![]() |
הישרדות (בחצר ליד הבית)?
http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...0130213642.htm
הנה לכם כתבה ותמונה קטנה של משהו מעניין מאוד מאחור, לא ידוע אם זה מפוברק או לא, אבל זה מסביר את הפאן ואז התספורת של אלכס כביכול. |
למה אתה לא ישן ?
|
ציטוט:
צאו מהסרט בני אדם.. |
|
חחחחחחחחחחחחחחחח פרסמו בכמה מקומות שחלק מהצילומים נערכו באיזה חוף בשרון
זה נכון שהרבה דברים מבויימים ולא אמיתיים וגם מושתלים של ההפקה (אהם אהם - דן) אבל עדיין זה נחמד ומעניין אז לא אכפת לי חחחח |
ציטוט:
זה 11:17 אחי. איזה עבודה בעיניים! :basketball: |
ציטוט:
|
ציטוט:
הרי האי הזה רחוק משתי האייים של המתמודדים הם רק באים אליו להתחרות וחוזרים בסירה לאיים שלהם |
חח ואתה באמת מאמין שהם יושנים בגשם באיזה אוהל בג'ונגל ואוכלים דגים שהם דגו?
באמת.. |
נו מה י לכם זה הכל לא אמיתי..
עכשיו אני יספר לכם עוד משהו:wwe זה גם לא אמיתי אם יש פה עוד מישהו שלא ידע את זה |
שמע מזה התמונה ששמת.. זה בטח הבמאים וכל אנשי ההפקה יושנים שמה.
ובטח שהם ישנים בגשם וזה למה נראה לך שהם לא ? |
ציטוט:
אתה אומר שכל חיי חייתי באשליה שWWE זה אמיתי?!לא נכון!! :no: |
ציטוט:
מצד אחד זה סיכון גדול מידי לבמאים מצד שני זאת תכנית שאמורה להיות ריאלטי אני לא יודע ב 100% אז אני לא יגיד, היקר שאני נהנה חחח |
על הזין שלי הכל שם האיכר שאפשר ליראות את מרינה בבגד ים והכל פסדר
|
ציטוט:
מבויים בטירוף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בגלל זה כולם שמה מתגלחים...s:
מה מוזר בזה? |
ומה עוד מצחיק, שיעל היא "סטודנטית" עוד מישהו עורך דין, מצילה, וכו' - כולם דוגמנים, אולי 1 או 2 שם באמת בתפקיד.
|
משה הטמבל הוא דוגמן? :x
|
ציטוט:
|
דוגמן רעלות :unsure:
|
דוגמן רדיו
|
יכול מאוד להיות שזה המגורים של הצוות, או המגורים של האלה שחיים שם.. הרי זה לא האי שלהם
|
אני עדיין משוכנע שהתכנית אמיתית ב-99.9 אחוז,כל מי שגורם לכם לחשוב שזה לא אמיתי זה רק גולשים משועממים וקונספירציות קלושות.
|
ציטוט:
וואי אחי אחד החזקים ראיתי תסירטון באמת רואים תבתים שם אין איזה סדרה מסריחה תירגו גם מדי פעם שמראים תנוף זה לא ניראה ממש כמו ג'ונגל יש כזה כמו דשא לא אהבתי בכלל תהשירדות של הארץ הכי יפה זה של חול מה שאני הכי אוהב ליראות זה איך המדריך בארץ( אסף) מעתיק תבגדים מהמדריך שבחול ( ג'ף) אפיו הוא סם תשרשרת שיש לו חחח |
ציטוט:
אבל כמעט הלך לך ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא שווה? ומה עם רייטינג?
|
ציטוט:
|
די כבר עם כל זה.
השרדות היא אחלה סדרה וזהו |
אחלה סדרה, ויכלה ליהיות הרבה יותר אחלה אם לא היו מביימים אותה. דרך אגב אני כן מאמין שצילמו את זה בקאריבים. לכל השאר אני כבר לא מאמין.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ