![]() |
השינוי החדש של ישראלבודי - חובה לראות!
אנשים תראו את השינוי החדש של ישראלבודי:
http://www.israelbody.org/_uploads/i...Animation3.gif בעיני מדהים! |
חחחחחח נו אחי זה נראה כמו בדיחה כזאת או שאתה עובד עלינו או שזה לא אמיתיי זה נראה כאילו ששניהם זה בני אדם אחרים לגמרי אתה רוצה להגיד לי זה אותו אחד?? קשה לי להאמין ממש ממש קשה...
|
שינוי מדהים, כמה זמן זה נמשך?
|
ציטוט:
|
וווואייי מדהייםם!! אני מחזיקק מגילל!! וואייי... פששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
עכשיו התעמקתי בזההה וואלה זה אותו אחדדד מלךך גיל!1 |
פששש מדהים באמת
אבל כמה זמן זה לקח לו ?! הוא כבר הספיק להצמיח זקן .. |
לקח לו יותר משנה...
סתכלו על הפנים שלו כשהו היה שמן ועל הפנים שלו לאחר השינוי.. רואים שהוא ממש התבגר |
אחרי זה התמונה של הפנים??? :wacko:
|
ציטוט:
|
את האמת נראה שדפקו לו חומרים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גג קלן ואפדרין, זה לא שהוא לקח DNP או משהו. אפדרין וקלן לא עוזרים בלי תפריט ואירובי והם גם מוסיפים אחוזים בודדים, מה שחשוב זה תפריט ואימונים. |
לא, סתם כל הפצעים על החזה גורמים לי לחשוד .
אה ונמרוד תרגע עם הסטרואידים בחתימה שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
האקנה נראית מחשידה!:ph34r: |
בואנה כל הכבוד לבחור הזה! כאלה דברים צריכים לפרסם! העודף משקל יכול להרוג וזו בעיה חמורה בדיוק כמו עישון סיגריות!
|
ציטוט:
(סתם כפרה עלייךך :) ) ציטוט:
אם כל גנטיקה בעולם להגיע למה שהבחור הזה ( 8-10 אחוז שומן ) הגיע אפשר בלי חומרים בתקופת זמן שלקח לו. אתה כזה קטנוני באמא שלי.. |
גילי שולט!
הוא מוכיח את זה כל פעם מחדש. מספר אחד ללא מתחרים. אז...שלא יעבדו עליכם! |
ציטוט:
----------------------------------------- קשה לאנשים לפרגן, אם זה לגיל או ללקוחות... כל הכבוד, מהפך רציני... |
ציטוט:
ואני בכלל הגבתי כי אתה אמרת "גג אפדרין או קלן". אני בכלל לא מבין למה אתה מתנסח ככה בהודעות שלך לגבי חומרים אסורים (לא רק ממריצים אלא גם סטרואידים). אתה הרי לא ניסית אף אחד מהם, למה אתה מדבר ככה? |
ציטוט:
זה ידוע שבחיטוב לא לתחרות אלה לאחוזים השפויים יותר כמו מה שאנחנו רואים עלינו ובאתר ההבדל אם משתמשים בחומרים הכי 'כבדים' ולא חוקיים שיש בתחום (אפדרין, קלן) או לא משתמשים ההבדל לא כזה גדול... זה ממש לא כמו בן אדם שבסייקל של טוסטסטרון נגיד במסה נגד בן אדם שלא בסייקל, שפה ההבדל הוא של מאוד אחוזים אני משער. בחיטוב ההבדלים הם 5 אחוז לפה או לשם וזה לא משהו כזה קריטי. גם התופעות לוואי של החומרים האלו לא רצינית והשיקום היחיד מסייקל של חומרים כאלו זה לשתות הרבה מים, אין pct ועניינים כאלו. אני לא ניסיתי וגם אין לי ידע רב זה לא מעניין אותי חומרים אסורים אני פשוט יודע עובדות בסיסיות כי אני מתעניין בתחום (bb). |
ציטוט:
|
מהפך מעולה, בקשר לזקן, תוך 4 ימים אני מגדל זקן יותר עבות מזה, אז כאילו לא ממש צריך להתייחס לקטע הזה, בקשר לפנים, הבחור איבד מלא שומן מן הסתם הוא יראה יותר טוב ויותר בוגר היה לו הרבה שומן תינוקות בפנים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ובלי שום קשר לleo הניטחן הזה אם למישהו יש משהו רע להגיד על ההשקעה של הבן אדם הנ"ל שישמור את הדיעות שלו לעצמו וישב בשקט!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ראיתי מלא תוכניות ומאמרים של פיתוח גוף בטלויזיה באינטרנט ושמעתי מהמון מקצוענים שבן אדם שעל חומרים האימונים שלו הרבה יותר קשים משל בן אדם "טבעי",אבל כמובן כל אחד והדרך שלו ומה שבאמת משנה זאת רמת ההשקעה שהבן אדם מוכן לתת בישביל להגיע למטרה שלו :jockey: |
ציטוט:
-נטולי גנטיקה -מתחרים בכל ספורט כדי לנצל אבל את החומרים כמו שצריך צריך לעבוד קשה, להקפיד על תזונה, ועל מנוחה ראויה. לילה טוב חבר'ס הגיימר חוזר להעלמותו ליומיים הבאים :) יש לו עיסוקים |
ציטוט:
ד"א מתי אתה מתכנן ללכת להביא ת WOW? |
מדהים אפשר להגיד שאם הגוף השני הוא היה מזיין הרבה פחות
|
שינו מדהים ומעורר השראה עם הוא בלי חומרים כל הכבוד
|
חזק ביותר
|
ציטוט:
גם בחיטוב אפשר להשתמש בסטרואידים על מנת למזער איבוד LBM. אלו לא החומרים הכי כבדים שיש בתחום. אני לא בטוח שההבדל הוא ב5% לפה ולשם, כי שליטה על רעב זה דבר מאוד מאוד חשוב בחיטוב, וגם היכולת להתאמן כמו שצריך למרות שאתה עייף, רעב, וחלש. והיכולת לעשות הרבה יותר אירובי ולא להתאמץ מזה. אלו בכלל לא דברים זניחים. יש גם את העניין של השמירה על הLBM שאני בטוח שזה יותר הבדל ב5% לפה ולשם. לא שאני אומר שיש משהו פסול בשימוש בחומרים אסורים, זה עניינו של כל אחד ואנשים צריכים לפרגן לשינוי ולא לדרך שמישהו הגיע אליו. |
תכלס בקטע של חומרים נמרוד, אל תדבר כי לא משנה כמה אתה קורא באינטרנט ושומע מאנשים, לא ניסית. אין תחליף לניסיון, חבל שאתה זורק רעיונות לאוויר בלי בסיס.
|
חחחחחח אני מסה לראות שנה איפה אחרי ואני לא מבין למה אני לא רואה בסוף זה היה בגלל הפיירוול שלי לא עבד לי הקטע פלאש הזה..
הוא פשוט עשה שינוי מטורף!!!!!!!! כל הכבוד לו עריכה: לכל הקנאים למנכם זה פשוט גועל נפש מה שקורה פה במקום לפרגן לבן אדם שעשה שינוי וזה.. בטח הוא על חומרים מה זה האקנה על החזה זה פשוט גועל נפש מה שקורה פה זהמעניין אם הוא כן או לא על חומרים...מה שכן הוא עשה שינוי מטורף יש אחלה חיטוב מסה לא סבבה לגמרה אם הוא רוצה להמשיך מסה או לא זה עניין שלו LEO ולמנהם נראה אותך עושים שינוי כזה סבבה?? :wacko: זה פשוט גועל נפש בעינ |
כפול!!!!!!
|
טוב תשמעו.. שיחק אותה הבחור.
חח אני אפילו לא רוצה לדמיין לעצמי כמה התהליך הזה היה קשה לו.. באמת כל הכבוד. זה ממש לא פשוט לעשות כזה שינוי ולתפוס את עצמך בידיים. נותן אחלה מוטיבציה לכל אלה שנמצאים באיזור שלו. באמת כל הכבוד. |
ציטוט:
אבל עזוב הגעתי כבר למסקה לישראלים זה עם של צרי עין שקשה להם לפרגן ותמיד יחפשו איפה להעיר :disgust: הרי כול אחד פה זה רוני קולמן אתה לא יודע?:disgust: |
גיל משחק אותה פעם אחרי פעם ואני רואה את זה על בשרי גם (!!!)
פשוט בן אדם תותח אין מה להגיד ביכלל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ