ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   -- Syntha 6 או אופטימום -- (https://israelbody.com/showthread.php?t=34767)

helbon 13-05-08 15:19

-- Syntha 6 או אופטימום --

איזה מוצר (אבקת חלבון) מומלצת וטובה יותר (בלי קשר לעניין כספי).
לפני מה שראיתי הSYNTHA 6 נשמע מעניין ביותר! יותר מהפרו קומפלקס אפילו, אני טועה?

ועוד שאלה שמעניינת אותי:
איזה סוג חלבון נמצא בדגים? זה נחשב חלבון בשר?

ושאלה אחרונה:
כשצורכים את אבקת החלבון, משנה כמה מים נוסיף לו? סתם לדוגמא, אם נפריז ונצרוך עם מנה אחת חצי ליטר מים (לעומת רבע ליטר מים) זה ישפיע על העיכול והספיגה? האם בחצי ליטר הרבה יופרש בשתן יחד עם החלבון?

OfirD 13-05-08 15:29

לא מתלהב מזה

לדעתי זה גימיק חביב, לא יותר. אתה ממילא אוכל כל 3 שעות, אז אתה מקבל סוגים שונים של חלבון בזמנים שונים. אז מה נותנת לך האבקה הזאת?
תיקח אופטימום אחרי אימון בשביל חלבון מהיר - Bcaa. במשך היום, תאכל ביצים/טונה/גבינה
וזה מספיק.

מצד שני, אני לא מבין הרבה, אני בסך הכל קראתי את המאמרים והפורום כאן, ככ שאני רחוק מלהיות מבין גדול.

helbon 13-05-08 15:35

כן, אין לי בעיה עם הסוגים של החלבון וזה שאפשר לצרוך כל כמה שעות וזה מספיק.
אני שואל את השאלה לא דווקא בגלל החלבון עצמו, אלה בגלל המרכיבים המיוחדים של החלבון שבמוצרים אחרים אין (כפי שמתואר במוצר). לדוגמא:

עשיר בחלבון חלב אלפא
מיסלר-אלפא, ביתא גבינין [קזאינים] ו- קזאינטים.[המגיעים מחלבון גבינית]

חלבון חלב [לקטאבונין] מרוכז, חלבוני גבינין (שבאופטימום פרו קומפלקס אין)

מטריצה של חלבון מיסלר [פנים תאי] רב-שימושי מתחזק-משחרר
אמינוגן ופפאין (פפאין גם אין במוצרים אחרים)

חלבוןמי גבינה מרוכז בלתי מזוקק.
קזאינים [גבינין] וקזאינטים אלפא וביטא של מיסלר.
חלבון ויי מבודד מזוקק [ברמת מיקרו].
חלבון ביצה.
חלבוני גבינה/גבינין.
חלבון חלב מרוכז.

שרשרות גליצרידים בינוניות [MCT] חומצות שומן חיוניות [EFA] ופפטיד גלוטמין:

בקיצור זה נשמע מעניין בתיאור, אך האם זה באמת טוב יותר מכל מוצר? האם המרכיבים חזקים יותר (בלי שום קשר לספיגה).
יש כאן הרבה סוגי חלבון וכך בעצם מעלה את רמת פרופיל חומצות האמינו...
עדיף מפרו קומפלקס?

KillerBiceP 13-05-08 15:41

אני מאמין שלא.
תיקח Champion Whey
יהיה פאקינג גווד לפחות יותר מזה, זה נשמע חירטוט אחד ענקי

helbon 13-05-08 15:45

Champion Whey??
יותר טוב מאופטימום פרו קומפלקס??? יש שם רק מי גבינה! ופחות חומצות אמינו וכמות קטנה יותר של חלבונים למנה! ובלי ויטמינים ומינרלים!

OfirD 13-05-08 15:46

עפ"י מה שכותבים כאן האחרים, גם הפרו-קומפלקס הוא די חרטה..

Mey D 13-05-08 15:50

גם לדעתי צ'מפיון מעולה

ציטוט:

פורסם במקור על ידי KillerBiceP
אני מאמין שלא.
תיקח Champion Whey
יהיה פאקינג גווד לפחות יותר מזה, זה נשמע חירטוט אחד ענקי

וגם הכי טעים לי...
אולי חוץ מהאייזופיור קרם עוגיות שעומד להגיע בקרוב...

helbon 13-05-08 15:50

זהו, שככה זה נשמע, שאם אנשים פה ממליצים דווקא על הפרו קומפלקס מפני שיש בו שתי סוגי חלבונים, המי גבינה והביצה, זה נשמע הזוי שלא ימליצו דווקא על הSyntha 6 שבו יש גם חלבון חלב ועוד...
אז אם מקשיבים למה שיש בפרו קומפלקס, למה שלא יקשיבו למה שיש במוצר החדש, אני לא מבין!!

DropDead 13-05-08 16:14

מוזר שזה עולה כל כך קצת ..
מה הכמות בדלי אחד ?

helbon 13-05-08 16:58

עזבו רגע את המחיר ואת הכמות מנות.
נגיד שנקח גם מנה וחצי ונקבל מה שיש במנה במוצר אחר, הרכיבים טובים יותר? יש יותר סוגי חלבון ודברים מיוחדים אחרים, שווה יותר או לא??? איך המוצר הזה??? שטויות השומן, הרי אתם בעצמכם אומרים שבכל מקרה חלבון צריך רק כל 3 שעות וזה לא ישפיע כל כך, מה קרה? שיניתם את דעתכם? אני לא מבין...

helbon 13-05-08 16:59

יותר טוב מכל אבקות החלבון או לא??? ולפני שאתם עונים שוב תסתכלו בבקשה בפרטי המוצר ותגידו מה אתם חושבים חוץ מ"חרטה ושטויות" כי אם תגידו ככה, אז בעצם אפשר להגיד את זה על כל האבקות.

וחוץ מזה, אם לפי מה שאמרו פה שהגוף יכול להזרים רק 7 גרם חלבון בשעה, אין טעם לצרוך יותר מ23 גרם (יותר ממנה אחת). אפשר לאכול שעתיים אחרי שוב וזהו.

תשובה מספקת בבקשה ותודה.

פינגווין 13-05-08 18:18

אז אתה אומר שמישו שאוכל 200 גרם חלבון ביום לוקח לו28 שעות עד שכל החלבון מוזרם לשריר?

The Sun 13-05-08 18:56

אחי אתה מתעסק בקקי

Rendi Orton 13-05-08 18:58

האבקה החדשה 1.3קילו לעומת אופטימום שזה 2.3קילו,לא הכי חסכוני וכל התשלובת חלבונים זה חארטה,אלה אם כן אתה צם 12-16 שעות.

helbon 13-05-08 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
אז אתה אומר שמישו שאוכל 200 גרם חלבון ביום לוקח לו28 שעות עד שכל החלבון מוזרם לשריר?

זה לא אני אמרתי את זה, זה מה שראיתי באחד הנושאים לפני שבוע בערך:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
זה לא קשור, הגוף מעכל 7 ג' חלבון בשעה במצב רגיל, ולכן אין שום חשיבות למהירות הספיגה של Whey לעומת חלבון שתקבל מאכילת טונה.
אם היית בצום זה סיפור אחר.

gilsXM 13-05-08 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי helbon
זה לא אני אמרתי את זה, זה מה שראיתי באחד הנושאים לפני שבוע בערך:

אז מה שהוא אמר סותר את כל האמירות של "ישר אחרי אימון סקופ חלבון על מנת ספיגה מהירה לצורך בניית השריר"?

helbon 13-05-08 19:45

בקיצור עזבו שטויות, החלבון הזה שווה משהו? לפי מה שרשום הוא מעולה, זה משהו שלא רשום במוצרים אחרים...
יכול להיות שהעניין הוא ביולוגי, שהרכיבים פה הרבה יותר טובים, האיכות שלהם משתלמת לגוף, לא?
עזבו לרגע את עניין תשלובת החלבונים, אבל ההרכב נשמע מעניין לא? בשום מוצר את את חלבון הגבינין
עשיר בחלבון חלב אלפא
מיסלר-אלפא, ביתא גבינין [קזאינים] ו- קזאינטים.[המגיעים מחלבון גבינית]

חלבון חלב [לקטאבונין] מרוכז, חלבוני גבינין (שבאופטימום פרו קומפלקס אין)

מטריצה של חלבון מיסלר [פנים תאי] רב-שימושי מתחזק-משחרר
אמינוגן ופפאין

מהי אבקת החלבון הטובה והאיכותית ביותר עם פרופיל חומצות האמינו הגבוה ביותר (מכמה סוגי חלבון) ומצדי שתהיה יקרה. ???

LittleNigga 13-05-08 20:55

נו בסדר הגוף מעכל 7 גרם חלבונים בשעה (לדעתי זה 15 אבל לא משנה נגידדד) ואת השאר הוא מעכל בשעה הבאה... זה לא שאם תקח 10 גרם חלבונים אז הגוף יעכל רק 7 גרם ויזרוק את ה3 נותרים.... נכון ?

ArschGesicht 13-05-08 20:57

שמע.. אתה מתעסק בשטויות
תאכל נורמלי ולך על חלבון יותר חסכוני
הסינטה 6 הזה זה לא מה שיעשה אותך רוני קולמן, זה סתם חרטא
אם אתה רוצה סתם לבזבז כסף תקנה תנסה ותראה אם אתה רוצה להמשיך עם החלבון הזה

helbon 13-05-08 21:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ArschGesicht
שמע.. אתה מתעסק בשטויות
תאכל נורמלי ולך על חלבון יותר חסכוני
הסינטה 6 הזה זה לא מה שיעשה אותך רוני קולמן, זה סתם חרטא
אם אתה רוצה סתם לבזבז כסף תקנה תנסה ותראה אם אתה רוצה להמשיך עם החלבון הזה

מתעסק בשטויות?? ניסית את המוצר? תראה לי משהו שמשווה תוצאות מחלבון רגיל למוצר הזה בלקיחה למשך שנים. אתה לא יודע, גם אני לא יודע, אז אל תבלבל את הביצים כאילו אתה חכם, מה סתם חרטא מה? גם אני יכול להגיד לך שאופטימום או חברות אחרות מוכרות הם חרטא, איך אתה יודע שהם טובים? ולמה להשתמש בהם? ומה הקשר לאכול נורמלי? דווקא בגלל שאוכלים נורמלי כדאי להוסיף דברים ואם כבר שיהיו טובים טובים, הרי לא כל היום מתבסס על איזה אבקה. מה זה? הגעתי לפורום של ילדים שלא מבינים שממציאים דברים או מה?

אם כבר משתמשים במוצר, רוצים שהוא יהיה איכותי ואם כבר תוסף אז עדיף שיהיה מיותר מקורות חלבון שאולי אתה לא אוכל באותו היום, ובטח לא כל החלבונים שמופיעים במוצר הזה, ואולי המוצר מכיר יותר מרכיבים ביולוגיים (כפי שרשום). אז בוא ותגיד לי למה לא להשקיע על יותר כשאפשר.
ואם אתה אומר שסתם רושמים והכל שטויות ומשקרים, אז יכול להיות שמשקרים גם במוצר שאתה משתמש בו (במידה ואתה משתמש). ויכול להיות גם להפך, שהכל מציאותי, ואתה פשוט הוזה.

וחלבונים מסוג אחר לא חסכוניים יותר מזה ולא כלום, רק בישראל בודי או בארץ הוא יקר, בחוץ לארץ הוא אותו מחיר כמו הפרו קומפלקס למשל.
המוצר נמצא בראש של רשימת הנמכרים ביותר בBB

maradona 13-05-08 22:12

כך מה שיותר זול ומה שיותר טעים
אף אחד לא יוביל לתוצאות טובות יותר בזה תיהיה בטוח.

arbel2 13-05-08 22:14

ציטוט:

מתעסק בשטויות?? ניסית את המוצר? תראה לי משהו שמשווה תוצאות מחלבון רגיל למוצר הזה בלקיחה למשך שנים. אתה לא יודע, גם אני לא יודע, אז אל תבלבל את הביצים כאילו אתה חכם, מה סתם חרטא מה? גם אני יכול להגיד לך שאופטימום או חברות אחרות מוכרות הם חרטא, איך אתה יודע שהם טובים? ולמה להשתמש בהם? ומה הקשר לאכול נורמלי? דווקא בגלל שאוכלים נורמלי כדאי להוסיף דברים ואם כבר שיהיו טובים טובים, הרי לא כל היום מתבסס על איזה אבקה. מה זה? הגעתי לפורום של ילדים שלא מבינים שממציאים דברים או מה?

אם כבר משתמשים במוצר, רוצים שהוא יהיה איכותי ואם כבר תוסף אז עדיף שיהיה מיותר מקורות חלבון שאולי אתה לא אוכל באותו היום, ובטח לא כל החלבונים שמופיעים במוצר הזה, ואולי המוצר מכיר יותר מרכיבים ביולוגיים (כפי שרשום). אז בוא ותגיד לי למה לא להשקיע על יותר כשאפשר.
ואם אתה אומר שסתם רושמים והכל שטויות ומשקרים, אז יכול להיות שמשקרים גם במוצר שאתה משתמש בו (במידה ואתה משתמש). ויכול להיות גם להפך, שהכל מציאותי, ואתה פשוט הוזה.

וחלבונים מסוג אחר לא חסכוניים יותר מזה ולא כלום, רק בישראל בודי או בארץ הוא יקר, בחוץ לארץ הוא אותו מחיר כמו הפרו קומפלקס למשל.

אתה מייחס חשיבות גדולה מדי לאבקות חלבון ,כמה שזה מוצר חיוני ,זה בסך הכל אוכל ,סוג אבקת החלבון שאתה לוקח לא יהיה ההבדל בינך לבין עוד 20 קילו של מסת שריר (למרות שמן הסתם אתה תרצה לקנות חלבון איכותי מיצרן מוכר כדי שתדע שמדובר במוצר אמין ) ,תתאמן חזק,תאכל טוב ,והכל יהיה בסדר.

ArschGesicht 13-05-08 22:21

ציטוט:

אתה בן אדם חופר..
אתה נכנס עם הראש בקיר
כולם אומרים לך שהחלבון הזה לא מה שישנה
אתה מבקש עצות ואח"כ אומר לי שאני לא מבין, אומר שכולם לא מבינים ומשפט אחרי זה שאתה גם לא מבין?
אם אתה לא מבין אז מאיפה אתה שתגיד לי אם אני מבין או לא מבין
אם אתה כ"כ רוצה את החלבון הזה אז קנה אותו, אל תבקש עצות ואז תגיד שנכנסת לפורום של ילדים - באמת שאין לי כוח להגיב על מה שכתבת, קראתי כמה שורות ראשונות, קבלתי כאב ראש ועכשיו אני הולך להתקלח ולישון
ועוד פעם,חושב שזה מה שישנה? אז כמו שאמרתי לך כבר, תקנה אותו ואז תגיד לנו כמה הוא עזר לך
באמת שהכסף שלך לא מעניין לי את הלחי השמאלי של התחת שלי..
תיהיה בריא ולילה טוב

helbon 13-05-08 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
אתה מייחס חשיבות גדולה מדי לאבקות חלבון ,כמה שזה מוצר חיוני ,זה בסך הכל אוכל ,סוג אבקת החלבון שאתה לוקח לא יהיה ההבדל בינך לבין עוד 20 קילו של מסת שריר (למרות שמן הסתם אתה תרצה לקנות חלבון איכותי מיצרן מוכר כדי שתדע שמדובר במוצר אמין ) ,תתאמן חזק,תאכל טוב ,והכל יהיה בסדר.

אני מייחס חשיבות לחלבון כמו לכל מרכיב חיוני אשר אני צורך במהלך היום, העניין הוא רק כתוספת לתפריט וקל יותר מאשר מאכל מוצק וכבד כשמוסיפים לתפריט.
אבקות חלבון הם לא קסם ולא סמים, זה כל כך ברור, השאלה היא, אם כבר משתמשים באוכל הקל הזה עם המרכיב העיקרי "חלבון" איזה תוסף חלבון ואיזו חברה הכי כדאית מהבחינת המרכיבים שלו.
אני חושב, למה מוסיפים עוד מרכיבים ועושים אותו "מיוחד" כל כך במקום להשאיר אותו חלבון לבד מסוג אחד בלי כל התוספות האלו. המטרה היא שיווקית? או שבאמת יש מחקרים או מקורות שמאמינים שבאמת יש תועלת באפקט ובאיכות החלבון? כי אם כבר הייצור הוא סינטטי, יכול להיות שכל התוספות ששמים כמו במוצר שאני מדבר עליו, יכולים להתקרב לערך הביולוגי שלו כמה שיותר, והכוונה שלי שמנסים להתקרב כמה שיותר למזון מהמקור הטבעי.

(מיסלר-אלפא, ביתא גבינין [קזאינים] ו- קזאינטים עשיר בחלבון חלב אלפא ,מטריצה של חלבון מיסלר [פנים תאי] רב-שימושי) -האם בתיאור יש דברי אמת? האם האיכות היא שווה לכל חלבון מי גבינה במוצר אחר? לא ניראה לי...

מספיק שבתוספי מזון אין איכות כמו במזון מוצק וטרי, אז כשצורכים אבקת חלבון, כניראה שיש מרכיבים מסוימים שמצליחים להפתיע לעומת אבקת חלבון עם חלבון מסוג אחד ללא שום מרכיב מיוחד, לדוגמא חלבון מי גבינה של אופטימום שמכיל מי גבינה מרוכזים ומבודדים.

helbon 13-05-08 23:17

מה אתם חושבים חברה?

ולא עניתם לי על השאלות האחרות... אם אפשר בתודה מראש:

איזה סוג חלבון נמצא בדגים? זה נחשב חלבון בשר?

כשצורכים את אבקת החלבון, משנה כמה מים נוסיף לו? סתם לדוגמא, אם נפריז ונצרוך עם מנה אחת חצי ליטר מים (לעומת רבע ליטר מים) זה ישפיע על העיכול והספיגה? האם בחצי ליטר הרבה יופרש בשתן יחד עם החלבון?

arbel2 13-05-08 23:52

ההודעות נמחקו בגלל צורת הכתיבה ,ההודעה שלך נמחקה בגלל שציטטת אותה
לצאת נגד החנות בהאשמה של " שוד לאור יום" זה חצוף ,במיוחד בהתחשב בזה שזה פורום של החנות

אפשר תמיד לדבר על המחיר ,אבל מה שאנחנו מבקשים (וזאת לא בקשה מוגזמת) זה לדבר כמו בני אדם.

בנוגע למחיר המוצר בחו"ל ? אנשים שוכחים כמה ידיים המוצר עובר בדרך לארץ ,מה שמייקר את העלות של להביא אותו ,החנות מוכרת את המוצר במחיר הזול ביותר שמתאפשר לה,תהיו הגיוניים ואל תצפו מבית עסק שיפסיד כסף.

arbel2 14-05-08 00:15

לאחר בירור מעמיק..

אני לא יודע מאיפה המחירים הללו שהבאת, את המחיר קובע היבואן ולא החנות.
לחנויות אין אופצייה בד"כ לרדת ולתת הנחות רציניות ולכן ישראלבודי דואגת למתנות שוות לא מעט, כמו גווארנה בחינם או Bcaa וכל מיני דברים אחרים.
אני מבקש, לא לפרסם ולא "לחשוף" מחירים לא נכונים באתר שזה בעצם לא פייר כנגד החנות וכנגד הגולשים.
מבחינתי זאת אזהרה אחרונה, בוא נשמור על הפורום. תודה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ