![]() |
מאבק האליפות באנגליה
עוד כמה דקות מתחיל הסופר סאנדיי הגדול. כל ארבעת האנגליות גדולות פוגשות זו את זו במאבק שיכול לקבוע פחות או יותר את גורל האליפות. תחזיות? תקוות?
אני מקווה מאד שליברפול יתעלו על עצמם פעם נוספת וינצלו יכולת לא טובה במיוחד של יונייטד ותוך כדי כך יעניקו מתנה יקרה מפז לארסנל שתתמודד מאוחר יותר נגד צ'לסי. כמובן שאני מעדיף את ארסנל כמנצחת, במיוחד בהתחשב בזה שלוונגר ולקבוצה שלו יש יותר פוטנציאל ללכת עד הסוף אם כבר מדברים על קבוצה שיכולה לעבור את סר אלכס. הקללה של גרנט כבר גרמה לי לבלבול מוחלט לגבי היכולת של צ'לסי ללכת על תואר רציני השנה. תאכלס הכישרון שטמון בקבוצה הזאת מספיק גם ליותר מתואר אחד, אבל בלי קשר לסטיגמות לגבי יכולתו של גרנט להוביל קבוצה כמו צ'לסי לנצחונות במעמדים גבוהים - זה פשוט נכון שבמשחקים האלה מישהו כאילו מטיל עליו קללה. |
המשחקים ב5+?
|
יאללה גרנט! מאחל לו בהצלחה
|
מקווה שצלסי תנצח ומנצסטר תפסיד אבל בסוף יהיה
מנצסטר 1-0 ארסנל-צלסי תיקו |
בליגה האנגלית הקבוצה המועדפת עליי היא צ'לסי
אבל אני מתתתתת שהם יפסידו כדי שיעיפו כבר את גרנט!!! אבל הכי חשוב לי שמנצ'סטר המגעילים האלה לא ייקחו אליפות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
2-0 מנצסטר
עוד מעט מתחיל צלסי - ארסנל ב"ה ארסנל תפתח להם תתחת |
ציטוט:
|
יאללה צ'לסי,המפסידה אומרת ביי ביי לאליפות.
|
אז מה שהוא אחד מאיתנו?.........
וחוץ מיזה הוא סתם גרוע הוא הגיע לצ'לסי עם קשרים ולא בזכות יכולת לא משנה לאן הם הגיעו זה כי יש להם סגל שחקנים מהטובים בעולם ואפילו העוזר של גרנט מאמן הרבא יותר גדול מימנו |
יואווווו ראיתי עכשו מנצ'סטר 3 0 איזה אפסים ליברפול
|
אוקיי, יונייטד קרעה את החברה' לגזרים... חוץ מזה שזה מטיל בספק גדול מאד את הסיכויים של ליברפול להתקדם לכיוון גביע אירופה שישי בתולדותיה, זה גם מקרב את פרגי בצעדי ענק לאליפות. לארסנל וצ'לסי יש עוד מזל שהן פוגשות אחת את השנייה, כי אם אחת מהן הייתה פוגשת את ליברפול והשנייה את מנצ'סטר זה היה תלוי במנצ'סטר יותר מכל.
|
ציטוט:
|
אם ארסנל הייתה יותר מכוונת בחלק ההתקפי הם שמים כבר את האליפות בכיס. התנועה שלהם על המגרש, עם כדור או בלי - כנראה יותר טובה מזו של שתי המתחרות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אנטון איזה ערוץ\שעה?
אני מקווה מאוד שצ'לסי תיקח, למרות שלמנצ'סטר יש סיכוי לא קטן יותר. |
ציטוט:
דרוגבה :-). |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואדבאיור אמנם יודע לכבוש, אף אחד לא יקח את זה ממנו, אבל עדיין אין לו את הבטחון והחדות הנדרשים. זה יבוא עם הנסיון. |
יום אבל
|
מה נסגר עם כריסטיאנו רונאלדו? לא נמאס לו להבקיע?
בעונות הראשונות שלו ביונייטד (בעיקר 03/04, 04/05 וגם 05/06 אפשר לומר), הוא סתם היה מעביר את עצמו ולא עושה משהו באמת מועיל. שערים הוא לא הבקיע הרבה. אבל החל מהעונה שעברה ובמיוחד העונה, הבנאדם בטירוף. והוא לא חלוץ בכלל .. היחיד שאני זוכר שהבקיע בצורה כזו פנומנלית הוא רונאלדו השמן, זה שפעם היה השחקן הטוב בהיסטוריה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לדעתי קאקא הכי טוב בעולם רק שהוא ניתקע בקבוצה של זקנים שלא מצליחה לזוז עם קאקא יעבור לקבוצה שנימצאת במצב יותר טוב מי של מילאן אז תיראה איזה שחקן הוא |
ציטוט:
ומה עם הגדול מי כולם פלה וגם ראול אולי עכשו פחות אבל הבקיע הרבא בגיל 29 מלך השערים של ליגת האלופות ויש עוד הרבא |
השחקן הטוב בעולם? לא מסכים איתך.
כן רקובה צודק, הוא היה תמיד תותח בכל העניין של תרגילים וענייינים, רק אף פעם לא הכניס שערים, עכשיו זה שונה בכל אופן. לדעתי קאקא שחקן מצויין לא פחות, אולי אפילו יותר. |
ארסנל כבר מובילה 1 - 0!
|
איזה באסה אחר י זה לראות מכבי ת"א - מ.ס אשדוד
|
1-1 ישששששששששששששששששששששש
|
חחח אני רואה עכשו את המשחק של בארסה ההבדל בין זה לבין הליגה הישראלית זה שמיים וארץ
הליגה הישראלית זה ילדים בגן חובה ליד הליגה הספרדית או האנגלית |
ישששששששששששששששששששש 2-1 לצ'לסי צמד לדרוגבה היה מסריח מחצית ראשונה ומה נהיה?
|
ציטוט:
|
טובבבב........ איןןן אני חולה על דרוגבה שחקן ענקק
|
תותחון הבוז'אן הזה לא ראיתי את המשחק מהתחלה, יפה לו זוג.
|
אברם ניצח! כל מאמן אחר היה מחליף את דרוגבה (חצי פצוע ויכולת חלשה)במחצית הראשונה אבל הוא השאיר אותו ויצא גדול-האוהדים שרו קאמבק מוריניו עלקקק
|
זהו, עכשיו זה הכל או כלום - גרנט צריך ללכת עד הסוף והוא הוכיח שיש לו את היכולת והכלים לעשות זאת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1. אין לך מושג בכדורגל 2. אתה חי על סטיגמות כגון "פלה הגדול מכולם". אני חותם לך בערבות שמעולם לא ראית מה פלה עשה בקריירה שלו. ועם כל הכבוד למשה שהוא עשה בקריירה שלו, בתקופה ההיא, אי אפשר להפוך אותו לגדול מכולם. אחד החלוצים הגדולים והמשובחים- כן. הגדול מכולם- ממש ממש לא. ציטוט:
ציטוט:
ראול? תגיד, אתה צוחק עליי? בשיא שלו הוא לא דיגדג רבים וטובים כגון רונאלדו בשיאו, מראדונה, זידאן, באג'יו וכו'. על זה שהוא מלך השערים של ליגת האלופות מגיע לו הרבה כבוד, הוא היה בעבר סקורר ענק, אבל כמות שערים זה לא מה שקובע. קח לדוגמא את ואן ניסטלרוי שכבש בעונות הראשונות שלו ביונייטד בצרורות וכעת הוא הכובש השני בתולדות הצ'מפיונס. מדוע אותו לא הזכרת כמועמד לשחקן הטוב בעולם? אני יאמר לך מדוע- מפני ששערים - כמו שאמרתי - הם לא הכל. היכולת, היכולת, זה מה שהופך שחקן מעוד סתם שחקן טוב לשחק על. רונאלדו בשיאו לא ראה ממטר כל חלוץ אחר שהיה בהיסטוריה, וזה כולל את רומאריו ופלה (ששיחק בתקופה בה המגינים היו בדיחה מהלכת). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ