ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   קניתי ps3 היום :) .. יש פה לעוד מישהו ps3 ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=33382)

gil-Nissim 22-04-08 01:05

קניתי ps3 היום :) .. יש פה לעוד מישהו ps3 ?

קניתי ps3 היום :)
מבאג מחשבים...

עלה לי,3100+ משחק מעפן מתנה.. בכל מקרה, אני מחכה לgta החדש, כבר הזמנתי אותו במכירה מוקדמת :winked: ... זה הולך להיות משחק פצצתי!

הגרפיקה,והשליטה בסוני החדש, לא רואה את האקס בוקס, או את המחשב ממטר, במיוחד את המחשב.. אנשים אין לכם מושג,אין איכות יש למשחקים של סוני 3 ולאקס בוקס..לאומת המחשב.. לא משנה איזה כרטיס מסך יש לכם במסך, הוא לא מתקרב לרמה שלהם :bye1:

בכל מקרה... יש פה עוד מישהו עם סוני 3 ?.. :mushy:

Ja Rule 22-04-08 01:06

אין על Xbox, אבל גם סוני3 פצצה לא קטנה, תתחדש :)

BodyKilo 22-04-08 01:13

תתחדש אחי...
יצא לי גם לשחק בps3 איזה פעם אחת אצל חבר, בנזונה של דבר... לא הייתי מתנגד לאחד כזה :]

tima999 22-04-08 01:14

אני מקווה שאתה משחק בסוני מול טלויזיית Lcd

ותתחדש גבר

gil-Nissim 22-04-08 01:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tima999
אני מקווה שאתה משחק בסוני מול טלויזיית Lcd

ותתחדש גבר

עוד לא.

זאת אומרת, היום קניתי אותו,חיברתי אותו לטלווזית av חח, לא לאמין עד כמה זה מוריד מהאיכות שלו..

בכל מקרה, יש לי מסך lcd 19 בחדר, של lg משהו טוב :ok:

קניתי מתאם מ-hd ל-dvi אני מחכה שהוא יגיע כדי שאני אוכל להנות מהאיכות שלו ... ואולי עוד כמה חודשים אני אקנה lcd כמו שצריך אם hd.. בנתיים אני אשחק במסך הlcd של המחשב :1:

Ja Rule
אחי, ראיתי את האקס בוקס משחק מול משחק, שליטה וכ'ו.. הסוני השאיר לו אבק אחי... גם יש לסוני חיישני תנועה, זה כמו ה-wii משהו קטלני!.. סוני זה הקונסולה! אקס בוקס עוד מעט יהיה כמו סוני 2..

חח ותודה לכולם :king:

Ja Rule 22-04-08 01:20

תלוי לאן אתה מסתכל..
למשחקי הגוף ראשון הfps יריות וכל זה, השליטה של הבוקס טובה יותר.
וזה יתרון פה חיסרון שם אצל שנייהם, תלוי מה אתה יותר אוהב.
אבל כוסעמק, אתה נהנה לא?
הכי חשוב..

tima999 22-04-08 01:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
עוד לא.

זאת אומרת, היום קניתי אותו,חיברתי אותו לטלווזית av חח, לא לאמין עד כמה זה מוריד מהאיכות שלו..

בכל מקרה, יש לי מסך lcd 19 בחדר, של lg משהו טוב :ok:

קניתי מתאם מ-hd ל-dvi אני מחכה שהוא יגיע כדי שאני אוכל להנות מהאיכות שלו ... ואולי עוד כמה חודשים אני אקנה lcd כמו שצריך אם hd.. בנתיים אני אשחק במסך הlcd של המחשב :1:

Ja Rule
אחי, ראיתי את האקס בוקס משחק מול משחק, שליטה וכ'ו.. הסוני השאיר לו אבק אחי... גם יש לסוני חיישני תנועה, זה כמו ה-wii משהו קטלני!.. סוני זה הקונסולה! אקס בוקס עוד מעט יהיה כמו סוני 2..

חח ותודה לכולם :king:

חחחחח תשתדל כמה שיותר מהר לקנות LCD עם HD למה אתה לא יודע מה אתה מפספס!!!
שיחקתי בסוני 3 אצל מישהו במסך LCD ענק משהו כמו 42 אינץ' או יותר וזה לא יאמן איזה איכות יש לדבר הזה מדהים

gil-Nissim 22-04-08 01:23

חח.. כן אני יודע ... לצערי מסך lcd hd עולה מלא כסף.. צריך לראות מהנעשה...

נתנאל לוקאס בלסינגסון א. 22-04-08 02:41

שלום !
בתור חובב, מכור, ואיש קונסולות, אני ממליץ לך בחום רב לחכות יותר זמן, אך לא להתפשר. כלומר, לא להיות פזיז ולקנות Lcd, כי אתה אינך תנצל את היכולות הטמונות ב-psp3, ובנוסף חצי משוויו של הסוני ילך לאשפה.
לכן, כשאתה קונה טלוויזיה, קנה מינימום Lcd עם Hd Ready, ואם יש לך עוד כמה מאות, אז אני ממליץ בחום ללכת על ה- Hd Full. מסקנה: עדיף להסס מאשר לפזז, כי אז לא תהנה כמ שצריך, האמן לי !

עוד דבר מניסיון אישי - לי יש בחדר Lcd 27 אינץ', עם Hd Ready, ואני חיברתי גם מגבר עם Hd Audio, ווגם Dvd מקליט עם Hdni - בקיצור חיברתי את כולם עם כולם ב-hdmi, ואני נהנה מחווית משחק עוצרת נשימה.
אך חכה זה לא הכל - למטה, בסלון יש לי טלוויזיה בגודל 43 אינץ', עם Full Hd, וניסיתי ככה לחבר לראות אם באמת יש הבדלים משמעותיים - מאותו יום הצטערתי על חיי, משום שעכשיו גם אבא שלי, אמא, שכנים ומשפחה רחוקה, רנו בעלות על על הסוני, והסוני שהיה שלי, הפך להיות המוני. כלומר, אני עדין שומר עליו מכל משמר, אך מרוב שהסוני ב-full Hd, כל כך אלוהי, אין ספק שאפילו האדם הכי אנטי לקונסולות לא יתפתה לשחק. מבין?

קח את הדברים לתשומת ליבך !

yonip 22-04-08 02:42

אחי זה תלוי על איזה XBOX אתה מדבר,
חבר שלי מתלבט מה לקנות XBOX 360 :):):):):)\ PS3, ולפי מה שראינו עדיף XBOX.
על איזה XBOX אתה מדבר הרגיל או 360 (החדש)... ?
אתה ראית משחק מול משחק ב2 הקונסולות PS3 וXBOX 360?

gil-Nissim 22-04-08 03:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
אחי זה תלוי על איזה XBOX אתה מדבר,
חבר שלי מתלבט מה לקנות XBOX 360 :):):):):)\ PS3, ולפי מה שראינו עדיף XBOX.
על איזה XBOX אתה מדבר הרגיל או 360 (החדש)... ?
אתה ראית משחק מול משחק ב2 הקונסולות PS3 וXBOX 360?

באקס בוקס אילט, אין ממש הבדל, מה-360.
בסה"כ הם שינוי את הכונן 65mn שלא ישרף להם, טבעת המוות מכיר ? :XDemoticon:

ועל הדרך גם חיברו hd, שזה בתכלס לא מגיע לאיכות של הסוני.. אין מה להשוות אותם בכלל.. בסוני את כל השיכלולים דחפו, האקס בוקס נשאר מאוחרה.. יכולתי לקחת אקס בוקס אילט אם קורא צרובים והכל, אבל אפילו המוכר בחנות אמר לי שעדיף לי ללכת על הסוני, למרות שהוא היה מרוויח אם היתי לוקח תאקס בוקס.. בכל מקרה סוני 3 זה חייה..

נתטנל..

אני אקנה lcd Hd Ready, זה מספיק, ויש אפשרות הרצה של 1108p משהו כזה לא זוכר.. שזה בדיוק כמו בפול.. וחוץ מזה אין לי צורך בפול, אני צריך רק לסוני.. נראה שבוע הבא מה נעשה אולי אני אקנה משהו נחמד באיזור ה-4 אלף..

תודה.

maradona 22-04-08 04:04

תתחדש אחי
אני ממליץ לך לבדוק בקפידה כל משחק לפני שאתה קונה אותו
380-400 שקל לא הולכים ברגל

The Sun 22-04-08 09:14

אחי יש לי Xbox360 בת :):):):) של קונסולה... אבל תתחדש לps3 יש פוטנציאל להיות הכי טובה אי פעם כרגע הוא לא ממש ממומש

בגלל זה אתה לא בא למפגש אה? נקניק...

orel 22-04-08 09:25

גיל להוציא 380-400 שקל זה לא מטורף? למשחק?, לא עדיף לקנות Xbox 360 עם קורא צרובים, אולי ליהנות פחות אבל ליהנות ממגוון רחב של משחקים?

The Sun 22-04-08 09:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel
גיל להוציא 380-400 שקל זה לא מטורף? למשחק?, לא עדיף לקנות Xbox 360 עם קורא צרובים, אולי ליהנות פחות אבל ליהנות ממגוון רחב של משחקים?

למה להנות פחות? אתה חושב שרואים הבדל גדול? כי אני ראיתי השוואה ואין הבדל בנתיים, לפחות עד שיצליחו לנצל את הPS3 למקסימום ( ועד אז בטח יהיה XBOX720)

boris19 22-04-08 10:17

אגב מישהוא יודע אם מוכרים באינטרנט (במקום טוב)
ps2 עם צ'יפ
וPSP פרוץ

extremeisback 22-04-08 11:11

רק שתדעו,''סוניפלייסטיישן 3'' יותר טוב מ''xbox''.
דבר ראשון חברת ''סוני'' יותר ותיקה מ''microsoft'' בתחום הזה.
ובמקרה הזה,''סוני'' יותר טובים בתפעול של הקונסולה הזאתי.
ו... תהנה מה''סוני'' ובאמת שווה לחכות ל''gta'' החדש.
D: בדיוק היום אני קונה Psp.

superbik3 22-04-08 11:30

חח היה לי מין קיוסק כזה בשכונה והיה לבעלים Ps3 קיצר הייתי בא אליו כמעט כל יום רק בשביל לשחק וזה עשינו טורנירים חחחחח

אבל הבאסה שאין לו משחקי ספורט [כמו פיפה\nba] ומרוצים גם :(

הוא סגר בכל מקרה אז בכלל באסה, שום דבר לא יצליח פה סעאמק!

אגב יכלתי לקנות ב2100 זה שווה?? [רק המכשיר עם כמה דמואים]

gil-Nissim 22-04-08 13:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun
אחי יש לי Xbox360 בת :):):):) של קונסולה... אבל תתחדש לps3 יש פוטנציאל להיות הכי טובה אי פעם כרגע הוא לא ממש ממומש

בגלל זה אתה לא בא למפגש אה? נקניק...

חח.. לא קשור אחי!

אין לי כוח לבוא.. וזה גם נופל ביום שלא מתאים לי ושעה לא נוחה חח עזוב..<_<

בכל מקרה, תודה לכולם..

אני עכשיו מחפש לקנות lcd בטכנולוגית ה-hd.. איזה משהו קטן לחדר 32" .. יש לכם המלצות על טלווזיות ?

Tony Montana 22-04-08 13:12

אחלה של דבר אחי.
יצא לי גם לשחק אצל חבר לפני חודשיים ועוד במסך lcd אחד הענקיים באמת חווית משחק אדירה.

THE_JUGGERNAUT 22-04-08 14:02

ציטוט:

מושג,אין איכות יש למשחקים של סוני 3 ולאקס בוקס..לאומת המחשב.. לא משנה איזה כרטיס מסך יש לכם במסך, הוא לא מתקרב לרמה שלהם :bye1:

אתה טועה
נכון להיום (ואפילו הרבה לפני היום) יש מחשבים הרבה יותר חזקים גרפית מהPS3

superbik3 22-04-08 14:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the_juggernaut
אתה טועה
נכון להיום (ואפילו הרבה לפני היום) יש מחשבים הרבה יותר חזקים גרפית מהps3

צודק ב100% וזה תמיד יהיה ככה בגלל שבמחשב הכרטיס מסך הוא פשוט כרטיס [כשמו כן הוא] והוא תמיד מתפתח ותמיד משתפר לעומת זאת בקונסולה הוא נייח והוא חלק ממנה

הכרטיס מסך בps3 אומנם חזק אבל שוק כרטיסי המחשב פשוט מתקדם מטאורית תוך חודש כרטיס מסך שהיה חדיש הופך להיות פסה זה תמיד היה ככה..

אבל הבעיה היא שלחדשים והטובים יש מחיר אסטרונומי חח הטובים מתחילים ב1000 שקל

yonip 22-04-08 15:26

קיצור מה עדיף Xbox 360 :):):):):) או Ps3?

Mr.Bazooka 22-04-08 16:58

Tithadesh

superbik3 22-04-08 17:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
קיצור מה עדיף Xbox 360 :):):):):) או Ps3?

אם יש לך כסף למשחקים של הPS3 אז לך על הPS3

הקטע באקסבוקס לפי מה שהבנתי שעוד אפשר לקנות איזשהו ג'וק ולהוריד\לקנות משחקים צרובים [או לדיסקים של הHD-DVD איך שקוראים לזה או להארד דיסק של המכשיר]

yonip 22-04-08 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי superbik3
אם יש לך כסף למשחקים של הPS3 אז לך על הPS3

הקטע באקסבוקס לפי מה שהבנתי שעוד אפשר לקנות איזשהו ג'וק ולהוריד\לקנות משחקים צרובים [או לדיסקים של הHD-DVD איך שקוראים לזה או להארד דיסק של המכשיר]

אבל גם לסוני יצא ג'וק לא ?
מבחינת גרפיקה, עדיף סוני נכון? זה הבדל משמעותי?
וזה לא לי ..

gil-Nissim 22-04-08 18:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
אבל גם לסוני יצא ג'וק לא ?
מבחינת גרפיקה, עדיף סוני נכון? זה הבדל משמעותי?
וזה לא לי ..

בעתיד יצא ג'וק..

זה יהיה יותר נכון, מין תוכנה שתפורץ את החסימות של סוני למשחקים..

אקרים כבר הצליחו לגרום למשחקים לעלות, אבל זה לא הצליח להם.. כי גודל המשחקים היה גדול מאוד, והמשחקים לא עבדו במאה אחוז.. בכל מקרה אם יצא גוק זה יהיה תוכנה שתעשה את העבודה..

מבחינת גרפיקה, הסוני יותר טוב מאקס בוקס, ועוד הקונסולה לא מנוצלת בכלל, אז תחשוב איך היא תראה בעוד שנה..

THE_JUGGERNAUT
אני מדבר על קונסולות הדובר הבא.

ואף כרטיס מסך לא מתקרב ליכולות הגרפיות של הסוני..

יש כרטסי מסך שעולים 10 אלף שקל, אבל אלה לתוכנות גרפיות וכו', לא למשחקים.. מין הסתם המחשב רחוק שנות אור מלהגיע לרמה של המשחקים של הסוני\אקס בוקס.

מי שיחק למשל פיפא במחשב, ובסוני יודע על מה אני מדבר!

בסופו של דבר, מי שרוצה להנות בעתיד מקונסולה חזקה אם גרפיקה מדהימה משחקים הכי חדשים שיצאו בעתיד ומה לא ? אז על הסוני..

מי שרוצה לחסוך כסף, אבל גם להנות מאחלה קונסולה אם גרפיקה לא פחות מרשימה אז אקס בוקס... אבל הדגם אילט.. כי בעיית טבעת המוות נפטרה מימנו.. אה ובשירותים של אקס בוקס למשל באינטרנט צריך לשלם כסף על גלישה.. ובסוני לא.

AkunaMatata 22-04-08 18:37

יש לך Hdtv?

THE_JUGGERNAUT 22-04-08 19:18

ציטוט:

THE_JUGGERNAUT
אני מדבר על קונסולות הדובר הבא.

ואף כרטיס מסך לא מתקרב ליכולות הגרפיות של הסוני..

הכרטיסים שיש היום כבר יותר חזקים, ואני לא מדבר על כרטיסים שעולים 10K

DropDead 22-04-08 20:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the_juggernaut
הכרטיסים שיש היום כבר יותר חזקים, ואני לא מדבר על כרטיסים שעולים 10k

אתה צודק שהכרטיסי מסך של היום יותר חזקים.
אבל בתאכלס הגרפיקה יותר טובה בסוני בגלל שהסוני מנצל יותר טוב את המשאבים שלו.
כך לדוגמא את הסוני 2. אני לא זוכר כבר איזה כ.מ יש לו אבל אני זוכר שהוא ממש ממש ישן וחלש אבל בכל זאת המשחקים היו בגרפיקה ממש גבוהה יחסית לכרטיס ואם תיקח מחשב עם אותו כ.מ אתה תראה שלא תצליח להפעיל עליו משחקים עם חצי מהגרפיקה הזאת..

ahtung 22-04-08 20:49

תתחדש חביבי,תספר לנו אחרי זה איך Gta.
הבעיה של Ps3 זה שעדיין אין דרך להוריד משחקים מהאינטרנט ולצרוב לזה או איך שזה עובד...

THE_JUGGERNAUT 22-04-08 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
אתה צודק שהכרטיסי מסך של היום יותר חזקים.
אבל בתאכלס הגרפיקה יותר טובה בסוני בגלל שהסוני מנצל יותר טוב את המשאבים שלו.
כך לדוגמא את הסוני 2. אני לא זוכר כבר איזה כ.מ יש לו אבל אני זוכר שהוא ממש ממש ישן וחלש אבל בכל זאת המשחקים היו בגרפיקה ממש גבוהה יחסית לכרטיס ואם תיקח מחשב עם אותו כ.מ אתה תראה שלא תצליח להפעיל עליו משחקים עם חצי מהגרפיקה הזאת..

לא אמרתי שהמשחקים במחשב נראים יותר טוב מאשר בPS3 (אני לא יכול להעיד על זה כי אני לא משחק במחשב ואין לי PS3)
אבל קח למשל את קרייסיס, ותריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות (אם יש לך מחשב מספיק חזק בשביל זה), ואני לא חושב שהוא נופל מגרפיקה במשחקים בPS3
חוץ מזה, כבר שמעתי כמה הנחות שהקוסולות לא מספיק חזקות בשביל קרייסיס

maradona 22-04-08 22:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי THE_JUGGERNAUT
לא אמרתי שהמשחקים במחשב נראים יותר טוב מאשר בPS3 (אני לא יכול להעיד על זה כי אני לא משחק במחשב ואין לי PS3)
אבל קח למשל את קרייסיס, ותריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות (אם יש לך מחשב מספיק חזק בשביל זה), ואני לא חושב שהוא נופל מגרפיקה במשחקים בPS3
חוץ מזה, כבר שמעתי כמה הנחות שהקוסולות לא מספיק חזקות בשביל קרייסיס

לא הכל מסתכם בקרייס מבחינת רמת גרפיקה.
קונסולה ומחשב הם שני דברים שונים אך שניהם מבוססים בעיקרון על חומרה של מחשבים.
אתה צודק,כבר קיום ישנם כרטיסים שהם יותר חזקים מן שבב ה RSX שטמון ב PS3.
כוחו של ה RSX הוא כ 7800GTX או 6800 אולטרה ב SLI אם אני זוכר נכון
לעומת זאת יש כיום כבר את ה 9800GX2 שטוב פי כמה וכמה מן השבב הנ"ל,האומנם?

אז כמו שנאמר אכן אם משווים אחד לאחד את שני המעבדים הגרפיים ה 9800GX2(שמורכב אומנם משני ליבות אך הוא בעצם כרטיס אחד)חזק בעשרות מונים אך הדבר אינו כל כך בר השוואה כפי שזה נראה.
המשחקים אשר מפותחים לקונסולות, PS3 במקרה שלנו, נוצרים מפותחים במיוחד לאותה קונסולה ומותאמים לה ברמה הגבוה ביותר בכדי לנצל את מלוא כוחה של הקונסולה למטרת איכות גרפיקה כמה שיותר טובה של המשחק.
לעומת זאת במחשב הדבר אינו ככה והמשחקים מפותחים בצורה שונה כדי שהמשחק יוכל לרוץ בכמה שיותר מחשבים.

אז למרות החומרה המתקדמת יותר שמקורה במחשבים של היום ישנה סבירות גבוה שהגרפיקה היפה היותר תראה על גבי ה PS3(על אחת כמה וכמה שמדובר בפורטים מן הקונסולות למחשב כמו שקורא הרבה לאחרונה והמגמה נמשכת)אך עם כל זאת כבר כיום אנו רואים שבמחשבים החזקים ביותר הגרפיקה כבר נראה יותר טוב במשחקים מסויימים מאשר בקונסולות וכנראה שהמגמה הזאת רק תתפתח.

Playa 22-04-08 23:03

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Ps3 נחשבת אחת הקונסולות הנכשלות ביותר,הם קבלו פי 100 פחות צריכות ממה שהם ציפו
1. נוטל הרטט שזה הדבר הכי מטומטם שחברת Sony יכלה לעשות
2.לא מוצאים לחרא הזה ג'וק וגם לא בקרוב
3.משחקים יקרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייםםם תיכככווווווו

מספר שתיים אמר הכול

maradona 22-04-08 23:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Playa
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Ps3 נחשבת אחת הקונסולות הנכשלות ביותר,הם קבלו פי 100 פחות צריכות ממה שהם ציפו
1. נוטל הרטט שזה הדבר הכי מטומטם שחברת Sony יכלה לעשות
2.לא מוצאים לחרא הזה ג'וק וגם לא בקרוב
3.משחקים יקרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייייםםם תיכככווווווו

מספר שתיים אמר הכול

המכירות של ה PS3 משתפרות בהתמדה עם הזמן.

1)הם היו חייבים להוריד את זה בגלל שיש חברה שתבעה אותם בגלל שהיא טוענת שהיא המציאה את הרטט לפני סוני וזה היה הפרת זכויות יוצרים.
אגב אם אני לא טועה יוציאו דגם חדש יותר של הדואל שוק 3 שיכיל את הרטט בחזרה.

2)צודק.אבל בכל מקרה לא מעלים משחקים לאינטרנט של PS3 וגם דוגרי לכמה מאיתנו יש צורב בלוריי?
עוד שנה וחצי-שנתיים זה יהיה הגיוני שתיהיה פירצה

3)המחירים הם אותו דבר של PS3 ושל האקסבוקס

עלוש 23-04-08 01:24

תתחדש אחי

gil-Nissim 23-04-08 01:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona
המכירות של ה PS3 משתפרות בהתמדה עם הזמן.

1)הם היו חייבים להוריד את זה בגלל שיש חברה שתבעה אותם בגלל שהיא טוענת שהיא המציאה את הרטט לפני סוני וזה היה הפרת זכויות יוצרים.
אגב אם אני לא טועה יוציאו דגם חדש יותר של הדואל שוק 3 שיכיל את הרטט בחזרה.

2)צודק.אבל בכל מקרה לא מעלים משחקים לאינטרנט של PS3 וגם דוגרי לכמה מאיתנו יש צורב בלוריי?
עוד שנה וחצי-שנתיים זה יהיה הגיוני שתיהיה פירצה

3)המחירים הם אותו דבר של PS3 ושל האקסבוקס

למה אתם מזיינים תשכל עם הבלו ראי הזה ?

רשמתי לפני כמה עמודים, שכבר הצילחו לפרוץ את הסוני, אבל בגלל שהמשחק היה גדול מידי, ולא היה עובד ב100 אחוז ביטלו את זה..

שוב פעם, תהיה תוכנה מסוימת שתאפשר לשחק במשחקים צרובים בסוני, בלי בעיה..

ויש גם משחקים שהם לא עוברים את ה-8 gb אז יהיה אפשרי לצרוב אותם בצורב רגיל..

Playa

מה אתה מבין מהחיים שלך ?..
רואים שהודעה שלך מגיעה ממקום אם קינאה :laughing:

ובכל מקרה, יש שלט עם רטט :wiggle:

ןזה לא משנה כמה קנו את הסוני, ותאמין לי שאין לך מושג כמה מליונים קנו אותה ברחבי העולם!.. הסוני רק יצא לא מזמן לשוק, זה כמו הסוני 2, אחרי 4 שנים הוא כבר נמכר היום כמו מים ואנשים קונים..

בכל מקרה, שתישב ליד סוני, אם טלווזיות hd, תדבר שוב..

ותאמין לי לא צריך קורא צרובים בשביל להנות.. אפשר לקנות משחק כל חודשיים בכיף, אפילו כל חודש.. מי שקונה סוני 3 לא דופק חשבון לכסף :flowers:

gil-Nissim 23-04-08 01:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ahtung
תתחדש חביבי,תספר לנו אחרי זה איך Gta.
הבעיה של Ps3 זה שעדיין אין דרך להוריד משחקים מהאינטרנט ולצרוב לזה או איך שזה עובד...

חח אין בעיה :sbb4:

זה הולך להיות המשחק החם לשנים הקרובות...

מעניין רק אם עדין תהיה האפשרות להתאמן בחדר הכושר :11:

ותודה לכולם על הברכות :bow:

ZoonD 23-04-08 06:19

ם אני מתכנן לקנות ...
חסכתי לעצמי בתקופה האחרונה
איזה 2500 שקל ..
אני רוצה לקנות במחיר הכי משתלם
אנילא קופץ בינתים לקנות אותו ..
אני מחשב אם כדאי לי כלכלית
למרות שאני יכול להסתפק רק במשחק אחד
והוא Gta ועוד על המסך בסלון שלי והמערכת
או אה זה חלום ...

נראה כנראה אני יקנה גם בקרוב ..

תתחדש דרך אגב

extremeisback 23-04-08 09:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond
ם אני מתכנן לקנות ...
חסכתי לעצמי בתקופה האחרונה
איזה 2500 שקל ..
אני רוצה לקנות במחיר הכי משתלם
אנילא קופץ בינתים לקנות אותו ..
אני מחשב אם כדאי לי כלכלית
למרות שאני יכול להסתפק רק במשחק אחד
והוא Gta ועוד על המסך בסלון שלי והמערכת
או אה זה חלום ...

נראה כנראה אני יקנה גם בקרוב ..

תתחדש דרך אגב

עיצה שלי,תקנה PSP.
אתמול קניתי מאילת PSP פרוץ (!!) 1200 הגרסה החדשה-שחור.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ