![]() |
נשבר לי כבר מלאכול כ''כ הרבה!!!
זה נמאס לאללה כמה אפשר לאכול כבר?!?!
אני דוחף אוכל שאני כבר מפוצץ לא שבע!! אני גם לוקח ריטלין שזה מדכא תאבון,אבל חלאס כמה אפשר לדחוס? בניתי תפריט 3ארוחות מוצקות ו 2ארוחות נוזליות אבל גם הארוחות הנוזלים לא כ''כ נוזליות בוא נגיד ככה...ואני לא יכול ככה יותר!! איך אתם עומדים בזה? :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: |
אחי התפריט שהכי תצליח איתו זה התפריט שהכי מותאם לך אישית
חוץ מזה מזה ארוחות נוזליות בישבילך? יעני גיינר? |
ש''ש בבלנדר וזה דבר דוחה..
חלבונים אני יכול חפשי גם שומן אבל פחמימה זה סיוט :( |
ציטוט:
|
no pain no gain
|
יש לך מזל שאתה במסגרת של בית ספר עדיין שזה שטויות, תנסה לארגן אוכל ליום בצבא ותבין איזה מעצבן זה להתעורר שעה לפני הזמן להכין אוכל :|
|
יש לכולכם מזל שאתם עדיין לא יודעים מזה לממן בעצמכם הכל!
|
כמה כבר אתה אוכל שאתה בוכה?
וקריאטין מדכא תיאבון? |
ציטוט:
תגיד אפילו שזה לא קשור לנושא לקחת פעם קריאטין אם כן איך לקחת אני קניתי לוקח 5 בוקר ביום בלי אימון 10 ביום אימון 5 לפני 5 אחרי מה אתה אומר? |
ציטוט:
ואני אוכל 465פחמימות לום 150חלבון 60שומן 3K קלוריות |
ציטוט:
|
ציטוט:
או שתחלק ליותר ארוחות ואז יהיה לך יותר חשק לאכול בגלל שזה פחות אוכל בארוחה אחת..:) ובש"ש אתה תמיד יכול לשחק זה לא נורא בכלל.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח אני 82 קרוב ל5000 ואני עולה נקי מאוד
מישהו מבחין בדפוס? |
ציטוט:
|
בידיוק במקרים כאלו לוקחים גיינר עם ערכים נכונים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כמו להגיד 500 מאות :/ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ז''א 32כפות ערכים לכף: 25חלבון 125פחמימה 625קלוריות נגיד אני לוקח כף כל יום,זה ישאר לי לחודש בערך כל חודש להוציא 450ש''ח (אני מזמין עם משלוח) זה לא הכי זול.. |
ציטוט:
סקופ אחד שווה לכ620 קל' שזה שזה יכול להחליף לך ארוחה אחת, בימים שאתה לא רעב ממש תקח כף ובימיים שאתה רעב תוותר על זה ותלך לפי התפריט הרגיל של הארוחות בשביל זה נועד גיינר - חור בכיס אבל שווה (תלוי מתי) |
אח אח הלוואי עליי 4000 קלוריות.
בכל מקרה אחי דרך פשוטה לפחמימות קח בלנדר. תעיף את הש'ש לא הבנתי מה התחלת עם זה אחלה ערכים סבבה אבל מגעיל לך מה בכוח תיקח ? קיצר קח את הבלנדר תתחיל להכניס פירות... לא חסר מה... קח עצה בננה שים חלב שים יוגורט למשל אפילו שתי בננות תוסיף כמה תותים שים נגיד כף סוכר ענבים משהו כזה... אחלה שייק גם המון קלוריות וגם המון פחמימות עדיף על גיינר אפילו אם אתה שם בזה גם את האבקת חלבון... למקרה שקשה אז יש כאן משהו כמו 90+- גרם פחמימות בחישוב מהיר מאוד P: |
ציטוט:
|
ציטוט:
כי עד היום מקורות הפחמימה שלי היו כאלה ש''ש 250גרם לפני בישול אורז 400-600גרם לחם 4-6פרוסות 2בננות או תפוחים 6ירקות אם אני מוריד ש''ש אני חייב להוסיף עוד פירות..אני אנסה להכין שוב נראה איך יצא.. |
פירות = סוכר, אני מציע שבכל זאת תתמודד עם הש"ש באיזה אופן כי זה אחלה ערכים ומאוד זול, ואם אתה מדבר על חור בכיס אז ש"ש זה הפיתרון לתפור את החור חזרה ^^
|
נכון^
בגלל זה אני מנסה.. |
אתה 60 קילו ובוכה
ומה יגיד רוני קולמן במסה כשהוא 150 ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה ש''ש זה דוחה!!! נ.ב שתיתי עכשיו סקופ חלבון+ש''ש+חלב רק זה.. זה היה פשוט דוחה..לא יודע כבר מה לעשות :thumbdown: |
|
יש לי שאלה לא כל כך קשורה- מה זה ש"ש?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וקורן שטויות נכון סוכר אבל הוא יכול להרשות לעצמו לשים 2 בננות בשייק המזדיין הזה במקום שימות כל יום ויבכה על הש'ש חאלס מסכן כבר... מי שישמע הגזימו עם הערכים אולי המחיר זול אבל לא צריך להגזים... באותה מידה אחי אתה יכול דגנים יש עוד הרבה מקורות אתה יכול לחם למה אתה נדבק כל כך בש'ש ? |
לא יודע מה איתך... אבל אני אפילו נהנה מלאכול =]
וצריך להתרגל ללאכול הרבה... פעם הייתי בוכה מאיזה רבע מנה שאני אוכל היום... היום אני אוכל ומרגיש רעב שוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ