![]() |
אישום: נער ערבי-ישראלי תכנן פיגוע בנצרת עילית
מכתב האישום עולה כי הנער התכוון לפוצץ את עצמו במלון "פלאזה" בנצרת עלית. בחקירתו סיפר כי החליט לבצע את המעשה לאחר שפעילי ג'יהאד וחמאס הקניטו אותו על כך ש"הוא משתף פעולה עם ישראל". הוא נעצר יומיים לפני שקיבל את חגורת הנפץ שרון רופא-אופיר פורסם: 17.12.06, 12:05
הותר לפרסום: כוחות משטרה ושב"כ עצרו לפני כשבועיים נער ערבי-ישראלי בן 17, שעל פי החשד התכוון לבצע פיגוע התאבדות במלון "פלאזה" בנצרת עלית. היום (א') הוגש נגדו כתב אישום בבית המשפט המחוזי בנצרת. מחקירת הפרשה עלה כי הנאשם, תושב השטחים לשעבר שמתגורר כיום עם אמו ואחיו בנצרת, היה אמור לקבל את חגורת הנפץ מפעילים של ארגון גדודי חללי אל-אקצה, אולם יומיים קודם לכן נעצר על ידי היחידה הארצית של מרחב עמקים ושירות הביטחון. המידע על כוונותיו של הצעיר התקבל בתחנת המשטרה של נצרת לפני כשבועיים, והועבר לחקירה ביחידה המרכזית עמקים. על פי המודיעין שהתקבל, הנער אמר בשתי הזדמנויות שונות כי בכוונתו לבצע פיגוע התאבדות ובמהלך החקירה התברר שכוונותיו אמיתיות. הנער סיפר לחוקריו כי בעבר התגורר בכפר דאן שבצפון השומרון, שם גר אביו. לטענתו, בכל פעם כשהיה מבקר בשטחים, היו תוקפים אותו פעילים של הג'יהאד והחמאס ומקניטים אותו כי הוא משתף פעולה עם מדינת ישראל. הנער, שביקש להוכיח את ההפך, הסכים לבצע פיגוע התאבדות במלון פלאזה בנצרת. "מדובר בכתב אישום חמור. אנו שמחים שהצלחנו לשים את ידינו על הנער ובכך למנוע אסון", אמר ראש היחידה המרכזית עמקים, רב-פקד עמי מועלם. בכתב האישום נגד הנער מוזכרים מספר סעיפים, ובהם: ניסיון לביצוע פיגוע, קשירת קשר לביצוע פשע ומגע עם סוכן זר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3341000,00.html |
מתי המדינה תלמד שלערבים הישראלים לא צריכה להיות אזרחות כאן?
|
תמיד לומדים שמאוחר מדי...
|
ראיתי את זה בבוקר
שונא אותם! |
ציטוט:
|
בואו נוכיח לילד הזה איזה טעות הוא עשה.
אני מתערב איתכם שיתנו לו עונש קל... |
חחחח אין על הערבים האלה , חבורה של פלסטינים מקללים אותו אז הוא הולך להתאבד
|
ציטוט:
|
nightwolf,מה אתה חושב העונש שמגיע לילד הזה?
|
ציטוט:
|
על זה נאמר
ליברמן לראשות הממשלה!#@# הערבים האלה לא לומדים ולא ילמדו מכלום אנחנו מחכים יותר מדי בסוף הם אלו שינצחו יאלה נמאס מהם צריך להעיף אותם מפה בכוח והרבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
בצרפת בימיי הביניים היה עונש מאוד אכזרי להרוג אנשים,ה"מסכן" היה שוכב על הריצפה קושרים לידיים ולרגליים שלו חבלים כל חבל קושרים לסוס נפרד,נותנים לכל הסוסים כאפה שירוצו ואז הם קורעים את הבן אדם לחתיכות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח fatality |
News flash Night Wolf, we are not in the Middle Ages!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח Yeah Right... תירוץ עלוב של ליברלים!
מעניין שבארצות הברית זה עובד טוב. כניראה שלא רק במדינות פרימיטיביות כמו שאתם קוראים להן, יש עונש מוות. |
:jockey: הייתם מוכנים לקחת יום אחד את המלחמה הזאת לידיים שלכם?
http://www.gamla.org.il/images/war/kids6.jpg דתיים מכוונים אקדח לראש של נער פלסטיני (ניראה כמתנחלים) http://img208.imageshack.us/img208/2408/kkkwx3.jpg |
לעע נייטוולף הגזמת...
להעיף אותם ללמד אותם לקח כן אבל להשוות את מה שצריך לעשות להם לkkk וואלה הגזמת חח |
ציטוט:
צריך באמת שיהיה בישראל ארגון כמו ה-KKK שירדוף אחר כל פלסטיני שקיים ויהרוג\יתעלל בו כמה שיותר, כדי שהזבלים האלו יפחדו ללכת ברחוב. |
עלק מתנחלים תראו את הילד מאחורה , בטח עוד תמונות מתוצרת פליווד למרות שאני לא אתפלא אם פלסטינים חוטפים מכות מהמתנחלים וטוב שכך
אגב בטוקקים אחד אמר : תראו איזה קלות ערבים יכולים מוויכוח להתאבד (או משהו בסגנון) בא ערבי ואומר: זה לא וויכוח , עדיף להיות שהיד מלהיות בוגד |
ציטוט:
|
4.11.95
הותר לפריסום: רוצחו של ראש הממשלה הוא יגאל עמיר, תושב הרצליה, דתי,תימני יוווו צריך עכשיו להעיף את כול התימיניםםםםם ואת כול הדתייים כולם שם רוצחיםםםםםםםם על אותו משקל חבר'ה זה לא שאני איזה שמאלני שמרבתי חבריו ערבים, אבל עוד לא ראיתי הוכחה שמרבית ערביי ישראל הם מחבלים תומכי חמאס, כמובן שיש להם סולידריות עם הפלסטינאים אבל אני לא חושב שמרביתם תומכי טרור ושונאי ישראל, לפחות הערביםן שאני עובד איתם(שהם מרביתם מטירה טייבה קלנוסואה) לא שונאי ישראל ולא תומכי טרור. ועוד משהו זה לא שאני מת על העבים ומצידי שהם יעופו מפה, אבל זה לא פיתרון ריאלי להעיף אותם, אז די לעלות אותו כול הזמן, מה לעשות בעולם יפה זה אולי היה פתרון טוב אבל הוא לא הגיוני |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אפילו נציגיהם בכנסת מגנים רק את פעולות צה"ל אבל את פעולות ארגוני הטרור אף לא אחד גינה. יש כאלה שהרחיקו לכת ונפגשו עם הרבה מהאויבים שלנו. זה מוכיח לי ולהרבה אנשים הגיוניים אחרים שלא מגיעה להם האזרחות כאן וזה עוד עונש קל לעומת מה שבאמת מגיע להם. הערבים היחידים שמגיעה להם אזרחות במדינה הם אלה שמגנים בפומבי את פעולות הטרור, תומכים בפעולות המדינה ומתגייסים לצה"ל. כמה כאלה ראית בזמן האחרון? |
לא כל דתי תימני הוא רוצח אבל כל מחבל היה ערבי !!!
|
זה לא שאני איזה שמאלני שמרבתי חבריו ערבים, אבל עוד לא ראיתי הוכחה שמרבית ערביי ישראל הם מחבלים תומכי חמאס, כמובן שיש להם סולידריות עם הפלסטינאים אבל אני לא חושב שמרביתם תומכי טרור ושונאי ישראל, לפחות הערביםן שאני עובד איתם(שהם מרביתם מטירה טייבה קלנוסואה) לא שונאי ישראל ולא תומכי טרור.
ועוד משהו זה לא שאני מת על העבים ומצידי שהם יעופו מפה, אבל זה לא פיתרון ריאלי להעיף אותם, אז די לעלות אותו כול הזמן, מה לעשות בעולם יפה זה אולי היה פתרון טוב אבל הוא לא הגיוני[/quote] תומך ומחזק |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה ערבים מחופשים ליהודים. יש להם גם סרטים שהם מפיצים בעולם הנוצרי על יהודים שהורגים ילדים נוצרים בשביל לבשל את הדם שלהם בפסח ועוד כל מיני כאלה סיפורים. |
ציטוט:
אם זה משהו שהפוליטקאים שלנו אומרים בפומבי זה אומר שזה לא מספיק קיצוני. ואגב לא הבנתי את הקשר ליגאל אמיר. |
ציטוט:
ערבים הם אוייב חיצוני, שנמצא בתוכינו. ההשוואה הזאת ממש מפגרת. חוץ מזה אף פעם לא אהבתי את רבין........ |
בלינקי , יגאל עמיר הוא כלום לעומת מחבל ערבי , יש לא קצת שרוצים לשחרר אותו ( אבל כמובן המדיה מדכאת את זה)
ובלי קשר למקרה צריך להעיף ערבים (או כמה מהפתרונות שהצעתי אם מישהו זוכר) |
עומרי, היית קרבי בצבא ?
|
הייתי מנהל רשת וטכנאי בחיל הים.
למה? |
הייתי גם שנתיים בקבע
|
לפי מה שנראה לי הגיוני, ימני קיצוני שהוא לא קרבי לא מסתדר לי בראש.
|
ציטוט:
חוץ מזה שיש הרבה שמאלנים בקרבי זה לא קשור כל כך... אין איזה חוק כזה שמגדיר מה שאמרת. אני חושב שרוב האנשים שהיו איתי בצבא חוץ מביחידה אחת שהייתי, רובם היו ימניים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ