![]() |
התחת של גרנט מכה שוב?
חבר'ה מי שרואה תמשחק של צ'לסי...
כמה תחת לבן אדם אחד? מי שיגיד לי שהגול לא היה מיקרי צריך ללכת להבדק... הוציא לפנר את כל הרוח מהמפרסים... יאללה פנר מחצית שניה לרמוס את הסנובים מלונדון... ואף מילה על ג'רארד שפירפר תהגנה של ארסנל וסידר לקאוט שיווין 1-1 במשחק חוץ באמירויות ! יאללה ליברפול מ-ל-ח-מ-ה!!!!!!! |
לא קצת חרשו על ה"תחת"?
|
סעמקק אלהה פנרר
|
בונא מה זה החרא הזה?! קויט הפיל בבירור את חלב ברחבה מול עיני השופט וכלום?!
|
אלההה 1-1 פנרר .. .אשש
|
היה פנדל ברור מה עובר על השופט הזה?(ארסנל-ליברפול דקה 66)
|
כמה היה לפני ה1-1 ? מי הוביל ?
אללה צ'לסי! דקה 67! |
לבניטז יש פי 3 יותר תחת מגרנט...
|
אם לא התחת של בניטז התוצאה כבר הייתה לפחות 4-1 לארסנל.
|
אוי ויי זמיר... 2-1 לפנר.
|
איזה גול של דייויד#^&&$@^#!^#! יששששששששש צ'לסי מפסידים יש יש יש יש יש יש יש קבוצה שנואה מגעילה יש@#!&#$&
|
אם יש משהו שאני שונא זה כדורגל מסריח עם מזל.
|
אז אתה שונא את אברם גרנט.
|
סתם תפנית בנושא:
היום ראיתי בפעם המאה את גמר ליגת האלופות 98-99 מגנצ'סטר באיירן, איזה משחק!!!! כל פעם שיש אני רואה |
מה אתה שמח צ'לסי יכניסו להם רבעייה בסטמפורברידג'
|
אני שמח כי אני אוהד ליברפול ואנחנו לא אוהבים קבוצות של מתייפיפים לונדונים צבועים מדולרים עם כדורגל מגעיל :}
|
אם שום דבר לא ישתבש, יונייטד צריכה לפתוח ת'תחת לכל מה שייתייצב מולה.
|
אם רונאלדו לא יפצע מנצ'סטר יקחו דאבל השנה :\
|
ציטוט:
בעזרת השם |
בתור אוהד כדורגל, לא בעד שום קבוצה, רק רוצה לראות כדורגל יפה.
אם רונלדו נפצע, זה יהיה פשוט דיכאון בשבילי. |
ציטוט:
פשוט מדהים ה2-1 הזה.. |
בואנה יזונות אתם מעדיפים שקבוצה מוסלמית טורקית תעבור קבוצה של מאמן ישראלי?! יאללה צ'לסייפרקו אותם בסטמפורד ברידג'.
איזה אידיוט בנטנר הדני אשכרה הציל שער לארסנל! ליברפול תעבור אותם. |
ליברפול התרגלה לשחק מול קבוצות שאו שלא תוקפות, או שתוקפות בצורה לקויה מאד. בגמר (אם הם יגיעו לשם) יונייטד לא יעשו להם שום הנחות. לא ראיתי כבר בערך 7 שנים התקפה כל כך חדה כמו של יונייטד השנה. תואר אחד לפחות מובטח להם השנה (110%).
|
ציטוט:
ולך תדע אולי מנצ'סטר תיקלע לתקופה לא טובה בליגה ובאירופה בזמן הלא נכון בחצי גמר הם יהיו נגד ברסה זאת תיהיה מלחמת עולם ובליגה האנגלית במשחקי חוץ היא תאבד נקודות אני חותם לך על זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא שקבוצות יוותרו ליונייטד, פשוט כשהם בכושר - הם דורסים הכל. מה גם שהיעילות שלהם פשוט מדהימה. בניגוד חריף לארסנל. ליברפול בנס הצליחו לחלץ תיקו 1-1 מהאמירויות (שלא היה רחוק ממשהו כמו 4-1 תוך דקות בודדות). ארסנל פשוט מקבלת במתנה (כבר לא בפעם הראשונה העונה) מצבי הבקעה ומצבי הפקרות מצד שחקני היריב - מצבים שהשחקנים שלה עושים מהם ברדק טהור. לעומת יונייטד שמייצרים לאחרונה שני שערים מחצי מצב. רומא, קבוצה מעולה - פשוט לא הייתה בליגה של החניכים של פרגי בשלישי. אמרת שהם צריכים לעבוד מאד קשה עד סוף העונה. מאד קשה הם לא יצטרכו לעבוד, כי רק בליגת האלופות שאר הקבוצות אפורות כמו גופרית. רק לצ'לסי ביום טוב (ואני מדגיש - ביום טוב + התערבות של התחת) יש יכולת לגרום להם לנזק. ואפרופו צ'לסי, בוא נדבר על הליגה - את האליפות יונייטד יקחו בגלל שלצ'לסי (ובטח לא לארסנל) אין את היציבות הנדרשת בשביל הליגה כרגע. יש סיכוי אפסי שפרגוסון ישמיט יתרון של 6 נקודות. אפילו אם הוא ישמיט 4 מהן, משום מה נראה לי צ'לסי ידאגו לפתוח את הפער מחדש. |
ציטוט:
|
על דבר אחד אני יכול לחתום - קבוצה אנגלית תזכה בפרמייר ליג!:laughing:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ