![]() |
כניסה לשירותים הוא חלק גדול מחילוף חומרים?
שמעו עד לפני כמה חודשים הייתי נכנס לשירותים פעם בשבוע בידיוק.
כלומר אם הייתי ניכנס לביום חמישי, שבוע אחרי זה ביום חמישי הייתי ניכנס שוב. (כנראה שהיה לי חילוף חומרים איטי מאוד) היום אני כבר ניכנס כל יום פעם-פעמיים לשירותים. (כנראה שהחילוף חומרים שלי מהיר יותר) וזה מאז שהתחלתי חיטוב ואני אוכל מסודר. כמובן שמאז ירדתי במשקל ובאחוזי השומן. אז זה אומר שכניסה לשירותים היא חלק גדול מחילוף החומרים? |
וואללה לא יודע אבל אני מחרבן עכשיו במסה 3-4 פעמים ביום...
|
אין קשר.
|
אוהווו פעם בששבוע פייי אני לא מחרבן יום אחד יש לי כאבים עצבניים
|
ציטוט:
תתחיל לאכול חביבי |
ציטוט:
|
פעם בשבוע לחרבן???
או שהיית מחרבן 5-6 קילו במכה, או שאתה פשוט לא אוכל מספיק. במסה הייתי מחרבן 4-5 פעמים ביום. בחיטוב, פעם אחת ביום. (איזה חיסכון בנייר טואלט, החיטוב הזה.) :laughing: |
ציטוט:
:):):):) וואלה חיסכון:laughing: |
חיטוב על 800 קלוריות הייתי מחרבן 3 פעמים ביום.
עכשיו מסה 5 פעמים ביום. חיטוב משתין 10 פעם ביום מסה משתין 15+ |
לא יודע מה איתכם הוא לא עשה פה דיון הוא שאל שאלה
אם אני לא טועה ותקנו אותי אם אני כן זה דיי קשור... פשם בשבוע זה קצת מידי הגזמתה אחי -למה היה צריך להיות לך זיהומים קשים בבטן... |
אני רציני...
הייתי ניכנס פעם בשבוע... ותאמינו לי הייתי אוכל הרבה- חבילת ספגטי ביום... עכשיו אני ניכנס פעם אחת ביום לפחות. |
אני מחרבן ככה 1-2 ביום ..
|
בוודאי שזה מצביע על זירוז חילוף חומרים בגוף
בוודאי שזה מצביע על זירוז חילוף חומרים בגוף ספיגה ועיכול טובים יותר במעיים, ועוד...זה בריא :3:
|
עכשיו כל אחד ירשום כמה פעמים ביום הוא יחרבן.
Gg |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא נורא ירדן, הכל לטובה :flowers:
|
ציטוט:
|
אם עוד לא הבנתה אז כן היא כן קשורה,יש קשר בין היציאות בשירותים לבין מהירות העיכול
|
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם בשבוע??? :):):):) אתה יורד 15 קילו כל יום שישי אה?
|
ציטוט:
דבר שני למה אתה מספר לנו כמה פעמים אתה מחרבן\משתין ביום? דבר שלישי תהיה בריא |
זה אומר שאתה אוכל כמו כצריך :)
האוכל לא כבד על הקיבה שלך והוא מעכל אותו טוב, שלא כמו פסטה שהיא מאוד כבדה לעיכול... ועוד משהו לשאר האנשים פה - בבקשה, לא צריך "פירוט" על תהליכי העיכול שלכם גם, עשו טובה ותגרמו לפורום להיראות כמו שצריך, בלי יותר מידי הערות ילדותיות... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ