ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   השינוי החדש של ישראלבודי - חובה לראות! (https://israelbody.com/showthread.php?t=3451)

Shlomik 21-12-06 20:06

השינוי החדש של ישראלבודי - חובה לראות!

אנשים תראו את השינוי החדש של ישראלבודי:

http://www.israelbody.org/_uploads/i...Animation3.gif

בעיני מדהים!

Danielllo 21-12-06 20:08

חחחחחח נו אחי זה נראה כמו בדיחה כזאת או שאתה עובד עלינו או שזה לא אמיתיי זה נראה כאילו ששניהם זה בני אדם אחרים לגמרי אתה רוצה להגיד לי זה אותו אחד?? קשה לי להאמין ממש ממש קשה...

THOMPSON 21-12-06 20:09

שינוי מדהים, כמה זמן זה נמשך?

Goldberg 21-12-06 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
חחחחחח נו אחי זה נראה כמו בדיחה כזאת או שאתה עובד עלינו או שזה לא אמיתיי זה נראה כאילו ששניהם זה בני אדם אחרים לגמרי אתה רוצה להגיד לי זה אותו אחד?? קשה לי להאמין ממש ממש קשה...

תתפלא אבל גם אני הייתי נורא שמן ושהתחלתי להתאמן וזה קורבי משפחה שלא ראו אותי שנה אמרו ברצינות שאם הם היו פוגשים אותי ברחוב הם לא היו מזהים אותי...

Danielllo 21-12-06 20:11

וווואייי מדהייםם!! אני מחזיקק מגילל!! וואייי... פששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
עכשיו התעמקתי בזההה וואלה זה אותו אחדדד מלךך גיל!1

DropDead 21-12-06 20:22

פששש מדהים באמת
אבל כמה זמן זה לקח לו ?! הוא כבר הספיק להצמיח זקן ..

Nadav19 21-12-06 20:23

לקח לו יותר משנה...

סתכלו על הפנים שלו כשהו היה שמן ועל הפנים שלו לאחר השינוי..
רואים שהוא ממש התבגר

PcGunMan 21-12-06 20:26

אחרי זה התמונה של הפנים??? :wacko:

מתן18 21-12-06 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
אנשים תראו את השינוי החדש של ישראלבודי:

http://www.israelbody.org/_uploads/i...Animation3.gif

בעיני מדהים!

השינוי מעולה,חוצמזה שזה נראה כאילו זה נמשך 9 שנים..:ph34r: :ph34r:

Leo 21-12-06 23:34

את האמת נראה שדפקו לו חומרים

Ori-Silver 21-12-06 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

איזה חומרים הוא ממש רזה עם טיפת מסת שריר וקוביות בבטן

Nimrod 21-12-06 23:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

מה זה חומרים?
גג קלן ואפדרין, זה לא שהוא לקח DNP או משהו.
אפדרין וקלן לא עוזרים בלי תפריט ואירובי והם גם מוסיפים אחוזים בודדים, מה שחשוב זה תפריט ואימונים.

Leo 21-12-06 23:57

לא, סתם כל הפצעים על החזה גורמים לי לחשוד .

אה ונמרוד תרגע עם הסטרואידים בחתימה שלך

Bullet 22-12-06 00:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
מה זה חומרים?
גג קלן ואפדרין, זה לא שהוא לקח DNP או משהו.
אפדרין וקלן לא עוזרים בלי תפריט ואירובי והם גם מוסיפים אחוזים בודדים, מה שחשוב זה תפריט ואימונים.

ילד קודם תנסה ואח"כ תחזור אלינו ותגיד שזה לא עושה הבדל.

d-undertaker 22-12-06 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

זהו גם אני הסתכלתי על זה..

האקנה נראית מחשידה!:ph34r:

Arielp 22-12-06 00:33

בואנה כל הכבוד לבחור הזה! כאלה דברים צריכים לפרסם! העודף משקל יכול להרוג וזו בעיה חמורה בדיוק כמו עישון סיגריות!

Nimrod 22-12-06 00:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

הומור ידידי המסוגל לקפוץ על זרת שמאל ולנחות על אגודל ימין ברגל בשביל לאמן את ההמסטנרינג ;)
(סתם כפרה עלייךך :) )

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
ילד קודם תנסה ואח"כ תחזור אלינו ותגיד שזה לא עושה הבדל.

מדע, מחקרים, נסיונות של אנשים...
אם כל גנטיקה בעולם להגיע למה שהבחור הזה ( 8-10 אחוז שומן ) הגיע אפשר בלי חומרים בתקופת זמן שלקח לו.
אתה כזה קטנוני באמא שלי..

ניגרי ענק 22-12-06 00:55

גילי שולט!
הוא מוכיח את זה כל פעם מחדש.
מספר אחד ללא מתחרים.
אז...שלא יעבדו עליכם!

shpitz 22-12-06 00:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
גילי שולט!
הוא מוכיח את זה כל פעם מחדש.
מספר אחד ללא מתחרים.
אז...שלא יעבדו עליכם!

!!!!!
-----------------------------------------
קשה לאנשים לפרגן, אם זה לגיל או ללקוחות...

כל הכבוד, מהפך רציני...

Bullet 22-12-06 01:09

ציטוט:

מדע, מחקרים, נסיונות של אנשים...
אם כל גנטיקה בעולם להגיע למה שהבחור הזה ( 8-10 אחוז שומן ) הגיע אפשר בלי חומרים בתקופת זמן שלקח לו.
אתה כזה קטנוני באמא שלי..

אני ואתה לא יודעים כמה זמן זה לקח לו.
ואני בכלל הגבתי כי אתה אמרת "גג אפדרין או קלן".

אני בכלל לא מבין למה אתה מתנסח ככה בהודעות שלך לגבי חומרים אסורים (לא רק ממריצים אלא גם סטרואידים).
אתה הרי לא ניסית אף אחד מהם, למה אתה מדבר ככה?

Nimrod 22-12-06 01:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אני ואתה לא יודעים כמה זמן זה לקח לו.
ואני בכלל הגבתי כי אתה אמרת "גג אפדרין או קלן".

אני בכלל לא מבין למה אתה מתנסח ככה בהודעות שלך לגבי חומרים אסורים (לא רק ממריצים אלא גם סטרואידים).
אתה הרי לא ניסית אף אחד מהם, למה אתה מדבר ככה?

איך אני מתנסח?
זה ידוע שבחיטוב לא לתחרות אלה לאחוזים השפויים יותר כמו מה שאנחנו רואים עלינו ובאתר ההבדל אם משתמשים בחומרים הכי 'כבדים' ולא חוקיים שיש בתחום (אפדרין, קלן) או לא משתמשים ההבדל לא כזה גדול...
זה ממש לא כמו בן אדם שבסייקל של טוסטסטרון נגיד במסה נגד בן אדם שלא בסייקל, שפה ההבדל הוא של מאוד אחוזים אני משער.
בחיטוב ההבדלים הם 5 אחוז לפה או לשם וזה לא משהו כזה קריטי.
גם התופעות לוואי של החומרים האלו לא רצינית והשיקום היחיד מסייקל של חומרים כאלו זה לשתות הרבה מים, אין pct ועניינים כאלו.
אני לא ניסיתי וגם אין לי ידע רב זה לא מעניין אותי חומרים אסורים אני פשוט יודע עובדות בסיסיות כי אני מתעניין בתחום (bb).

Night_Wolf 22-12-06 01:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo

זה אמיתי אח שלי היום הייתי בחנות של גיל ופגשתי את הבן אדם הזה:)

Gamerrrrr 22-12-06 01:53

מהפך מעולה, בקשר לזקן, תוך 4 ימים אני מגדל זקן יותר עבות מזה, אז כאילו לא ממש צריך להתייחס לקטע הזה, בקשר לפנים, הבחור איבד מלא שומן מן הסתם הוא יראה יותר טוב ויותר בוגר היה לו הרבה שומן תינוקות בפנים

Gamerrrrr 22-12-06 01:53

ציטוט:

איך אני מתנסח?
זה ידוע שבחיטוב לא לתחרות אלה לאחוזים השפויים יותר כמו מה שאנחנו רואים עלינו ובאתר ההבדל אם משתמשים בחומרים הכי 'כבדים' ולא חוקיים שיש בתחום (אפדרין, קלן) או לא משתמשים ההבדל לא כזה גדול...
זה ממש לא כמו בן אדם שבסייקל של טוסטסטרון נגיד במסה נגד בן אדם שלא בסייקל, שפה ההבדל הוא של מאוד אחוזים אני משער.
גם התופעות לוואי של החומרים האלו לא רצינית והשיקום היחיד מסייקל של חומרים כאלו זה לשתות הרבה מים, אין pct ועניינים כאלו.
אני לא ניסיתי וגם אין לי ידע רב זה לא מעניין אותי חומרים אסורים אני פשוט יודע עובדות בסיסיות כי אני מתעניין בתחום (bb).

shut the fuck up

Night_Wolf 22-12-06 02:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

איך אני שונא אנשים כמוך אם הייתי לידך עכשיו הייתי יורק עלייך יחתיכת אפס מאופס! באמת שנימאסו עלי כל הדפוקים האלה שכל פעם יודעים להגיד משהו שלילי מה הקשר חומרים יחתיכת אהבל?!אתה חושב שאם הבן אדם לוקח חומרים זהו הוא יכול לשבת רגל על רגל ולהגיע לתוצאות ?!יאלה שתוק כבר! אתה לא מבין שיט מהחיים שלך אותו בן אדם פגשתי אותו היום בחנות והוא קרע ת'סבתא של התחת כדי להגיע לאן שהוא הגיע אז אם אתה קנאי קח תעין הגדולה שלך ותעוף מפה :diractor:

Night_Wolf 22-12-06 02:02

ובלי שום קשר לleo הניטחן הזה אם למישהו יש משהו רע להגיד על ההשקעה של הבן אדם הנ"ל שישמור את הדיעות שלו לעצמו וישב בשקט!

Gamerrrrr 22-12-06 02:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
איך אני שונא אנשים כמוך אם הייתי לידך עכשיו הייתי יורק עלייך יחתיכת אפס מאופס! באמת שנימאסו עלי כל הדפוקים האלה שכל פעם יודעים להגיד משהו שלילי מה הקשר חומרים יחתיכת אהבל?!אתה חושב שאם הבן אדם לוקח חומרים זהו הוא יכול לשבת רגל על רגל ולהגיע לתוצאות ?!יאלה שתוק כבר! אתה לא מבין שיט מהחיים שלך אותו בן אדם פגשתי אותו היום בחנות והוא קרע ת'סבתא של התחת כדי להגיע לאן שהוא הגיע אז אם אתה קנאי קח תעין הגדולה שלך ותעוף מפה :diractor:

ד"א גם אם זה נכון שהוא לקח חומרים זה לא אומר שהוא השקיע פחות, ברמות האלה החומרים רק עוזרים ל"נטולי הגנטיקה" יש אנשים שפשוט קשה להם להרזות או לעלות במסה, אז החומרים "עוזרים" להם. אין בזה כל דבר פסול אחי.

Night_Wolf 22-12-06 02:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
ד"א גם אם זה נכון שהוא לקח חומרים זה לא אומר שהוא השקיע פחות, ברמות האלה החומרים רק עוזרים ל"נטולי הגנטיקה" יש אנשים שפשוט קשה להם להרזות או לעלות במסה, אז החומרים "עוזרים" להם. אין בזה כל דבר פסול אחי.

בידיוק :jockey:
ראיתי מלא תוכניות ומאמרים של פיתוח גוף בטלויזיה באינטרנט ושמעתי מהמון מקצוענים שבן אדם שעל חומרים האימונים שלו הרבה יותר קשים משל בן אדם "טבעי",אבל כמובן כל אחד והדרך שלו ומה שבאמת משנה זאת רמת ההשקעה שהבן אדם מוכן לתת בישביל להגיע למטרה שלו :jockey:

Gamerrrrr 22-12-06 02:10

ציטוט:

בידיוק :jockey:
ראיתי מלא תוכניות ומאמרים של פיתוח גוף בטלויזיה באינטרנט ושמעתי מהמון מקצוענים שבן אדם שעל חומרים האימונים שלו הרבה יותר קשים משל בן אדם "טבעי",אבל כמובן כל אחד והדרך שלו ומה שבאמת משנה זאת רמת ההשקעה שהבן אדם מוכן לתת בישביל להגיע למטרה שלו :jockey:

תשמע, בחומרים יש שני סוגים של אנשים שמשתמשים:
-נטולי גנטיקה
-מתחרים בכל ספורט

כדי לנצל אבל את החומרים כמו שצריך צריך לעבוד קשה, להקפיד על תזונה, ועל מנוחה ראויה.
לילה טוב חבר'ס הגיימר חוזר להעלמותו ליומיים הבאים :) יש לו עיסוקים

Night_Wolf 22-12-06 02:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
תשמע, בחומרים יש שני סוגים של אנשים שמשתמשים:
-נטולי גנטיקה
-מתחרים בכל ספורט

כדי לנצל אבל את החומרים כמו שצריך צריך לעבוד קשה, להקפיד על תזונה, ועל מנוחה ראויה.
לילה טוב חבר'ס הגיימר חוזר להעלמותו ליומיים הבאים :) יש לו עיסוקים

לילה טוב אחי :)
ד"א מתי אתה מתכנן ללכת להביא ת WOW?

oR1515 22-12-06 02:35

מדהים אפשר להגיד שאם הגוף השני הוא היה מזיין הרבה פחות

Deja Vu 22-12-06 02:42

שינו מדהים ומעורר השראה עם הוא בלי חומרים כל הכבוד

HHHEELLBBOOYY 22-12-06 03:05

חזק ביותר

Bullet 22-12-06 11:39

ציטוט:

איך אני מתנסח?

אוקיי תראה אני לא אוהב להתווכח לכן אני מקווה שנעצור את הוויכוח בהודעה הזאת.
גם בחיטוב אפשר להשתמש בסטרואידים על מנת למזער איבוד LBM.
אלו לא החומרים הכי כבדים שיש בתחום.
אני לא בטוח שההבדל הוא ב5% לפה ולשם, כי שליטה על רעב זה דבר מאוד מאוד חשוב בחיטוב, וגם היכולת להתאמן כמו שצריך למרות שאתה עייף, רעב, וחלש.
והיכולת לעשות הרבה יותר אירובי ולא להתאמץ מזה.

אלו בכלל לא דברים זניחים. יש גם את העניין של השמירה על הLBM שאני בטוח שזה יותר הבדל ב5% לפה ולשם.

לא שאני אומר שיש משהו פסול בשימוש בחומרים אסורים, זה עניינו של כל אחד ואנשים צריכים לפרגן לשינוי ולא לדרך שמישהו הגיע אליו.

Johnny 22-12-06 12:07

תכלס בקטע של חומרים נמרוד, אל תדבר כי לא משנה כמה אתה קורא באינטרנט ושומע מאנשים, לא ניסית. אין תחליף לניסיון, חבל שאתה זורק רעיונות לאוויר בלי בסיס.

PcGunMan 22-12-06 12:40

חחחחחח אני מסה לראות שנה איפה אחרי ואני לא מבין למה אני לא רואה בסוף זה היה בגלל הפיירוול שלי לא עבד לי הקטע פלאש הזה..
הוא פשוט עשה שינוי מטורף!!!!!!!! כל הכבוד לו

עריכה: לכל הקנאים למנכם זה פשוט גועל נפש מה שקורה פה במקום לפרגן לבן אדם שעשה שינוי וזה.. בטח הוא על חומרים מה זה האקנה על החזה זה פשוט גועל נפש מה שקורה פה
זהמעניין אם הוא כן או לא על חומרים...מה שכן הוא עשה שינוי מטורף יש אחלה חיטוב מסה לא סבבה לגמרה אם הוא רוצה להמשיך מסה או לא זה עניין שלו
LEO ולמנהם נראה אותך עושים שינוי כזה סבבה?? :wacko:
זה פשוט גועל נפש בעינ

PcGunMan 22-12-06 12:51

כפול!!!!!!

pohdem 22-12-06 13:05

טוב תשמעו.. שיחק אותה הבחור.
חח אני אפילו לא רוצה לדמיין לעצמי כמה התהליך הזה היה קשה לו.. באמת כל הכבוד. זה ממש לא פשוט לעשות כזה שינוי ולתפוס את עצמך בידיים.
נותן אחלה מוטיבציה לכל אלה שנמצאים באיזור שלו.
באמת כל הכבוד.

MagneZium 22-12-06 13:06

ציטוט:

גלעד אחי שאני ראיתי תתגובה שלו גם אני רציתי לרשום לו משהו בסגנון שאתה רשמתה
אבל עזוב הגעתי כבר למסקה לישראלים זה עם של צרי עין שקשה להם לפרגן ותמיד יחפשו איפה להעיר :disgust:
הרי כול אחד פה זה רוני קולמן אתה לא יודע?:disgust:

MagneZium 22-12-06 13:10

גיל משחק אותה פעם אחרי פעם ואני רואה את זה על בשרי גם (!!!)
פשוט בן אדם תותח אין מה להגיד ביכלל

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ