![]() |
המכשירים האלה שמצמידים לבטן וכביכול יוצרים שרירים
מה שמראים בטי וי שופ שזאת חגורה כזאת על הבטן ואז זה עושה מסאצ' או סאונה וזה יוצר שרירים.
אני מה זה סקפטית לגביי זה אני לא מבינה כאילו איך מכשיר חיצוני יכול להשפיע על הפאקינג שרירים ועוד של הבטן..? מישו ניסה..? ראה תוצאות..? מישהי אמרה לי פעם שזה עוזר..האומנם..?:mellow: :unsure: |
ב-ו-ל-ש-י-ט
|
מספיקקקקקקקקק להיתעסק בקקה!!!!!!11111
|
אם זה בולשיט אז למה יש לזה היטר מכירה..?
מדינה דפוקה. |
היי הודיה,
המכשירים האלו עובדים על עקרון של העברת פולס חשמלי לגוף הגורם לכיווץ בלתי רצוני של השרירים. אומנם הרעיון נשמע מאוד נחמד אבל בפועל אין בהתכווצויות האלה מספיק על מנת ליצור גירוי מספק לפיתוח השרירים. ההתכווצויות מזרימות דם לאיזור שזה דבר בריא לכשעצמו ומשתמשים באותו עקרון גם בפיזיוטרפיות אחרי פציעות אבל זה נושא אחר. חבל לבזבז זמן וכסף על השרלטנות הזו, אין מחיר אחר מזיעה ומאמץ :) |
ציטוט:
בין אם הוא עובד או לא עובד זה לא מעניין. ובטח לא קשור למדינה... זה נמכר בכל העולם. |
ציטוט:
|
תאמיני לי את עם כל הנושאים שאת פתחת יכלת להוריד כבר קילו שלם , אין פעולות קסם מה שכולם עושים זה מה שאת גם צריכה לעשות , מאזן קלורי שלילי - אירובי במידת הצורך = ירידה ב% שומן.
|
חלאס לפתוח פוסטים מפגרים של "איך אני ארזה ללא מאמץ" תרימי תתחת שלך ותתחיליל לרוץ! ראבאק
|
את לא בנויה לדיאטה סורי שתרצי באמת את לא תשאלי כ"כ הרבה שאלות ,אלא תבצעי.
אם הייתי כמוך היו לי היום 7,000 שאלות + 25 ק"ג עודף אז יאללה הגיע הזמן לפעול ואני אומר את זה לטובתך זה לא אופי טוב בכלל בחיים הרחמים העצמיים האלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מנסים לדחוף לך אוכל? צעקי עליהם מושיטים לך יד עם אוכל לתוך הפה כאפה ליד. |
ציטוט:
קשה לי לרוץ אי אפשר להסביר את זה זה פשוט כאבים ברגליים שאני כבר לא יכולה להמשיך. אני שורפת ת-300 קלוריות ב45 דקות ואוכלת בריא זה בסדר לא..? אני הולכת על 5-6. 3 פעמים ביום. יש פה איזה מדריך כושר מוסמך שיכול לענות לי כמו בן אדם ולא כמו ילד מתלהב..? תודה. |
אבל הקטע שאתה שם את זה לכמה שעות... אולי זה כן יכול לעבוד בצורה טובה אם זה פועל עליך הרבה זמן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סליחה על הבורות אבל אליפטיקל זה לא אופניים..?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
(לא נשמע טוב:unsure: ) |
ציטוט:
|
http://www.shoptime.co.il/images/ite...5135644654.jpg
עצה בשבילך-קיראי פה באתר והרבה,האמיני לי שתחכימי. |
ציטוט:
ניראה לך אני מסוגלת 3 פעמים ביום..? זה התעללות וגם אין לי זמן..... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז דחפי אצבע ... או שתעשי סקס 3 פעמים בשבוע תרדי כול יום פחות או יותר 700 קלוריות ! |
הודיה לא אהבתי את הקטע של "כואב לי ברגליים כשאני רצה"
מה זה כואב? זה בגלל שאת לא רגילה, כל הכיף זה להתחיל ממצב שאת לא יכולה לרוץ כי כואב ועם הזמן להגיע למצב שאת רצה יותר טוב מחצי מהבנים בשכבה שלך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה הקשר קבב אני לא קבב וחבל שכך אוליי אם הייתי שמנה היו אומרים לי את זה והיתה לי יותר מוטיבציה ואוליי ככה גם אנשים יבינו שיש לי סיבה מוצדקת להיות בדיאטה ולא יפטמו אותי. |
ציטוט:
אני בחיים לא יוצא מהחדר כושר בלי לסיים את האימון. |
גם לי יש תכאביים האלה בזמן ריצה ולא מתרגלים לזה. וזה גם לא עובר עם הזמן.
|
ציטוט:
עוד אחד: כאב זאת חולשה שעוזבת את הגוף עכשיו כואב, זה טבעי, הפעולה לא רגילה לך. תתגברי על הכאב, יכאב שבוע שבועיים, עם הזמן הגוף יתרגל. קחי לך זמן, כמה שצריך, תעלי בהדרגה, אחר כך תתגאי בעצמך. |
משפטים חזקים הבאת כאן.
יפה. |
ציטוט:
אבל כשהייתי קטנה והייתי בכושר לא היה לי את זה.. |
הוא לא רציני..........
|
יש שיקוי קסמים שאם שותים אז נהיים ישר עם גופה של בר רפאלי ולבנים מקבלים ישר גוף של איתן אורבך אבל שששש לא שמעת את זה ממני.
no Pain No Gain, Got That Right? |
ציטוט:
קוראים לזה טרנבולון, בלאט. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ