![]() |
כדאי לנסוע לאילת סוף שבוע מרביעי עד מוצש?
אני וחבר שלי מתים לצאת ואין לאן חוץ מאילת
השאלה אם מישהו יודע מה מצב האנשים באילת בתקופה הזאת? (גבריאל את היציאות שלך תשמור לעצמך ואני את שלי לעצמי, תודה) |
גועל נפש אילת בחורף..אילת יפה רק באביב ובקיץ.
בחורף זה סתם בזבוז למרות שיש שם אחלה פאבים ומקומות בילוי שעדיין פועלים. ממליץ לך על הפאב האירי מול האיימקס. |
אין ביכלל ערסים, אין ביכלל כוסיות, רק אוכלוסיה מקומית.
אבל המחירים של המלנות יהיו לך ממש זולים. ד"א, אחי מיום שלישי אמור להיות מזג האוויר סוער מאוד אז אם אתה נוסע יש סכנת שיטפונות אז כך את זה בחשבון. |
נראה לי קצת בוכייה ללכת במזג האוויר הזה למרות שבזמן האחרון התחיל להיות חמים..
|
ציטוט:
חבר שלי היה שם בחורף שנה שעברה הייתי אמור לקפוץ איתו, מן הסתם טיפה שומם יותר מבקיץ אבל עדיין לא חסר, במיוחד כמה ימים לדעתי יכול להיות אחלה. |
גם בחורף אפשר להיסתובב שם. הייתי באילת בקיץ האחרון אתה מרגיש כמו בסאונה, ואני לא מגזים. אתה לוקח נשימה אתה מרגיש אוויר יבש וחם, ככה שבחורף זה אולי אפילו יותר טוב, כי יש שם בסביבות ה24 מעלות שזה מזג אוויר בן זונה
|
לא יודע,אני לא אוהב לסוע בחורף לאילת,התקופה הכי טובה זה בקיץ בהתחלה מן הסתם כשיש פול אנשים,ככה סתם אין מה לעשות שם,נראה שומם אני לפחות לא אוהב את זה.
אה ואם אתה קופץ לשם אל תשכח לקפוץ למונקיז. |
לסוע*
:) |
אחד היבשים.. יש רק תאנשים שגרים שמה וזהו
לא תמצא כל כוסית בכל פינה כמו בקיץ אבל מה המלונות פי 2 יותר זולים מהחופש |
תודה חבר'ה..
נראה לי אני אקפוץ לשם עם חבר שלי נתחיל עם כל דבר שזז ונקווה שנחזור עם סיפורים לנכדים |
ציטוט:
|
ציטוט:
מצלצל לי מוכר אי שם משיעורי לשון. . . |
ציטוט:
אני הייתי שם גם בחורף שאל קודם בנימוס אל תגיד לי למה לדבר באוויר במיוחד כשיש לי משפחה באילת והם מדווחים לנו מידי פעם איך המזג אוויר שם. באילת בררה בחורף המקום שומן וריק תקופת הפריחה של אילת זה באביב-קיץ יולי אוגוסט |
ציטוט:
:):):):) אני מת לצאת כמה ימים לאיזה מקום לפני הגיוס.. |
ציטוט:
איי נאפה,קוסמוי, האיים הקאנריים |
ציטוט:
אז הוא לא יכול לצאת לחו"ל.. |
אחי אני אילתי..
הלכתי לים בשבת איזה חום!!! חבר שלי קיבל ככוייות ביד.. קיצר חם פה פחד למה לזיין תשכל שקר?! היום הלכתי לבצפר אם חולצה קצרה קיצר לא לזיין תשכל! תשאל אותי על מעודנים הכל אני יגיד לך! |
אחי, אני בדר"כ באילת בחורף עושה קייט סרף. כוסיות כמו בקיץ אתה לא תימצא פה. אבל המקומיים אחלה, יש אחלה פאבים.
בעיקרון זה תלוי גם מה אתה אוהב. לאן אתה יוצא לוויסקי או לברקפסט? איזה ימים אתה מעדיף לצאת חמישי-שבת ראשון- רביעי? אם ענית את הראשון בשנהם אז כנראה אתה לא תהנה. (ראית איזה מבחן אמריקאי חיברתי פה ברגע?) |
כוסיות באילת תמיד אבל תמיד יש..
ערסים יש יותר מידיי פרחות אפילו יותר.. זה חור חם! |
ציטוט:
|
יש מסיבה בת :):):):) עוד שלוש שבועות בערך, Dj מספר אחד בעולם מתארח שם.
תבדוק על זה. |
ציטוט:
תוסיף |
ציטוט:
|
בתור אילתי אני יכול להגיד לך שמבחינת מזג האוויר בשבוע האחרון התחילה התחממות
והאביב כבר הגיע לכאן,משהו כמו 24 מעלות היה היום בצהריים והיה שמיים קיציים בלי רבע ענן אפילו. העיר דיי ריקה חוץ מאולי כמה בריטים שבוא לטיול ופה ושם צעירים לפני צבא שבוא לחופש. אתה יכול לעשות ספורט ימי וללכת לפאבים(ממליץ על ה paddys,הפאב האירי שהזה מקודם דיבר עליו ויש גם את המונקיס שהוא אחלה). בנות אין כאן אבל יש זונות בכסף תעשה את ההחלטה שלך =] |
ציטוט:
עודדתם אותי חבר'ה :):):):) החלטתי לסוע.. |
יש גם את הטרנד הוא טוב? היתי בוא במסיבה פעם אחת היה סבבה
|
ציטוט:
יש גם את הטאצ' במרכז הטיילת אבל מלא קטנים שם. |
ציטוט:
יש מצב ששרפו את בטאצ'? |
לא ידוע..שאני הייתי באילת חילקו לו פליירים נראלי.
קיצר בקיץ בע"ה אני יעבוד באחד מהבתי מלון באיזה צוות בידור הכי כיף.. גם בבריכה כל היום גם בנות אש על המכתש הייתי אומר. |
אחי אם אתה רציני מזה אני יכולל למצוא לך עבודה בקלאב הוטל דודה שלי מנהלת שם :)
|
ציטוט:
נחכה ליולי אוגוסט הקרובים עבודה אחרי סיום התיכון..משהו מטורף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא תצליח לעבוד עלי עם תמימות מזוייפת:diractor: |
ציטוט:
|
ציטוט:
TapuzSini באיזה ביה"ס אתה לומד(אם אתה עדיין בביה"ס)? |
מארדונה אני בכיתה י'ב בביה"ס רבין בן 18+
איך קוראים לך? ואיפה אתה מתאמן? |
אני מתאמן בקלאב הוטל קוראים לי דניאל
נראה לי אני מכיר אותך בפנים יש הרבה בקלאב הוטל שהם מרבין כיתה י'ב |
אני מתאמן באלמוג אילת מקום קטן יחסית..
בקרוב אני יעבור לקלבהוטל.. אחי עלה שאתה מדבר עליהם :מתן,רועי,אוראל? אתה יודע תשמות שלהם? ד'א קוראים לי אלמוג.. איזה בצפר ובן כמה אתה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
היה לי את זה במבחן, אני יודע 100% :P. בכל אופן, סע עכשיו, מחירים נמוכים + חולניקיות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ