![]() |
כמה תמונות שלי לפני חיטוב.
בבקשה, תגובות יתקבלו בברכה :)
http://img518.imageshack.us/img518/5...fhtled1nb8.jpg http://img155.imageshack.us/img155/1...gntled1bt3.jpg |
מסה יפה כמה היד שלך ? אבל אין לך שומן בקושי חח
|
סוס חבל על הזמן,אחלה יד+אחלה טרפזים+אחלה גב+אחלה וורידים בביספס ובטרפזים+אחלה קעקועים (: אתה על אחוז שומן בכלל לא גבוה אז זה כבר טוב בהצלחה בחיטוב!
|
יש אחי חח, היד פעם אחרונה שמדדתי 36.5 אני חושב אני מקווה שעלה חח.
|
מאור:) חחחחחח יום שישי מתאים לך אימון?
|
36.5 אולי אם אתה 1.65 כי היד ניראית בת זונה אחי כל הכבוד אהבתי + אחלה טרפזים וקעקועים
תן נתונים אחי משקל גובה א.ש |
חחח איזה חיטובב?
אין לך כימעט שומן באמת.. וירדים בטרפזים :) חחח אני אישית הייתי ממשיך עם המסה עוד ואז לקראת הקיץ חיטוב.. |
כנס לאייסי
! ! ! ! |
ציטוט:
והמשקל שלי כרגע הוא בערך 78-80 קילו. |
נראה מצוין!
|
נראה מעולה!
|
חבר'ה צפו לתמונות מהאימון המשותף:d מחר
|
נראה בסדר גמור אחי כל הכבוד לך אחלה מאסה וגם אחוז שומן נמוך אני מאמין אין סיבה לחיטוב תמשיך מאסה אחי....!!!!
דרך אגב יכול להיות שאני טועה אבל צריך שיפור בכתפיים או שמשהו לא טוב בעיינים שלי ? :] |
מאסיבי ביותר, אתה בחיטוב עם גיל?
|
ציטוט:
אני חושב אתה צריך משקפיים :P ציטוט:
|
אחלה של יד !
בהצלחה בהמשך:jockey: |
ציטוט:
מטר 68 ? שוקל 80 ? אין כמעט שומן ? והיד שלך לא משהו .. כאילו מה ? מזה השטויות האלה ? הסבר דחוף . :mellow: |
נראה נחמד,אין לך ממש % שומן גבוה.
אחלה קעקוע על הכתף.. |
חיטוב ? איפה השומן ?
|
פשש יפה אחי 1!
|
מדהים איך שאנשים משתנים בשנתיים!
אחי פעם אחרונה פגשתי אותך היה בנאבא 2006! וואלה באמת נהייתה חתיכת שור בהשוואה למה שהייתה והתקדמתה ים! בהצלחה אח שלי:sbb4: |
ציטוט:
על הזין שלי מה אתה חושב |
פששש יפה מאוד אחי..
אתה צריך עוד מסה רק ביד הקדמית שלך, וזהו.. אחלה חזה,אחלה טרפזים,אחלה כתפיים,אחלה גב. כל הכבוד! |
יפה אחי! היד שלך נראת גדולה 36 ? לא נראה לי =/
|
לפי מה שזכור לי יש לך פשוט מסה גדולה ברגליים בגלל זה משקל כזה מכובד לגובה.
מהתמונות יש לך גב מצויין,ידיים טובות אבל עדיין יש מקום לשיפור לדעתי,הכי טוב שתצלם אותם בפרונט דאבל בייספס הכי טוב לשפוט משם,כנ"ל כתפיים ,הגב מתקדם יחסית לשאר. אבל זכור לי שהיית פעם קצת יותר גדול בפלג גוף עליון(תקן אותי אם אני טועה). בהצלחה בהמשך אחי. |
יפה מאוד אפשר להמשיך עוד חודשיים שלוש מאסה בשקט
|
חריף!
סחטיין על הטרפזים! |
ציטוט:
זה לא הגיוני מה אתה מזיין ת'שכל. |
מה לא הגיוני בזה? Oo
למה לא הגיוני.. אי אפשר להיות נמוך ומחוטב? |
ציטוט:
יא חתיכת מטומטם |
ציטוט:
וווווואאאאאווווווו אפילו אני לא אענה על זההההה !@#!!#$! :diractor: השם ישמור אותך. דרך אגב אחי לגבי הכתף אז כנראה אני עיוור :] בכל מקרה נשמה מאסה מאסה מאסה אין סיבה לחטב אין שומן בכלל ! :sbb4: |
אחלה אחי ניראה טוב באמת לפי דעתי תמשיך מסההה תפציץ יספיק לך איזה חודש וחצי חיטוב ואתה פצצה אחי
|
the hummer אתה חתיכת דפוק סע ל fxp ומהר אתה והגב החייזרי שלך יפג
|
ציטוט:
מתרוצההההההה מה ? מה ? אחי אתה אתה כזה מטומטם למה להראות שאתה דבע ילד כאפות עלק יד לא משהו .. טוב זאת דעתך רק אל תראה לנו כמה תטיפש פחח זה שישך יד 40 שאחרי חיטוב לא ישאר מימנה 29 בעיה שך נו עוד אחד עם גב של חייזר פותח תפה שלו * * * *------------------> ישר ושמאלה לאפאקספי |
תודה על התגובות אנשים :)
|
אחלה מסה אחי, אבל תמשיך עוד חודש-חודשיים מסה ואז חיטוב, חבל!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ