![]() |
סיום סלמס (חודשיים) האם להתחיל סבב חדש או לעבור?
שלום לכם,
שאלה קטנה בנושא קריאטין כרגע אני עומד לסיים לאחר כחודשיים סלמס...המוצר נלקח בכמות של 12-10 גרם ביום ...אני נהנה מהתוצאות וחושב שכן הייתה השפעה יפה וחיובית... שאלתי היא כזאת,האם כדאי להמשיך עוד סיבוב של הסלמס או אולי לעבור לnoz ועם כן איזה? ובאיזה אופן להמשיך ? האם יש צורך לחכות בניהם? תודה . |
דבר ראשון תן לגוף חודש של מנוחה מהקריאטין ..
ורק אז אם אתה רוצה תעשה עוד פעם .. אם זה סלמס או נוז אלה שיקולים שלך .. |
ציטוט:
|
תן לגוף שלך חודש חודש וחצי הפסקה אחר כך החלטה שלך אם ממש אהבתה את ההשפעה תמשיך אם בא לך על משהו שונה תנסה משהו אחר
|
חודש ? פאק נסחפתם קצת.. שבועיים שלוש יספיקו לא צריך חודש..
|
ניראה לי פחות מחודש והוא יראה מפוצץץ נוזלים
|
מה זה משנה ? את הייבוש אפשר להשאיר לחיטוב למה לדפוק ת'מאסה ?
|
ציטוט:
לוקחים חודש כדי שההשפעה של הקריאטין תהיה יותר טובה |
ציטוט:
כבר ידוע , שזה לא משנה גם עם תקח במשך 5 חודשיים , אין שום הבדל בהשפעה.. כך שזה לא משנה... אפשר לעשות הפסקה קצרה של שבועיים, בשביל להוציא נוזלים, תכלס זה לא ממש משנה.. ולא יעשה הבדל משמעותי. אני מציע לך ללכת על נוז, הוא יותר טוב, וגם מכיל יותר מרכיבים. |
ציטוט:
ודיל אני מחכה לעזרה שלך:helpsmilie: :cry: |
ציטוט:
|
לא.
חשוב פעם, שאם לא יעשו הפסקה,אז הגוף יפסיק לייצר קראטין באופן טיבעי.. ועוד הרבה שטויות וכו'.. הסתגלות ? זה בסה"כ קריאטין. |
^ צודק ,אבל כדי מנוחה קצרה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כך כך תדחוף כמה שיותר שום דבר לא יפסיק לייצר תיקח אל תדאג |
מדובר בכלל על סל-מס אם לא שמתם לב.... זה קריאטין את'יל אסטר מאלאט שלא סופח נוזלים ולא כלום.במיכל יש 50 מנות וצריך לקחת מנה בסיום כל אימון זה מוצר לאחר אימון לא ללפני(לא שזה משמעותי כל כך הכל גימיקים).
לגבי השאלה שלך,אם אתה רואה עם הסל-מס תוצאות טובות תמשיך איתו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כעקרון בא לי לנסות דברים חדשים אז הייתי רוצה לנסות את הnoz
אני חושב שאני אלך על חודש הפרש על אף שזה עלפי מקורות שונים לא הכי נחוץ...אבל למה לא בעצם?...ביחוד שאני הולך להחליף בין החומרים |
ציטוט:
בכל מקרה, לך על הנוז, הוא נותן אחלה פאמפ,עלייה יפה במשקלים.. וזה אחלה מוצר, הוא יותר חזק מהסל מס. |
סבבה גיל תודה...
צודק אי אפשר לקרוא לזה חומרים P: |
אתה יכול להחליף לנוז,vassive no או Nano Vapor
תחליט אתה מה לקחת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ