ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הרב מרדכי אדרת חילק בעיר מוכת הקסאם 200 שקלים לכל דורש. גם נערות בלבוש חושפני (https://israelbody.com/showthread.php?t=31147)

פינגווין 16-03-08 17:26

הרב מרדכי אדרת חילק בעיר מוכת הקסאם 200 שקלים לכל דורש. גם נערות בלבוש חושפני

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519644,00.html

הרב מרדכי אדרת חילק בעיר מוכת הקסאם 200 שקלים לכל דורש. גם נערות בלבוש חושפני קיבלו את השטרות, לאחר שנאמר להן: "תתלבשו בלבוש צנוע ותשמרו על המסורת היהודית"

זאב טרכטמן פורסם: 16.03.08, 14:14

תושבי שדרות, הרגילים לרקטות הקסאם ולאזעקות "צבע אדום" הופתעו היום (א') לראות בעיר רב, שהוציא שטרות של 200 שקלים מכיסיו, וחילק אותם לכל דורש.

התושבים חשבו בתחילה שהרב מרדכי אדרת מניו-יורק מחלק קופונים או תלושי קנייה, אך כשהתקרבו וקיבלו מידיו את השטרות, הם צעקו: "תודה כבוד הרב, תודה לך על העזרה ועל המתנה".

daniels 16-03-08 17:33

וואלה כל הכבוד צדקה לשמה למי שבאמת זקוקים לה

Mutant 16-03-08 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519644,00.html

הרב מרדכי אדרת חילק בעיר מוכת הקסאם 200 שקלים לכל דורש. גם נערות בלבוש חושפני קיבלו את השטרות, לאחר שנאמר להן: "תתלבשו בלבוש צנוע ותשמרו על המסורת היהודית"

זאב טרכטמן פורסם: 16.03.08, 14:14

תושבי שדרות, הרגילים לרקטות הקסאם ולאזעקות "צבע אדום" הופתעו היום (א') לראות בעיר רב, שהוציא שטרות של 200 שקלים מכיסיו, וחילק אותם לכל דורש.

התושבים חשבו בתחילה שהרב מרדכי אדרת מניו-יורק מחלק קופונים או תלושי קנייה, אך כשהתקרבו וקיבלו מידיו את השטרות, הם צעקו: "תודה כבוד הרב, תודה לך על העזרה ועל המתנה".

הבנאדם פשוט תותח.
אבל איך ה200 שקל האלה אמורים לעזור?

eminemfan 16-03-08 17:34

יפה מאוד-כוונה טובה,יש אנשים טובים.

blinki 16-03-08 17:40

כל הכבוד אבל הוא כנראה לא שמע על המצווה מתן בסתר,יש אנשים(כן גם חילונים אשכנזים שמאלנים!) שתורמים פי 100 ממנו ולא עושים מזה רעש,וכמובן שהיה שם מצלמות שיתעדו את זה

Blabla144 16-03-08 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
כל הכבוד אבל הוא כנראה לא שמע על המצווה מתן בסתר,יש אנשים(כן גם חילונים אשכנזים שמאלנים!) שתורמים פי 100 ממנו ולא עושים מזה רעש,וכמובן שהיה שם מצלמות שיתעדו את זה

כנראה שהוא רוצה שידעו שהוא נתן.
זה לא כל כך משנה הוא נתן וזאת הנקודה!
שירבו אנשים כמוהו:flowers:

*DAVID* 16-03-08 17:46

הוא לא ניסה לעזור להם כלכלית אלה לעזור להם בנפש שירגישו יותר טוב
אם אני הייתי מקבל ככה סתם 200 שקל מישום מקום אז זה היה עושה לי את היום
וככה גם איתם

eminemfan 16-03-08 17:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david*
הוא לא ניסה לעזור להם כלכלית אלה לעזור להם בנפש שירגישו יותר טוב
אם אני הייתי מקבל ככה סתם 200 שקל מישום מקום אז זה היה עושה לי את היום
וככה גם איתם

אמת ויציב!

Dino Psaras 16-03-08 18:17

כל הכבוד לו!

אבל לדעתי זה מבזה את האנשים שם.. היה עדיף אם כבר שהיו נותנים את זה בשקט בלי שאף אחד ידע. אני לא הייתי לוקח את הכסף.

*DAVID* 16-03-08 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dino Psaras
כל הכבוד לו!

אבל לדעתי זה מבזה את האנשים שם.. היה עדיף אם כבר שהיו נותנים את זה בשקט בלי שאף אחד ידע. אני לא הייתי לוקח את הכסף.

האמת עם הייתי תושב שדרות גם אני לא הייתי לוקח אבל הייתי מרגיש טוב עם זה שאחרים מיזדהים איתי וכאלה

Danielllo 16-03-08 19:06

Dino spares וDavid מה אתם מזיינים את השכל על עקרונות עכשיו מה? אני בן בן בן זונה אם לא הייתם לוקחים את הכסף... על תגידו ש200 שקל לא יעשו לכם טוב על הלב לא משנה באיזה נסיבות.

*DAVID* 16-03-08 19:09

הבן אדם ניסה לעזור זה כבר מספיק טוב שייתן את הכסף למי שזה יעזור יותר מימני אני לא הייתי לוקח כסף
גם עם עכשו ברחוב תבקש שאני יעזור לך בעד כסף אני יעזור לך אבל לא ייקח כסף

xLaes 16-03-08 19:31

אוח,יכל לעשות את זה בסתר,כאילו מה קרה הוא עושה את זה מול המצלמות?!
סתם חלאת אדם.

yogev l. 16-03-08 20:06

בן אדם בא לעשות מצווה מגיע לו כל הכבוד באמת ואפילו יותר...

Danielllo 16-03-08 20:59

בקשה רק התגובות בפורום מראות מה זה ישראלי האמיתי... תמיד חושב שדופקים אותו.

Dino Psaras 16-03-08 21:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
Dino spares וDavid מה אתם מזיינים את השכל על עקרונות עכשיו מה? אני בן בן בן :):):):) אם לא הייתם לוקחים את הכסף... על תגידו ש200 שקל לא יעשו לכם טוב על הלב לא משנה באיזה נסיבות.

תגיד לי מה אתה דפוק? הוא בנאדם גבר ויצא אחלה מלך, לא אמרתי אחרת. אבל זה ידוע שכשאתה נותן לאדם נזקק כסף ככה זה מבייש אותו, לכן עדיף לתת מתן בסתר או "הלוואה", זה פחות מבייש כמובן.

ואתה בן בן בן :):):):) (תסיק לבד למה). :flowers:

Danielllo 16-03-08 21:01

ציטוט:

תגיד לי מה אתה דפוק? הוא בנאדם גבר ויצא אחלה מלך, לא אמרתי אחרת. אבל זה ידוע שכשאתה נותן לאדם נזקק כסף ככה זה מבייש אותו, לכן עדיף לתת מתן בסתר או "הלוואה", זה פחות מבייש כמובן.

ואתה בן בן בן :):):):) (תסיק לבד למה). :flowers:

:):):):) אתה היית לוקח כמו גדול..

Dino Psaras 16-03-08 21:03

ציטוט:

:):):):) אתה היית לוקח כמו גדול..

אני לא :ohmy:

Danielllo 16-03-08 21:05

ציטוט:

אני לא :ohmy:

יודע מה אתה עובר ברחוב בשדרות אף אחד לא רואה והוא מחלק לכל בן אדם שעובר 200 שקל הוא אומר לך קח אף אחד לא רואה רק קח אתה לא לוקח?

Dino Psaras 16-03-08 21:06

ציטוט:

יודע מה אתה עובר ברחוב בשדרות אף אחד לא רואה והוא מחלק לכל בן אדם שעובר 200 שקל הוא אומר לך קח אף אחד לא רואה רק קח אתה לא לוקח?

אבל יש סיבה למה הוא חילק ובגללה לא הייתי לוקח. והסיבה בגללה הוא מחלק מראה שהוא מלך אמיתי, אבל מבחינה אישית אני לא הייתי לוקח

Danielllo 16-03-08 21:08

ציטוט:

אבל יש סיבה למה הוא חילק ובגללה לא הייתי לוקח. והסיבה בגללה הוא מחלק מראה שהוא מלך אמיתי, אבל מבחינה אישית אני לא הייתי לוקח

אלוהים עד מתי עד מתיייי מספיק להתייפייפות יודע מה על הזין שלי אני יודע שהיית לוקח שם בכיס דופק חיוך וממשיך ללכת כמוני וכמו כל אחד אחרר מספיק לזיין לי ת'שכל פה אין לי מה לשגע ת'שכל אני יודע 100% שהיית לוקח יא זיין שכל...

Dino Psaras 16-03-08 21:14

ציטוט:

אלוהים עד מתי עד מתיייי מספיק להתייפייפות יודע מה על הזין שלי אני יודע שהיית לוקח שם בכיס דופק חיוך וממשיך ללכת כמוני וכמו כל אחד אחרר מספיק לזיין לי ת'שכל פה אין לי מה לשגע ת'שכל אני יודע 100% שהיית לוקח יא זיין שכל...

איזה התייפיפות אחי אני לא בנאדם שיקח צדקה ממישהו מה לא ברור :CARRY86W:

Danielllo 16-03-08 21:15

ציטוט:

איזה התייפיפות אחי אני לא בנאדם שיקח צדקה ממישהו מה לא ברור :CARRY86W:

גם אני לא יקח צדקה ממישהו אבל אתה המקרה עצמו שקול לזה שתמצא ברחוב 200 שקל ולא תקח אותם כי "זה לא יפה" יא חמורררררררררררר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ