![]() |
מי פה מבקר בכל המותגים האלה ? Tnt רנואר Fox וכו?
אני צריך חולצה צמודה אחושרמוטה צמודה, שרוול הרוך/קצר/בלי שרוולים
הייקר שתיהיה צמודה ומחומר טוב ליציאות זרקו משו מישו ראה? |
רק נייקי
http://www.bens.at/images/Nike-Pro-V...ht-Short-S.jpg טיפה יקר אבל משתלם באיזור 200 שקל.... יש כל מיני סוגים עם בלי שרוולים... TNT וFOX זה שוק אחי |
ציטוט:
|
חחחחחחח אולג מזה החולצה של בטן מן? חחחחחחחח
אני עובד בחנות שיש בה בגדים של נייקי יש באמת אחלה דברים אבל יקר אני קניתי גופיה של נייק משו פצצה יושבת יפה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קנה בעיר באמא שלי 7 שקל גופיה
חולצות יפות ככה מבד צמוד וזה עם קשקושים ככה של מסיבות 50 60 שקל בחנויות בעיר |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לא איכות כמו הנייק הזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גבר
ציטוט:
יש בספורט דיפפו / מגה ספורט אם יש באזור שלך.... יש בפוקס גופיות מחיר פחות או יותר 50-70 ש"ח עם סמל של FOX בגב - גופיות פשע....וצמודות טילים ואם צמוד מן הסתם קח מידה אחת קטנה יותר! |
ציטוט:
אני נראה כמו ראפר איתה |
מי פראייר לקנות גופיות כאלו יקרות
אני קניתי 4 גופיות צמודות אחושרמוטה ב100 שקל |
|
ציטוט:
|
חחחח
ציטוט:
והן באות בצבע לבן / שחור / /אפור / ירוק ליגה!! |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
זו גופיה ליציאה ממש יפה,רק טמבל קונה מותגים יקרים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא יודע מה איתך...אני לא מתבייש אני בקיץ יוצא עם גופיות סבא אם צריך גם שם זין על כולם אתה שותה ורוקד מזיע ועל הזין שלי כולם!!! זה נוח ובן :):):):)!!! אתה יכול לקנות 10 גופיות ב100 ש"ח ככה יש לך 5 לאימונים ו-5 ליציאות! או סתם לשב תביית או להסתובב ביום חם! |
אורגינל גופיות זה הכי נוח בארץ ולא משנה איזה
וגם אפשר להתלהב מהידיים וכו' וכו' |
ציטוט:
שתיהיה בריא תאמין לי אני לא יכול לצאת עם גופיה שעולה 7 שקל. יש חולצות צמודות יפות והכל, אבל לא גופיות סבא להסתובב ברחוב כמו האלק הוגן תיצא עם החולצות אימונים של פיטבול גים שמכסה לך את הפטמה וזהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
גופיות יפות אני לובש סבא לאימון רק אבל מי יקנה בגד ב200 שקל אתה בטח גם מהדפוקים שקונים ג'ינס ב700 שקל של לי קופר או דיזל |
ציטוט:
אתה בטח מהחכמים שיוצאים לרחוב עם קרוקס וגופיית סבא ומכנס גלישה של שוק קרמל חוץ מזה על הזין שלי, אני בן אדם עובד, יכול להדלק על חולצה שאני רוצה ואני יקנה אותה לא משנה כמה היא תעלה הייקר אני נהנה ממנה. |
ציטוט:
גם דיזל יש לי מלא אבל עזוב שום דבר כבר לא עולה עליי בנתיים. ואיפה ראיתה לי קופר ב700 שקל ? 400 בלחץ |
ציטוט:
חח אני מבין איך אין לך כסף לסייקלים ולפינגוון אני לא לובש גופיות סבא החוצה עם קרוקס אני לובש נעלי ספורט של ניו בלאנס שורט יפה ונוח וגופיה יפה וצמודה ולא סבא ככה ש... ואם אתה קונה יקר אז אתה נטחן בטוסיק אחי |
ציטוט:
מצטער אצלינו זה לא מכובד ככה, כן יש לי בגדים של ארמאני לארועים חליפה שעולה 800-1000 שח נעל שפיץ וחולצה מקופתרת מי מאיתנו נטחן בתחת אחד שהולך כמו שוק קרמת מעלייך לארועים או אחד שהולך כמו שצריך אלגנט לארוע? תחשוב אם האייקיו שלך מאפשר לך זאת ציטוט:
|
ציטוט:
אלא עם מכנס אלגנט שקניתי אבל זה ליציאה כמו מסיבה מי ילבש אלגנט |
חלאס להגיב לי מהמשתמשששששששש אינעל עמק ערס מספיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
|
ציטוט:
כן אני אוהב חולצות צמודות וכן אני יכול ללבוש גופיות למועדונים ויציאות שעולות 60-70 שקל ולא 300 אבל לא את הגופיות שציאו לי פה ב7 שקל, חוץ מזה תראה לי משו שמתקרב לזה http://biegajznami.pl/uploads/Nike_Pro_2006_2.jpg ב60-70 שקל, אני קונה הרבה חולצות בטווח מחירים של 60-70 שקל אבל לפעמים אני נדלק על בגד שאני חייב לקנות אותו ולא משנה כמה הוא יעלה והנייק הזה זה אחד מהם |
ציטוט:
|
אח שלי גיבור, כנס למגה ספורט(ד"א מחר אני הולך לעשות שם קניה גדולה) ... ותמצא שם מה שאתה רוצה .
|
נשבע לך אתה עוד יותר טיפש ממני
שרוול -ארוך- -העיקר- |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחח
אתם אידיוטים אחר כך כל מקום שתלכו שנים ירדו עליכם מהשגיאות כתיב שאתם עושים אחד לשני לפני שקראתי פה את ההודעות לא היתה לי שגיאת כתיב אחת! ואנשים פה אשכרה דופקים אחד את השני אני פעם קיבלתי התעלמות משגיאות כתיב בבגרויות כי אמרתי שאני גולש פה |
וואי מה אתם כוסיות כולכם מה אתם מתווכחים מי יוצא עם מה ליציאה או לא יציאה אתם יוצאים מהבית תלבשו חולצה ומנסיים וזהו!!! מה זה כל הזיוני שכל האלה שלכם "אני אוהב צמוד וגם אני אוהב ללקק בנים בצבע חום" יאללה די כבר כולכם כל אחד שילבש מה שהוא אוהב לאן שהוא אוהב
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ