ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   יצא לי מהתחת השניצלים .. (https://israelbody.com/showthread.php?t=29965)

Motke 25-02-08 13:12

יצא לי מהתחת השניצלים ..

טוב חבר'ה אחרי שמונה חודשים של אימוינם , 6 חודש עם תזונה טובה ..
השניצלים של הצהריים יצאו לי מהתחת , אני כרגע בחיטובון קטן ואסור לי כרגע לרדת מאותה רמת החלבון אם אני לא רוצה פירוק שלל השריר . אבל דיי אני כבר לא יכול לאכול את זה יותר זה כבר לא בא לי בטוב בגרון ... היום היה לי פשוט קשה לאכול אפילו שהייתי רעב ..

אפשר רעיונות לדברים חדשים .. פסטרמה אני אוכל בבוקר אז אני לא אוכל גם בצהריים , וגבינה זה גם לא מתאים בצהריים וגם אני אוכל את זה בערב עם ביצים .. צריך הצעות לדברים שונים אולי סוג שניצלים אחר אנערף ... תודה לעוזרים !!

Playa 25-02-08 13:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Motke
טוב חבר'ה אחרי שמונה חודשים של אימוינם , 6 חודש עם תזונה טובה ..
השניצלים של הצהריים יצאו לי מהתחת , אני כרגע בחיטובון קטן ואסור לי כרגע לרדת מאותה רמת החלבון אם אני לא רוצה פירוק שלל השריר . אבל דיי אני כבר לא יכול לאכול את זה יותר זה כבר לא בא לי בטוב בגרון ... היום היה לי פשוט קשה לאכול אפילו שהייתי רעב ..

אפשר רעיונות לדברים חדשים .. פסטרמה אני אוכל בבוקר אז אני לא אוכל גם בצהריים , וגבינה זה גם לא מתאים בצהריים וגם אני אוכל את זה בערב עם ביצים .. צריך הצעות לדברים שונים אולי סוג שניצלים אחר אנערף ... תודה לעוזרים !!

יאורב לתאילנדים,שמעת פעם על כנפיים? עוף מוקפץ סיני? סטייקים?

אתה יודע שניצל זה לא הבשר היחיד עם חלבון

Motke 25-02-08 13:19

אבל אמרתי אני בחיטוב נראה לך סטייק מתאים חחחחח ?

alpha 25-02-08 13:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Motke
אבל אמרתי אני בחיטוב נראה לך סטייק מתאים חחחחח ?

תאכל ותקצץ במקום אחר...

Motke 25-02-08 13:27

הכנפיים נגיד שרשמת אומרים שזה הדבר הכי משמין בכל העוף וגם לסטטיק לא חסר בגלל זה אני שואל אולי מוקפץ זה יחסית ללא הרבה שומן ?

h.h-dennis 25-02-08 13:27

ומה אתה חושב שלא תיגנו ת'שניצל?..

CatDog 25-02-08 13:27

דגים... סלומון\סטייק טונה\טונה משומרת\דג אחר ..
בשר בקר רזה פילה\כתף\רוסטביף\שייטל

אם חבל לך על הכסף פשוט תשקיע בחזה עוף תטגן אותם עם תבלינים ופירורי לחם אני לא מבין איך אפשר להימאס מזה ..

Motke 25-02-08 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי CatDog
דגים... סלומון\סטייק טונה\טונה משומרת\דג אחר ..
בשר בקר רזה פילה\כתף\רוסטביף\שייטל

אם חבל לך על הכסף פשוט תשקיע בחזה עוף תטגן אותם עם תבלינים ופירורי לחם אני לא מבין איך אפשר להימאס מזה ..

האמת את רוב הדברים שרשמת אני לא מכיר אז אין לי מושג אם זה טעים ומה המחיר ..

וגב חזה עוף זה מה שאני כל הזמן אוכל .. פשוט בלי פירורי לחם וזה טעם שנמאס אחרי כל כך הרבה זמן .. עם פירורי לחם זה סתם עוד פחמומות שאני לא זקוק להן ...

ramil120 25-02-08 13:35

אפשר טונה חזה עוף יש מה לגוון אחי

Motke 25-02-08 13:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ramil120
אפשר טונה חזה עוף יש מה לגוון אחי

חזה עוף זה מה שאני אוכל .. וטונה אני גם אוכל אחת כל יום אחרי אימון .. אז אין סיכוי לשתי טונות וזה עוף כמו שמארתי זה מה שאכלתי עד עכשיו..

sagi10 25-02-08 13:46

שים קצת רוטב ברביקיו , ואתה תתאהב מחדש בחזה עוף .

Motke 25-02-08 13:53

אוקי אם למישהו יש עוד הצעות חוץ מחזה עוף שרק יגיד בבקשה (:

achtunG 25-02-08 14:39

אני במסה וכל צהריים דופק 250+ גרם חזה עוף לא שניצל אפילו, כבר מעל חצי שנה

שניצל זה עוד טוב, אז אל תתלונן :)

itaiprz1 25-02-08 14:41

אני אוכל בשר בקר.קציצות.ודגים וקיצר לא חסר

Motke 25-02-08 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי achtunG
אני במסה וכל צהריים דופק 250+ גרם חזה עוף לא שניצל אפילו, כבר מעל חצי שנה

שניצל זה עוד טוב, אז אל תתלונן :)

אחי גם אני .. 200 גרם חזה עוף לא זניצל , בלי פירורוי לחם ...

sagi10 25-02-08 16:35

אני דוחף 300 גרם בצהריים וממש לא נמאס לי האמת :book:

h.h-dennis 25-02-08 16:52

תעשה אולי כזה שווארמה מבשר הודו.. ותאכל את זה עם אטריות זה יוצא טעים אחושילינג..
תטגן עם ממש קצת שמן זית..

SiX PACK 25-02-08 17:26

אתה אוכל שניצלים..? איזה תענוג הייתי מעדיף לאכול את זה כל היום מאשר חזה עוף רגיל..

SiX PACK 25-02-08 17:27

דאבל

Logout 25-02-08 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אתה אוכל שניצלים..? איזה תענוג הייתי מעדיף לאכול את זה כל היום מאשר חזה עוף רגיל..

לפי מה שהבנתי הוא היתכוון לחזה עוף...
בתכלס כבר וצא לי מכל החורים החזה עוף הזה...פעם הייתי נהנה ממנו..עכשיו זה מרגיש כמו קרטון עם תוספות :S

NPX 25-02-08 17:52

קח כקילוגרם עוף ( ללא עור. )
שים אותו בתבנית
רוטב צ'ילי מתוק ( 2 כפות )
3 כפות דבש (לכל התבנית זה לא נשמע לי יותר מדי)
חצי כוס סויה
4 כפות קטשופ
פלפל שחור גרוס (כפית בערך)
חצי שעה בתנור על חום של 180 , הופכים ואז עוד חצי שעה
יש לך עוף לכל השבוע Xd

imported_NIR_B 25-02-08 19:15

חזה עוף שהוא לא שניצל.. זה נשמע מוזר חח אבל אם אתה רוצה דבר איתי בפרטיות אני יתן לך מתכון ובידיוק זה מומלץ לחיטוב

HammEr-StriKe 25-02-08 19:30

שמע אחי.. כמו שאני רואה את זה הגישה הזאת לא עובדת.. תבין דבר אחד.. אוכלים כי צריך לאכול ולא אוכלים כי זה טעים ובא לי.. אתה רוצה לפתח גוף אז אתה צריך לקחת בחשבון שצריך לאכול חזה עוף או כל דבר אחר טוב.. ואם היית רוצה באמת היית מגוון טוב.. תנסה לחשוב על זה

Motke 26-02-08 09:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nir_b
חזה עוף שהוא לא שניצל.. זה נשמע מוזר חח אבל אם אתה רוצה דבר איתי בפרטיות אני יתן לך מתכון ובידיוק זה מומלץ לחיטוב

אשמח לעזרה אחי אתה יכול להשאיר מסנגר או אייסי ?

לכל מי שלא הבין התכוונתי חזה עוף !! בבית אני קורא לזה שניצלים אבל הכוונה לזה עוף !!
ומי שאמר שאם הייתי ממש רוצה הייתי אוכל , אני מסביר לך שאני אוכל את זה כבר יותר מחצי שנה ומתחיל להיות לי לא טעים ..

תודה למי שהציע פה רעיות מה לשים על החזה עוף רשמתי לי פה , אם יש עוד הצעות למה לשים על החזה עוף או איזה תברים אשפר במקום החזה עוף שיגיד בבקשה ..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ