ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   התחת של גרנט מכה שוב? (https://israelbody.com/showthread.php?t=32228)

The Sun 02-04-08 22:28

התחת של גרנט מכה שוב?

חבר'ה מי שרואה תמשחק של צ'לסי...
כמה תחת לבן אדם אחד? מי שיגיד לי שהגול לא היה מיקרי צריך ללכת להבדק... הוציא לפנר את כל הרוח מהמפרסים...

יאללה פנר מחצית שניה לרמוס את הסנובים מלונדון... ואף מילה על ג'רארד שפירפר תהגנה של ארסנל וסידר לקאוט שיווין 1-1 במשחק חוץ באמירויות ! יאללה ליברפול מ-ל-ח-מ-ה!!!!!!!

Antonator1 02-04-08 22:31

לא קצת חרשו על ה"תחת"?

king l8 02-04-08 22:45

סעמקק אלהה פנרר

Antonator1 02-04-08 22:48

בונא מה זה החרא הזה?! קויט הפיל בבירור את חלב ברחבה מול עיני השופט וכלום?!

king l8 02-04-08 22:49

אלההה 1-1 פנרר .. .אשש

Yoshi-Moto 02-04-08 22:50

היה פנדל ברור מה עובר על השופט הזה?(ארסנל-ליברפול דקה 66)

yonip 02-04-08 22:51

כמה היה לפני ה1-1 ? מי הוביל ?
אללה צ'לסי! דקה 67!

Antonator1 02-04-08 22:52

לבניטז יש פי 3 יותר תחת מגרנט...

Antonator1 02-04-08 22:58

אם לא התחת של בניטז התוצאה כבר הייתה לפחות 4-1 לארסנל.

Antonator1 02-04-08 23:08

אוי ויי זמיר... 2-1 לפנר.

The Sun 02-04-08 23:13

איזה גול של דייויד#^&&$@^#!^#! יששששששששש צ'לסי מפסידים יש יש יש יש יש יש יש קבוצה שנואה מגעילה יש@#!&#$&

Antonator1 02-04-08 23:15

אם יש משהו שאני שונא זה כדורגל מסריח עם מזל.

The Sun 02-04-08 23:18

אז אתה שונא את אברם גרנט.

Yoshi-Moto 02-04-08 23:19

סתם תפנית בנושא:
היום ראיתי בפעם המאה את גמר ליגת האלופות 98-99 מגנצ'סטר באיירן, איזה משחק!!!! כל פעם שיש אני רואה

DMX 02-04-08 23:20

מה אתה שמח צ'לסי יכניסו להם רבעייה בסטמפורברידג'

The Sun 02-04-08 23:22

אני שמח כי אני אוהד ליברפול ואנחנו לא אוהבים קבוצות של מתייפיפים לונדונים צבועים מדולרים עם כדורגל מגעיל :}

Antonator1 02-04-08 23:22

אם שום דבר לא ישתבש, יונייטד צריכה לפתוח ת'תחת לכל מה שייתייצב מולה.

The Sun 02-04-08 23:25

אם רונאלדו לא יפצע מנצ'סטר יקחו דאבל השנה :\

arbel2 02-04-08 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אם שום דבר לא ישתבש, יונייטד צריכה לפתוח ת'תחת לכל מה שייתייצב מולה.

בעזרת השם

Yoshi-Moto 02-04-08 23:32

בתור אוהד כדורגל, לא בעד שום קבוצה, רק רוצה לראות כדורגל יפה.
אם רונלדו נפצע, זה יהיה פשוט דיכאון בשבילי.

ninja 03-04-08 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
סתם תפנית בנושא:
היום ראיתי בפעם המאה את גמר ליגת האלופות 98-99 מגנצ'סטר באיירן, איזה משחק!!!! כל פעם שיש אני רואה

אפשר להגיד שזה המשחק שאני הכי זוכר בכדורגל בכלל..
פשוט מדהים ה2-1 הזה..

eminemfan 03-04-08 00:15

בואנה יזונות אתם מעדיפים שקבוצה מוסלמית טורקית תעבור קבוצה של מאמן ישראלי?! יאללה צ'לסייפרקו אותם בסטמפורד ברידג'.
איזה אידיוט בנטנר הדני אשכרה הציל שער לארסנל! ליברפול תעבור אותם.

Antonator1 03-04-08 00:21

ליברפול התרגלה לשחק מול קבוצות שאו שלא תוקפות, או שתוקפות בצורה לקויה מאד. בגמר (אם הם יגיעו לשם) יונייטד לא יעשו להם שום הנחות. לא ראיתי כבר בערך 7 שנים התקפה כל כך חדה כמו של יונייטד השנה. תואר אחד לפחות מובטח להם השנה (110%).

eminemfan 03-04-08 00:28

ציטוט:

ליברפול התרגלה לשחק מול קבוצות שאו שלא תוקפות, או שתוקפות בצורה לקויה מאד. בגמר (אם הם יגיעו לשם) יונייטד לא יעשו להם שום הנחות. לא ראיתי כבר בערך 7 שנים התקפה כל כך חדה כמו של יונייטד השנה. תואר אחד לפחות מובטח להם השנה (110%).

זה נכון ליברפול ורפא בניטז מאמן טקטי ברמות שלא יאומן אני אישית לא סובל אותו.
ולך תדע אולי מנצ'סטר תיקלע לתקופה לא טובה בליגה ובאירופה בזמן הלא נכון בחצי גמר הם יהיו נגד ברסה זאת תיהיה מלחמת עולם ובליגה האנגלית במשחקי חוץ היא תאבד נקודות אני חותם לך על זה.

Antonator1 03-04-08 00:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
זה נכון ליברפול ורפא בניטז מאמן טקטי ברמות שלא יאומן אני אישית לא סובל אותו.
ולך תדע אולי מנצ'סטר תיקלע לתקופה לא טובה בליגה ובאירופה בזמן הלא נכון בחצי גמר הם יהיו נגד ברסה זאת תיהיה מלחמת עולם ובליגה האנגלית במשחקי חוץ היא תאבד נקודות אני חותם לך על זה.

תואר אחד לפחות הם לוקחים.

eminemfan 03-04-08 00:44

ציטוט:

תואר אחד לפחות הם לוקחים.

מקווה שלא!:laughing: למרות שהיא קבוצה נהדרת ואהובה עליי-אני אוהב כל אנגלית אבל בגלל שבניון בליברפול וגרנט בצ'לסי אני מקווה שהיא תמעד-אין ספק שהיא הקבוצה הכי טובה בעולם כרגע עם השחקן הטוב בעולם-אבל היא צריכה לעבוד מאווווווווווווווווווווד קשה כדי לזכות בתואר כלשהו קבוצות לא יוותרו להם כל כך בקלות להיפך.

Antonator1 03-04-08 01:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
מקווה שלא!:laughing: למרות שהיא קבוצה נהדרת ואהובה עליי-אני אוהב כל אנגלית אבל בגלל שבניון בליברפול וגרנט בצ'לסי אני מקווה שהיא תמעד-אין ספק שהיא הקבוצה הכי טובה בעולם כרגע עם השחקן הטוב בעולם-אבל היא צריכה לעבוד מאווווווווווווווווווווד קשה כדי לזכות בתואר כלשהו קבוצות לא יוותרו להם כל כך בקלות להיפך.

עם כל הכבוד, בניטז הוא האיש עם הכי הרבה תחת בזמן האחרון.

זה לא שקבוצות יוותרו ליונייטד, פשוט כשהם בכושר - הם דורסים הכל. מה גם שהיעילות שלהם פשוט מדהימה. בניגוד חריף לארסנל. ליברפול בנס הצליחו לחלץ תיקו 1-1 מהאמירויות (שלא היה רחוק ממשהו כמו 4-1 תוך דקות בודדות). ארסנל פשוט מקבלת במתנה (כבר לא בפעם הראשונה העונה) מצבי הבקעה ומצבי הפקרות מצד שחקני היריב - מצבים שהשחקנים שלה עושים מהם ברדק טהור. לעומת יונייטד שמייצרים לאחרונה שני שערים מחצי מצב. רומא, קבוצה מעולה - פשוט לא הייתה בליגה של החניכים של פרגי בשלישי. אמרת שהם צריכים לעבוד מאד קשה עד סוף העונה. מאד קשה הם לא יצטרכו לעבוד, כי רק בליגת האלופות שאר הקבוצות אפורות כמו גופרית. רק לצ'לסי ביום טוב (ואני מדגיש - ביום טוב + התערבות של התחת) יש יכולת לגרום להם לנזק. ואפרופו צ'לסי, בוא נדבר על הליגה - את האליפות יונייטד יקחו בגלל שלצ'לסי (ובטח לא לארסנל) אין את היציבות הנדרשת בשביל הליגה כרגע. יש סיכוי אפסי שפרגוסון ישמיט יתרון של 6 נקודות. אפילו אם הוא ישמיט 4 מהן, משום מה נראה לי צ'לסי ידאגו לפתוח את הפער מחדש.

eminemfan 03-04-08 01:12

ציטוט:

עם כל הכבוד, בניטז הוא האיש עם הכי הרבה תחת בזמן האחרון.

זה לא שקבוצות יוותרו ליונייטד, פשוט כשהם בכושר - הם דורסים הכל. מה גם שהיעילות שלהם פשוט מדהימה. בניגוד חריף לארסנל. ליברפול בנס הצליחו לחלץ תיקו 1-1 מהאמירויות (שלא היה רחוק ממשהו כמו 4-1 תוך דקות בודדות). ארסנל פשוט מקבלת במתנה (כבר לא בפעם הראשונה העונה) מצבי הבקעה ומצבי הפקרות מצד שחקני היריב - מצבים שהשחקנים שלה עושים מהם ברדק טהור. לעומת יונייטד שמייצרים לאחרונה שני שערים מחצי מצב. רומא, קבוצה מעולה - פשוט לא הייתה בליגה של החניכים של פרגי בשלישי. אמרת שהם צריכים לעבוד מאד קשה עד סוף העונה. מאד קשה הם לא יצטרכו לעבוד, כי רק בליגת האלופות שאר הקבוצות אפורות כמו גופרית. רק לצ'לסי ביום טוב (ואני מדגיש - ביום טוב + התערבות של התחת) יש יכולת לגרום להם לנזק. ואפרופו צ'לסי, בוא נדבר על הליגה - את האליפות יונייטד יקחו בגלל שלצ'לסי (ובטח לא לארסנל) אין את היציבות הנדרשת בשביל הליגה כרגע. יש סיכוי אפסי שפרגוסון ישמיט יתרון של 6 נקודות. אפילו אם הוא ישמיט 4 מהן, משום מה נראה לי צ'לסי ידאגו לפתוח את הפער מחדש.

time will tell ---this is football-זה כדורגל כמו שגרנט התראיין בטורקיה-וזה כל היופי במשחק הנדיר הזה-אי אפשר לדעת מה יהיה-ספר זאת לליברפול במחצית בפיגור 3-0 באיסטנבול או למנצ'סטר בדקה ה-88 בקאמפ נואו או להפועל פתח תקווה חחחחח זה לא גמר עד שזה נגמר!!!!!!!! גרנט יחייך במוסקבה-תזכור את דברי ותקפיץ את הפוסט הזה-ויהיה קרוב מאוד לאליפות או שייקח או שלא-אבל קרוב מאוד הוא יהיה-נראה מה יהיה,מעניין יהיה זה בטוח!

Antonator1 03-04-08 02:32

על דבר אחד אני יכול לחתום - קבוצה אנגלית תזכה בפרמייר ליג!:laughing:

The Sun 03-04-08 08:08

ציטוט:

על דבר אחד אני יכול לחתום - קבוצה אנגלית תזכה בפרמייר ליג!:laughing:

ובליגת האלופות :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ