![]() |
מכוני הארדקור בארץ
שבוע הבא אני נרשם למכון הארדקור רק בודיבילדינג נכנסתי לשם וקיבלתי הלם מוחלט
ילדים בני 14 עושים שם סקוואט ודד ליפט המכון עצמו נראה כאילו הוא לקוח מסרט ישן של רוני קולמן משהו מטורף לגמריי הרמה שם ממש גבוה הידע של מנהל המכון פשוט עצום וגם הוא ענק. נרשם לשם עוד שבוע בערך פשוט לא האמנתי שיש מכון כזה בארץ דומה למכון מהשכונות של השחורים.הכל רק ברזלים משקלים גבוהים לדאמבלים עד 50 קילו נראה לי. הכל שם שרשראות מברזל שמקיפות את איזור המשקולות החופשיים סקוואט חופשי.מכון בלי פוזה של עשירים כמו בהולמס פלייס מכון שכונתי לאללה 700 שקל לשנה 350 שקל לחצי שנה. לא משתלם?:sbb4: האם אתם גם רשומים במכון כזה? ואם כן איך האווירה והאנשים? |
לך על זה אחי :sbb4:
אני מת להתאמן במכון כזה |
איפה המכון הזה נמצא?
|
יפה מאוד בהצלחה שיהיה לך שם!
|
ציטוט:
|
תודה רבה לכולכם
|
אתה מלוד במקרה?
|
לא.
|
אז איפה המכון הזה?
|
יא אלללה חלום אחי אצלי במכון 2000 שקל לשנה וזה עוד פסדר יש כאלה שהרבא יותר וכולם שם או מליינים דפוקים או זקנים או ילדים וממש קצת רציניים
|
איפה הוא ואיך קוראים לו?
|
נראה לי הוא מסתיר הילד חחחחח
|
עם אתם מאזור המרכז ורוצים הארדקור אמיתי
לכול לבת ים רק בת ים!! כול המקלטים עם הרוסים אתם לא מבינים מה הולך במקלטים האלו חורים כאלו שלא דיינתם לאצמך הכול ברזליםםםםםםםםם רק ברזלים חלודה ספה מתפרקת כול הרוסים רק נכנסים למכון לא חימום לא כלום טופסים 30 קילו דמאבל מתחילים לפרק תחזה עליון צרחות מה שאתם לא רוצים |
יש פה בעיר מכון הארדקור משו טוב אבל זה רחוק לי רצח מהבית..
|
איזה זה כיף זה זה גם זול בטירוף
|
איפה זה יא בבא ?
|
ציטוט:
בזוקה, המכון שאתה מדבר עליו, נמצא בחיפה? המכון של אודי במרכז הכרמל? |
חח בדקתי פעם חדר כושר כזה שנמצא בתוך מקלט וכל המכשירים שם מלאים בחלודה או לא מתפקדים טוב.עדיף ללכת על מקום בטוח עזוב אותך ממקלטים
|
ציטוט:
|
מזה הזול הזה??!
|
ציטוט:
אהבתי... למרות שבטח זאת לא הייתה הכוונה להצחיק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בע"ה אני יעשה שם מנוי :) אודי נשמע כמו בן אדם טוב והידע שלו ממש גדול. הואפתח לי אשכרה קלסר עם מאמרים של לפני 20 שנה על זה שראימונים לא פוגעים בגובה משהו מטורף. ולכל השאר לא הסתרתי את המיקום שלו פשוט אני לא יושב פה על הפורום 24 שעות. חח |
ציטוט:
|
אצלנו חודש זה 105 שקל
3 חודשים 300 שקל חצי שנה 600 שקל שנה 815 שקל |
אני רואה שרק באשדוד עושים עלינו קופה :mellow:
|
ציטוט:
איפה אתה מתאמן? |
ציטוט:
וואלה אתה חתיכת מיתלהב |
מה איפה שהייתי מנוי לפני הצבא עלה לי 3000 שקל לשנה(הולמס פלייס!)אבל המקום הכי טוב שהייתי בו והייתי בהרבה חדרי כושר!
|
אתם אשקרה לא מבינים מזה ארדקור ?
מכון נטול כוסיות שעושות ג'וגינג מכון נטו ברזלים כמה שפחות מכשירי כבלים היה אשכול כזה פעם , ואמרתי כבר שיש בחיפה ברוממה מכון ארדקור רוסי אני מתקשה להשיג כתובת שלו , אבל זה אמור להיו תהמכון בהההההההההה |
700 שקל לשנה ??!!! זה כלום !!!
|
וואלה אצלי רק חסר כלוב לסקוואט וסמית נורמלי. כול השאר סוכר, מכון הארדקור לפנים וזה למרות ריבוי של שחיפים שעושים רק חזה ויד קדמית... אבל מי רואה אותם בכלל..
המשקולת הכי גבוהה 80 קילו, לצערי לא נגעתי בה עדיין :( ויש גם 60 ו-65 - משתמש בהן רק למסור ושראגס. |
חחח במכון שלי אני היחיד שעושה דדליפט ניראה לי ( אומנם לא הרבה משקל אבל חח)
משקולות יש אצלנו עד 41... ובקושי מישו נוגע בהם |
אצלי משקולות יש כמה שבא לך :)
יש לנו מוטות קטנים שאתה מרכיב דאמבלים לבד. |
ציטוט:
תגיד לי את זה בפנים, אל תתחבא מאחורי מסך מחשב. לגבי המכון של אודי, תמסור לו ד"ש מאייל. התאמנתי אצלו לפני 15 שנה, זה המכון כושר הראשון שנכנסתי אליו. |
ציטוט:
במכון שלי ( לא הכי בעולם) זה 200 שקל לחודש ואם אתה עושה מונוי לשנה זה יוצר 100 שקל לחודש משהו כזה |
נשמע מעולה
לגבי מי שהמליץ על המכונים בבת ים,אני מסכים לחלוטין ,יצא לי כמה פעמים לקפוץ לבודי מאסטרס שם וזה מכון משובח . |
ציטוט:
אני ישתמש בכינוי שלך בפורום אז HELL אתה בחור גדול כמו שאנחנו יודעים ויש לך הרבה נסיון עם מכונים אז מה אתה אומר על המכון איך הרושם והרמה ומה את החושב בכללי על המכון הזה ועל אודי הוא יבוא ויעזור לפעמים באמצע הסטים הוא גם עוזר בתור ספוטר?ולמה עזבת את המכון?אתה חיפאי במקור? |
ציטוט:
הרגע עיכלתי את העובדה שחזרת לכתוב בפורום אחרי פוווווווווללל זמן ברוכים השבים . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ