![]() |
קארב סייקלינג-הגיוני?
סתם יצא לי לשבת ולקרוא את המאמר בנוגע לקארב סייקלינג ומחשוב מהיר יצא לי שביום אימון הצריכה צריכה להיות כזו
פחמימה-85 חלבון-170 שומן-108 הגיוני שכל כך הרבה שומן?(כמובן בימים הדלים בפחמימות) |
היה על זה כבר פוסט- הגיוני.
|
כן.
|
אפשר קישור לפוסט שהיה על זה ?
|
וואי איזה דיאטה רצחנית זו !
|
אתה מתחיל חיטוב ירדן :\ ? כבר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לי כבר לא אכפת מהקיץ הזה... החלטתי ללכת חזק מסה לפחות עד ספטמבר... ולא אכפת לי אם תהיה לי טיפה בטן בקיץ זה ישתלם בקיץ הבא אחושרמוטה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יום שלישי אני אצל גיל בטוח יעלה ... לא לדאוג ... בנתיים עליתי השבוע 400ג' :dd::d:d:d
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
.. |
ציטוט:
|
מה דרום אמריקה יש לך עוד שנתיים Lol :} דרום אשקלון אולי
|
ציטוט:
|
סומך עלייך ~_~ מתי כבר תסדר מסנג'ר?
|
ציטוט:
|
לעולם לא. הרס לי תמחשב בפעם שעברה.
|
ממש מרגש דימה וקורן, שתי הסיאסרים ללא הקשר, דימה אתה יודע שקורן היה בסיאס פעם? קראו לו fnx :ם
|
:|? מה את חושף תעבר האפל שלי?
|
ציטוט:
ELE fNx ? וכו' ? |
הופה Cserים פה אני רואהחח
וכן תאמת זה לא נשמע הגיוני... גם אני בcarb והתפריט שלי לא עם הרבה שומן.. אולי בגלל זה ירדתי בשריר :x אבל אני מצד שני לא יורד במשקל הרבה אז לא יודע |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בואנה היה איתי אחד בבקום כשהתגייסתי שהוא אלוף הארץ בcs אנערף. הוא אמר שהוא טס עוד מעט לחו"ל עם נבחרת ישראל ושהוא מתאמן כל הזמן וכו'.
כמה צחקנו עליו.. עלק אנחנו עושים לו "קיבלת ספורטאי מצטיין כן?" איזה לוזר.. להגיע לגיל 18-19 ולהיות מחובר למשחק מחשב 24\7 |
אתה זוכר איך הוא נראה או איך קראו לו?
|
ציטוט:
|
אופירrequiem אני חושב :|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני שיחקתי ב-ELE אבל ב-CSS גם יוני כאן שחקן יש פה פול CSרים... משחק ממכר חרטא. |
imp`ec0tek :D
|
כל מי ששיחק פה CS יש לו ניסיון בחיטוב ארוך אני מבין :yup:
|
אין על CAROM3D איפה הימים שהייתי מקום 2 בארץ :bot:
|
ציטוט:
הדבר היחידי שאי פעם "נתתי" לו לפגוע לי באימונים זה הצבא שלקח לי שנה יקרה בקרבי... |
ציטוט:
כל הכבוד על העלייה הנקייה של ה 40 גרם חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ