![]() |
מצאתי פלאפון samsung e250
חברה אחותי מצאה אתמול פלאפון E250 הביאה לי שמתי תסיפ הכל היה טוב ויפה
עד היום בצהורים כשניהיו לי קווים לבנים על המסך מישהוא יודע ממה זה? ועוד משהוא דחוף תיראו מה קראתי עליו באינטרנט ציטוט:
|
מקסימום תגיד שמישו שאתה לא מכיר מחר לך אותו
|
חפש דרך לנטרל את זה...
|
כנס לפורום של pocket
http://www.pocket.co.il/community/index.php האנשים שם גאונים בנוגע לכל הדברים האלה במידה ולא תצליח הייתי ממליץ לך להחזיר את זה לבנאדם שנאבד לו הפלאפון לא מזיק להיות בני אדם לפעמים. |
בקטנה אתה מצאת את זה לא גנבת..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה עושה הרגשה טובה להיות קצת בן אדם. |
לך תחזיר אחי
אני פעם דפקתי לאיזה אתיופי פלאפון כול היום היה לי מצפון על הגב התקשרתי שם למספר בספר טלפונים אמרתי להם שמצאתי אותו הבאתי להם הרגשתי שירד לי אבן שראיתי אותם משפחה בלי כסף |
אני אישית מצאתי כמה פעמים פאלפון והחזרתי זה מאז שנאבד לי פאלפון ששווה 3000 שקל והחזירו לי אותו
אבל עם אתה לא נחמד חח אז תחביא אותו איפושהו ותחזור אחרי איזה חודש לקחת אותו |
עקב התגובות החלתי להיתקשר היה רשום אבא היתקשרתי אליו
הוא אמר שהוא יבוא לקחת תפלאפון הוא בדרך |
כככה גם תרגיש שאתה אדם טוב
|
ציטוט:
|
הוא בא לקחת תפלאפון אמר תודה רבה לחץ יד והלך
הלכתי אליו עם גופיה חחחח ההוא פחד אבל באמת אני יודע מה זה לאבד פלאפון כי איבדתי 2 ואני יודע גם מה זה להחזיר פלאפון כי החזירו לי 2 |
כל כך מהר? הוא גר בשכונה שלך או משו?
|
גן יבנה זה מקום קטן כולם מכירים את כולם..
אז כן הגיע מהר.. |
תראה מה זה הפורום גורם לבן אדם לעשות דברים טובים פשששש
|
אפילו לא הביא לך איזה 50 שקל המניאק?
מה הקשבתה לדפוקים פה ניראה לך באמת שהוא ילך לחברה ויבקש שיאתרו את הפלאפון שלו בעזרת לוין הכרתם מישהו שעשה דבר כזה ? קיצר נידפקתה יצאתה דפוק עלק תעשה את זה תרגיש טוב כולה פלאפון שמצאתה אי אי זה לא מעיד על כלום אם הייתה משאיר אצלך זה רק מעיד עליך שיצאתה פריאר ופחדן |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בן :):):):) אם לא תתפלל שיחזירו לך אותו |
כל הכבוד אחי!
עשית מצווה, וגם החזרת את הפלא לבנאדם באמת כל הכבוד.. |
מצאתי גם לא מזמן כל כך פלאפון....היתקשרתי לאבא גם...
ענתה לי איזה אחת..צעקה מרוב אושר שמצאו את הפלאפון שלה....אמרה שהם כבר באים לקחת... קיוותי שהיא תבוא... בסוף בא לי איזה זקן עם קרחת (ככל הנראה האבא) אמר תודה והיתחפף....:/ |
גם לי פעם דפקו את בשיעור ספורט את הנעליים המסריחות ואת הפלא הנוקיה הישנים המקררים האלה התעצבנתי ודפקתי לאיזה כושי פלא V3
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחח עלק דפקו לך תנעליים???!!! :):):):) בונה זה עזוי מי שגנב לך אותם בטח אין לו חיים |
כל הכבוד :)
|
כשהאיש שמע שמצאתי את הפלפון איך הוא שמח זה פלאפון חדש יש להם אותו אולי חודשיים בלי סריטה
אבל תאכלס היתה הרגשה טובה להביא לו את הפלאפון ולא להישאר עם הרגשות אשמה (לא שגנבתי אבל בכל מקרה) |
גם אני פעם החזרתי טלפון שמצאתי.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תחזיר את המכשיר לבעליו, תהייה בנאדם. מצאתי כבר 3 פלאפונים ו2 ארנקים את כולם החזרתי.
|
טוב שהחזרת אחי :]
אני מצאתי פעם גם, החזרתי לבן אדם ומסתבר שזה היה בעלים של איזה חנות קטנה הביא לי בירה חח :] |
כל הכבוד אחי. עשיתה בשכל שהחזרת אותו.
|
אני איבדתי את הפלאפון לפני כמה חודשים..התקשרתי לפלאפון כל כמה דקות..אחרי כמה זמן זה הגיע לתא הקולי..משמע מישהו החליף סים ולקח את המכשיר..כל כך קיללתי את הבן אדם שראה שמתקשרים כל הזמן ראה את כל האנשי קשר והפלאפון יקר ולא החזיר!!!קיללתי אותו כמו מטורף
אנשים זבל יש בארץ הזו...יפה שחזרת בך והחזרת את המכשיר...לא צריך להיות מלאך כדי למצוא מכשיר ולהתקשר לאחד האנשי קשר כדי שיודיעו לו שהמכשיר אצלך...זה צריך להיות בשיגרה..בן אדם מאבד משהו שלו למה לא להחזיר לו?זה בדיוק כמו לבוא לחנות ולגנוב תכשיט |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ