![]() |
משו טעים ללא פחמימות, קיים דבר כזה?
אני נמצא בחיטוב ללא פחמימות, תוצאות נפלאות ממש מרוצה
אבל בסוף השבוע אני כבר מתחיל להשתגע להתעצבן ולהיות לא רגוע בכלל אני אוכל 3/3.5 גרם חלבון פר קילו משקל גוף, ומשו כמו 10-15 פחמימות זה יוצא? יש משו שאין בו פחמימות ואפשרי למאכל למה עכשיו יום שישי ואני הולך להפוצץ אגבבבבבבב בקולה זירו אין פחמימות? |
קשה לי לחשוב על דברים טעימים בלי פחמימות
|
שייק חלבון
|
ציטוט:
אתה עושה UD2? אני גם בתפריט כזה ותשמע זה כמעט בלתי אפשרי להחזיק אתה כל הזמן חושב על אוכל , ולא סתם אלא על בדיוק מה שאתה אוהב ואסור לך :) |
הוא עושה Psmf
ובאמת לא נראה לי שיש משהו כזה.. |
מסטיקים, בחיטוב זה אחד הדברים שמחזיקים אותי..
|
בטונה אין פחמימות לא יודע עד כמה זה נחשב טעים :))
|
בקולה זירו אין.
|
באף משקה דיאט אין
|
חלבון של Mrm פשוט ככה
|
אתה לא עושה העמסה\ צ'יט פעם בשבוע ?
|
*חביתה- עם הצהוב עם פטריות (3 פח' ל100 גרם זניח) ועשבי תיבול וגבנ"צ 5-9% מעל
*קוטג' 3-5% של שטראוס, טעם שונה משל תנובה גרגרים גדולים יותר אבל יש בו קצת יותר פחמימה 2.5 לעומת 1.5 באלו של תנובה *גבינות דלות- צפתית 0.5-5% (יש לפיראוס גם חצי אחוז), בולגרית 3-5%- עד 3 גרם פח' ל100 גרם. *בשר- עוף/הודו/פרגיות/בקר- סטייק דל שומן מתובל במה שאוהב *דג אמנון (2-5%)/לברק (9%) צלוי * טופו- 100 קל', 12.5 חל', 2 פח', 5 שומן וממנו רווי רק 1 יוגורטים 0% ממתוקים בטעמי פירות אם אוהב- אבל יש בהם קצת פחמימות *שייק חלבון מחלב 0% או חלב סויה ללא סוכר(לאלפרו יש ויש בו 3.5 חל' ו0.1 פח') + ממתיק + חצי כוס פירות יער דלים בפח' * גלידות אישיות 0-2% שומן ללא סוכר עם מעט מאוד פחמימות לא יותר מ5 גרם פח' ליח' אחת וזה בעיקר פח' כוהליות מהממתיקים- לשטראוס וגלידל בעיקר * פקאן-לא סיני, לוז, שקדים, פיסטוק, אבוקדו, בוטנים וחמאת בוטנים, פולי סויה מומלחים או טריים-אדממה- יש קצת פח' אני מתקשה לחשוב על פחמימות טעימות, גם ככה כל מה שטעים מפחמימות כמו עוגות/גלידות/לחמניות ביסוויטים/מוצרי חלב מתוקים לא בריא. וכל הפחמימות שנותר לא מרגשות- ירקות- בסלט טרי או אנטיפסטי עם גבינות, פירות ופירות יבשים-איכ, קטניות- איכ, דגנים מבושל-איכ תנו לי לחיות רק על קוטג' 0.5/3% וביצים כל היום ואני מבסוטה |
פחממות כהליות גם אסור
|
פחמימות
מה כמות הפחמימות שאנו צריכים לצרוך ביום?
|
ציטוט:
|
באופן כללי
ציטוט:
:mellow: ובכלל בגלל שאני מתאמן , אז מה הכמות של פחמימות שאני צריך לצרוך ביום? ונניח לאדם ממוצע רגיל בלי אימונים? |
על כמה אחוזי שומן אתה? אם אתה מתחת ל-14% כדאי שתתחיל להיזהר...
|
אני ממליץ על המתכון של הפנקייקים שיש באתר עצמו - תכנס לתזונה - > מתכונית יש שם כמה מתכונים נחמדים אבל יש פנקייקים מיוחדים לחיטוב עם מעט פחמימות ממש מינימום וזה ממש טעים, אני היום אכלתי את זה כארוחת בוקר ממש מומלץ!
|
ציטוט:
מי ששאל אני ב PSMF, וטונה ושייק חלבון וקוטג וכל הדברים כבר אצלי בתפריט והם לא טעימים כנראה שאין משו בלי פחמימות טוב נו נמשיך להסתדר עם עגבניות שרי :laughing: ציטוט:
שורף שומן מהר מאוד, וגם לא איבדת מתחילת החיטוב אף לא חצי סנטים היקף יד אני מרוצה עד השמיים |
גם אני התחלתי את התוכנית הזאת מאתמול, וזה די קשה כי אין שום דבר טעים ונורמלי ללא פחמימות.
ואני עוד עובד כטבח, פייי. |
פינגווין ב Psmf אין העמסות ?
|
ציטוט:
הוא אמור לרדת בגלל נוזלים ושומן.. |
Psmf זה רק חלבון בלי שום פחמימה.
זאת אומרת שאתה אוכל רק מאכלים חלבוניים, אם נכנס מהם קצת פחמימה אבל חוץ מי זה כלום. כמובן שצריך קצת ירקות אבל לא אוכלים שום פחמימה חוץ מי זה. זה מתאים למי שעל אחוז שומן יחסית גבוה בדר"כ. |
יוסי אפשר מאמר שלם על Psmf? (לא משנה אם זה באנגלית,רצוי עברית אבל גם אנגלית זה טוב )
|
פינגווין, יש מצב אתה מפרסם את התפריט שלך?
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תמצא פה אחד שמתאים לך, אני חושב שיש ספר, כמעט בטוח ציטוט:
ציטוט:
שייק חלבון קוטג' 250 גרם טונה קופסא גדולה חזה עוף 300 גרם -+ שייק חלבון אחרי אימון ו2 בייצים |
ציטוט:
מה אחרי אימון בנוסף לשייק? אין פחמימה? |
ציטוט:
|
פינגוין מה הטעם של השייק חלבון שלך ואיזה חברה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא מסביר לך כי אתה עושה את זה.
אני מסביר לכאלה ששואלים למה אין פחמימות וכאלה. |
מעדנים 0% תחפש עם כמה שפחות פחמימה
ה 2 -3 גרם פחמימה האלה לא יהרסו מסכן אחי מזה התפריט הזה.בהצלחה! |
אה? רוב המעדנים 0% האלה זה איזה 20 גר' פחמימה ..
|
ציטוט:
|
אנטרקוט
|
ציטוט:
ופינגייון, תפרט קצת תהתוצאות שלך.. ויש לך כח להתאמן ככה? עם אירובי בסוף אימון משקולות? |
ציטוט:
|
ממש לא. הכי דלים (ועברתי על ה-כל)-
יופלה 0% יוגורט לבן טבעי- 3.7 פחמימה 5.5 חלבון דנונה 0% יוגורט וניל-קינמון 4.6 יופלה 0% יוגורט תות-וניל או בננה-וניל 2.9 פח' 3.7 חל' וזה 44 קל' גבינה בלי מלח טעם ומרקם של עוגת גבינה: אורדה 3% - 4 פח' 9 חלבון |
ציטוט:
אני נהנה ממנו, אבל זה רק שייק ציטוט:
ואין לי כוח להתאמן אבל לא נורא יש פה ושם סחרחורות עצבנים אבל לא נורא אני עדיין דופק משקלים על מתחת לrm8 TERMINATOR מהפורום מכרייח אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוט:
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ