![]() |
הגב שליי..
http://img518.imageshack.us/my.php?image=117jr1.jpg
תגובות לעינין בקשה..ואני רק בן 15 |
תתחיל לאכולללללל לך עכשיו למקרר עזוב תמחשב ותגמור הכללללל.
|
בואנה תאכלללללללללל
מזה?!?! |
:o
אוכל |
גבר אתה רזה לאלללה אי אפשר לדעת באמת אם הגב טוב או לא ..
לאכול , והרבה ... |
טוב אני חושב שלפי התגובות הקודמות דיי ברור לך כבר..
שתמשיך במסה מטורפת.... V נחמד.. |
בהצלחה ...
|
:sbb2:
|
נראה כמו ניצול שואה :laughing:
מה אתה כל כך חטוב ויבש מה אתה מתכונן למר צפון או מה? תתחיל לאכול בנאדם |
מאסההההההההההה
שלד ... |
באיזה פנימייה אתה?
|
על הפנים תן במאסה
|
מה אתה פליט?!איך אפשר להיות כזה רזה?
תתחיל לאכול. |
שחיף מת.
|
יאלה מסכן הילד מה נפלתם עליו יאלה גבר תיתן במאסה בכל הכוח תעבוד קשה ותעלה תמונות עוד שנה ככה אני בטוח שהתגובות יהיו אחרות
|
ציטוט:
75 על 170 אתה נראה ממש רזה ! ממש |
ציטוט:
|
סומאלי!!
|
שמעת על אוכל?
|
דבר ראשון שמעתי על אוכל וכול אחד פה אוכל בתחת אני כולה בן 15 שוקל 60 מנסה לעלות במסה כול אחד פה חש ברמות מה כולה בקשתי ת'גובות מה לשפר לא להגיד לי שיש אוכל בעולם אנשים דפוקים!!
|
ציטוט:
אין צורך להתעצבן אחי... אתה רוצה תגובה בונה ? אין מה לשפר תמונה כזאת בדרך כלל לא מעלים אלא זאת תמונה של לפני ואחרי בדרך כלל... לשפר אי אפשר להגיד דברים ספציפים כי אין עליך מאסה לכן צריך לשפר הכל פשוט תמשיך לאכול ואל תתיאש ובעוד כמה זמן הרבה תעלה תמונות אחי ואז תקבל תגובות של מה לשפר מה לא מה טוב מה רע. שיהיה בהצלח. |
תאכלס, זאת תמונה שלא צריך להעלות...
אין לך כלום כרגע, אתה רזה מת, לך תאכל תתאמן ואז תפתיע אותנו עוד חצי שנה לפחות עם תמונות לפני ואחרי |
איך אפשר לא להיתעצבן אני יעלה פה תמונה של פרונט הרבה אנשים ישתקו...
|
ישתקו מרוב ההלם.. יאללה במקום לדבר תתחיל לטחון פחמימות
|
ציטוט:
גם אני בן 15.....זה לא תירוץ... חוץ מזה מה אתה רוצה שיגידו לך? סוס? ענק? יודע מה..מה אתה מעדיף? שנגיד לך שאתה רזה או שיאללה תיגש למקרר ותתחיל לאכול..? אין ממש להגיד מה לשפר.. פשוט צריך לשפר הכל...מסה בכל הכוח....בלאגן!! |
ציטוט:
סכים איתו בכל מילה... תתחיל לתחון והרבה אחי... עוד שנתיים אתה תהיה אחד התותחים פה |
מה הקשר ישתקו מרוב ההלם ??! ido אתה בן אדם דפוק אחי.. ותודה לכול השאר אני יבנה תפריט מסודר לעלייה במסה..
|
אוקיי אני בן אדם דפוק
אבל אתה מבינינו עור ועצמות |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה לא אמרתי נכון? |
ציטוט:
הוא כולה התחיל להתאמן וכמוך ואפילו יותר גם לו קשה לעלות ומה לעשות יש אנשים שקשה להם לקנות אבקות הם לא יכולים וזה מאוד קשה ככה צריך גם הרבה כסף קצת ככה לאוכל למסה כל אחד פה נופל עליו לך תוכל לך למקרר אתה עור ועצמות ודברים כאלה.. ובדוגרי כמו שהוא אמר הם סתם חשים וזה שהוא אמר שהוא רק בן 15 הוא התכווון שהוא רק התחיל להתאמן לפני כמה חודשים קיצור כמו שאני לא מכיר אותך בקושי ואתה לא אותי ואף אחד פה לא מכיר אף אחד אבל מה ישר אנשים רצים להגיב לך למקרר לך תאכל ולך תעשה ככה והם לא מבינים שלא כולם יכולים |
ציטוט:
זה מה שהוא צריך לעשות.. עדיף לשקר לו? אני לא מבין... מה עדיף להגיד לו? חח יפה אחי תמשיך ככה? כמו שאמרת...אנחנו לא יודעים מי הוא וכדומה ואם הוא במסה מטורפת או לא...!!! אז אנחנו אומרים לו מה כדאי לעשות במצס שלו..בלי לדעת אם זה מה שהוא עושה כבר. |
בינתיים מזכיר קצת את הצילומי ילדים האלה שעושים באינדונזיה איפשהו... אבל צריך זמן. בסך הכל זמן. לא צריך ליפול עליו ולהגיד לו לאכול את כל מה שזז ולהתאמן בלי סוף. עם המבנה גוף הזה, שהוא יחסית רזה זה אולי יקח אולי קצת יותר זמן מהצפוי, אבל בסופו של דבר יהיו תוצאות נחמדות. תאמין לי שאחרי משהו כמו שנה אתה תהיה עם גוף שהוא לפחות בינוני ומעלה (דגש על "מעלה").
|
ציטוט:
אם זה רזה בשבילך מעניין אותי מה זה שמן אצלך :):):):) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ