![]() |
חידה נחמדה =]
איש אחד נוסע באוטו רק עם 2 מושבים (נהג+מושב אחד לידו)..
בדרך הוא פוגש 3 טרמפיסטים - הראשונה - קשישה בת 90 שעומדת למות. השניה - אשת חייו. השלישי - רופא שהציל את חייו. באיזה דרך הוא יצליח לקחת את כולם ושכולם ייצאו מורווחים? :sbb4: נ.ב אל תזרקו פה סתם תגובות כמו בגאז' וכל השטויות האלה. ומי שמכיר את החידה לא לגלות בבקשה !! |
חח נערךךךך
מכיר את התשובה חח אני אף פעם לא קורה עד הסוף:laughing: |
מחכה שהקשישה תמות ולקח את הרופא ואת אשת חייו
|
ציטוט:
צריך שכולם ירוויחו !!! וחוץ מזה יש רק מקום אחד פנוי באוטו |
ציטוט:
|
לא....
|
יקרא לחבר שיקפיץ אותם?
|
ציטוט:
|
נותן לרופא לקחת קת הקשישה ונשאר עם אהבת חייו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם אני חשבתי על זה הרגע
|
ציטוט:
ולמה שיתן לו תאוטו מימ ת כוס אמק שיקח את אשת חייו ויזמין לקששישה ולרופא מונית או משהו =\ |
ציטוט:
לכל שאלה יכולות להיות 1001 תשובות אבל תחשוב על ההכי הגיונית... |
אם האישה והבעל יוצאים מהמכונית..מה מורווח בזה?שניהם נדפקים בלי אוטו.
אני הייתי מזמין אמבולנס לזקנה והרופא נכנס לאמבולנס כי יש מקום בכל אמבולנס למישהו קרוב,הרופא יהיה באמבולנס כמישהו קרוב0 מה שגם יזדקקו לו. ואז האישה והבעל באוטו..וכולם יוצאים מרווחים! האישה-באוטו מורווחת הבעל-באוטו מורווח האישה-מורווחת בזה שהצילו לה את החיים(האמבולנס והרופא) הרופא-גם מקבל טרמפ עם האמבולנס וגם מטפל בחולה שזה סיפוק עצמי. |
קבלו עוד חידות:
1. אם לוקח 12 שניות לנסר בול עץ ל-4 חלקים, כמה זמן לוקח לנסר בול עץ ל-6 חלקים? 2. אם 5 טכנאים מתקנים 5 מחשבים ב-5 דקות, כמה זמן יקח ל-50 טכנאים לתקן 50 מחשבים? 3. אם קיבלתי במבחן את הציון ה-17 הכי גבוה והציון הזה הוא גם ה-17 הכי נמוך, אז כמה תלמידים יש בכתה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
2. 5 דקות. 3. 33 תלמידים. |
שוב אין זמן לקרוא.
איכשהו הרופא מציל את החיים שלה בסוף נכון? |
ציטוט:
|
יצאתי מנקודת הנחה שהוא חותך בקצב קבוע,4 חלקים משמע 3 חיתוכים,3 חיתוכים ב12 שניות,חיתוך בודד ב4 שניות,6 חלקים = 5 חיתוכים = 20 שניות.
ד"א אחד הקלים, לקח לי משהו כמו 20 שניות לענות על כל השלושה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
קבלו עוד אחת... יש 2 איים אתה נמצא באיי אחד ויש איתך זאב, כבש וכרוב אתה רוצה להעביר את כל הדברים להאי השני הבעיה היא שיש לך רק סירה אחת שבה יש מקום רק ל-2 (אתה ועוד משהו - זאב/כבש/כרוב) ואם אתה משאיר את הזאב עם הכבש לבד באיי הזאב יאכל את הכבש ואם אתה משאיר את הכבש ואת הכרוב לבד באיי הכרוב יאכל את הכבש הדרך היחידה שהם לא יאכלו אחד כאשר הם ביחד זה רק שאתה לידם איך תעביר את כל הפריטים להאי השני? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה אם התכוונת שהכבש תאכל את הכרוב, אז צריך להעביר את הכבש ראשונה. |
ציטוט:
אתה אמרת שהוא ש"איך הוא יקח את כולם וכולם יצאו מרוצים" |
ציטוט:
ונו אחרי שאתה מעביר את הכבשש מה אתה עושה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חוזר, לוקח את הכרוב מהאי הראשון ומעביר אותו לאי השני ולוקח חזרה את הכבש לאי הראשון. שם את הכבש על האי הראשון, לוקח את הזאב לאי השני, חוזר לאי הראשון ולוקח את הכבש. פיניטו. |
אי 1 --------ים-------------אי 2
אתה נמצא באי 1 ויש איתך זאב, כבש וכרוב ואתה רוצה להעביר את הכל לאי 2 יש לך גם סירה שבה נכנס אתה ועוד משהו אחד (או זאב או כבש או כרוב) אם אתה משאיר את הזאב והכבש לבד הזאב אוכל את הכבש אם אתה משאיר את הכבש והכרוב לבד הכבש אוכל את הכרוב אבל אם אתה לידם הם לא יאכלו אחד את השני איך תוכל להעביר את כולם? עכשיו זה יותר ברור? |
ציטוט:
לוקח את הזאב. חוזר אם הכבש. משאיר את הכבש ולוקח את הכרוב. חוזר. לוקח את הכבש. זהו.. :sbb4: |
ציטוט:
|
שיט, Keen הקדים אותי. פתרונות שונים אבל אותו עיקרון.. שניהם נכונים. כל הכבוד.
|
הוא אוסף את הקשישה ואז היא עומדת למות אז הרופא מציל אותה ואז הוא פוגש את אשת חייו ומזיין אותה כאילו אין מחר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וקבלו חידה - כמה סנאים צריך בשביל לתקוע יתד באדמה אם שני סנאים יותר גדולים מסלע? |
הלך טוב, חוץ מהמתמטיקה שהזמנים לחצו עליי התחלתי לעשות קצת שטויות נראה לי.
למעט המתמטיקהאני חושב שהלך מצויין. ולגבי החידה- No idea. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ