![]() |
ידידה..הידלקות הורסת את החיים>_<
בקיצור,יש לי ידידה..מחר היא צריכה לבוא אלי,היום הייתי אצלה.
[לא יכולתי לנשק אותה כי ההורים שלה היו בבית] ואנחנו מסתובבים ביחד כבר מספיק זמן.. אז לנסות מחר לנשק אותה? ויש לי חבר טוב שרוצה לנסות להיות חבר שלה..אמרתי לו אין בעיה,אז מחר בעיקרון זדמנות אחרונה.. |
אחי זה מסובך זה לא לפה
אבל דבר עם חבר שלך שאפחד ממכם לא יהיה איתה.. למה בסוף אחד ממכם יאכל אותה אני אומר לך מניסיון היה לי מקרה כזה והסכמתי לחבר שלי ובסוף אכלתי את הלב מאוהב כבר שנה וחצי.. וזה לא משנה בסוף חבר שלי נפרד ממנה אחרי זה אני הייתי איתה אבל זה לא משנה אל תיכנס לזה אחרי זה יהיה לך ריבים עם החבר וסתם בלאגנים |
לך על זה מקסימום תקבל ברקס, מה כבר יקרה.
|
תלוי מה זה לנסות. כעיקרון אם אין לה שום כוונות אליך והיא רואה בך ידיד נטו אז לא. לא רק כי חבל שתיפגע אלא גם כי זה חוסר כבוד; היא רואה בך ידיד ואתה ישר שולח ידיים.
|
מה שלא יהיה, אל תשכח להנות וללמוד מזה.
|
לא.
|
ידידות יש רק בהגדות
|
לא...:/ מניסיון :/
למרות ש....המחשבה שך "מה היה קורה אם?" ותחושת הפיספוס שאתה תרגיש אחרי זה אם לא תעשה..גם מעצבנת.. |
ציטוט:
תעשה את זה וזהו |
שלא תעשה לך מזה סרט תכנס לסרטים שניסית לאנוס אותה לא חסרים כאלה מקרים היום,מדבר מניסיון(לא אישי)
|
אחי, קצת שליטה עצמית!
מה זה לנסות לנשק?! אם אתה מכבד אותה תשלוט בעצמך ותבין באיזה מצב אתה נמצא. כולנו נדלקנו על ידידות, זה תמיד ככה (אולי לא כולנו ממש ממש נדלקנו אבל בכיוון). |
רק בסרטים זה עובד.
רגע של שקט,שניכם מסתכלים אחד על השני ואז מזנקים אחד על השניה בנשיקה? וותר על נשיקה, סתם זלזול בה לדעתי. אם אתה מרגיש משהו, וטוב לכם כשאתםיחד, קח איתה שיחה, דבר ותגיד שהיית מעוניין שתהיו יותר מחברים. אם הקשר שלכם טוב כמו שאתה אומר,אי מאמין שתוכלו להבליג על זה אם היא תגיד "לא". תכין לכם משהו לעשותמראש למצב שהיא תגיד "לא" שלא תשבו כמו מסכנים מהמבוכה, תראה לה שהכל ממשיך כרגיל. אם ילך כמו שצריך, אז יפה. גם ניסית ולא תרגיש פספוס, וגם קיבלת סירוב וכלום לא נהרס. אני אישית מאמין שאפשר להמשיך נורמאלי אחרי זה. |
איזה תגובות מפגרות של וואנבי דון ז'ואן..
אין דבר כזה ידידה צא מהסרט, בגלל שאין דבר כזה ידידה תנשק אותה ותגמור עיניין. אם היא תזרום וואלה הרווחת, אם לא אז חפיף.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב,טוב לא הבנתי לדבר איתה על זה או לנסות לנשק אותה? וכן,היא בקטע שלי.. :ok: |
מה זה לא הבנת? יש כמה דעות, כל אחד חושב משהו אחר.
הביאולך עצות, לך על מה שהכי מתאים לך... |
לא,פשוט לדבר נשמע ממש דפוק..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נשמע לך דפוק לדבר? לך על הכיוון השני. תעדכן אותנו. |
ציטוט:
:winked: |
אם אתה רואה שהיא רוצה את הנשיקה, לך על זה. אל תנשק אותה פתאום משום מקום. בנות אוהבות רגעים ספונטניים כמו בסרטים (אירוני, כי אפילו בסרטים זה מתוסרט).
אל תגיע למצב שבו אתם רואים טלוויזיה, צוחקים, ופתאום אתה מזנק מהמקום שלך ישר עליה. תגיע למצב שבו שניכם רואים טלוויזיה, מסתכלים אחד על השניה, מבטים מתלכדים, שתיקה, חיוך, ואתה בא לקראתה. בהצלחה ותעדכן =] |
דבר איתה קודם..
|
ציטוט:
Oם |
תגיד לה שאתה צריך ללכת להיתקלח ושתחכה לך בנתיים בחדר, ואז תפיל בטעות את המגבת שאתה חוזר... זה יראה תמים לגמרי ולפי המבט שלה תוכל לדעת מה היא מרגישה כלפיך... ראיתי את זה באיזה סרט באינטרנט, רק שזה היה איזה כושי אם מנקה בלונדינית, לו זה הצליח
|
ציטוט:
לך על הספונטניות שמתכננים דברים כאלה זה אף פעם לא מצליח ברגע הנכון שאתה מרגיש שזה קורה לך על זה |
תשמע אתה אמור להכיר אותה לא אנחנו, מאיפה לנו כמה היא פתוחה בעניין הזה?
אם אתה יודע שנשיקה זה לא ביג דיל עבורה ושיש לה משהו כלפיך, כנראה שזה יעבוד, אבל מצד שני יש את ה"קדושות" שלא יתנו לך לגעת בהן עד שהן סומכות עליך ובלה בלה בלה. |
תגיד לה, שומעת ?
היא תענה לך : כן אתה : רוצה אותי ? אם היא תענה כן: קפוץ עליה בזינוג אם היא תענה : מההההההההה ? תגיד לה : אז למה באת יא ב * ** *** ** * ** ** ה חשבת שקראתי לך בשביל לראות סרט ? מה אני לא יכול לראות סרט לבד את חושבת אני צריך עזרה בלהדליק טלויזיה ? |
חחחחחחחחחחחחחח מישה יא קרוע
|
תרביץ אחי
אל תאכל סרט גג היא אומרת לך לא בזין שלי ואתם חוזרים להיות ידידים.. |
תן לה בראש.
|
תראה לה את הבייספס שלך.. תן לו נשיקה.. ותגיד לה נשקי נשקי..
חחח אחי לא יודע.. פשוט תבוא אליה, תשבו ביחד, ובקטע של שקט ששניכם מסתכלים אחד על השני תגיד לה: "אני לא יכול כבר להתאפק.." ותן לה נשיקה.. אצלי זה עבד ב2 מקרים.. |
ציטוט:
חחח,אני ינסה אם לא אמצא משהו משלי |
אל תקשיב לאף אחד כולם פה טיפשים או בתולים או לא יודעים איך לעבוד אם בנות תעשה צעד דחוף למה אתה תאכל ת'לב שלך כל החיים אם החבר שלך יתפוס אותה אתה תמיד תהיה זה שבצד ה"ידיד" שיושב ומסתכל עליהם שהיא יושבת עליו וכל כמה שניות מתנשקת איתו ומתחבקת איתו ואתה זה שהיא תספר לו על כל העליות והמורדות שיש להם ביחד ו"תראה איזה מתנה הוא קנה לי לחצי שנה שלנו ביחד כפרה עליו" ואתה תאכל תלב אתה תחנק מהבאסה כדאי לך מנסיון לא אישי
|
ציטוט:
במקום לזיין תשכל בפורום ולשאול מה צריך לעשות וכו', גש תעשה את הצעד שלך, אם לא תעשה, היא כנראה תחשוב שאתה לא רוצה אותה וירד לה ממך, או לחלופין שאתה פחדן מדי בשביל לעשות צעד, ואיזה בחורה תרצה לצאת עם גבר פחדן?. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ