![]() |
האלכוהול... שאלה
אחרי כמה זמן ההשפעה של ההלכוהול עובר סתומרת עוד כמה זמן יעבור לי הכאבי ראש והבחילות??
|
חחח אצלי אחריי יום אבל אני דיי מגזים בשתייה
|
כוס אמק כמה שתיתי אתמול אפסולוט עם Xl
בקבוב וחצי......... |
שתה איזה בירה או משהו זה יעזור
|
חחח איזה בירה עלק חחחחחחחחחחחחחחחחח
זה יחזיר לו תסטלה מאתמול לך תוכל הרבה אוכל אם שומן |
הכי סבבה זה הסטלה של אתמול אבל היום שאחרי באסה רצחחחחח
|
הכי טוב פרפקט 2בקבוקים מספיק לי ליום
|
לא יעזור,עוזר אם אוכלים כך לפני,מאט את הספיגה. תשתה קפה עם חלב,עוזר.
|
דיי נו חלאס לזיין בשכל כוסעמק איזה מעצבן זה
"2 פרפקט מספיק לי ליום" מה אתם סתם!?!? עלק לשתות ליטר וחצי וודקה נו חלאס בחיאת |
אחי אמרתי ששתיתי בקבוק וחצי אבל לא התכוונתי לבד שתיתי עם כמה חברה זה שאתה נקניק זה לא אומר שגם אני
|
שתה חלב.
|
עד שלא יבוא איזה רוסי כבד ויסביר לך אל תאמין חחחחח
קיצר חבר שלי שתיין אחושרמוטה (רוסי) אמר לי אם אתה מריח לימון השיכרון עובר.. הכאבי ראש והכל לא יודע מה עושים. |
2 כוסות נס קפה עוזרות לי.. כך אחד עוזר לו משהו אחר ניראה לי..
וכמו שפניק אמר.. חלאס לזיין בשכל כי אתם לא מרשימים אף אחד עם החירטוטים שלכם.. זה באמת מעצבן |
בימים הטובים שלי אני יכול ליגמור בקבוק פרפקט לבד !!!
קוקזי!!! אבל אם אני לא טועה בקבוק של 500 מייל או 750 לא זוכר בידיוק לא את ה 2 ליטר |
אם אתה שותה בקבוק פרפקט שלם זה אומר שכבר נדפקת , איך אפשר לשתות כזה חרא?
עוד מעט אנשים ירדו פה לרמה של אלכסנדרוב ושות'... |
מה יוצא לכם מזה שאתם שותים בקבוק פרפקט?
אני אישית חושב שצריך להנות מהאלכוהול, ומוודקה פשוט לא נהנים כי שותים את זה על מנת להשתכר ולא כדי שיהיה לך טעים.. |
אם זה סתם להשתכר בכיף אז וודקה אחי.. אם זה להנות מהשתיה אז ווסקי או משהו איכותי דומה..
|
חוץ ממים,חלב, ואבקת חלבון לא שותה כלום חחחח
עזוב אלכוהול Bb בנשמה |
אבקת חלבון זה לא משקה..
|
Ruski Standart זה טוב או אמפרייל
|
ציטוט:
איך אתה מעיז בכלל לכתוב רוסקי סטאנדרט ואמפרייל באותו משפט???? |
פשוט תפסיק לשתות ומקס זה יעבור תוך שבוע בוא לפה 2 בקבוקים מה זה אנני הייתי שותה את זה בבוקר אם דגנים איזה זיכרונות היה כיף אבל הכי טוב ששתיתי יום שלם מ2 בצהריים ועד 4 בלילה
בקיצר גמרתי לפחות איזה 20 ליטר של וודקות מ60 אחוז ועד איזה טובות שמלא אנשים ימותו מלהתקרב אליה טוב זה שום דבר אח שלי חיי אם וודקה חה:1eye: חח ואני רק עוד מאט בן 15 :whistle: ובטח כמה אנשים לא יאמינו לי משום סיבה:huh: אבל תאמת יותר טוב להפסיק רציני::ph34r: הצע:jockey: ה מפרופסור של וודקות לשעבר [שזה אני]:whistle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה בסדר שתגדל תבין שאתה סתם אפס |
אחי, אתה אחד הילדים העלובים. (לא פותח הפוסט, הילד הן ה-15)
חחח הרג אותי איך אתה מתלהב מזה שאתה שותה הרבה, בטח אתה מצפה שכולם יגידו לך "ווואו! רק בן 15 ושותה כלכך הרבה?!?!? בטח אתה ממש גבר אחי!!! בטח אתה ממש זיין ואני רוצה להיות כמוך!!!" צא מהסרט יא גמד מושתן. |
ציטוט:
אולי 0.0002 ליטר |
ובטח כמה אנשים לא יאמינו לי משום סיבה
כמו שאמרתי:ph34r: :disgust: אוי והנה הילדים הקטנים לא ראו רוסים מעולםם:disgust: :nonono: :XDemoticon: :angry: המנהל המנהל תבוא לפה יש כאן ספאמרים |
טוב בקיצור עבר לי הבחילות.... והכאבי ראש...
תודה לכולם שתיתי חלב ועבר לי לאט לאט.... נ.ב 20 ליטר של וודקה.. אין מצב שבעולם |
ב 14 שעות בערך יש מצב
|
ציטוט:
|
אפשר ויש לי קצת כרס אז שאני לא איזה מקל שלא יכול לשתות כוס אחת שלמה בשעה
|
ציטוט:
עלאק "לא ראו רוסי מעולם", מה אתה משחק אותה איזה תותח זה שאתה רוסי בן 15 לא אומר שאתה שתיין על. זה אומר דברים אחרים, כמו למשל שאתה כולך דיבורים. |
אחי אתה מדבר איתי על וודקה אפסולוט ?
|
כן ועוד כמה זה היה בלג בעומר בשנה שעברה
|
תראה אם כן סבבה אבל בכל מקרה אני לא מאמין..... ליטר וחצי לשעה בתוך 4 שעות הכבד שלך יכול להשרף.... אז ככה שאני לא מאמין בגרוש
|
אמת באמת יש לי בעיה אם הכבד בגלל הפסקתי לשתות כי אם הייתי ממשיך לשתות הכבד היה מת לגמרי
ותמיד חיפשתי תירוץ שאני יפסיק והתירוץ הוא שרציתי לפתח את השרירים ועוד משהו ראוים לי את התמונה למטה? |
ציטוט:
זה לא יוביל אותך לשום מקום תגובות תוקפניות! אני הייתי ככה והבנתי שזה לא תורם כלום! אני מציע לך להפסיק עם זה! לטובתך! אין לי אינטרס לריב איתך ושום כלום אני רק רוצה להראות לך איך זה נראה מהצד! |
חח תודה אחי זה בדיוק מה שחשבתי עכשיו שמישהו יבוא לטובתי איך אומרים את זה אה כיפאק היי נראה לי כחה אומרים??? טוב אז כיפאק היי ל Hhheellbbooyy
|
ציטוט:
COM |
ציטוט:
מזה ספאמרים? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ