![]() |
אני היחיד שלא רואה הישרדות?
נראה לי שכן..
אבל עדיין לא מוצא מה מעניין בתוכנית הזאת בכלל כל הסדרות שמעתיקים מאמריקה יוצאות גרוע בארץ (לדוגמא כוכב נולד) |
גם אני לא רואה, לא רק שזה לא מעניין.
זה ממש חרא סדרה. |
+1...
מעיפים תחזקים שמעימים זה דפוק |
גם אני לא
|
גם אני אמרתי את כל מה שאתם אמרתם הרגע..
עד שגילית את מרינה :ohmy: :laughing: חחחח ומאז התמכרתי.. |
ציטוט:
|
תחת אתה יכול לראות בכול אתר פורנו ממוצע.
|
גם אני לא רואה..
|
ציטוט:
אם אתה אומר שהיא גרועה אז מה אתה בכלל מתעניין בה ופותח על זה נושא.... לא שאני מגן על הסדרה אבל קצת שכל... |
*שכל חחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
|
חח סבבה אחי
וכן משעמם מה זה קשור לנושא? |
ציטוט:
|
לא יאומן יש עוד מישהו שאשכרה לא רואה תחרא הזה
ועוד מהשכבה שלי , זה מרגש ! :bow: |
חחח אני חייב לדבר איתך
עכשיו אני מוסיף אותך |
אתה לא לבד :)
|
תכלס גם אני לא רואה סתם סדרה טיפשית , חבורת מטומטמים על "אי" (עלאק אי) שמתחרים מי יעוף קודם.
|
אני לא רואה!
רק מדי פעם.. |
לא יודע מה אתכם אני מכורררר
|
זה תלוי איך מסתכלים על זה
אם אתם מסתכלים על זה בגישה שזה "עלק ריאליטי" ופוסלים הכל מראש, אז בטח שלא תאהבו. |
ציטוט:
זה כמו שתגידו שכדורגל זה 21 מטורפים שרצים אחרי כדור וכמו שתגידו שכדורסל זה 10 מטומטמים שמנסים ליזרוק את הכדור לסל |
בתכלס לא רואה את זה, ראיתי 2-3 פרקים..אבל מה אני כבר מעודכן בכל מה שהולך בתוכנית בגלל הפורום חחחחחחחחחחחח
|
גם אני לא רואה
|
זה פשוט לא מעניין...
|
חרא של סידרה רואים איך הכל מבויים שם
|
לא רואה:)
|
חרא סידרההה
|
חרא סדרה עם מעל ל20 אחוז רייטניג
|
ציטוט:
ומה שיפה זה שרוב האנשים שרשמו פה גם אני לא רואה, וחרא סדרה. דואגים להגיב בכל שרשור שנפתח על אחד הפרקים של השרדות. |
ציטוט:
http://www.soccer-and-sports.com/files/images/8.jpg גאון כזה ,אפילו יס נתנו לו סדרת סטירה שאני לא בטוח שהוא יודע מזה |
חרא סדרה.. משעממת תחת..
|
חברים שלי מתים על זה הם אמרו לי לראות אותם פעם אחת וזה פשוט גרוע ומשעמם כמו כל התוכניות הישראליות האלה, ודווקא השרדות המקורי מחו"ל זה די נחמד.
|
ציטוט:
אני משתין פה .. עלק 21 שחקנים על המגרש חחחחחחחחח לך תבדוק אם לא נדבקת מהאווירון לך תדע זה מידבק !! :laughing: |
אתם חבורה של מטומטים עם לא 21 אז כמה??????.....
תחשבו לפני שאתם רושמם משו בכל קבוצה 11 שחקנים ו10 כאלה שרצים אחרי הכדור... זה אומר 20 ועוד אחד זה השופט תישתמשו בדימיון קצת |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אני ניראה לך אני משחק כדורגל כל החיים שלי ניראה לך שאני לא יידע שטות כזאת ועכשו תחשו: ב קצת ותבין שזה באמת 21 ולא 20 או 22 |
טיעון מתקבל.
אני פוסק שאתה זכאי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ