![]() |
ברוך בורא פרי ההדממה
אמן
חג שמח לכל בית ישראל :happy: ומשפט בשביל the sun שכל הודעה שניה שלו זה "עד מתי": רגע רגע, הד-ממה? לאאאאאאאאא הד-מתי |
10 ימים בלי להכין אוכל ולקחת בתיק :| קצת שקט.
|
תודה בחור, חג שמח גם לך
|
ציטוט:
עד מתי קיבינימט נשבר מהצבא הזין הזה רוצה לשים תראש על דיונה עם באנג ביד אבל אין לי אש עד מתי אוגוסט 6? |
ציטוט:
|
ציטוט:
דימה חג שמח גם לך גבר! |
ציטוט:
ספר איך הולך אצלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולא נעלמתי אח שלי אני פה כל הזמן פשוט אין כבר טעם להגיב כאן הכל מלא בתינוקות שפותחים לך פוסטים כמו "הודעה|לכל החוצפנים,כדי מאוד שתכנסו! " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סממית' יא תותח אחי :yup:
ופינגווין תעזור לי לברר!!!!! |
חג שמח לכולם...:winked:
|
אחי פינגווין
מי זאת בחתימה שלך? שאלתי כבר פעם נראה לי בקיצור אחי אני חייב לדעת מי זאת חחחחחחחחח הוא עושה פורנו קצת?? |
תאמין לי שאני רוצה לדעת יותר מימך :):):):)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
עישון - שירותים זה כמו חרא - מאפרה חחחחחחחחח |
ציטוט:
:no: |
ציטוט:
אתמול היה מועד פסיכומטרי לאפריל :mushy: |
:):):):)... עד מתי?
''פינגווין'',הפגזת עם החתימה.. |
לא יודע מה איתכם, אני עדיין בא לצבא בהדממה
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייי וואי אחי כמה זמן לא צחקתי ככה :cry: :cry: :cry: |
בהדממה?
כן,אני בחטיבת-ביניים D: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי סיבה מיוחדת להיות בחופש בהדממה. להפך- זה יותר טוב לבוא כי אז אפשר ללכת מוקדם יותר כי המפקדים אינם |
ציטוט:
יש דברים הרבה יותר טובים לעשות בפסח כמו ללכת לים, לנסוע לטבריה\אילת\בומבמלה ולא להירקב במשרד |
חחחחח איזה בחורים עזובים אתם...
איך התלהבתם מהחתימה של פינגווין, אפשר לחשוב מי זאת! סתם :):):):)! כולכם יצאתם טמבלים. אפילו הילדים ב-fxp לא היו מגיבים ככה. |
אנלא יודע מי זאת אבל יש אצל מישו בחתימה אחת עם חולצה כחולה שקורעת אותה ויש לה חזייה תכלת והוא כתב אני רוצה אתה כאן ועכשיו משו כזה..מישהו יכול לשים אותה פה רגע אני חושב שאני יודע מי זאת..
יש אפילו סרטונים חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח.. תראה באמת איזה גוף,היא בחיטוב D:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב שמתם לב למה היא אומרת כשה"אפודה" עוברת את התחת? Ops איזה מגרה חחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ