ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אולרמט, ראש ממשלה ומרגל האטום (https://israelbody.com/showthread.php?t=3098)

Gamerrrrr 12-12-06 20:06

אולרמט, ראש ממשלה ומרגל האטום

לפני יום אלומרט יצא בהצרה שאירן רוצה גרעין כמו ישראל, כלומר הוא חשף את הגרעין הישראלי שנשמר בסודיות כבר שנים ועכשיו הגאון מצהיר אין לישראל גרעין.
בקיצור, ציפתי להרבה יותר מהסיני הזה.
http://news.walla.co.il/?w=//1022845

OMRI-TURBO 12-12-06 20:08

איי איי כמה דביל הבן אדם יכול להיות.
עכשיו הוא יצא עוד יותר דביל שאמר שאין לנו נשק גרעיני, אחרי מה שאמר אתמול.

pohdem 12-12-06 20:11

אין כוח כבר להגיב על הממשלה הזאת למען האמת..
דבר אחד טוב הם לא עשו עד עכשיו.

Gamerrrrr 12-12-06 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pohdem
אין כוח כבר להגיב על הממשלה הזאת למען האמת..
דבר אחד טוב הם לא עשו עד עכשיו.

ההתנתקות זה הדבר הטוב היחיד

מתן18 12-12-06 20:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr

יש מצב

OMRI-TURBO 12-12-06 20:13

ציטוט:

זה בדיחה נכון?:cry_1:

Gamerrrrr 12-12-06 20:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
זה בדיחה נכון?:cry_1:

אני שמח על ההתנתקות רק בגלל שדפקו את החרדים, ואת מעלימי המיסים האלה

Krazy-Hawk 12-12-06 20:14

כוס עמק איזה שמוק
יש הרבה מאוד נהגי מוניות שעדיפים עליו סרעבק קיבוצניק מזדיין מה לו ולהנהיג את המדינה פידר

OMRI-TURBO 12-12-06 20:15

ציטוט:

אממ לא השקפה טובה כל כך, סך הכל המתנחלים הם לא חרדים ורובם היו בצבא. זה ממש לא החליפות השחורות.
הם היחידים שיש להם ביצים ועומדים מול הערבים.
סילקנו אותם מהבית בשביל מה?
קיבלנו טרור קרוב לבית..

Gamerrrrr 12-12-06 20:17

ציטוט:

אממ לא השקפה טובה כל כך, סך הכל המתנחלים הם לא חרדים ורובם היו בצבא. זה ממש לא החליפות השחורות.
קיבלנו טרור קרוב לבית..

הם לא שילמו מיסים וזה גם מרגיז אותי.

OMRI-TURBO 12-12-06 20:19

כל עוד הם עשו את העבודה שלהם טוב,אין לי בעיה.
הם אשכרה היו שומרי גבול והם היו ההתנגדות היחידה לערבים.. בלעדיהם אין התנגדות! החליפות השחורות הם חבורה של פחדנים ויתר המדינה גם רדומה.
חוץ מזה התנחלות זה פירוש מלא לציונות, זה אשכרה ציונות.

shahaflol 12-12-06 20:27

גיימר, התבלבלת קצת. הדתיים שפונו מגוש קטיף ממש לא כמו החרדים. הם היו אנשים עם מוטיבציה גבוהה מאוד להתגייסות לקרבי ולתרומה למדינה בגלל האידיאולוגיה שלהם. בלי קשר, אני מכיר כמה אנשים שפונו מגוש קטיף ורובם בגלל ההתנתקות שדפקה אותם לא מתכוונים להתגייס לקרבי ולסכן את החיים שלהם, ואני מבין אותם.

בנושא הזה, אולמרט אחד האנשים הטיפשים יותר שראיתי בחיי. הפליטות פה שלו גורמות לכל המדינה להידפק. רק על זה שהוא גילה לעולם שיש לנו נשק גרעיני צריך להדיח אותו מתפקידו ואפילו להכניס אותו לכלא על בגידה במדינה. אני רק מתאר לעצמי כמה תלונות מצד העולם יבואו.. נקווה לטוב.

OMRI-TURBO 12-12-06 20:28

חברה בואו נישאר בנושא, כל הודעה שלא קשורה לנושא תמחק על מנת שיהיה סדר.
הנושא של האשכול הוא אולמרט והגרעין.

Gangsta 12-12-06 20:44

כמה ראש ממשלה אחד יכול להיות מטומטם???כמה??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SuzukiR 12-12-06 20:45

אולמרט הזה הוא בדיחה

אולמרט הזה ודקימה בפרט בדיחה
אני מיתבייש לקום כל בוקר וליראות תפדיחות שהוא עושה לנו בעולם

אםן נישאר בו טיפת כבוד הוא צריך לפנות תכסא שלו

ראיתם דרך אגב הבת שלו לסבית

אישית אני מעדיף מדינה פאשסטית !! מאשר מדינה דימוקרטית כי הדמוקרטיה פה עוברת כל גובלות אפשר להגיד שמאלדמוקרטיה

שמאלמרט הביתה!!!
שמאלמרט הביתה!!!
שמאלמרט הביתה!!!
שמאלמרט הביתה!!!
שמאלמרט הביתה!!!
שמאלמרט הביתה!!!

Nimrod 12-12-06 21:17

איתי אתה צריך להבדיל בין חרדים שחורים ומגעילים לבין מתנחלים.
ההתנתקות הייתה הטעות האסטרטגיית הכי גדולה של מדינת ישראל:
1. פילוג בעם \ פגיעה פסיכולוגית \ לקיחת משכורות ומקומות עבודה מאנשים.
2. לא שיקמו ולא סידרו לילדים ולמשפחות האלו בתים 10 אחוז ממה שהיה להם וגם לא חינוך כמו שצריך.
3. הוציאו מוטיבציה מהאנשים הכי חדורי מוטיבציה שיש לצבא.
4. אין לנו שליטה בציר פילדלפי - מלא הברחות נשק לעזה, לא ירחק היום ויהיו להם ארוכי טווח שם.
5. עכשיו נקודה אחרונה וחשובה, יש לנו חיכוך בעזה ורוצים לפתור אותו? סבבה! אני אומר למה לא, אני בעד גבולות הגיוניים ותמידיים שאי אפשר ללכת אחורה או קדימה יותר מהם לעולם, זה יפתור הרבה בעיות.
רוצים לעשות גבול חכם?
להחזיר את כפר דרום ונצרים והאזור שם זה די חכם, הם מוקפים ערבים והם בעצם התנחלויות שעמדו ליד הערבים בגלל ציונות ורצון להקריב את עצמם למען המדינה, אפשר לפנות אותם ולפצות אותם מאוד על הציונות והנכונות להלחם ולהתיישב קרוב לפיגועים רק בשביל עקרונות שלהם, הם יותר אמיצים וראויים להוקרה ממי שיושב בקיסריה וכותב בפורום bb, הם מסכנים את חייהם למען אידיאולוגיה שהם מאמינים שמצילה אותנו.
אבל למה לעזאזל לפנות את דוגית? ניסנית? אלי סיני? אלו מקומות שהרבה יותר קרובים לאשקלון מלעזה, המרחק בינהם לבין עזה הוא עשרות קילומטרים וחוץ מביטחון לאשקלון הם לא נותנים כלום.
אז למה בכל זאת אריאל שרון ימ"ש החזיר גם אותם? כי לפני 67 גם הם היו שטחים ערביים.
במקום לעשות גבול חכם שנועד לשמור על ישראל אריאל שרון עשה את גבולות 67.
אתם יודעים מה הבעיה עם גבולות 67? שעכשיו בכל שאר האזורים שיש לנו מחלוקות עם הערבים הם ירצו את גבולות 67 והם יקבלו.
למה יקבלו? כי עכשיו גם הערבים וגם השמאלנים יוכלו להגיד "ברצועת עזה הלכנו אחורה עד 67 שהוא הגבול הישן ולא הקמנו גבול חדש וחכם, אז בכל השטחים עם המחלוקות נחזור עד 67" ,התחלנו מגמה הרסנית.
אני בעד נתינת שטחים לערבים ונסיגות חד צדדיות במקרים מסויימים (כי אין לנו פרטנר), אבל אני אומר שאם אתה יוצא אתה צריך לצאת לגבולות חכמים שנועדו להגן על מדינת ישראל ולקבוע גבול הגיוני ולא לגבולות הרסניים שמסכנים את תושבי הדרום, אין לי בעיה גם לוותר על שטחים במקומות אחרים, אם היינו מפנים רק את ההתנחלויות שבאות בהרבה חיכוך עם עזה והיינו שומרים את השליטה בציר פילדלפי והיינו קובעים ע"י חוק יסוד שאסור לדעת יותר בגבול בעזה לפה או לפה - זה היה חכם!

היציאה מעזה הייתה טעות גורלית שנעשתה ע"י ראש הממשלה הכי מושחט (יותר מאולמרט ורבין ביחד) והכי גרוע שהיה למדינת ישראל.
כולנו משלמים על טעותו.
רמז - זה אותו ראש ממשלה שפעמים ביום מפקד 8200 (יחידת המודיעין) שם לו על השולחן מידע מדוייק על התחמשות החזבאללה , אבל לראש ממשלה הזה היה צלקת ישנה מלבנון כי הוא היה ידוע כמי שהנהיג את מלחמת לבנון הראשונה וה'ימנית' אז הוא פחד לעשות משהו והוא בעקיפין אחראי על מוות של עשרות חיילים.
מי החכם הידע מי הוא ראש ממשלה זה?

Leo 12-12-06 21:19

....שמאלמרט רוצה להרוג את כולנו

מתי בחירות הבאות? ואיך ניתן להביא לבחירות מהר יותר?

Nimrod 12-12-06 21:20

מצטער על ההודעה הלא קשורה - פשוט אני מאוד נגד ההתנתקות והייתי חייב להוציא את זה בדיון פוליטי כלשהו :x רק עכשיו אני קולט שהיא לא קשורה (לא ממש קראתי את הנושא).
בכל מקרה - בקשר לאולמרט - הוא אדיוט אבל אני חושב שגם ככה זה שטויות כל הדיבורים הגרעיניים האלו.

Leo 12-12-06 21:23

ושתבינו , אפילו שיש לי כהנא צדק (אני לא ממש מסכים עם כל הדעות שלו) בחתימה , רבין ופרס , שמאלאנים מוצהרים , לפחות יש להם עמוד שדרה והם לא ילכו לעשות שלום עם צפון קוריאה זימבבואה או אלוהים יודע מי העיקר ""שלום""

אני עוד זוכר את האיום שפרס שלח לאחמדיניג'ד... אם אולמרט היה אומר את זה הגמד היה שותק אבל מה המאנייקים (השמאלאנים השנואים) יצאו נגד פרס כי הוא איים לפוצץ את האמא של איראן

Nadav19 12-12-06 21:47

ציטוט:

כי הם לא שילמו מיסים אתה שונא אותם וצריך לעקור אותם מהישובים שלהם?

השקפת העולם שלך חולנית

Night_Wolf 12-12-06 21:50

ציטוט:

תחשוב על זה אחי,עכשיו במקום שהדוסניקים הקטנים האלה שלא שילמו מיסים יקבלו קסאמים בראש בשטח שלהם אנחנו במצב כזה שהטילים כבר מאיימים על אשקלון ועל שדרות

אבל שלא תבין אותי לא נכון אני לא נגד ההיתנקות בגלל שקבור שם איזה יוסף מהתורה שמת לפני 6000 שנה ואפילו התולעים שלעסו אותו והדורות שלהם מתו

pohdem 12-12-06 21:56

ציטוט:

זאת לא הממשלה הזאת שביצעה את ההיתנתקות.. =/
שזה באמת אחלה דבר.. להציב גבול סוף סוף, אנחנו פה ואתם שם. מה גם שסתם חיילים סיכנו את החיים שלהם בשביל המתנחלים האלה.

Night_Wolf 12-12-06 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pohdem
זאת לא הממשלה הזאת שביצעה את ההיתנתקות.. =/
שזה באמת אחלה דבר.. להציב גבול סוף סוף, אנחנו פה ואתם שם. מה גם שסתם חיילים סיכנו את החיים שלהם בשביל המתנחלים האלה.

היינו צריכים להציב שם גבולות אנחנו מקבלים טילים על הראש במקום שהדוסים שם יקבלו :disgust:

Leo 13-12-06 00:06

ציטוט:

הרבה מהם חילונים ומסורתיים כמעט אין חרדים המרצניקים שטפו לכם לכולם את הראש

סוליקו 13-12-06 00:16

ציטוט:

קיבלנו טרור קרוב לבית..

נכון שהם מתגייסים לצבא ויש להם את הביצים
אבל מהתחלה הם לא היו אמורים להיות שם .אם עצרו את הראשונה מלגור שמה כל הבלאגן הזה לא היה קורה לדעתי
והם בכלל לא שאלו הם רק נכנסו ותפסו שטח לא שלהם והממשלה לא אמרה כלום עד שהסתבכו ולא היה דרך אחרת חוץ מההתנתקות
זאת דעתי לפחות;)

סוליקו 13-12-06 00:18

ציטוט:

חברה בואו נישאר בנושא, כל הודעה שלא קשורה לנושא תמחק על מנת שיהיה סדר.
הנושא של האשכול הוא אולמרט והגרעין.

סורי עומרי לא ראיתי תהודעה הזאת אז הגבתי על משו אחרת !!
תמחק את ההודעות ששלחתי

OMRI-TURBO 13-12-06 00:18

לא היו אמורים להיות שם??? אתה שומע את עצמך? קודם כל זאת המדינה שלנו, אנחנו יכולים לשבת איפה שאנחנו רוצים,בלי להתחשב בערבים!
דבר שני הממשלה היא זאת ששלחה אותם לגור שם, ועכשיו פתאום אחרי שאנשים בנו שם חיים סוגרים להם את החיים? חוצפה!
דבר שלישי התיישבות בשטחים כאלו והקמת ישובים זה ציונות.
דבר רביעי הם היחידים שעושים טרור לפלסטינאים המסריחים.

סוליקו 13-12-06 00:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
ושתבינו , אפילו שיש לי כהנא צדק (אני לא ממש מסכים עם כל הדעות שלו) בחתימה , רבין ופרס , שמאלאנים מוצהרים , לפחות יש להם עמוד שדרה והם לא ילכו לעשות שלום עם צפון קוריאה זימבבואה או אלוהים יודע מי העיקר ""שלום""

אני עוד זוכר את האיום שפרס שלח לאחמדיניג'ד... אם אולמרט היה אומר את זה הגמד היה שותק אבל מה המאנייקים (השמאלאנים השנואים) יצאו נגד פרס כי הוא איים לפוצץ את האמא של איראן

סליחה עומרי אבל אני חייב לעלות אתזה ומצידי שתמחק את זה אחרי שLEO יקרא

אתה חושב שכאנה צדק !! ..יענו זה נוגע לך ללב ???... סתם מעניין אותי מה התשובה

סוליקו 13-12-06 00:25

ציטוט:

לא היו אמורים להיות שם??? אתה שומע את עצמך? קודם כל זאת המדינה שלנו, אנחנו יכולים לשבת איפה שאנחנו רוצים,בלי להתחשב בערבים!
דבר שני הממשלה היא זאת ששלחה אותם לגור שם, ועכשיו פתאום אחרי שאנשים בנו שם חיים סוגרים להם את החיים? חוצפה!
דבר שלישי התיישבות בשטחים כאלו והקמת ישובים זה ציונות.
דבר רביעי הם היחידים שעושים טרור לפלסטינאים המסריחים.

אולי אתה באמת צודק !!
לא ידעתי שהממשלה שלחה אותם כיאנ י פשוט זוכר שהם נכנסו לבד לשמה
אם כבר כך אז אתה צודק במאה אחוז
זה יביא לי עוד ידע עכשיו
אבל אני יגיד לך את האמת אני היתי בעד ההתנתקות ! .אבלכמו שאתה מסביר לך עכשיו ..זה ירד לי ל60% בעד ו40% נגד

OMRI-TURBO 13-12-06 00:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
אולי אתה באמת צודק !!
לא ידעתי שהממשלה שלחה אותם כיאנ י פשוט זוכר שהם נכנסו לבד לשמה
אם כבר כך אז אתה צודק במאה אחוז
זה יביא לי עוד ידע עכשיו
אבל אני יגיד לך את האמת אני היתי בעד ההתנתקות ! .אבלכמו שאתה מסביר לך עכשיו ..זה ירד לי ל60% בעד ו40% נגד

אריאל שרון שלח אותם לשם!
תשמע הם הכוח היחידי שהיה לנו נגד הערבים אתה מבין?
הם היחידים בעם שהיה להם ביצים, עזוב שהם היו דתיים, הם בכלל עולם אחר מהחרדים עם החליפות, הם לוחמים אמיתיים!
אני מאוד מאוד מעריך את האומץ שלהם,והם ימנים קיצונים מאוד מאוד שזה תמיד טוב.
הם היו עושים טרור לישובים הערביים.. ממש טרור בלי לדפוק להם חשבון.

סוליקו 13-12-06 00:33

ציטוט:

אריאל שרון שלח אותם לשם!
הם היחידים בעם שהיה להם ביצים, עזוב שהם היו דתיים, הם בכלל עולם אחר מהחרדים עם החליפות, הם לוחמים אמיתיים!

רציני !! ... ואללה לא ידעתי על זה !!
רק ראיתי פעם משו שכל הדתיים התנפלו על הערבים והתחילו לכתוב מוחמד חזיר וכל זה

Night_Wolf 13-12-06 00:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
אריאל שרון שלח אותם לשם!

בידיוק!
זאת הסיבה שאני כן מצטער שההיתנקות קרתה סך הכל שוב דבר לא תרם לזה..קאסאמים קרוב וקרוב יותר לבית שלנו,ובקשר לדוסים הם עשו תעבודה שהצבא שלנו היה צריך לעשות ובחלק מהמקרים אפילו יותר

Deja Vu 13-12-06 00:46

ההיתנקות תרמה רק בפילוג קשה בעם זה אשכרה היה הרס עצמי קודם כול זרקו אלפי אנשים מהבית שלהם והורידו להם את איכות החיים[שתיהיו בעיניינים זה האנשים שהכי חשוב להם מהמדינה הם מסכנים את חייהם יום יום למען המדינה בלי שום אינטרסים וכן הם משרתים בצבא האמת שמשרתים בכל הסיירות הכי מובחרות מתי כבר אנשים ילמדו להבדיל בין דתיים לחרדים?]וגם עכשיו פשוט יותר נוח וקל לערבים להפציץ מקומות שהם לא יכלו להגיע אליהם לפני זה אם קאסמים עכשיו שמישהו יגיד לי במה לאזעזל זה תרם?אהההההההההההה איך שכחתי זה כל כך קירב אותנו לשלום האמת שזה עשה בדיוק ההפך זה רק הראה כמה אנחנו חלשים ופרייארים שאנחנו נותנים להם שטח למרות שהם אומרים במפורש שזה לא ייעשה הפסקת אש אני לא מאמין שיש עדיין אנשים כל כך עיברים שחושבים שההיתנתקות תרמה במשהו די לאכול את כל מה שהתקשורת נותנת לכם בלאט

shay89 13-12-06 09:15

אם אני לא טועה אפילו הרמטכ"ל לשעבר אמר
שההתנתקות הייתה הפשע הכי גדול בישראל...

Gamerrrrr 13-12-06 12:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shay89
אם אני לא טועה אפילו הרמטכ"ל לשעבר אמר
שההתנתקות הייתה הפשע הכי גדול בישראל...

חחחחחחחחחח כהנא חחחחחחחחחחחחחחח

Leo 13-12-06 17:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
סליחה עומרי אבל אני חייב לעלות אתזה ומצידי שתמחק את זה אחרי שLEO יקרא

אתה חושב שכאנה צדק !! ..יענו זה נוגע לך ללב ???... סתם מעניין אותי מה התשובה

לא ממש כבר , בהתחלה הסכמתי עם חלק מהעקרונות שלו אבל לאט לאט הבנתי שזה בולשיט אחד גדול.
יצא לי לקרוא עליו בוקי העברית והסכמתי עם חלק מעקרונותיו אבל אחרי כמה ימים הבנתי שמה שהוא רצה זה לא כ"כ טוב

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ