![]() |
אשכול הישרדות הפרק היוםם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתם את משה הפג הזה איך הוא נתקע בקיר טיפוס מאחורה כמו פג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם כול הבנות
וגם איך דן הפג הזה רקד וגם משה :laughing: חחחחחחחחחחחחחחח האתיופי הזה נראה לי כול הריקוד הסתכל על התחת של מרינה ובגלל זה הוא בחר בא אני לא יתפלא אם הוא לא ניסה לאנוס במלון הזה.......................................... ... |
הרסו את כל הפורמט האמריקאי עם הכוח הכפול הזה =\
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משה הזה עגלה
נקרעתי מצחוק איך הוא נתקע בקיר טיפוס אבל הוא נקניק איך הוא שלח את מושיק לבית.. |
בונא איך הדן הזה תמיד יוצא שאיכשהו הוא מסתדר זה הורג תי
|
אלללללללללה דן ומרינה נשארו זה הכי חשוב
דן כי הוא מלך ומרינה כי היא כוסית |
תפסיקו כבר לפתוח נושאים על הפרקים כי זה לא מעניין אף אחד
התחת של מרינה זה כל העניין בסדרה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
משה אם הוא זוכה והוא לא יזכה..צריך לקחת את המיליון ולעשות טיפול 10,000
להעיף את הש' השורקת |
עלאק משה אומר.
"זה נכון דן לא צריך להעיף אותם צריך להרוג אותם". פייי איזה תחת יש למרינה |
בואנה דן הזה מלךךךךךךךךךךךך אם הוא באמת בגמרררררר תצביעו לו ומהררררררררררררררר
|
על גופתי המתה הוא יהיה בגמר.
עידן עד המוות. |
יאללה חבר'ה הצבעה מי אוהב את דן?????????
|
ציטוט:
ממההה היתי עושהה לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! |
ציטוט:
|
חחחח הפרק הכי קרוע,הרג אותי איך שהם רקדו חחח דן הרג אותי,משה הזה קיבל בטעות כרומוזום Y ולא X מה זה .
דווקא דן יצא כלי מכל הסיטואציה,למרות שאני עדיין חושב שמגיע לו לעוף. |
חבר'ה כולם להצביע לדןן!!!! חח תאמת הוא מצחיק איך הוא אמר על שבט סבאנה"כולם קוקסנלים פחדנים"הרג אותי
|
נועם או מרינה שיזכו הם שולטים
אני רוצה גמר נועם דן ומרינה הכי מעצבנת אותי זה הבלונדנית המטומטמת הזאת אותה אני הכי שונא |
דן סתם נוכל ושתול של ההפקה, סתם מציק.
|
דן תותח על!
הוא רצה להעיף את מושיק ונועם העיף כל מה שהוא רצה להשיג הוא השיג. עכשיו יש שיוון בין השבטים סבנה וגיברו 5על5. דן אני מאמין שיקח את גיא ואת עידן והוא יגיע רחוק מאוד מה שאני הכי מחכה לו אי המתים ביום רביעי אני כמעט בטוח שנועם יקח למרות שאני בעד מושיק |
דן תותח ותחמן ככה צריך בהשרדות לשים זין על כולם
זה פאקין מליון שקל, הייתי קורע לגזרים שם אחד אחד ואוכל אותו על האש בשביל כזה סכום בכל מקרה מרינה סקסית אש, יש לה גם רגליים אש מוזר שאף אחד לא דיבר על המסה של השופטים חחח |
חח כן יש כבוד למסה של השופטים...... אחח המרינה הזאתי... מה שאני הייתי עושה לה ! :)
|
ציטוט:
|
נתנו למרינה חדר כדי שהכושים מהריקודים יפרקו אותה בלילה
|
דן הכי מלך במשחק!!! גם עידן הנוכל הראשי ומושיק הדיקטטור תקפו אותו במועצת שבט והוא החזיר להם כמו אריה 2 על אחד שהוא יזכה!!! בונה אבל לרגע חשבתי שמשה הזבל יבגוד עוד פעם
|
דן הוא המלךך במשחקק הוא לא פריאר בכלל רואים שהוא עורך דיןןן
|
ציטוט:
|
חח איך המנחה אומר
"דן וגיא עושים את הפאזל והבנות מאחור ביחד עם משה" חחחחח משה הזה עגלה |
ציטוט:
|
ציטוט:
"הבנים מלפנים, משה עם הבנות מאחור על קיר החבלים". יאללה שיעיפו תמשה הזה כבר.:diractor: |
דן שתול וההפקה מתערבת בהכול.
סבא של דן הוא משהו בכיר במנו ספנות שנתנו חסות לחלק מהתכונית, הכול מכור פה. עד שמביאים לרעיון טוב לסדרה באים הישראלים ויהרסו, פשוט גועל נפש. |
ציטוט:
יכול להיות הרי אין סיכוי שפצלוך כזה ישאר כל כך הרבה זמן. גם משה שתול. הוא מרגל של בצבא גרוזיה. וגם אם הוא יעוף נעם ייטחן אותו |
מישהו יכול להשים תמונה של התחת של מרינה?
|
איזה קונספירציה מגעילה של ערוץ 10 ראו שרוצים להעיף אץ דם אז קימבנו שם משו בפאזל הזה שלו או שגילו לו איך ליפתור את הפאזל ראו שרוצים להעיף את נעמה אז עשו תחרות ריקודים וכולם ידעו שמרינה תיזכה
|
שטויות, דן פתר תפאזל לבד
אם דן היה שתול הוא היה זוכה והוא לא זוכה הוא אפילו לא ב 3 הסופית |
^^^ די כבר אף אחד לא יודע מי ב3 האחרונים אני זוכר איזה מישו צעק פה זה מולי הולך ליזכות עזבו אותכם וחוץ מי זה הוא שם כדי לסבך את העלילה וכדי לעשות את זה מעניין לא כדי ליזכות
|
צעקו שמולי יזכה בצחוק, כי הוא בדיוק עף
אני מאמין שיודעים מי השלישיה כי זה כבר נגמר וכולם בבית וזה די הגיוני ששחר תיהיה ב 3 אבל נחיה ונירא? |
קיבלתי ספויל, לא יודע כמה אמין, אבל זה הרבה לפני שנועם עף.
אמרו לי שהוא(נועם) יגיע לאי המתים וישאר שם עד הגמר. |
ראיתי את דן עם וויקה בלנדן...
|
ציטוט:
זה הולך ככה זה או הוא או מושיק בפרק הבא נידע |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ