![]() |
תכנית אימונים
שלום.
יש לי שאלה והיא:עד כמה חשובה תכנית אימונים. והאים יש צורך בה כאשר מתפתחים בלעדיה. תודה. |
למה אתה מתכוון מתפתחים בלעדיה?
|
תכנית אימונים
אני מתכוון לזה שאני לא משתמש בתכנית אימונים ואני מתפתח בכל זאת
|
ציטוט:
רק תפנק אותנו שתיהיה בסוף המסה ללא תכנית אימון ותשים תמונות של תחילה אמצע וסוף, בהצלחה.:cry_1: |
יותר חשובה מתזונה.
מעבר לנוסחה של 4-6 ארוחות ביום עם עודף קלוריות והרבה חלבונים אתה יכול להשיג אולי שיפור של 15% בתוצאות( אלא אם יש פאק נדיר בהרגלי תזונה שלך) אם תאכל מתפריט של מקצוען כמו גיל נגיד. בערך. |
ציטוט:
|
אולי לא הבנתם אותי נכון אבל כשאמרתי לכם שאני מתפתח בלי תכנית התכוונתי שאני עושה אימוניםבלי תכנית.
|
ציטוט:
אם אתה נגיד מחליט לעשות 5 סטים לחזה וסתם בוחר תרגילים זה לא כ"כ גרוע זה תלוי מה אתה מחליט לעשות ומול איזה תוכנית אתה משווה את העסק |
נו תעשה תוכנית אימונים נורמאלית זה יתן לך תוצאות הרבה יותר טובות מסתם לבלות 3 שעות במכון ולבצע תרגילים שאין לך מושג על מה הם עובדים באופן ראנדומלי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחח כן ועם עוד קצת מזל הוא יאכל באופן מקרי כמובן כמה ארוחות מאוזנות וטובות במשך היום עם כמות פחמימות שומנים וחלבונים מושלמת, ובמקרה כמובן בתאריך של מר ישראל הוא יהיה חטוב ומיובש, על הבמה ויעשה פוזות, כמובן במקריות גם יהיה עליו מספר והוא יחכה להחלטת השופטים. כל זה באקראי כמובן. |
ציטוט:
עריכה : זה לא נשמע טוב |
תכנית אימונים
או-קיי תודה על העזרה.
|
ציטוט:
מן הסתם עם תוכנית תראה תוצאות יפות יותר, מסתם להתרוצץ רנדומאלית ממתקן למתקן, גם שצבא יוצא למלחמה בדר"כ יש לו תוכנית, המפקד יכול סתם לזרוק את החיילים שלו לקרב, אבל עם תוכנית סיכויי ההצלחה יהיו גדולים בהרבה, האא האאא איך המשל שלי? |
בונ'ה רן, ה-AB הזה חזק..
האימון של A היה תותח! קיבלתי פאמפ מטורף. :wiggle: |
ציטוט:
זה חלוקה מפוצצת חבל על הזמן, הדבר היחיד שאני לא מבסוט מהתוכנית הזאת זה מס' הסטים הקטן מאוד לבייספס ולטרייספס,אני מרגיש שהם לא מקבלות את הגירוי שאני רוצה שהם יקבלו, בגלל זה כשאני עובד לגב בפולי אני עושה בקלוז גריפ ובסופיניציה, ככה שהבייספס גם יזיע חזק אפילו בעבודה לגב. |
ציטוט:
|
3 סטים קידמית במוט ישר
3 סטים אחורית בצרפתית |
ציטוט:
האימון רגליים היה חמוד ביותר, נהנתי מהדדליפט-שראגס וזהו, האימון של אתמול היה פי 5 יותר טוב. אגב, אם אתה מרגיש הבייספס/טרייספס שלך לא קיבלו גירוי מספק, למה אתה מוסיף להם סטים? אני לא רואה כל פסול בלתת לבייספס/טרייספס עוד 1-2 סטים.. |
רק בוא נבהיר שאני קיבלתי יופי של גירוי מ-2 סטים במוט ישר לבייספס, אבל אני חושב שזה היה חד פעמי, אימון הבא אני הולך לתת 3 לבייספס ולטרייספס.
|
אני משתדל לא לחרוג מהיסוד של התכנית, והיסוד של התכנית זה 1-2 סטים לבייספס ולטרייספס אם בכלל , ואני נותן 3 לכל אחד,
אני לא רוצה גם יותר אני אחרוג יותר מדי מזמן האימון, מספיק חצי אימון נשרף רק על החזה אני מתחיל בבנץ כבד 6-7 חזרות וזה סוחט לי ת'רבעק מבחינת זמני מנוחה בינהם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ