![]() |
חצי שעה על הליכון 3-4 פעמים בשבוע
זה עוזר להוריד שומן.
אני לא רוצה להוריד הרבה רק מהבטן. אבל אני לא רוצה להיות מהבנות השחיפיות האלה שרואים להן תעצמות..רק טיפה כרס להוריד ממש בקטנה.. זה עוזר..? כל החצי שעה זה בערך 150 קלוריות שזה ארוחה שלמה במיקרה הטוב ככה שמאזן שלילי לא ניראה לי שזה יוצא ביום. אני פשוט לא יכולה יותר כי כואב לי הרגליים בתאומים... |
אפשר לעשות אליפטי במקום הליכון, זה שורף אותה כמות קלוריות ולא שם לחץ על פרקים כמו הליכון
אני יוצא מנקודת הנחה שאת מתכוונת לריצה, כי חצי שעה הליכה לא יתן כלום |
הנה נתונים של שריפת שומן לפעיליות שונות:
Running: A 145-lb person can burn 300 (at 5.2 mph) in 30 minutes Bicycling: anywhere from 250-500 in 30 minutes Elliptical Trainer: A 145-lb person burns about 300 calories in 30 minutes Swimming: 400 calories in 30 minutes of breaststroke Step Aerobics: 400 calories in 30 minutes during high intensity sessions Power Walking: burning about 180 calories in 30 minutes Rowing: a 145-lb person can burn about 300 calories 145 lb = 66kg 5.2 mph = 8.7 kmh |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם כל כך כואב לך תעשי קודם שבועיים מנוחה ואז תחזרי לפעילות
וכמו שאמרו לך יש תרגילים נוספים חוץ מהליכון |
אל תעשי אירובי פשוט תאכלי פחות ותרד לך הבטן
|
ציטוט:
|
כן זה עוזר, בנוסף את יכולה לעבוד על הבטן חזק, זה יעצב
|
כמו שאמרו לך אלף פעם פה מאזן קלורי שלילי זה מה שיוריד לך תשומן.
|
ציטוט:
רק תוספי קצת משקולות שלא יהיה לך ידים מידלדל כזה דרך אגב התמונה הזאתי בחתימה שלך פי 1000 יותר טובה מהקודמת |
ציטוט:
(400) רק הרבה פחות אינטנסיבי אני מנחש שזה חצי בערך |
נשמה
למה הליכון למה ריצות בשטח הכי טוב לכי תפסי לך איזה מסלול קבוע אני אומר לך קלאסה |
לא יכולה לרוץ...
רק ללכת בינתיים נורא קשה לי לרוץ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עם המראה החיצוני אין לי בעיה הבעיה זה הבטן למרות שאף אחד לא מסכים איתי בקטע הזה וזה מאוד מוריד לי את המוטיבציה..
ולא קשור לזמן פשוט אני כ"כ עייפה בסוף משמרת שאני צונחת למיטה וקמה רק בערב ואין לי כוח ללכת על ההליכון.. |
ציטוט:
|
הרצל מעניין לי תשחלה.
|
ציטוט:
|
טוב..בוא לא נתחיל לדבר עליו הוא לא כזה צדיק כמו מה שמאכילים אותכם בשיעורי היסטוריה..
|
ציטוט:
|
באמת אני לא מבין מה את עושה בפורום חוץ מלנסות לקבל יחס מגברים :/
אין כזה דבר אני רוצה להוריד רק מהבטן....זה לא הולך ככה.. וגם..מי אמר שזה יהיה קל? בישביל להרזות וליגדול צריך להשקיע...אין קסמים מישהוא אמר שחיטוב זה כיף? זה קשה..אז תהיי רעבה.. כואבים לי התאומים..? כואב לי כל הגוף באימון.. בתכלס למה את גולשת פה? הספורט הזה מעניין אותך? אני מדבר דוגרי |
ציטוט:
בידיוק מה שאני חשבתי תקשיבי נשמה ,כמו שאמרו פה יש אנשים שעסוקים רוב היום חוזרים תשושים הביתה ועושים ספורט בכל זאת. אין כזה דבר אני רוצה להוריד רק מהבטן - שמשהו עושה פעילות גופנית מסוג כלשהו אחוזים שונים ירדו לו ממקומות שונים , את יכולה לעשות הרבה בטן זה יעצב לך טוב חוץ מזה בהצלחה . |
ציטוט:
גולשת פה כמוך מה הבעיה שלך..? ולא אמרתי שזה יהיה קל פשוט אמרתי שקשה לי כי כואב לי התאומים זה הכל מה ישר קפצת? וכן ספורט מאוד מעניין אותי. ותאמין לי שלקבל יחס מגברים אני לא צריכה יש לי מספיק בחיים האמיתיים. חחח מצחיק שילד בן 15 מת"פזמ עליי. |
ציטוט:
|
אין מה לעשות, את צריכה למצוא את הזמן... גם אם עייפים, רצים... אין דרך אחרת.
ושוב, אי אפשר להוריד רק את הבטן, מה אכפת לך שירד גם מכל הגוף? |
ציטוט:
|
אי אפשר להוריד נקודתית רק בבטן אם יורדים אז זה בכל הגוף ומה התנפלת על עידן(לוגאוט) כולה מנסה לעזור לך הבנאדם לתת עצות ואת יוצאת עליו הלו קצת כבוד-עם כל הכבוד יש לו יותר פז"מ ממך פה בפורום.:sbb4:
|
אני עדיין לא מבין מה הקטע , אל תעשי אירובי בכלל תעשי משקולות בקטנה ותשארי במאזן שלילי , לא צריך את האירובי כדי לחטב (ראי Psmf , Ud2 , וכו')
|
אגב, הזכרת אלכוהול , את יודעת שבגרם 1 אלכוהול יש 7 קלוריות ?
תעשי חשבון כמה את שותה בערב אחד ! |
האלכוהול זה לא עניין קלורי כי בד"כ שורפים את רוב האלכוהול באותו מקום אלא אם אתה אוכל כמו חזיר בפאב ושותה אלכוהול , בכל מקרה זו חומצה והגוף משתמש כחלק מהאלכוהול לאנרגיה.
הקטע של האלכוהול בחיטוב שזה מדכא שריפת שומן לכתבה יותר מעמיקה : http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/md19.htm |
אסור לי לשתות במשמרת חוצמיזה התפטרתי משם כבר..
|
ציטוט:
ואני הספקתי להכיר אותו ולדעת כמה הוא ממורמר ועוקצני את זה אני זוכרת מעולה. |
ציטוט:
|
מה רק ריבים אני רואה בפורום הזה חחח...מאמי תקשיבי תעשי אירובי ריצות אופניים מה שבא לך
הכי טוב ותעבדי על הבטן גם וזהו אין פה שום בעיה.כואב לך בתאומים תעברי לתרגיל אירובי אחר שלא יכאב לך וזה לא שתאבדי מהגוף הכל יהיה מאוזן וזה לדעתי הכי יפה גוף רזה אצל בחורה הכל יהיה בפרופורציה אין לך ממה לחשוש בכלל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ