![]() |
מה עושים?!
יש לי פצעים בגב וזה משגע אותי..(לא המון אבל רואים מעצבן לי לעין)
איך אני מוריד את החרא הזה?! |
תלוי איזה פצעים אלה..
אקנה,פצעי שומן ועוד.. לך לרופא עור לבדיקה לי יש פצעי שומן ויש לי משחה נגד זה |
תמרח על הגב שתן של גמל זה יעבור
|
לא עושים שום דבר, זה לא מפריע לך לחיות נכון ?
|
מתקלחים אחרי האימון זה מה שעושים !
|
ציטוט:
|
שים חומר מייבש עור זה ייבש לך אתזה ותוריד אתזה קיבינימט
|
ציטוט:
יש בזה משהו, אני באמת לא תמיד מתקלח ישר אחרי האימון (וגם לי יש מלא פצעים בגב ובידיים) |
מישה כמה זמן אחרי הבקשה קיבלת תכסף לאלרט פאי בבוקס טו?
|
ציטוט:
אם במשך חודשיים אתה לא רואה את הכסף אתה יכול ליצור איתם קשר, אפשר אפילו לחייג ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ותמנוי שדיברתי עליו |
יש לך אקנה וזה 100% מגיל ההתבגרות ומזה שאתה במאסה אני מאז שהתחלתי מאסה ואכלתי עודפים של חלבון זה מה שקרה:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=42946 רופא אור נתן לי משחה אבל היא לא ממש עוזרת )-: |
מה אנחנו נראים לך פה רופא עור ?
תעשה תור לרופא עור והוא יגיד לך בדיוק ממה זה ... או שפשוט תגיד לאמא שלך שתיקח פומפה ותשאוב לך אותם אם הפומפה זה לא יכאב אל דאגה חביבי אתה בידים של אמא ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לך תמונה ואתה שואל?
|
ציטוט:
|
אתם בטח תיצחקו ולא תאמינו למה שאני יגיד עכשו אבל אני אומר תאמת
יש לי זרנוק גדול מאוד |
Xd
:):):):) |
אקנמיצין!!
|
ציטוט:
|
באיזה שמפו את מתחפפת ?
|
חחחחחחחחח זונד הצחקת אותי.
לוזון, כנס לגוגל תרשום ""אקנה" האתר הראשון יהיה "אתר האקנה הישראלי" יש שםמאמרים וכאלה, תקרא תקח משם טיפים וכאלה. good luck. |
ציטוט:
|
יושי,למה אתה מטעה אותו?!
איך אתה יודע שזה אקנה,אתה יודע כמה בעיות של פצעי עור יש?! |
ציטוט:
צחוק, צחוק אבל שתן באמת עוזר להפחית אקנה... |
ציטוט:
|
אממממ שמעת על דבר פרימיטיבי ביותר שנקרא רופא עור?
|
מאד פרימטיבי !! :mellow:
אם זאת ההודעה הראשונה שלך ! מה תהיה ההודעה הבאה ? |
הנה ההודעה השנייה: חחחחחח
פורסם על ידי bored2death http://www.israelbody.com/images/icons/icon1.gif שור ברמות!! כל הכבוד! שור ברמות!! כל הכבוד! |
זונד,אני לא שם עלייך קצוץ יא אפס,
אתה חושב שאתה מבין בכל דבר,וכל דבר אתה וניר חייבים להתערב... גם כן,כל אחד בא אליי בטענות שהוא בעצמו לא סיים גן-חובה |
אני אפס ?
בגלל שזה פורום פיתוח גוף , ולא מניקור פדיקור אז יש לי את כל הפריבילגיות ללמד אותך מה שאני רוצה ! אז שב בשקט מאחורי המקלדת אתה קורא לי אפס ? אתה ראית איך אתה נראה אחי כל קשר בינך לבין פיתוח גוף הוא מקרי בהחלט ההיתי אומר הזוי |
למה שאני ישתוק בגלל שאתה ''ותיק'' פה?
אל תגיב לי על כל מה שאני אומר,נ-מ-א-ס-ת עליי,מה לא מובן?! |
ציטוט:
תגיד אחי, למה אתה מתנהג כמו כוסית? |
ולמה אתה מתערב? תפסיקו להתייחס לכל תגובה שלי!
|
ציטוט:
כרגע אתה על הכוונת של חצי מהפורום, תוריד פרופיל אתה סתם עכשיו מחמיר את הצמב. פשוט אל תענה. |
בסדר אולי יש לו אג'נדה צודקת ...
הוא רוצה פורום נקי מילדים קטנים מהתנהגות דבילית , מיחס משפיל ממעמדות ! אבל בו בזמן הוא עושה את הכל בעצמו כל פוסט יש לו איזה הערה ילדותית ולא קשורה , אין פלא שהוא נמאס כבר כל פעם הוא קופץ כמו חמור על כל אחד .. אני מה אכפת לי , החיים שלי לא סובבים סביב הפורום אז יש פה אנים שלא מתאימים לז'אנר של הפורום נו אז מה ? מזה ? ס''כ פורום מחורבן שכל ילד בן 10 יכול לכתוב שיש לו 40 ס''מ היקף צא הסרט הזה של השוטר הטוב נמאסת , על כולם אפילו לי שאני לא מתייחס להודעות המפגרות שלך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ