![]() |
תמונה | יצאתי קצת עקום צילום אחורי
כמו שאתם רואים אין מי שיצלם אותי גם את זה בקושי צילמתי אני יביא מישהו שיצלם אותי ויעלה לפה עוד תמונות בנתים יצאתי קצת עקום בתמונה הזאת :[ אבל מה אתם חושבים ? אני יעלה תמונות יותר טובות בקרוב לדיו ןהזה
http://www.siz.co.il/my.php?file=yurnjj2dtnld.jpg |
איפה אמרת שאתה מתחרה?..
|
אני רואה את אוהב את הפוזה הזאת..
אין הרמה מה לומר מפוזה כזאת אבל ממש לא נראה כמו מישהו שיכול להתחרות :/ (לא שאתה גרוע אל תביןו לא נכון ) וחוץ מזה תן נתונים עליך.. משקל גובה היקף יד |
חטוב... יד טובה אבל כבר ראינו אותה בכל מקום אפשרי אצלך לא?
|
ציטוט:
רציתי מאוד ללכת לשם אבל לא היה לי גם כסף למלון לישון במלון ולהתחרות לא נורא יש עוד שנים |
ציטוט:
גובה מטר 80 משקל 77 היקף יד 39 וחצי הייתי ב 42 ירדתי כי הפסקתי להתאמן ואני חוזר אחרי פסח בעזרת ה' בעיית תקציב למכון וחומרים אבקות חלבון וכו' שנגמרו לי אני עובד בנתים שיהיה כסף אני יחזור לזה בעזרת ה' |
למרות שאתה נראה טוב....אתה ממש לא ברמה של להיתחרות..לפחות לפי מה שניתן לראות פה..
|
ציטוט:
גבר תמונה ישנה אני יעלה חדשות אל תדאג |
ממש לא נראה היקף 39 ד"א... 36-37
|
ציטוט:
מצאתי תמונה ישנה שלי לא יודע מי מו מה הסתירו לי תפנים דודה הקטנה שיחקה לי בתמונה בצייר לא נורא אפשר לראות פה קצת נפח שהיה לי אם מסת שריר נחמדה בחזה http://www.siz.co.il/my.php?file=zywmmmemqyjn.jpg |
ציטוט:
39 וחצי אחי אל תתן לזוית המצלמה הגרועה לדבר כי זה לא נכון במציאות זה שונה |
|
ציטוט:
מה קשור אחי ? |
ציטוט:
לא עובד ~_~ |
ציטוט:
מספיק הוצאת לעצמך שם של שקרן בפורומים אחרים, אל תתחיל עם זה גם פה תעשה טובה. |
http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs.../217/561/6.jpg
למזלינו מדובר בכוסית אז יש לו גם שוקס תהנו חברס [רוץ תמחק אותה מהשוקס] |
ציטוט:
|
לא הבנתי מה מצחיק בתמונה ..
|
ציטוט:
|
אוקי אבל מה? יענו הוא אומר שהוא סוס ובתמונה הוא לא סוס זה העניין? שיהיה לו בכיף...
|
תשמע מאסה לא רעה אבל גם יד 42 וגם משקל 77 על מטר 80 זה בקושי חובבן .. זה לא מתחרה תגיע למשקל 95-100 ואז תחשוב להתחרות
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוק הוא יצא חחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
http://www.israel-muscle.com/albums/...8Medium%29.JPG |
ציטוט:
|
ציטוט:
אלירן תחזיר תסרט לבלוקבאסטר נגמר המנוי |
סתם שחיף..
|
אבל תכלס גם אם לא היתי מביא תמונה, זה הגיוני שמישהו בא להתחרות על מר הצפון עם יד 39 ?
היו זורקים עליו עגבניות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אלה תמונות ישנות אבל אחורשמוטה ישנות שלא הייתי מתאמן ביכלל אני רוצה לראות אותכם בלי להתאמן שמנים מכוערים
כול תמונה שלי היא מתקופה אחרת ומה קשור התמונות האלה כולם היו שחיפים בהתחלה שמתחילים להתאמן זה אחרת אלה תמונות ישנות ישנות תגידו מה שתגידו . |
ציטוט:
אז רק נגיד ובתמונה אתה בן 18 והיום אתה בן 19 ,נראלך שתוך שנה של אימונים אתה יכול להתחרות על מר הצפון? תוך שנה אולי רק על מר ירוחם..וגם לזה לא.. |
:huh:
יהיה בסדר.... |
ואתה עוד קראת לי שחיף ?
וגם לירדן ? זה פשוט מצחיק האנשים שיש פה כבר... בן אדם אתה חי באשליה יותר מ-37 אין לך ולא בשום תמונה ו-42 גם לא היה לך.... אנשים עוד לא מבינים ש-42 זה יותר גדול מהרגל שלהם זה נראה להם עוד כמה סנטמיטרים יאללה בוא נעלה אולי יאמינו לנו... רדו מזה. אתה פשוט חטוב מאוד תפסיק לצלם רק את היד ועוד לקרב את האמא שלה לתמונה אתה יודע לא דפוקים פה אנחנו יודעים שזה נותן אשליה מטורפת של גודל... תתחיל לצלם את כל הגוף כמו בן אדם ולא לפחד לעלות תמונות. שבת שלום ולילה טוב לך...מר צפון :|. |
ציטוט:
התמונות מגיל 17 + אני מתאמן שנה + ואתה צודק כן שנה + לא מגיעים לתחרות מאמן כושר שלי פשוט אמר שאני חטוב מאוד המליץ לי על אבקות שונות קניתי ממנו והוא אמר לי על המר צפון הזה רציתי ללכת לא הלך לי כי אני ושמר שבת וזה היה ביום שבת ולכול מתחרה צעיר שאוהב תתחום הזה מתחרה מגיל צעיר מתאמן במשך כול חיים שלו 13 שנה וכו' כול החים מתאמנים אוכלים טוב שותים חומרים ומגיעים לחלום שרוצים זה ענין של כוח רצון התמדה ומלא כסף ואני בנתים בחוסר תקציב נאלצתי לעבוד בשביל להמשיך את מה שאני אוהב ואני מתאמן בעצירות ביגגל בעיית תקציב |
ציטוט:
כולם שחיפים בהתחלה גבר מתאמנים אוכלים טוב משתנים ככה זה פועל או שכולם שמנים ממש שמנים ואז עושים מלא ריצות ויורדים במשקל אין מה לעשות ככה זה פועל אף אחד לא נולד שרירי או מושלם ! יום טוב חג שמח |
ציטוט:
בעזרת ה' כפרה אהבתי תחתימה שלך :] |
הפוזה לא מחמיאה כל כך לגודל שאתה טוען שאתה נמצא בו...
בכללי אתה נראה ממש חטוב ונראה שיש לך גב די מאסיבי . תעלה תמונת פרונט ברורה ופריסה :) |
ציטוט:
ובלי להשתחצן או להעליב אותך בשיא הרצינות אתה לא אחד שיכול לקרוא לי שחיף... ואני לא אחד שיכול ויש לי את הזכות לריב איתך אז פעם הבאה בוא לא נגיע לזה סתם בלי סיבה כי אחרי זה זה נגרר לעקיצות וחפירות יתר. בקיצור שיהיה לך בהצלחה כדי להכנס למר צפון יש לך עוד הרבה אימונים ולצבור הרבה גודל גבר או בקיצור אתה חטוב ... מאסה. |
זה מצחיק לראות שאיך שתפסו אותך על שקר אתה מלקק לכולם ומתחנף
|
ציטוט:
אני לא מבין למה אתה אוהב לריב אם אנשים אני לא שיקרתי אלה ההוכחות !! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ