ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הרוצח ד"ר יואב צדוק (https://israelbody.com/showthread.php?t=31043)

adirsommer 14-03-08 20:00

הרוצח ד"ר יואב צדוק

אני מתפלא שעוד לא נפתח ת'רד על הנושא המזעזע הזה שהופיע אתמול בכלבוטק..

בכל מקרה, אנא מכם, חתמו על עצומה שקוראת לפיטורו של מלאך המוות שרוצח באכזריות בעלי חיים חסרי ישע.. לא ייתכן שרוצח שכזה, פסיכופת מנוול שכמוהו ימשיך בפשעיו הנוראיים..

http://www.letlive.org.il/azomot_details.php?id=14

BodyKilo 14-03-08 20:02

וואי, בדיוק באתי לפתוח נושא על זה..

זה כ"כ מכעיס אותי, הדם עולה לי לראש.. אם הייתי יכול, הייתי מוציא לו את הלב בידיים.

superbik3 14-03-08 20:04

בנזונה מסריח שמעתי על זה כוסאמאמק איזה אנשים חארות יש בעולם הזה

חתמתיי..

Ido 14-03-08 20:08

בן אלף שרמוטות

BXL 14-03-08 20:10

בן זונה היה נוגע בכלב שלי הייתי ת'ראש שלו בין 2 פלטות
פשוט מזעזע הסיפור הזה,גורם לי לעצבות על כל הכלבים והחתולים האלה שהוא רצח מגיע לו עונש מוות!

The Sun 14-03-08 20:11

אם הוא רק היה נושם לכיוון הכלב שלי הייתי ממנגל תגוש חרא הזה על שיפוד

Sugarzaza 14-03-08 20:25

מה קרה בדיוק?

adirsommer 14-03-08 20:32

"כפי שנחשף בתחקיר "כלבוטק" ביום 14.3.08, בתוקף היותו וטרינר עירוני, ד"ר יואב צדוק הורג במו ידיו אלפי כלבים וחתולים מדי שנה, ללא אבחנה וללא התחשבות – לא בהם ולא בבעליהם. הוא הורג כלבים בעלי שבבים ללא נסיונות למצוא את בעליהם, הוא הורג כלבים וחתולים בריאים, הוא אינו מאפשר למתעניינים לאמץ כלבים וחתולים והוא מתעמר בתושבי העיר שכלביהם אבדו ומשקר להם."

שלא לדבר על הדרך בא הוא עושה את זה.. אני יכול להישבע שהוא נהנה מזה.. להרוג 107 כלבים וחתולים בחודש ?! סאדיסט.. הכתבה הייתה מזעזעת, הנביחות של הכלבים מסביב שידעו שהמוות קרוב.. פשוט מזעזע, והצורה המשפילה בה הוא משליך את הפגרים מסביב כאילו היו בובות, פגרים של גורים בני חודשים ספורים.. פאקין סוטה מבחיל שלמד וטרינריה כדי לפרוק את הסטיות שלו על בעלי חיים חסרי ישע כי הוא ידע שבני אדם לא יתנו לו לבצע את הזוועות והסטיות שלו עליהם..

עריכה- שום דרך שאתאר את מעשיו לא תמחיש כמה הוא נוראי..

לינק לכתבה- (לא קל לצפיה)

http://www.reshet.tv/video.aspx?video_id=14446

TheGift 14-03-08 20:45

אחד הדברים המזעזעים ביותר שראיתי כבר הרבה זמן... החלק שמראים אתו מזריק להם רעל קשה לצפיה ועוד לחשוב שהוא אמר בכתבה שהם חסכו את התמונות הקשות...

מבחינתי על הריגה של כלב בנאדם צריך לשבת בכלא הרבה זמן, אז על הריגת 104 כלבים בפאקינג חודש אחד הוא צריך ללכת לכסא חשמלי הבנזונה

Ferrari F430 14-03-08 20:46

הייתי מת להפיל לו איזה דמבל של 40 קילו על הראש או לשרוף אותו אפילו.

TheGift 14-03-08 20:48

למה 40 קילו? הייתי מפיל לו על הראש את המוט שאנדי בולטון עושה איתו דדליפט... לא שהייית מצליח להרים את זה, אבל באיזושהי דרך.

Eskimo :-) 14-03-08 20:50

בן :):):):) לא הבנתי אבל למה הוא הרג אותם?

יענו סתם כי היה בא לו ................ לא הייתה שום סיבה שהוא רצה להרוג אותם?

superbik3 14-03-08 21:07

אחי הסיבה זה כסף

בשביל להחזיק בכלבים הוא צריך מקום פנוי כלובים וכו'

אז כביכול הוא "חוסך במקום לאחסון" בזה שיש פחות כלבים...

בנזונה פשוט בנזונה כוסאמק ועוד מישהו עם תואר דוקטור

arbel2 14-03-08 21:11

אני יודע שבתור מנהל אני אמור לשמור על ארשת פנים תרבותית ולהתנסח בצורה בוגרת ושקולה ,אבל בתור בעל כלב ,חובב חיות ,ואדם ששוקל ללמוד וטרינריה ,אני חייב לפרוק את האגרסיות שלי עכשיו

יימח שמך יא טרוריסט נאצי בן של אלף זונות אמן ידרסו אותך עם משאית שמובילה פסולת כימית ,אני נשבע בכל היקר לי שאני עוד יהרוג את הבן :):):):) הזה ביידים שלי !

king l8 14-03-08 21:39

חתיכת בן זונה מזדיין בתחת .. שיהרגו אותו בדיוק כמו שהוא הורג את הכלבים

Danielllo 14-03-08 21:40

הינעל סבא רבא שלו עליו השלום

Yoshi-Moto 14-03-08 21:49

עדיין לא הבנתי מה האינטרס שלו להרוג את החיה.
סתם? לכיף?

בדרך כלל החלאות האלה עושים את זה בשביל כסף, הוא עושה את זה סתם?

Dino Psaras 14-03-08 21:52

עוד לא ראיתי את הכתבה ...בבקשה תכתבו מדוע הוא הרג את החיות. לניסוי כלשהו או סתם בלי סיבה הגיונית?

כי אם זה בלי סיבה הגיונית אני מוכן להתסאף עם כמה מחברי הפורום, להביא את הכלב שלי ולתת לו פקודה לכלות את זעמו בד"ר הזה.

adirsommer 14-03-08 21:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
עדיין לא הבנתי מה האינטרס שלו להרוג את החיה.
סתם? לכיף?

בדרך כלל החלאות האלה עושים את זה בשביל כסף, הוא עושה את זה סתם?

בדיוק.. כיף.. חולני כל כך..

אם היה חוקי להרביץ הייתי תופס רכבת לאשקלון ומתחיל להזריק לו זריקות לכל חור בגוף..

אל תשכחו לחתום על העצומה !

Eskimo :-) 14-03-08 21:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי superbik3
אחי הסיבה זה כסף

בשביל להחזיק בכלבים הוא צריך מקום פנוי כלובים וכו'

אז כביכול הוא "חוסך במקום לאחסון" בזה שיש פחות כלבים...

בנזונה פשוט בנזונה כוסאמק ועוד מישהו עם תואר דוקטור

אם הסיבה זה מקום אז למה הוא לא החזיר לאנשים תכלבים שלהם הריי זה חוסך מקום

Yoshi-Moto 14-03-08 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adirsommer
בדיוק.. כיף.. חולני כל כך..

אם היה חוקי להרביץ הייתי תופס רכבת לאשקלון ומתחיל להזריק לו זריקות לכל חור בגוף..

אל תשכחו לחתום על העצומה !

נרשמתי.
קראתי לעצמי איתן המגניב, והם רמו "איתן ה" :O חח

ולמה הם צריכים טלפון? זייפתי אחד

Bodybuilder 14-03-08 22:31

בואו נתארגן 4-5 חברה + אוטו ונסע לדבר איתו כצת (נו אתם כבר מנחשים באיזו צורה ואיך)
אני רציני לגמרי,מי בעד ?

arbel2 14-03-08 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
בואו נתארגן 4-5 חברה + אוטו ונסע לדבר איתו כצת (נו אתם כבר מנחשים באיזו צורה ואיך)
אני רציני לגמרי,מי בעד ?

תאכלס ? אני זורם במקרה הזה

Danzig 14-03-08 22:56

יש ת'פאקין פרקים של כלבוטק באינטרנט או משהו? אני תמיד מפספס..
מי זה ומה עליו?

Bodybuilder 14-03-08 22:59

ארבל אני לא פאקה פאקה,324132059 - איסיקיו שלי
אם אתה בקטע ואתה רציני,אני יביא לך את המס' פלא שלי,כמו שאמרתי,כמה חברה,אוטו,ונוסעים לאשקלון להגיד לו שלום !
דרך אגב אני מאמין שכולם כבר הבינו בעצמם שהרדמות זאת לו ההחלטה שלו אלה של ראש העיריה וזה 99%,אבל הרופא ללא ספק צריך להענש !!!!!!!

Logout 14-03-08 23:01

חחחח בודי בילדר וארבל הולכים לבקר אותו
אני מתאר את זה חח..2 הרי אדם...חח הוא משתין במכנסים Xd

adirsommer 14-03-08 23:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
יש ת'פאקין פרקים של כלבוטק באינטרנט או משהו? אני תמיד מפספס..
מי זה ומה עליו?

הבאתי בעמוד הקום לינק לכתבה..

Bodybuilder 14-03-08 23:14

ארבל לחצתי על הכפור הלא נכון,תוסיף אותי גבר 324132059

Ferrari F430 14-03-08 23:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
אם הסיבה זה מקום אז למה הוא לא החזיר לאנשים תכלבים שלהם הריי זה חוסך מקום

כי הוא בן של אלף זונות השרמוטה הזה זה למה.

Danzig 15-03-08 00:07

תאכלס אני זורם עם ארבל ובאדיבילדר.

eminemfan 15-03-08 00:29

לא ראיתי וגם לא רוצה לראות דברים כאלה סתם מעצבנים אותי בלי יכולת לעשות משהו בנידון.

Night_Wolf 15-03-08 01:11

להושיב תבן זונה על כיסא חשמלי או פשוט מאוד להאכיל אותו בחרא שלו לתת לכמה פיטבולים לחסל אותו:diractor:

נ.ב
כוס עמק אם ערוץ 22 המזדיין הזה אני רואה תפרק הזה בקולבוטק באינטרנט כל שניה קופצת פרסומת מקרטעת תתוכנית של איזה משקף שקופץ אם שלטים של חברת החשמל יש מצב מישהו יודע איך מעיפים את זה?

Bodybuilder 15-03-08 01:19

קמתי משינה למחשב במיוחד בשביל הפוסט הזה,לבדוק מי מצטרף חחח
קיצר כול מי שרציני מחר בבוקר וגם בצהוריים אני באיסי 324132059
גלעד שמעתי שאתה יכול להיתיישב על מישהו ולהפוך אותו לנכה,האם השמועה נכונה ? אם כן,בא לך להיצתרף חחח ?:sbb4: :sbb4: :sbb4:

לילה טוב :7: אני רץ לישון !!!!!!!!!!

m4a1 15-03-08 01:29

אתם לא מבינים מה אתם אומרים.. לבן אדם הזה יש את המשפחה הכי מדהימה בעולם! אתם לא רואים את כל הצדדים של הפרשה נקודה.

Bodybuilder 15-03-08 01:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m4a1
אתם לא מבינים מה אתם אומרים.. לבן אדם הזה יש את המשפחה הכי מדהימה בעולם! אתם לא רואים את כל הצדדים של הפרשה נקודה.

אולי אני לא הבנתי משהו אבל ההודעה הזאת היא בעצם אמורה להגן על השרמוטה הזה או מה לא הבנתי ?$#%?
1)תגיד עוד פעם את מה שאמרת אבל בספה ברורה יותר,כדי שאני ידע באיזה קללות לקלל אותך !
2)אם לא ההודעה שלך,היתי יושן כבר לפני 20 דקות !!!!!!!!!!!!

m4a1 15-03-08 01:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אולי אני לא הבנתי משהו אבל ההודעה הזאת היא בעצם אמורה להגן על השרמוטה הזה או מה לא הבנתי ?$#%?
1)תגיד עוד פעם את מה שאמרת אבל בספה ברורה יותר,כדי שאני ידע באיזה קללות לקלל אותך !
2)אם לא ההודעה שלך,היתי יושן כבר לפני 20 דקות !!!!!!!!!!!!

קודם כל תרגע אחי, פשוט תבין גם אני חושב שהוא ממש לא בסדר במיוחד עכשיו שראיתי את התוכנית.
במקרה הבת שלו היא ידידה ממש טובה שלי והיא כזאת ילדה מקסימה והיא ממש בהלם מהכתבה הזאת אז לפני שאתה קופץ למסקנות ואיומים תחשוב על זה. גם אני מאוד נבהלתי מהכתבה אבל תחשוב שיפול עליך כזאת צרה בבום אחד.

Ori-Silver 15-03-08 01:53

לפי הכתבה הוא באמת בן זונה רציני ואני לא בא להגן עליו כי אם זה נכון זה חמור ביותר,אבל אל אל תשכחו שהתקשורת יודעת לערוך דברים ואין להם בעיה להפיל אנשים סתם בשביל קצת רייטינג.

Night_Wolf 15-03-08 01:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m4a1
קודם כל תרגע אחי, פשוט תבין גם אני חושב שהוא ממש לא בסדר במיוחד עכשיו שראיתי את התוכנית.
במקרה הבת שלו היא ידידה ממש טובה שלי והיא כזאת ילדה מקסימה והיא ממש בהלם מהכתבה הזאת אז לפני שאתה קופץ למסקנות ואיומים תחשוב על זה. גם אני מאוד נבהלתי מהכתבה אבל תחשוב שיפול עליך כזאת צרה בבום אחד.

סבבה אחי זה שהבת שלו אחלה וסבבה איתך זה לא אומר שלא מגיע שיפחלצו לאבא ההיטלר שלה תמוח אם שוטגן על איזה קיר או לשפוך עליו רוטב סטייק ולזרוק אותו לאיזה כלוב אם 4 פיטבולים מורעבים שיאכלו אותו תוך כדי שהוא צורח שמע אחי אני מאז שאני תינוק הייתי זוחל על הריצפה אם כלבים!
אבא שלי סיפר לי שהכלבה הקודמת שלי הייתה נובחת ומנסה לנשוך כל מי שהיה מתקרב לעגלה שלי,וגם היום אני חי בבית אם כלבה(אחרת הקודמת ניפטרה:( )אם אני רואה בן אדם כזה ברחוב לא מענין אותי מבוגר זקן אין אצלי כבוד ולא מחשבן למסורת ולשטות הזאת לוקח משהו ומתחיל להכות את הבן :):):):) הזה.

נ.ב
ראיתה איך הוא הרדים שם תכלבים?איך הם צרחו מפאניקה?זה בן אדם שלא משנה כמה המשפחה שלו טובה צריך להמית אותו בכאב כזה סעיף הביא לי חחח מחר אני באשקלון נישבע לך שאם אני יראה תפנים שלו אני מפרק לו איזה סריה של בוקסים.

מישה אחי לא רק שאני ישב עליו אלה גם ידרוך לו על הצוואר:diractor:

m4a1 15-03-08 02:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
סבבה אחי זה שהבת שלו אחלה וסבבה איתך זה לא אומר שלא מגיע שיפחלצו לאבא ההיטלר שלה תמוח אם שוטגן על איזה קיר או לשפוך עליו רוטב סטייק ולזרוק אותו לאיזה כלוב אם 4 פיטבולים מורעבים שיאכלו אותו תוך כדי שהוא צורח שמע אחי אני מאז שאני תינוק הייתי זוחל על הריצפה אם כלבים!
אבא שלי סיפר לי שהכלבה הקודמת שלי הייתה נובחת ומנסה לנשוך כל מי שהיה מתקרב לעגלה שלי,וגם היום אני חי בבית אם כלבה(אחרת הקודמת ניפטרה:( )אם אני רואה בן אדם כזה ברחוב לא מענין אותי מבוגר זקן אין אצלי כבוד ולא מחשבן למסורת ולשטות הזאת לוקח משהו ומתחיל להכות את הבן :):):):) הזה.

נ.ב
ראיתה איך הוא הרדים שם תכלבים?איך הם צרחו מפאניקה?זה בן אדם שלא משנה כמה המשפחה שלו טובה צריך להמית אותו בכאב כזה סעיף הביא לי חחח מחר אני באשקלון נישבע לך שאם אני יראה תפנים שלו אני מפרק לו איזה סריה של בוקסים.

מישה אחי לא רק שאני ישב עליו אלה גם ידרוך לו על הצוואר:diractor:

כן אחי גם מאז שאני הייתי קטן ממש הייתי מאוהב בכלב שלי אז תבין אני אכלתי עם הבנאדם הזה ארוחת ערב.. וקשה לי להודות אבל הוא באמת חולה. אבל תחשוב שעל מישו קרוב אלייך היה נופל משו כזה :mellow: זה פשוט בלתי נתפס.. חוץ מזה שזה לא בהוראה ישירה שלו זה קשור לעירייה ועוד דברים. ד"א ממתי קאי גרין טוען שהוא טבעי??

Night_Wolf 15-03-08 02:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m4a1
כן אחי גם מאז שאני הייתי קטן ממש הייתי מאוהב בכלב שלי אז תבין אני אכלתי עם הבנאדם הזה ארוחת ערב.. וקשה לי להודות אבל הוא באמת חולה. אבל תחשוב שעל מישו קרוב אלייך היה נופל משו כזה :mellow: זה פשוט בלתי נתפס.. חוץ מזה שזה לא בהוראה ישירה שלו זה קשור לעירייה ועוד דברים. ד"א ממתי קאי גרין טוען שהוא טבעי??

הו הווווווווווווווווווווו ממתי לא!
אני יעלה לך מחר את הלינק שהוא מזיין בשכל על זה באיזה אתר שצילמו אותו!
הוא תותח אבל משהו אצל הבן אדם הזה בראש באמת דפוק!

ונו אחי אם הוא חולה "צריך להרדים אותו" לא?אנשים חולים כמוהו צריכים להיות או במוסד או בבית סוהר או אם זה תלויי בי?בתוך שקית שחורה בקרקעית נחל הירקון.
אם מישהו שהוא קרוב שלי היה מתנהג ככה הייתי מתבייש!
אבל הייתי מבין את חומרת העונש שהוא יקבל,יש לי מישהו שהוא מהמשפחה היותר רחוקה שלי שיושב בכלא בגלל שהוא רצח את אשתו,אני יכול להגיד לך שהמשפחה שלו(הורים ואחים מתביישים ועדין אוהבים אותו,אבל חושבים שהוא צריך לשלם על זה)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ