ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מאבק האליפות באנגליה (https://israelbody.com/showthread.php?t=31516)

Antonator1 23-03-08 15:13

מאבק האליפות באנגליה

עוד כמה דקות מתחיל הסופר סאנדיי הגדול. כל ארבעת האנגליות גדולות פוגשות זו את זו במאבק שיכול לקבוע פחות או יותר את גורל האליפות. תחזיות? תקוות?

אני מקווה מאד שליברפול יתעלו על עצמם פעם נוספת וינצלו יכולת לא טובה במיוחד של יונייטד ותוך כדי כך יעניקו מתנה יקרה מפז לארסנל שתתמודד מאוחר יותר נגד צ'לסי. כמובן שאני מעדיף את ארסנל כמנצחת, במיוחד בהתחשב בזה שלוונגר ולקבוצה שלו יש יותר פוטנציאל ללכת עד הסוף אם כבר מדברים על קבוצה שיכולה לעבור את סר אלכס. הקללה של גרנט כבר גרמה לי לבלבול מוחלט לגבי היכולת של צ'לסי ללכת על תואר רציני השנה. תאכלס הכישרון שטמון בקבוצה הזאת מספיק גם ליותר מתואר אחד, אבל בלי קשר לסטיגמות לגבי יכולתו של גרנט להוביל קבוצה כמו צ'לסי לנצחונות במעמדים גבוהים - זה פשוט נכון שבמשחקים האלה מישהו כאילו מטיל עליו קללה.

Ja Rule 23-03-08 15:14

המשחקים ב5+?

DMX 23-03-08 15:19

יאללה גרנט! מאחל לו בהצלחה

Nicolas 23-03-08 15:31

מקווה שצלסי תנצח ומנצסטר תפסיד אבל בסוף יהיה

מנצסטר 1-0
ארסנל-צלסי תיקו

*DAVID* 23-03-08 15:50

בליגה האנגלית הקבוצה המועדפת עליי היא צ'לסי
אבל אני מתתתתת שהם יפסידו כדי שיעיפו כבר את גרנט!!!
אבל הכי חשוב לי שמנצ'סטר המגעילים האלה לא ייקחו אליפות

DMX 23-03-08 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david*
בליגה האנגלית הקבוצה המועדפת עליי היא צ'לסי
אבל אני מתתתתת שהם יפסידו כדי שיעיפו כבר את גרנט!!!
אבל הכי חשוב לי שמנצ'סטר המגעילים האלה לא ייקחו אליפות

מה אתה אדיוט? הוא אחד משלנו

Antonator1 23-03-08 16:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
מה אתה אדיוט? הוא אחד משלנו

נו יופי, גם אנשים כמו ראובן עובד הם "משלנו"... אז למה שהוא פשוט לא יחליף את מירקו ווצ'יניץ' ברומא?!

DMX 23-03-08 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
נו יופי, גם אנשים כמו ראובן עובד הם "משלנו"... אז למה שהוא פשוט לא יחליף את מירקו ווצ'יניץ' ברומא?!

כי הוא לא מספיק טוב, גרנט מספיק טוב ותעשה לי טובה אל תגיד לי שהוא לא עושה עבודה מצויינת

Ido 23-03-08 16:51

2-0 מנצסטר

עוד מעט מתחיל צלסי - ארסנל ב"ה ארסנל תפתח להם תתחת

Antonator1 23-03-08 16:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
כי הוא לא מספיק טוב, גרנט מספיק טוב ותעשה לי טובה אל תגיד לי שהוא לא עושה עבודה מצויינת

בהתחשב בחוסר הנסיון שלו באירופה ובמיוחד לאור העובדה שהוא קיבל את אחד המועדונים הגדולים באירופה ובעולם הוא עושה עבודה מצויינת. מעמד כזה זה כבר לא משחק ילדים. גם אם הוא מפשל פה ושם במשחקים גדולים, באופן כללי צ'לסי משחקת לא רע בכלל תחתיו. וזה בהתחשב בכך שגם כשבשנות ה-90 צ'לסי זכתה בתארים באירופה היא הצליחה פחות בליגה ממה שהיא מצליחה עכשיו תחת גרנט (לא תמיד פחות טוב, אבל בטח לא יותר טוב - ואם כן אז לא בהרבה).

eminemfan 23-03-08 17:00

יאללה צ'לסי,המפסידה אומרת ביי ביי לאליפות.

*DAVID* 23-03-08 17:02

אז מה שהוא אחד מאיתנו?.........
וחוץ מיזה הוא סתם גרוע
הוא הגיע לצ'לסי עם קשרים ולא בזכות יכולת
לא משנה לאן הם הגיעו זה כי יש להם סגל שחקנים מהטובים בעולם
ואפילו העוזר של גרנט מאמן הרבא יותר גדול מימנו

*DAVID* 23-03-08 17:03

יואווווו ראיתי עכשו מנצ'סטר 3 0 איזה אפסים ליברפול

Antonator1 23-03-08 17:04

אוקיי, יונייטד קרעה את החברה' לגזרים... חוץ מזה שזה מטיל בספק גדול מאד את הסיכויים של ליברפול להתקדם לכיוון גביע אירופה שישי בתולדותיה, זה גם מקרב את פרגי בצעדי ענק לאליפות. לארסנל וצ'לסי יש עוד מזל שהן פוגשות אחת את השנייה, כי אם אחת מהן הייתה פוגשת את ליברפול והשנייה את מנצ'סטר זה היה תלוי במנצ'סטר יותר מכל.

eminemfan 23-03-08 17:05

ציטוט:

אז מה שהוא אחד מאיתנו?.........
וחוץ מיזה הוא סתם גרוע
הוא הגיע לצ'לסי עם קשרים ולא בזכות יכולת
לא משנה לאן הם הגיעו זה כי יש להם סגל שחקנים מהטובים בעולם
ואפילו העוזר של גרנט מאמן הרבא יותר גדול מימנו

מה אתה מבלבל ת'מוח מה,קשה לך להיות קצת פטריוט?! וגרנט הוא גאון כדורגל על מה אתה מדבר בכלל-אף מאמן בעולם לא היה עושה יותר ממנו ואפילו אולי פחות-את הכסף סופרים במדרגות זאת נראה בסוף העונה.

Antonator1 23-03-08 17:09

אם ארסנל הייתה יותר מכוונת בחלק ההתקפי הם שמים כבר את האליפות בכיס. התנועה שלהם על המגרש, עם כדור או בלי - כנראה יותר טובה מזו של שתי המתחרות.

eminemfan 23-03-08 17:14

ציטוט:

אם ארסנל הייתה יותר מכוונת בחלק ההתקפי הם שמים כבר את האליפות בכיס. התנועה שלהם על המגרש, עם כדור או בלי - כנראה יותר טובה מזו של שתי המתחרות.

הם אלגנטיים,טכנים,צעירים מרהיבים עם הכדור אבל חסר להם רועעעעעעעעעע!

Antonator1 23-03-08 17:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
הם אלגנטיים,טכנים,צעירים מרהיבים עם הכדור אבל חסר להם רועעעעעעעעעע!

אם רק היו להם עוד שחקנים כמו פברגאס... אדבאיור אמנם נע מצויין ומהווה יחידה פיזית שיש להתחשב בה, אבל ראיתי אותו במהלך העונה מבזבז מצבים שאבי מלר היה מבקיע מהם.

Danzig 23-03-08 17:29

אנטון איזה ערוץ\שעה?

אני מקווה מאוד שצ'לסי תיקח, למרות שלמנצ'סטר יש סיכוי לא קטן יותר.

DrGYM 23-03-08 17:32

ציטוט:

אם רק היו להם עוד שחקנים כמו פברגאס... אדבאיור אמנם נע מצויין ומהווה יחידה פיזית שיש להתחשב בה, אבל ראיתי אותו במהלך העונה מבזבז מצבים שאבי מלר היה מבקיע מהם.

הם ממש לא צריכים פברגאס נוסף, הם צריכים חלוץ עם ניסיון וקילר אינסטינקט שידע לשים את הכדור ברשת :

דרוגבה

:-).

eminemfan 23-03-08 17:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DrGYM
הם ממש לא צריכים פברגאס נוסף, הם צריכים חלוץ עם ניסיון וקילר אינסטינקט שידע לשים את הכדור ברשת :

דרוגבה

אנשים סתם יורים בלי לחשוב-אתה ראית כמה שערים אדבאיור שם שאתה ישר מעלה את השם של דרוגבה?

Antonator1 23-03-08 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DrGYM

דרוגבה

בגלל שיש להם שחקן כמו חלב מאחורי ההתקפה הם כנראה באמת לא צריכים פברגאס נוסף.

ואדבאיור אמנם יודע לכבוש, אף אחד לא יקח את זה ממנו, אבל עדיין אין לו את הבטחון והחדות הנדרשים. זה יבוא עם הנסיון.

The Sun 23-03-08 18:13

יום אבל

Dino Psaras 23-03-08 18:13

מה נסגר עם כריסטיאנו רונאלדו? לא נמאס לו להבקיע?

בעונות הראשונות שלו ביונייטד (בעיקר 03/04, 04/05 וגם 05/06 אפשר לומר), הוא סתם היה מעביר את עצמו ולא עושה משהו באמת מועיל. שערים הוא לא הבקיע הרבה. אבל החל מהעונה שעברה ובמיוחד העונה, הבנאדם בטירוף. והוא לא חלוץ בכלל ..

היחיד שאני זוכר שהבקיע בצורה כזו פנומנלית הוא רונאלדו השמן, זה שפעם היה השחקן הטוב בהיסטוריה.

eminemfan 23-03-08 18:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras

בעונות הראשונות שלו ביונייטד (בעיקר 03/04, 04/05 וגם 05/06 אפשר לומר), הוא סתם היה מעביר את עצמו ולא עושה משהו באמת מועיל. שערים הוא לא הבקיע הרבה. אבל החל מהעונה שעברה ובמיוחד העונה, הבנאדם בטירוף. והוא לא חלוץ בכלל ..

היחיד שאני זוכר שהבקיע בצורה כזו פנומנלית הוא רונאלדו השמן, זה שפעם היה השחקן הטוב בהיסטוריה.

השחקן הטוב בעולם כיום.

*DAVID* 23-03-08 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan
השחקן הטוב בעולם כיום.

וואלה לא מסכים איתך
לדעתי קאקא הכי טוב בעולם רק שהוא ניתקע בקבוצה של זקנים שלא מצליחה לזוז
עם קאקא יעבור לקבוצה שנימצאת במצב יותר טוב מי של מילאן אז תיראה איזה שחקן הוא

*DAVID* 23-03-08 18:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras

מה עם רומאריו?
ומה עם הגדול מי כולם פלה
וגם ראול אולי עכשו פחות אבל הבקיע הרבא בגיל 29 מלך השערים של ליגת האלופות
ויש עוד הרבא

Danzig 23-03-08 19:04

השחקן הטוב בעולם? לא מסכים איתך.
כן רקובה צודק, הוא היה תמיד תותח בכל העניין של תרגילים וענייינים, רק אף פעם לא הכניס שערים, עכשיו זה שונה בכל אופן.
לדעתי קאקא שחקן מצויין לא פחות, אולי אפילו יותר.

Antonator1 23-03-08 19:10

ארסנל כבר מובילה 1 - 0!

The Sun 23-03-08 19:13

איזה באסה אחר י זה לראות מכבי ת"א - מ.ס אשדוד

eminemfan 23-03-08 19:14

1-1 ישששששששששששששששששששששש

*DAVID* 23-03-08 19:17

חחח אני רואה עכשו את המשחק של בארסה ההבדל בין זה לבין הליגה הישראלית זה שמיים וארץ
הליגה הישראלית זה ילדים בגן חובה ליד הליגה הספרדית או האנגלית

eminemfan 23-03-08 19:23

ישששששששששששששששששששש 2-1 לצ'לסי צמד לדרוגבה היה מסריח מחצית ראשונה ומה נהיה?

Danzig 23-03-08 19:29

ציטוט:

חחח אני רואה עכשו את המשחק של בארסה ההבדל בין זה לבין הליגה הישראלית זה שמיים וארץ
הליגה הישראלית זה ילדים בגן חובה ליד הליגה הספרדית או האנגלית

אחושילינג, אבל מה הולך עם אטו !?

*DAVID* 23-03-08 19:29

טובבבב........ איןןן אני חולה על דרוגבה שחקן ענקק

Danzig 23-03-08 19:32

תותחון הבוז'אן הזה לא ראיתי את המשחק מהתחלה, יפה לו זוג.

eminemfan 23-03-08 19:39

אברם ניצח! כל מאמן אחר היה מחליף את דרוגבה (חצי פצוע ויכולת חלשה)במחצית הראשונה אבל הוא השאיר אותו ויצא גדול-האוהדים שרו קאמבק מוריניו עלקקק

Antonator1 23-03-08 19:46

זהו, עכשיו זה הכל או כלום - גרנט צריך ללכת עד הסוף והוא הוכיח שיש לו את היכולת והכלים לעשות זאת.

eminemfan 23-03-08 19:52

ציטוט:

זהו, עכשיו זה הכל או כלום - גרנט צריך ללכת עד הסוף והוא הוכיח שיש לו את היכולת והכלים לעשות זאת.

אם הוא היה מפסיד לא הייתי מרחם עליו-האוהדים והתקשורת מחכים לו כמו רוטווילרים בפינה,אבל סוף סוף סתם להם ת'פה עם ניצחון נגד קבוצה גדולה במשחק גדול בשיא המאני טיים.

Dino Psaras 23-03-08 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *DAVID*
מה עם רומאריו?
ומה עם הגדול מי כולם פלה
ויש עוד הרבא

בהודעתך הוכחת שני דברים:

1. אין לך מושג בכדורגל
2. אתה חי על סטיגמות כגון "פלה הגדול מכולם". אני חותם לך בערבות שמעולם לא ראית מה פלה עשה בקריירה שלו. ועם כל הכבוד למשה שהוא עשה בקריירה שלו, בתקופה ההיא, אי אפשר להפוך אותו לגדול מכולם. אחד החלוצים הגדולים והמשובחים- כן. הגדול מכולם- ממש ממש לא.

ציטוט:

מה עם רומאריו?
מה איתו? בשיאו היה השחקן הטוב בעולם ואחד הטובים ביותר אי פעם. אבל, שוב- לא הגדול מכולם. הוא לא עשה מספיק בשביל להיות אחד כזה.

ציטוט:

וזה הציטוט שבגינו הגעתי למסקנה הפשוטה והברורה שאין לך מושג בכדורגל.

ראול? תגיד, אתה צוחק עליי? בשיא שלו הוא לא דיגדג רבים וטובים כגון רונאלדו בשיאו, מראדונה, זידאן, באג'יו וכו'. על זה שהוא מלך השערים של ליגת האלופות מגיע לו הרבה כבוד, הוא היה בעבר סקורר ענק, אבל כמות שערים זה לא מה שקובע. קח לדוגמא את ואן ניסטלרוי שכבש בעונות הראשונות שלו ביונייטד בצרורות וכעת הוא הכובש השני בתולדות הצ'מפיונס. מדוע אותו לא הזכרת כמועמד לשחקן הטוב בעולם? אני יאמר לך מדוע- מפני ששערים - כמו שאמרתי - הם לא הכל. היכולת, היכולת, זה מה שהופך שחקן מעוד סתם שחקן טוב לשחק על.

רונאלדו בשיאו לא ראה ממטר כל חלוץ אחר שהיה בהיסטוריה, וזה כולל את רומאריו ופלה (ששיחק בתקופה בה המגינים היו בדיחה מהלכת).

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ