![]() |
לנציגים כמה שאלות על אבקה
שלום
אז ככה אני בן 16 גובה 184 משקל 64 בערך מתאמן כבר חודשיים בערך אני רוצה לדעת על איזה אבקה אתם ממליצים לי לעלות במסה ונקי כמה שיותר כי כמה שניסיתי לאכול ולאכול זה לא הכי עוזר..ומקשה עלי. אבל אני ממש פוחד לעלות גם ב% שומן ואני ממש רגיש בנושא של השומן, הייתי רוצה לישמוע המלצות על אבקות עם ערכים ואם יש משתמשים שממליצים גם אני אשמח לישמוע תודה מראש אורן |
מישו??
|
תתחיל לאכול כמו בן אדם.
|
ציטוט:
בקיצור מי שלא מעוניין שלא יגיב |
לא תאכל לא תגדל
תוספים באים אחרי תזונה, לא לפני |
אוח אני מתה על השאלות האלו
ציטוט:
אז ככה, אם סימנת כן על כמה מהבאים: 1. אתה רזה רזה 2. אתה לא מסוגל לעלות במשקל 3. קשה לך לאכול הרבה 4. גם כשאתה מתאמץ לאכול אתה לא עולה --- דינג דינג דינג! אתה צריך גיינר. ומשלל הגיינרים שבחנות, (אבקות לעליה במאסה), יש לך 2 אופציות. הטובה יותר עבורך, היא התחמושת הכבדה ביותר בחנות: פרפקט 3000. הנה לינק: http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=100&Page=2 כדאי לך לקרוא כאן, ואז להחליט אם יש לך עוד שאלות. אנחנו כאן מוכנים עם השייקר :sbb4: מיטל. |
ציטוט:
היתי הולך על הסיריוס מס או הצ'מפיון |
מיטל יום שני ה-10 לחודש מרץ את ברמת גן? :)
|
ציטוט:
מיטל, עידו היה רוצה לדעת האם את פנוייה לקשר :laughing: |
אחי אם גיינר רק סירויס מאסס בהצלחה
|
ציטוט:
עוד מוקדם לדעת...! אשמח לתת קואורדינטות מדוייקות כשאדע... ואיפה הקפה????:jockey: |
יהיה קפה מה את דואגת???? :)
|
איך הטעם תות?
ושוב אני מפחד להשמין איך זה הולך כמה מנות ביום וכו?? |
כך בחשבון שזה לא מספיק לחודש
|
ציטוט:
כי אני רואה זה 4.5 קילו כמה זה כל מנה וכמה מנות כל יום |
למה הסיריוס מס עולה יותר מ Prepect ?
בשניהם יש אותה כמות וסיריוס עולה 360 וסיריוס 570 ככה.. מה ההבדל בניהם למה גם אני מחפש גיינר ואני רואה שהוא במחיר זול יחסית לגיינרים האחרים.. ועוד שאלה.. בערכים של ה prefect היה רשום 536 גרם פחימות ! ו 60 גרם חלבון ? זה למנה ?? ואם כמה גרם זה כל מנת הגשה ? |
ציטוט:
אתה עולה במשקל קצת קצת שומן אין מה לעשות ואז יש את החיטוב הכל יורד מה אתה דואג כל כך |
ציטוט:
וואלה יש פה מישו שניסה את התות? אני רוצה להזמין |
שמע עכשיו דיברתי איתם למה אחרי שראיתי את האבקה גם אני חשבתי לקנות.. הבעיה בא שאין הרבה חלבון בכלל היא יותר מבוססת על פחמימות.
אז אם אתה מכניס את הכמות חלבון שאתה צריך לגוף אבל עדין לא עולה במשקל זאתי האבקה בשבילך.. אבל אם גם חלבונים וגם פחימימות אז אתה צריך את הסיריוס מאס שהיא די יקרה.. |
יקר מידי...
תודה בכל מקרה יש פה מישו שניסה את זה כבר? |
אוקי תודה לכל מי שעזר הזמנתי בטעם שוקו
תודה רבה אפשר לנעול ותודה לנציג הנחמד שעזר לי בטלפון יום טוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ