![]() |
התפריט החדש שלי + תוכנית אימונים + נתונים
היי לכולם כמו שכולכם יודעים אבא שלי זה שוורצנגר ובגלל שהוא סוס הוא עזר לי לבנות תוכנית חדשה + תפריט ומדד לי נתונים חדשים.
אז ככה נתונים: בן 13 עוד חודש ככה עולה לתורה 1.70 59 קילו היקף יד קר 37.5 ( הייתי 42 חח אבל ירדתי ל40 ועכשיו רק 37.5 בגלל השחיה אני גם שחיין אולימפי חח ^ ) 3% שומן ( כמו ברוס לי חח ! ) תוכנית אימונים: ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ ואז יום אחד מנוחה ושוב.. כל אימון אני מבודד שריר אחר אבל אני עושה את זה לפי השיר ABCD = יום ראשון = חזה וכך הלאה.. תוכנית ממש טובה. תפריט: לפני התפריט אני יגיד לכם איזה תוספים אני לוקח:sbb4: :sbb4: VASSIVE NO הכי חדש משהו פצצה עושה לי פאמפ + גוואראנה לפני אימון 4 עושה לי סופר כוח שאני יוכל להיות סופר-חצוצרה! אני משתמש גם בסיריוס מסס גיינר פצצה כל יום 5 כפות הגשה עכשיו תפריט! בוקר: 500ג' ש"ש + ג'ריקן חלב 1% + קופסא קקאו + 2 כפות הגשה סיריוס מסס ביניים: 2 קילו חזה עוף + סיר אורז + גינה שלמה של ירקות צהריים: לול תרנגולות + 4 קילו פסטה + קופסאת טחינה + 2 כפות הגשה סיריוס מסס + חנות ירקות בשביל ויטמינים ביניים: כיכר לחם אחיד מלא קל שלם + 4 קופסאות קוטג' 3% ערב: אקווריום של טונה במים חח ( צריך חלבון ^^ )+ 7 קילו פירה + מלפפון ( כי כמה ירקות אפשר כבר לאכול ? ) + בקבוק שמן זית בשביל שומן איכותי ^ + כף הגשה סיריוס מסס לפני שינה: עוד 4 קופסאות קוטג' + מארז משפחתי של יוגורט 0% מה דעתכם על התפריט?? |
הימור יומיים עד שיבנבנו אותך...
נ.ב. יוצא משהו כמו 24 אלף קלוריות =] אתה שיין או שאתה עושה תצמך?? איזה גיל וכמה אתה עושה ה-50?? אני עושה 27.5 |
בהצלחה אחי.. אחלה תפריט!
אני מחזיק לך ידיים אתה בן דוד או קרוב משפחה של סופר גיטר? רק מפלצות כמוכם אוכלים כל כך הרבה! והתוכנית והתוספים ממש דלים, איך לא לקחת מבן דוד שלך יותר? |
ממההה??? מה אתה רוצה ממני??? מי מכיר תילד כאפות הזה.... עלאק סופר חצוצרה...
|
טעות
|
סופרחצוצרה אח של סופרגיטר = לא מצליח להפסיק לצחוק חחחחחחחחחח
|
דייי כבר אנלא מכיר תהומו הזה! הוא סתם פתח משתמש בשביל לעצבן אותי
מיה תבנבני אותו כבר |
חחחחחחחחחחחחחחחח גדול גדול אחי.. מי זה? ?
|
חחח אחד החזקים!
|
הומואים...לכו זדיינו יהומאיםם...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח:laughing: |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
|
אחד השפוכים
זה נחמד לקרוא ככה מידי פעם.. |
חסר קלוריות, תוסיף קצת פחמיומות ושומנים איכותיים.
|
\חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: |
חחחחחחחחח אוהב אותך אחי חחחחח כמה אני צוחק פה חחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "אבא שלי שוורצנר חחח" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
מידי פעם כן...אבל לא שחצי מהפוסטים הם כאלו... |
ציטוט:
:laughing: אגב. מה זה בידיוק 27.5? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
ניראה לי הוא בוכההה רציני |
לדעתי צריך לשים את הפוסט הזה ב Hall Of Fame .
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא אללה איזה מנייאקים אתם.. אבל היה טוב חחחחחחחחחחחחחחח
|
וואי אחי,התוכנית סבבה והכל..
אבל יש בעיה בתפריט..מה עם חמאת בוטנים? אתה לא תגדל ככה... תוסיף לפחות 8 ארגזים... |
ציטוט:
אם לא אוכלים לא גודלים ם_ם |
חייב שומן איכותי אחי לפחות עץ זית שלם ביום
|
אז ככה אחי הייתי מוסיף לארוחת ביניים עוד שתי גינות ושלושה שדות.
לארוחת צהריים הייתי מוסיף עוד שני לולים בערב הייתי מעיף את ה7 פרות קיבינימט ומחליף בשישה חמורים וקונה 7 סופר טייגר :p |
בוכה תגיד לדודה שלך ישחיף מסריח...
חחחבודי בילדר קרעתה אותי ולא אכפת לי עם זה עליי =/ |
חחח איזה פוסט גדול!!
זה מצחיק כל פעם מחדש:boxing: :boxing: :boxing: |
ציטוט:
השחיף היחיד פה זה אתה הנה תמונות של superguitar המפורסם: פרונט: http://img443.imageshack.us/my.php?image=018ks6.jpg פריסת גב: http://img88.imageshack.us/my.php?image=015qb6.jpg קרדיט לelad12 שהביא תתמונות. |
תודה תודה קרדיט לי =] חח סופר ניטחן xd סתאם אל תקח ללב תקח לשריר..
|
כל אימון אני מבודד שריר אחר אבל אני עושה את זה לפי השיר abcd = יום ראשון = חזה וכך הלאה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותיי אבא שליח שורצרנגר xddddddddddd גדול
|
לא מאמין שהביאו לי באן למשתמש סופרחצוצרה :(
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הפוסטים החזקים אני לא יודע איך פיספסתי את זה .. עלק התוכנית שלי זה ABCDEFGHIJK... לפי השיר ABCD חחחחחחחחח אחד החזקים..bow::bow::bow::bow::lol::yup::clap: |
ציטוט:
|
חחחחחחחחח
שחיין אולמפי חחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עדייין צוחק xddddddddddddddddddd
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחח הרגת אותי אחי!!!!!!
|
ארוחת צהריים לול תרנגולות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח והכי מצחיק ה ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ האלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ