![]() |
חחחחחח דיי נו לא נכון חחחח אני נגנב פה כנסו כנסו
|
פאקקקקקקקקקקק אני אומר לך זה לא חוקי
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אני צריך רגע לנשום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה ילד מבחנה |
אני במקומו הייתי עובר לגור ביערות הגשם בברזיל אחרי פנינת חוכמה שכזו...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ב אקאפקסי?
|
לא נכון.........אוי ואבוי.....
|
2 מילים:
סדום ועמורה. |
Wtf?
|
זה מייקל לויס חבר שלו ש"התנפח" בלי חלבונים...למה לאכול בכלל עושים שכיבות שמיכה וזהו
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טמבל
|
אנשים כאלה צריך להרוג בייסורים קשים
|
חחחחחחחחחחחחח ענקקקק
|
קצת הגיון ..
|
אוי ואבוי.. זה כל מה שיש לי להגיד.
|
זה ילד קטן יא נבלות מה התלהבתם
|
מבסוט התדרדר!
|
לא כזה הצחיק אותי
|
ציטוט:
אהבתי ת'תמונה של בובספוג בצד. מאוד גברי... איפה GOLDBEN? כבר הלך לשירותים עם הקרם ידיים?! :ohmy: |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תביא עוד כאלה אחי... |
יודע מה דווקא אתה יצאת פה הטמבל.
מה אכפת לך מה הולך שם? מה אתה בכלל מסתכל שם? במקום לחפש את הקטנות האלה תתעסק בשלך ותעזוב את הילד עם השטויות שלו בשקט. |
חחחחחחחח איזה ילד אידיוט!!!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הדיון הזה תרם למשהו? עזר למשהו? העשיר את הידע שלך? הרי אתה יודע שעכשיו יתחילו ויכוחים על כול מיני שטויות. אם עכשיו אני יביא איזה דיון מפורום מסריח על ילד שכתב שאבקת חלבון תעשה אותך לקולמן, זה יעניין אותך? |
ציטוט:
כמוהו לדוגמא?: :laughing: |
ציטוט:
|
omfg !
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=30633 פשוט הראה לי דרך אחרת לחיות את חיי!!! |
טוב יודעים מה צודקים.
בואו נעתיק כול פוסט שיש בfxp לפה, שיהיה לנו על מה לצחוק. יש לי רעיון יותר טוב, נמזג את הפורומים ככה גם תוכלו לצחוק עליהם וגם לדבר בתוך הפוסט בזמן אמת! לכו תמצאו חיים במקום להתעסק בילדים המסכנים האלה. |
צודק הבחור, מה אתה משחקים אותה מבינים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי זה פורום דיבורים.. שירשום מה שהוא רוצה הוא לא אמור להעשיר את הידע שלך לא אכפת לו מידע שלך בכלל ~_~ |
לא הבנתי מה הוא כתב התמונה מטושטשת..מה הוא כתב שם?
|
ציטוט:
אמ חבר שלי אמר לי שיש משקולות מיוחדות שלא צריך חלבונים אחר כך יש דבר כזה?><" העתקתי מילה במילה אז השגיאות מכוונות :ס |
ציטוט:
|
הרי זה ידוע מה הולך בפורום הזה, אז למה לפרסם את זה פה?
זה סתם מוריד את הרמה להתעסק בשטויות האלה. |
ציטוט:
פעם זה כבר היה מאוס, כל יומיים היו נפתחים פה אשכולות כאלה. אבל כרגע שזה בא ככה פעם בחודש, להזכר שיש אנשים כ"כ טיפשים, זה דווקא סבבה. |
חחחחחחחח
זה היה טוב |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ