![]() |
2 תמונות שלי | שבועיים בחיטוב
2 תמונות שלי שצולמו היום אחר הצהריים. איכות של פלאפון התמונות יצאו קצת מטושטשות.
אני לא רוצה להתחרות, פשוט להראות טוב בקייץ ולהנות מהבודיבילדינג. דאבל בייספס בישיבה - http://i28.tinypic.com/2z8xdgp.jpg תמונת רגליים לא משהו עקב צלמת גרועה - http://i25.tinypic.com/25srkvr.jpg בקשר לחיטוב, הייתי רוצה קצת עצות וטיפים מהמבינים שבינכם, זהו החיטוב הראשון שלי ! החלטתי לקחת את החיטוב באיזי, לא רוצה לעשות חיטוב דראסטי ומבוקר יותר מדי. כרגע אני פשוט הורדתי את חצי מכמות הפחמימות, הוספתי קצת חלבון, וגם ארובי אחרי כל אימון. האם לדעתכם שלושת המרכיבים האלו יממשו את התוצאות שלהם אני מצפה בסופו של דבר..? יש לציין שלא הייתי עוסק בכלל בפעילות אירובית בכל הזמן הזה. יש למישהו עצות בשבילי, איך לייעל את החיטוב..? האם זה בסדר להוריד את כמות הפחמימות בחצי, זה אמור לעשות את העבודה לא..? נתונים: הורדתי כבר 3 קילו בשבועיים האלה (נוזלים) כרגע אני 82 קילו על 1.76 (משקל שיא 85) יד 41/40 תלוי איך אני מודד היקף חזה 115 אני חושב, יכול להייות שאני טועה. אחוז שומן 10~. המטרה - 7-6 אחוז שומן. אשמח לכמה עצות ממכם, כאמור זהו חיטוב ראשון שלי ואין לי נסיון, כל תגובה תתקבל בברכה. :jockey: |
ל-6% אחוזי שומן לא תגיע ע''י "הורדת הפחמימות וקצת אירובי"
אם אתה מכוון לאחוזים האלה הייתי ממליץ לך על ה-ud2 |
נראה מצויין, לא רואה סיבה להמשיך לחטב אתה חטוב כבר ככה... אחלה תמונות.
לא יכול לייעץ לך, אף פעם לא עשיתי חיטוב. |
תמונות נדירות!!
קודם כל נראה מעולה..אבל להתחיל חיטוב על 10% ? ^_^ חח בכל אופן בהצלחה אחי! נ.ב אסתטי ברמות מטורפות אוףףף איתך! |
נראה מעולה גבר, אהבתי את הארבע ראשי
אני חושב שאתה 8-9 אחוז שומן |
יפה מאוד. גוף תחרותי אני חושב שאתה תוכל להיתחרות
|
אתה ממש לא נראה 10%, אולי 9% או 8%...
|
אפשר לשאול למה אתה רוצה 6-7 אחוז שומן? זה לא נמוך מידי?
סה"כ אתה נראה ממש טוב... |
חח,אתה נראה מטורף ואתה עוד רוצה לחטב?oo
אתה לא בסדר אחי.. |
שאני מסתכל על תמונות כאלה אני לא יכול לתת תגובה על הבן אדם שמצולם..רק על הנוף מהדהים שנראה שם ...
|
אני רוצה להגיע למקסימום שלי, אולי כרגע אני יחסית חטוב, אבל זה לא המקסימום שלי.
ועכשיו לעניין, אין לי כוח ל ud2.... מה שכתבתי בתחילת הפוסט לא יעשה את העבודה בסופו של דבר..? תודה. עריכה: גיל ניסים איפה אתה..? אני כותב לך גם באייסי אתה לא עונה..? :unsure: m0she תפנק אותי בכמה תגובות שלך בפוסט הזה בקשר לשאלות ששאלתי.. :wub1: |
ציטוט:
לכל גוף בשונה אחד מהשני יש SET POINT שממנו הגוף כמעט ולא מפרק שומן במתכונת רגילה של פחות פחמימות/יותר חלבון אתה במוקדם או במאוחר תצטרך לעשות UD2 או שאר דיאטות כאלה בשביל להגיע לאחוזים כאלה...שאגב אני לא מבין למה אתה צריך כזה אחוז..אבל בכל מקרה. |
אני בד"כ לא מגיב פה כמו הילדים בפורום
אבל אחי....הוצאת ממני תגובת התפעלות קשה. כל הכבוד, אתה השראה לכולנו. בקשר לשאלה שלך...במהירות באיזי ופחות מאמץ = חומרים תחליט אתה אם אתה מוכן להרעיל את הכבד. |
ציטוט:
לא לדבר שטויות בבקשה. |
תבדוק מה ה Bmr שלך
תכפיל ב 1.2 תאכל 300-500 קל' פחות ממה שיצא לא נראה לי שתהיה לך בעיה להוריד אחוז או שתיים של שומן חלבון גבוהה ותשחק עם הפחמימות והשומן נראה בן :):):):), לא מבין למה אתה רוצה לחטב עוד יותר.. בעצמך אמרת שאתה לא רוצה להתחרות. |
ציטוט:
כיום אני בסביבות ה 10% גם אם זה לא נראה ככה, אין לי מה להגיד סתם. |
אני בהחלט יכול לראות את הגוף שלך מאלכס עליו כ110 קילו,יש לך גוף קלאסי ,והתקדמת בטירוף!
בהצלחה! |
ציטוט:
:bow: אז ככה - הייתי מציע לך להמשיך עם התוכנית חיטוב הנוכחית שלך ולראות איך אתה מתקדם, לרדת לאחוזי שומן כאלה זה דיי קשה אבל כל אחד והגוף שלו, תנסה להעצים את הפעילות האירובית ותוודא שהתזונה נכונה וטובה ותראה איך העניינים הולכים. רק התחלת חיטוב, אז קח את זה רגוע כמו שאומרים - אתה יחסית חטוב, וכמו שאמרתי תמשיך עוד שבועיים ככה ותראה מה מצבך. |
כמו תמיד...חטוב אסטתי נורא. אין מה להוסיף חוץ מזה שאתה כבר לבד יודע שאתה נראה מצויין
|
ציטוט:
|
יש לך גנים של אחד לאלף ,חבל שאתה לא רוצה להתחרות.
|
תמונות יפות
נראה סוף הדרך |
תותח אחי... גנטיקה מרשימה ביותר!! אסטטי ברמות מטורפות..
ישלי שאלה קצת לא קשורה אבל איזה תוספים לקחת חוץ מאבקת חלבון? לקחת קריאטין? ואם כן איזה? נ.ב אתה הגוף מטרה שלי |
גוף מושלם אין מה להגיד-דוגרי אני מקנא בכנות אני אומר אבל מפרגן אחי אתה נראה מעולה-חיטוב לדעתי מיותר עם גנטיקה שלך רק עובי עובי ועובי!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחד הנדירים פה
תגיד אלונצ'יק זה בגרמניה:p? ממש לא נראה ישראל |
יש לך מבנה אחד היפים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זאת אומרת - הפחתתי את כמות הפחמימות בחצי הוספתי מעט חלבון שומן נשאר כמו שהיה והוספתי אירובי 30 דקות אחרי כל אימון (מה שלא הייתי עושה קודם) רציתי לדעת האם אני בדרך הנכונה.. |
אם אתה בגרעון קלורי והוא לא גדול מדי ואתה צורך מספיק חלבון זה כנראה בסדר. תעשה העמסות.
|
זה רק אני או שתקופת המאסה שלך הייתה ממש קצרה?
יש לך גוף מאוד חטוב, למה אתה רוצה לחטב עוד יותר? בכל מיקרה, יש לך גנטיקה טובה וגוף באמת יפה. בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
אל תסתבך, פשוט תעשה Ud2, ואם סט פוינט כמו שלך אתה יכול להגיע ל-5%
יא מניאק |
חאלס כבר עם הud2 הזה בכל חור, רוב האנשים פה בכלל לא קראו את הספר ולא ניסו את התכנית אפילו לשבוע.
תדירות ההעמסות תלויה בגרעון (ובכמות הפחמימות אם היא מאוד נמוכה). |
פשוט אין מילים
מבנה ברמה מאוד מאוד גבוהה תוסיף עוד תמונות שלא יהיה משעמם שיהיה לנו על מה להיסתכל יום טוב |
אחי נראה מטורף מזהה !
|
פששש אתה תותח כל הכבוד יש אנשים שהיו רוצים להיראות כמוך אחרי חיטוב אני מאמין שעם גנטיקה כמו שלך אירובי אירובי וקיצוץ דרסטי בפחממות תגיע ל 7-8 אחוז בשקט
|
כל פעם שאני שומע אותך מדבר על זה שאתה רוצה לחטב אני מנסה להבין אם זו מחלת נפש או שאתה סתם פסיכופט.
ועל אחד כמוך נאמר-אלוהים נותן אגוזים לאנשים בלי שיניים |
יא זונות אפילו הוא מגלח תבית שחי
ואתם צחקת ם עליי וע ל אפאי ניראה מעולה אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ