ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תכנית אימונים (https://israelbody.com/showthread.php?t=3338)

idan108 18-12-06 20:54

תכנית אימונים

שלום.
יש לי שאלה והיא:עד כמה חשובה תכנית אימונים.
והאים יש צורך בה כאשר מתפתחים בלעדיה.
תודה.

ran_z 18-12-06 21:38

למה אתה מתכוון מתפתחים בלעדיה?

idan108 18-12-06 21:41

תכנית אימונים

אני מתכוון לזה שאני לא משתמש בתכנית אימונים ואני מתפתח בכל זאת

ran_z 18-12-06 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idan108
אני מתכוון לזה שאני לא משתמש בתכנית אימונים ואני מתפתח בכל זאת

הא אתה רומז כאילו שאתה מתפתח במסת שריר מבלי להתאמן, יפה לך,
רק תפנק אותנו שתיהיה בסוף המסה ללא תכנית אימון ותשים תמונות של תחילה אמצע וסוף,
בהצלחה.:cry_1:

Leo 18-12-06 22:07

יותר חשובה מתזונה.

מעבר לנוסחה של 4-6 ארוחות ביום עם עודף קלוריות והרבה חלבונים אתה יכול להשיג אולי שיפור של 15% בתוצאות( אלא אם יש פאק נדיר בהרגלי תזונה שלך) אם תאכל מתפריט של מקצוען כמו גיל נגיד.

בערך.

Bullet 18-12-06 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
יותר חשובה מתזונה.

מעבר לנוסחה של 4-6 ארוחות ביום עם עודף קלוריות והרבה חלבונים אתה יכול להשיג אולי שיפור של 15% בתוצאות( אלא אם יש פאק נדיר בהרגלי תזונה שלך) אם תאכל מתפריט של מקצוען כמו גיל נגיד.

בערך.

סוף סוף מישהו שלא אומר "תזונה זה 80% מפיתוח גוף ":clap:

idan108 18-12-06 22:17

אולי לא הבנתם אותי נכון אבל כשאמרתי לכם שאני מתפתח בלי תכנית התכוונתי שאני עושה אימוניםבלי תכנית.

Leo 18-12-06 22:33

ציטוט:

אולי לא הבנתם אותי נכון אבל כשאמרתי לכם שאני מתפתח בלי תכנית התכוונתי שאני עושה אימוניםבלי תכנית.

זה כבר תלוי מה אתה עושה

אם אתה נגיד מחליט לעשות 5 סטים לחזה וסתם בוחר תרגילים זה לא כ"כ גרוע זה תלוי מה אתה מחליט לעשות ומול איזה תוכנית אתה משווה את העסק

Ori-Silver 18-12-06 22:35

נו תעשה תוכנית אימונים נורמאלית זה יתן לך תוצאות הרבה יותר טובות מסתם לבלות 3 שעות במכון ולבצע תרגילים שאין לך מושג על מה הם עובדים באופן ראנדומלי

Leo 18-12-06 22:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
נו תעשה תוכנית אימונים נורמאלית זה יתן לך תוצאות הרבה יותר טובות מסתם לבלות 3 שעות במכון ולבצע תרגילים שאין לך מושג על מה הם עובדים באופן ראנדומלי

מי יודע עם קצת מזל הוא יבצע HST עם פריודזציה לא ליניארית או משהו בלי לדעת

shahaflol 18-12-06 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מי יודע עם קצת מזל הוא יבצע HST עם פריודזציה לא ליניארית או משהו בלי לדעת

חחחחח כן ועם עוד קצת מזל הוא יאכל באופן מקרי כמובן כמה ארוחות מאוזנות וטובות במשך היום עם כמות פחמימות שומנים וחלבונים מושלמת, ובמקרה כמובן בתאריך של מר ישראל הוא יהיה חטוב ומיובש, על הבמה ויעשה פוזות, כמובן במקריות גם יהיה עליו מספר והוא יחכה להחלטת השופטים. כל זה באקראי כמובן.

Leo 18-12-06 22:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
חחחחח כן ועם עוד קצת מזל הוא יאכל באופן מקרי כמובן כמה ארוחות מאוזנות וטובות במשך היום עם כמות פחמימות שומנים וחלבונים מושלמת, ובמקרה כמובן בתאריך של מר ישראל הוא יהיה חטוב ומיובש, על הבמה ויעשה פוזות, כמובן במקריות גם יהיה עליו מספר והוא יחכה להחלטת השופטים. כל זה באקראי כמובן.

ויפול עם התחת על המזרק GH של הממתאמן הכי גדול במכון שלו במתלחות =\

עריכה : זה לא נשמע טוב

idan108 18-12-06 23:26

תכנית אימונים

או-קיי תודה על העזרה.

ran_z 18-12-06 23:47

ציטוט:

למה לא לעשות תוכנית? זה כ"כ קשה?
מן הסתם עם תוכנית תראה תוצאות יפות יותר, מסתם להתרוצץ רנדומאלית ממתקן למתקן,
גם שצבא יוצא למלחמה בדר"כ יש לו תוכנית, המפקד יכול סתם לזרוק את החיילים שלו לקרב, אבל עם תוכנית סיכויי ההצלחה יהיו גדולים בהרבה,

האא האאא איך המשל שלי?

Dino Psaras 18-12-06 23:49

בונ'ה רן, ה-AB הזה חזק..

האימון של A היה תותח! קיבלתי פאמפ מטורף. :wiggle:

ran_z 19-12-06 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
בונ'ה רן, ה-AB הזה חזק..

האימון של A היה תותח! קיבלתי פאמפ מטורף. :wiggle:

כן אחי, חכה לאימון רגליים, יוציאו אותך על אלונקה מהחד"כ :))
זה חלוקה מפוצצת חבל על הזמן, הדבר היחיד שאני לא מבסוט מהתוכנית הזאת זה מס' הסטים הקטן מאוד לבייספס ולטרייספס,אני מרגיש שהם לא מקבלות את הגירוי שאני רוצה שהם יקבלו, בגלל זה כשאני עובד לגב בפולי אני עושה בקלוז גריפ ובסופיניציה, ככה שהבייספס גם יזיע חזק אפילו בעבודה לגב.

Ori-Silver 19-12-06 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
זה חלוקה מפוצצת חבל על הזמן, הדבר היחיד שאני לא מבסוט מהתוכנית הזאת זה מס' הסטים הקטן מאוד לבייספס ולטרייספס,אני מרגיש שהם לא מקבלות את הגירוי שאני רוצה שהם יקבלו, בגלל זה כשאני עובד לגב בפולי אני עושה בקלוז גריפ ובסופיניציה, ככה שהבייספס גם יזיע חזק אפילו בעבודה לגב.

אתה מדבר על בלוקניג רוטין?כמה סטים אתה נותן לטרייספס\בייספס?

ran_z 19-12-06 00:34

3 סטים קידמית במוט ישר
3 סטים אחורית בצרפתית

Dino Psaras 19-12-06 00:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z

אתמול היה A, היום B.

האימון רגליים היה חמוד ביותר, נהנתי מהדדליפט-שראגס וזהו, האימון של אתמול היה פי 5 יותר טוב.

אגב, אם אתה מרגיש הבייספס/טרייספס שלך לא קיבלו גירוי מספק, למה אתה מוסיף להם סטים?

אני לא רואה כל פסול בלתת לבייספס/טרייספס עוד 1-2 סטים..

Dino Psaras 19-12-06 00:41

רק בוא נבהיר שאני קיבלתי יופי של גירוי מ-2 סטים במוט ישר לבייספס, אבל אני חושב שזה היה חד פעמי, אימון הבא אני הולך לתת 3 לבייספס ולטרייספס.

ran_z 19-12-06 00:44

אני משתדל לא לחרוג מהיסוד של התכנית, והיסוד של התכנית זה 1-2 סטים לבייספס ולטרייספס אם בכלל , ואני נותן 3 לכל אחד,
אני לא רוצה גם יותר אני אחרוג יותר מדי מזמן האימון, מספיק חצי אימון נשרף רק על החזה אני מתחיל בבנץ כבד 6-7 חזרות וזה סוחט לי ת'רבעק מבחינת זמני מנוחה בינהם.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ