![]() |
שאלה על ויאגרה דחופה
אל תשאלו למה למי למה ככה פשוט תענו..
איפה אני משיג ויאגרה כמה זה עולה ולכמה זמן זה תקף, סתומרת נגיד אני לוקח אותו עכשיו, מתי הוא יתחיל לפעול ולכמה זמן זה ימשך? תודה מראש עריכה: ועדיף על בטן ריקה שזה יפעל יותר מהר?? |
ציטוט:
|
על תקנה ממקומות לא מוכרים
אחי רוב אלה שמוכרים בשחור , זה זיופים מסוכנים ... ראה אוזהרת אחי ! קנה בבית מרקחת הקרוב לביתך או בסופאר :):):):) או שתנסה לחרבש למישהו מבוגר שינסה להשיג לך |
קיצר מה אני עושה? אם אני לא רוצה שיעמוד לי אחרי המספר הראשון?
|
אתה לא רוצה שיעמוד לך ? למה ?
|
:XDemoticon:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחח,אם עכשיו לא עובד,אני לא רוצה לחשוב מה יקרה לך מתי שתהיה בן 50+
|
קנה בבית מרקחת משהו כזה
לא נראלי זה ממש יקר..אולי 15-20 שקל..כנראה שזה תלוי באיכות לא יודע את השאר |
אבל אם אתה רוצה שלא יעמוד לך אז זה לא יעזור לך.
|
ציטוט:
|
הוא בטח התבלבל...
מה וויאגרה עכשיו ? שים ספרי השהיה ותטחן אותה חצי שעה לא תצטרך לעשות הפסקות :) |
איזה שרוטיםםםםם!!!
הוא שואל איך הזיקפה יורדת אחרי שכבר זיינת את הבחורה שלךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!! |
אם אני לא טועה ויאגרה פוגעת בלב אז לא כדאי להתחיל עם זה בכזה גיל מוקדם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחי, אני חושב שאתה מגזים.. לכולם קרה שהם היו עם מישהי ואחרי כמעת שעתיים של "משחקים" לזין נימאס והוא עמד בקושי.
אתה עושה טעות אני חושב, אל תקנה את זה |
ציטוט:
|
כולם פה דפוקים אהה?
סתם דוגמאאני לוקח ויאגרה אני מזיין אותה כן ואחרי חצי שעה גומר.. הזין ישר ילד לישון? ואם לא אחרי כמה זמ הוא כן ילך לישון |
ומזה ספריי השיעיה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בואנה תלמד להתנסח אתה לא מובן בשיט |
ציטוט:
חח, אז זהו זה טוב שהוא יעמוד לעוד סיבוב. אבל אם כבר הבחורה לי תירצה לעוד סיבוב? והזין שלי ימשיך לעמוד, והא תחשוד במשהו מספיר טוב הניסוח |
לא הבנתי.. היא תחשוד בך כי הזין שלך עומד ?
בואנה אחי הייתי מוריד לה כאפה, מה יש לחשוד פה !? |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
הוא התכוון נראה לי שנגיד הם מסיימים להזדיין ואז מתלבשים והזין עדיין ממשיך כל הזמן לעמוד.
|
נו מה אתה ילד מפגר?
תעשה מה שכולם עושים שהזין עומד שלא רוצים שהוא יעמוד - תעלה אותו למעלה ושים את המכנס עליו וככה אף אחד לא שם לב, או שתחבוט בו עם חפץ כבד. |
תאמין לי שהזין שלך יעמוד מתי שצריך...
חוץ מזה אתה אשכרה חושב שהיא תשאל אותך אחרי שזיינת אותה למה הוא עדיין עומד ? מה עובר לך בראש... תן לה בראש וזהו. |
חחח תגיד אף פעם לא קרה לכם שאתם אם החברה/יזיזה שאתם משחקים "משחקים" לפני אתם ודעים שטויותת מתחרממנים וזה והזין שלכם עומד, ואז כאתם כבר בלי תחתונים אז כאתה בא לשים נגיד תקונדום הוא כבר לא עומד ואתה מנסה להעמיד אותו וכלום זה מה שקרה לי קרה לכם פעם?
|
חחחחחחחחחחחחחחח איזה דאחקות
|
כן זה קרה לכולם וזה לא סיבה לקחת ויארגרה, ובמיוחד לא עם היכולת ניסוח שלך שתקבל בטעות רעל עכברים.
|
JoeTwille, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :laughing: :laughing:
ונאור, אמרתי לך כבר. קורה פעם אחת, לא ביג דיל... |
ספרי השעיה בכל חנות מין ....
אתה מרגיש אש אחי , רק על תרסס יותר מידי :ohmy: |
אל תדברו איתי על סקס בכלל. :mellow:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"פטנט להחזיק זיון 20-25 דקות"?!?!??!?! :ohmy: ארבל תגיד להם לא להזכיר את המילה סקס בפורום, תודה. אני מבקש שתתחיל לחלק באנים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ