![]() |
הכנסתי את עצמי לדיכאון זמני
אין מה לעשות, רק חוסר אכילה זו הדרך להוריד במשקל.
אז אני סתם מכניס את עצמי בכאילו לדיכאון, לא יוצא מהמיטה, לא אוכל, לא שותה, מסתובב עם פרצוף עצוב וכאלה. האמתש אין לי ממש סיבה אבל הדיכאון הזה יגרום לי להוריד 5-6 ק''ג ואז אני אחזור להתאמן. גאוני אה? |
ציטוט:
|
די כבר !!!!
אני לא יכול עוד עם כל האידיוטים בפורום הזה :cry: |
לאובדן הכרה בזמן הקרוב?
כן,בהחלט רעיון גאוני :) |
שיהיה לך בכיף מה זה קשור אלינו.?
|
למה אתה אומר אובדן הכרה? אני אוכל מעט אם אני ארגיש חלש
|
ציטוט:
|
טוב מה אני יגיד לך שיהיה בהצלחה תעדכן אותנו על השינויים (אם יהיה לך מספיק אנרגיה בגוף לקום מהמיטה למחשב).
|
יש לכם רעיון טוב יותר לדיאטה?
|
אממ..כן?
אכילת 6 ארוחות קטנות ביום לאכול עד 1800 קלוריות (או בעצם עד כמה שאתה שורף במנוחה) + לעשות שעה אירובי (ריצה מומלץ) כל יום וככה להיות במאזן קלורי שלילי.(וכמובן לאכול מלא ירקות ופירות,לאכול דל שומן,לאכול בריא שום גאנק פוד לא יכול להכנס לתפריט). |
בנתיים אני לא מתאמן.
אחזור לחדר כושר אחרי שהידכאון יסתיים. ככה אחזור כשאני רזה ומשם נתחיל תוכנית לפיתוח גוף. |
בחיים לא ראיתי רעיון כל כך לא גאוני :|
מזה השטויות האלו קשה לך לחלק את הארוחות שלך ל-6 ארוחות לאכול קצת בכל הארוחה בין הארוחות תאכל מה שאתה רוצה זאת אומרת ירקות גמבה מלפפון קישואים לא חסר מה לאכול ירקות... תוך חודש חודשיים עשית את שלך מה זה השטות הזאת דיכאון :| פשוט תתאבד מהדיכאון תוך חודשיים אתה תרד הכי הרבה ביקום תאמין לי עוד לא היה בן אדם שלא אכל חודשיים ברצף. |
ציטוט:
|
לך הבית
|
ציטוט:
וחודשיים בגלל שאמרתי לו שאם הוא יאכל נכון זה יעשה את העבודה :\ |
ציטוט:
תפחית באוכל שאתה אוכל ( מן הסתם) ותתחיל לעשות ספורט לא רק חדר כושר תעשה ריצות או שתילך לשחק :basketball: ( כדורסל) כדורגל דברים כאלה במקום להכינס את עצמך לדיכאון ולבדיחה של הפורום |
ציטוט:
היית הולך להישרדות אחי :laughing: |
אחי אם האחוז שומן שלך ממש גבוהה הגוף שלך יצא סתם מגעיל ומדלדל ושום דבר לא יעזור לך אחר כך אין מה לעשות החיים קשים
|
אחרי שאכלתי צלחת לאבנה עם 3 פיתות חמות הגבר היחיד שיכול להגיד לך זה :
http://img340.imageshack.us/img340/1915/wtfag2.jpg |
חחחחחחחחח..
תשמע אתה גמור רצח |
כנס לפה אח שלי אולי זה יעזור - http://community.walla.co.il/?w=/525/1766
|
ציטוט:
אבל אני אוכל קצת פירות ושותה מים כדי לא להתעלף. בבוקר אני גם אוכל פרוסת לחם עם גבינה. זה לא קל האמת. |
חחח אתה מזכיר לי בנות בסוכנות.
ואתה טיפש טילים |
and i say.. w t f ? !
|
בנתיים סגרתי יומיים של אכילה מועטת. אני מרגיש קצת חלש אבל בקטנה.
אני שותה מים ואוכל קצת כדי שיהיה לי מעט כוח. אני גם עושה הליכה כל בוקר ככה שגם פעילות גופנית לא חסרה. |
ציטוט:
זאת לא הדרך לרדת במשקל.. הגוף לא ישרוף הרבה שומן במצב כזה.. איזה אנשים יש בפורום הזה........ |
ציטוט:
|
אל תהיה ילד, קח את עצמך בידיים ולך תאכל
|
ציטוט:
אני מציע לך להתעמק קצת בנושא. |
שישרוף שריר. אני בנתיים לא מתאמן גם ככה.
כשאני אאבד מספיק משקל, אני אחזור לתזונה נכונה (והפעם אני אקפיד!) ואחרי כמה ימים של תזונה נכונה אני גם אחזור למכון. |
ציטוט:
|
תגיד לי אתה ילדה בת 16 במחזור?
מה זה דיכאון? תפוס את עצמך בידיים...אתה גבר למען השם.... אתה רוצה לדפוק לעצמך את הגוף? את ההתפתחות? המערכת ההומונלית? הרי אחרי דיאטות רצח כאלו הגוף יעלה לך כמעט רק בשומן ,רק שתכיר... תרכיב לעצמך תפריט עם כמויות מדוייקות...תתאמן כמו בנאדם...תחשוב חיובי...רק ככה מתקדמים מצטער אבל דיכאון והרעבה זה לכוסיות....לא לגברים... |
קאצ'וק סיכם את זה.
תבקש ממישהו שיוריד לך פצצה לפנים, תבנה תפריט ותתאמן חזק, בהצלחה. |
אם אתה בא לנסות להצחיק או להסתלבט זה ממש עלוב, אם אתה דובר אמת צא מזה תתחיל לאכול להתאמן נורמלי ובסוף יגיעו התוצאות פשוט אל תחשוב יותר מדי ותן במעשים.
תתאמן טוב תאכל טוב תעלה במאסה תחטב, פשוט מאוד |
ציטוט:
|
חחח אתה פטתי, רוצה דיכאון קבל.
ותידע שאתה לא בדיכאון כי אתה מכריח את עצמך, אתה היית מספיק אפס מהתחלה לחשוב על הרעיון הזה. אנשים כמוך גורמים לי להרגיש טוב עם עצמי |
אךך כמה אידיוטים יכולים אנשים להיות כבר אמרו לך וידוע שלא זאת השיטה לרדת אתה פוגע בעצמך ולי ניראה שסתם אתה מחפש תשומת לב
|
זה לא בחור ,זה נערה בת 15 אנרקסית !
תרגישי טוב מתוקה... |
כתוב עוד שבוע שבועיים איך אתה מרגיש..
|
כוסומו פשוט תשנו את שם הפורום ל ישראל-אימו וזהו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ