הVIP. אנחנו פה בשביל לבאס את כולם עם מחקרים, כדי שבהדרגתיות נדחוק אותם לשולי החברה, ובבוא היום נשלוט על העולם.

Blabla144 16-05-08 13:58

ציטוט:

מה פתאום, פספסת לגמרי את הקונספט של הVIP. אנחנו פה בשביל לבאס את כולם עם מחקרים, כדי שבהדרגתיות נדחוק אותם לשולי החברה, ובבוא היום נשלוט על העולם.

חחחחחחחחחחח,נדב אתה דפוק או שאתה משחק אותה כמו שהתחלתה להיתווכח עם מישל על האבקת חלבון אתה מפספס קצת את הנקודה בכל נושא אתה הולך עם הראש בקיר "אני צודק וכולם טועים"
לא תגיע רחוק.

shikoLM 16-05-08 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI

אתה רוצה לדבר לעניין אפשר לעשות גם את זה.
לעיניינו אם אתה מכיר ראיה מחקרית כלשהי שטוענת שצריכת פחמימות בכמויות שדוברו פה בשירשור תשפר את הספיגה של הקריאטין אתה מוזמן לעלות אותה.

אני מצטער לומר לך ההמלצות פה בעבר (עבר די רחוק משהו כמו שנה וחצי - שנתיים) מעולם לא הסתמכו על ראיות מחקריות אלא רק ההמלצות של החברות שמשווקות את אותם מוצרים או על ידי מאמרים שלא מגובים בשום רפרנס, במקום לקבל את השינוי המבורך יש משתמשים שבוחרים רק לתקוף אותו.
לכתוב משהו בסגנון "אתם מסתמכים רק על המחקר האחרון, מחר יצא מחקר חדש שיטען אחרת ואתם תסתמכו עליו" פשוט זועק בורות לשמיים, בכל דיון בפורום שהטענה הזאת עלתה היא נכתבה על ידי משתמשים שלעולם לא מגבים את דבריהם בסימוכין ומסתמכים או על מה שהם קראו בתוויות של המוצר או על מה שהיה נהוג ומושרש.

אני שמח ללמוד תמיד, אם אתה מכיר מקור (כמובן מגובה) שסותר את מה שנכתב פה בפורום תשתף את כולנו.
לכתוב שמדובר בסתם עוד מחקר ומחר יצא אחד חדש הוא דווקא לא לעניין.

Nadav19 16-05-08 17:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144
חחחחחחחחחחח,נדב אתה דפוק או שאתה משחק אותה כמו שהתחלתה להיתווכח עם מישל על האבקת חלבון אתה מפספס קצת את הנקודה בכל נושא אתה הולך עם הראש בקיר "אני צודק וכולם טועים"
לא תגיע רחוק.

אני דפוק והולך עם הראש בקיר?
הבנאדם טען שאין סיבה לצרוך אבקת חלבון אם אני לא באדיבילדר כבד, ואני דפוק? תעשה לי טובה.
שהוא יקום ב 7 בבוקר ויאכל אוכל מוצק.

למדתי הרבה מהפורום ואני לא אומר שאני צודק כל הזמן, אבל דברים כאלה מטומטמים מעצבנים אותי.
ועוד יותר מעצבנים אותי הילדים בני 16/17 שחושבים שיש להם דוקטור בתזונה.

וד"א, למרחק שאני רוצה להגיע - כבר הגעתי בזכות עצמי. ולא בזכות הסוכר ענבים שהמלצתם לפני שנה לצרוך.

Sugarzaza 16-05-08 17:17

הוא אמר שאתה לא חייב, זה הכל. בכל מקרה זה לא קשור לנושא הזה

Blabla144 16-05-08 19:45

ציטוט:

אני דפוק והולך עם הראש בקיר?
הבנאדם טען שאין סיבה לצרוך אבקת חלבון אם אני לא באדיבילדר כבד, ואני דפוק? תעשה לי טובה.
שהוא יקום ב 7 בבוקר ויאכל אוכל מוצק.

למדתי הרבה מהפורום ואני לא אומר שאני צודק כל הזמן, אבל דברים כאלה מטומטמים מעצבנים אותי.
ועוד יותר מעצבנים אותי הילדים בני 16/17 שחושבים שיש להם דוקטור בתזונה.

וד"א, למרחק שאני רוצה להגיע - כבר הגעתי בזכות עצמי. ולא בזכות הסוכר ענבים שהמלצתם לפני שנה לצרוך.

זה טעמי נוחות נטו, לו לדוגמא אין בעיה לאכול אוכל מוצק.
אז הוא אוכל וממליצים אבקת חלבון בדרך כלל מהסיבות שהוא אמר ולא מסיבה שאין לך כח לאכול אוכל מוצק בבוקר!

Sugarzaza 16-05-08 23:56

אגב, בקשר להרגשת כבדות בבוקר, תנסה לא לאכול צמוד לשינה, קח מרווח של שעתיים-שלוש-ארבע, כמה שנוח לך.. Works like a charm

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ