![]() |
כמה שמנסה לא מצליח =/
אנלא יודע מה לעשות בקשר לפיתוח גוף, באמת שאני חולה על לבוא למכון ונגיד בלחיצת חזה כל פעם להוסיף 1וחצי קילו או 2וחצי כמה שאפשר רק לעלות, או לעשות כמה שרק אפשר בקירוב שכמות, להרים כמה שרק אפשר בצורה הכי נכונה שיש, לעשות הכל אם כל הכיף שבעולם, ולבוא אם כל המוטביציה שרק אפשר, ובאמת שיש אנשים בודדים שבגללם אני עוד מצליח לעשות את זה, שהם 2 חברים זהוא, אחד מהחברים פה בפורום, יש לי חברים ששומעים שאני לוקח אבקת חלבון נגיד ישר יגידו שזה לא בריא וזה יפגע בי, וזה ינפח אותי ושאני יפסיק להיתאמן הכל ירד... הייתי בשיעור ביולוגיה אם המורה, אנחנו לומדים על חלבונים, איך שהוא מישהוא העלה שאני שותה חלבונים, קיצר המורה מתחילה להגיד לי שזה יגרום לי לקושי לקבל זיקפה באיבר מין =/ עכשיו אני חולה על המורה הזאת היא גם המחנכת שלי ממש מורה טובה, אז לא רציתי להתפרץ עלייה,
עכשיו השאלה שלא היא כזאת, אני מנסה ממש לא לתת להערות של אנשים להזיז לי, אבל מה לעשות החברה יכולה להשפיע עליך לרעע ולטובה =/ אני בא למכון, מתחיל להיתאמן ויש תילדים המציקים האלה, הם איתי בשכבה . הם מציקים הם ישר מתחילים להפריע לך ובכוונה מציקים, כאלה שסתם מבזבזים כסף לבוא למכון =/ ואיי חפרתי =/ עכשיו קיצר סיכום, מה אני יכול לעשות בשביל לא לתת לאף אחד להוריד לי תמוטביציה, אני באמת רוצה לגדול והלתפתח אני מאוד אוהב את התחום, אפילו שאני לא כזה גדול עדיין אני יודע שבפנים אני כן אחד כזה ורוצה להפיק מעצמי את הכי טוב בבקשה תגובות רציניות,בוגרות ובונות, שבת שלום פורום ישראל בודי, ולכולם הצלחה באימונים |
חכה גלעד בא לפה מרעיל אותך!
|
ציטוט:
אם אתה אומר אני מחכה [= |
ציטוט:
|
הדבר הכי חשוב שלמדתי מהפורום, זה לשים זין.
לא לחשבן, אז שיגידו, מה אכפת לך? בדיוק השבוע בכיתה איזה ערס אחד בא אליי "אתה עדיין לוקח את האבקות האלה?" אז אמרתי לו שכן, והוא חידש לי ושאל:"אתה יודע שזה יעשה לך זין קטן?", אז אמרתי לו "כן אני יודע...", לא נכנסתי איתו לויכוח ולא כלום. אחר כך כך חברה שלי באה אליי ואמרה לי שחברות שלה שאלו אם לא אכפת לה להיות עם מישהו שלא יוכל לספק אותה :):):):). ברור שחברה שלי מבינה שזה חרטא, והסבירה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה גם נכון, אני משתדל ומנסה ואני כלכך רוצה כן להצליח וכן להוכיח לכולם שאני יכול! אבל אני לא יודע יש לי התקפות מוטביציה כאלה ולפעמים הכל יורד במכה אחת =/ |
ציטוט:
אז יחשוב.. בקטע הוא, שהם גם אוהבים להגיד את זה כי הם רואים שזה מפריע לך, זה כמו "נקודה תורפה" שלך או יותר נכון הדבר שבו אתה שונה מכל החברה, אז הם מנצלים את זה. אם תגיד להם "טוב" ולא תתן יותר מידיי יחס זה יוציא להם את כל העניין מלהזכיר את זה. |
ציטוט:
תאמת לא חסר לי מה להגיד לערס, יש אחד שכל שבוע אומר לי לפחות פעם אחת ואני תמיד אומר לו את אותו משפט, "אני אולי לוקח אבקות, אבל אני בחיים עשיתי ויעשה מה שאתה לא תעשה כל החיים ", ואז הוא שותק |
הספורט הזה עושה לך עור של פיל ,תמיד יהיו אנשים טיפשים ובורים שיעקצו ויצחקו עליך
שים זין ,תתרכז במטרות שלך ,בשאיפות שלך ,במה שעושה לך טוב "להיתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים" וזה תופס בעיקר בתחום שלנו. בנוגע לעקיצות,בפעם הבאה שמישהו יגיד לך שאבקות יעשו לך זין קטן ,תזכיר לו שעדיין זה יהיה יותר גדול משלו :) |
ציטוט:
|
קודם כל
אם אתה באמת חושב שאבקות זה לא טוב אז אל תיקח אם אתה חושב שזה טוב אז תיקח ותשים זין על מה שאחרים אומרים אני אישית לא מבין באבקות וכל זה ככה שאני לא יכול לתת לך תשובה מדויקת ומי שמציק לך יותר מידי כנס בו פעם אחת ואז הוא לא יחזור על זה כבר |
אצלי בשכבה בודדים מתאמנים במכון וגם הם סתם משלמים למכון כסף ולא יועים מה הם עושים אני עובד עם ציוד פחות ממינמילי ומגיע לתוצאות הרבה יותר גדולות וכך זכיתי לכינוי "סופר שריר" חחח אז הרבה באים אליי ואומרים לי הכל בגלל האבקות ניפוח האלה
ויש ילד אחד אפילו שקורא לי סטרואיד חח |
אוהד, כבר אמרתי לך שלא לשים לב למה שאנשים אומרים לך במכון שאתה נראה ככה וככה.
לך יש מטרה מסויימת על תשים לב למה שאנשים אומרים,ובקשר למוטיבציה פשוט תנסה לעבוד עם שותף לאימונים עם הוא מרים נגיד יותר ממך אוו נראה יותר גדול וחטוב יותר ממך זה נותך לך דחף לנסות להשתוות עליו. ולקצר,חברים שמנסים להוריד לך את המוטיבציה כל הזמן זה לא חברים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
1) מה אכפת לך מה אומרים על אבקות חלבון כול עוד אתה יודע שזה בולשיט? 2)מה קשור מורידים לך את המוטיבציה? עם כול הכבוד, אתה עוד ילד שהולך למכון כושר, שומר על תזונה וכו', אתה לא איזה אחד שמתחרה או משהו כזה. אתה עדיין מתחיל, לא עברת עדיין הרבה דברים בספורט הזה ולכן המוטיבציה שלך צריכה להיות גבוהה - יש לך דרך ארוכה לפניך. ומה זה הופך אותך לשונה מאחרים שאתה הולך למכון כושר? מה זה מכון ליווי? יש כאלה שהולכים לחוגים אחרים, כמו שיחה, טניס, כדורגל, דוקים אנערף מה?! 3) ילדים מציקים לך במכון??? 4) אם אתה מרגיש כ"כ מורעל וגדול בפנים, אז מורות\ ילדים קטנים שמקשקשים על אבקות חלבון לא צריכים לגרום לך לכתוב פוסט כזה. |
אחי אל תקשיב לאף אחד!!
היה לי סיפור דומה,בתחילת השנה התחלתי להתאמן,כולם אמרו עזוב הוא יפרוש עוד שבועיים וזה והוא סתם שחיף הוא לא יגדל (דוגרי הייתי ממש ממש שחיף) כל הזמן ראו אותי בתור שחיף ואמרו הוא סתם חלש הוא לא יתפתח הוא גם עצלן הוא לא ישקיע בחדר כושר,לפני שבוע בערך הורדתי חולצה אחרי שיעור ספורט וכולם התפלאו ועשו פרצוף כזה=>:ohmy: בנות התחילו לבוא אלי בהפסקות הופה מה זה הקוביות האלה,ותעשה שריר ביד וכאלה..כמובן שעוד לא גדלתי למימדים גדולים (למרות שבשכבה שלנו אין ממש מפתחי גוף מקצועיים בוא נגיד את זה ככה חח) אבל עדיין השינוי הענקי שחל בי בכמה חודשים האלה פשוט הדהים את כולם,תעשה אותו דבר,שים זין על כולם פשוט מאוד ובקיץ תוריד חולצה בים ואני רוצה לראות שמישהו ידבר בכלל. |
תאמין לי אני מזה מבין אותך אח שלי תמיד יורד עליי אתה בחיים לא תיהיה באדי בילדר אין לך ת'גנים וכל מיני דברים ותאמין לי באותה שניה הוא לפעמים מצליח לשכנע אותי אבל ברגע שאני במכון כל המוטיבציה חוזרת אסור לוותר אחי בתוך כל בן אדם שרוצה ויש לו מוציבציה נמצא באדי בילדר קטלני כמו רוני תיהיה בעולם שלך בכלל אל תשמע מה הם אומרים ובסוף תזיין את כולם בתחת!!!
|
חחחחחחחחחחח דיון דפוק
לא שיש לי כל כך הרבה במה להתגאות אבל חבר שלי קורא לי אדון חלבון חחחחחחחח |
תשמע אל תשים לב לאף אחד שמבלבל לך ת'מח
בעניין האבקות כמו שמישהו אמר כאן בא לך ונראה לך נכון תיקח לא בא לך ונראה לך לא טוב תפסיק ותאכל טונה\קוטג או מקור חלבון אחר כלשהו. ולערס שאמר לך בעניין האיבר מין תגיד לו כשאתה מודד את הזין לפי האורך אני מודד לפי הרוחב. הוא כבר ישתוק (: שיהיה בהצלחה!!!!! |
לי קוראים טונה :s
ואני חי עם זה בשלום! |
חחח מה אשכרה אכפת לך מה אומרים עליך ?
אני כבר מזמן ירדתי מהקטע הזה וחוץ מזה יש בי המון תמיכה בגלל שעשיתי שינוי וירדתי המון במשקל ויש את הילדים האלו שסתם באים לחדר כושר ועובדים סתם שרואים אותי שותה את האבקה אחרי האימון יודע מה הם אומרים ? וואלה אתה מתפתח רק בגלל זה או אחי יהיו לך בעיות או זה קימקלים זה כמו שאני אביא לך סטרואידים פעם אחת נסיתי להסביר מזה התייאשתי מהיום אני מסכים איתם אחי ואומר להם זה אסטרואידים :] אל תתיחס לאנשים מטומטמים ותבין המשקלים וכל מה שאתה עושה זה לא מעניין מה שאמור לעניין זה איך אתה נראה עם זה שאתה תוריד חולצה בקיץ בים ואנשים יראו את הגוף שלך תחכה לזה שיקום ויגיד זה רק בגלל האבקה אבל זה על הזין שלך כי ביינתים לך יש גוף ולא יש עצמות...! אל תתיאש אחי זה כל החוכמה ! |
אחי אם מזה אתה נשבר אז את לא רציני.
תיהיה גאה במה שאתה עושה וכל הירידות האלה של הילדים קבל את זה בתור מחמאה בתאכלס אותם ילדים מקנאים ולכן הם מנסים לרדת עליך כדי שיהיה להם טוב עם עצמם. אם אתה באמת אוהב את זה אתה תמשיך עם זה גם אם האדמה תיפול מתחתיך. אם הייתי נשבר מכל פעם שמישהו היה יורד עליי או מנסה להוציא אותי אפס כי אני משתמש באסטרואידים אז הייתי נראה כמו שנראתי ביום הראשון שלי בחדר כושר. השם השני שלי הפך להיות חלבון וכל הבנות באמת חושבות שאני לוקח "אסטרואידים" ואיכשהו ברוב הפעמים זה תמיד מגיע לכיוון השלילי למרות שיש פעמים שזה עוזר לך כמו ביטחון עצמי ושתופסים ממך סוס. תכניס לעצמך בראש שבקיץ,שבוע לפני שאתה מסיימים ביה"ס ואתה תשחק כדורגל בשיעור ספורט בלי חולצה וכל הבנות ירוצו ליד המגרש ויראו אותך,אתה תראה כמה שזה ישתלם . |
יש לך מטרה אחת זה פיתוח גוף אז על תיתן לאף פלוץ להפריע לך להגיע למטרה הזו.
מי שמפחד מהאחד לא מפחד מאף אחד!!!! |
אצלי דווקא מקבלים את זה סבבה ואפילו עוד חבר התחיל לישמור על תזונה...
קניתי ת'גיינר הראשון שלי ליפני כמה ימים(מזל טוב לי! :character63: ), ולא קיבלתי תגובות רגעות, רק תגובות כמו" איזה כיף לך שההורים שלך מרשים לך" חחח ^_^ Xd פותח הפוסט פשוט תיצטרך להיתמודד עם זה....לא צליח לשכנע אותם שזה טיבעי וכל זה....הם עםהראש בקיר....אל תתייחס |
לך כך איזו אבקה ותרגע..
|
תאמת לא מבין אותך מה אתה שם עליהם בכלל?
עדיף להיות איזה שחיף עם ידי מקרוני שמשחק אותה הרי בפועל הוא היה מת לחצי ממה שיש לך אז הדרך שלו לבטא את זה , זה בבורות ולהגיד שזה יעשה לך זין קטן קיצר אחי שחרר ואל תשים עליהם כלום אתה אוהב את זה תמשיך . |
ציטוט:
ובקשר לנושא , עזוב אותך שטויות , תקרע את עצמך בכמה חודשים הקרובים אם ראש בקיר, עוד כמה חודשים בקיץ , תוריד חולצה ותסתום פיות לאנשים. פשוט על תענה או תסכים איתם ותמשיך בשלך. |
ציטוט:
|
כל מה שאומרים פה כל כך נכון חחחחח
אבל אתם יודעים את מי אני הכי שונא את אלה שאומרים שמכון זה לא באמת כוח אמיתי ואז הולכים לעשות שכיבות שמיכה אלף פעם ביום וחושבים שזה יעזור להם חחחחח בדוגרי כשאני התחלתי להתאמן הייתי שמן והתאמנתי בשביל לרזות ואף אחד לא חשב שאני יתמיד במכון וכאלה חוץ מאלה שבאו למכון גם וזה היה שנה שעברה השנה אני בא למכון ובאו מלא ילדים חדשים שלא באו שנה שעברה ואחרי שהם רואים את המשקל שאני מרים זה שווה את הכל....:):):):) |
ציטוט:
:unsure: סתכל על האנשים האלו שמעירים לך...אתה אוהב איך שהם ניראים?אתה חושב שחהברים שלך שלא מתאמנים ומזיינים לך בשכל ניראים טוב?אתה חושב שהמורה הבת זונה שלך לביולוגיה ניראת טוב?תקשיב להם ותיראה כמוהם!!!! אם יש משהו שאני לא סובל זה QUITERS ואנשים שפורשים אחי תפוס את עצמך בידיים!!! אם נכנסתה לבודיבילדינג אל תכנס למכון ותגיד "אוקי אני מתאמן" לא לא זה לא הולך וזאת לא הדרך... בודיבילדרים הם הגזע העליון (ציטוט של חבר שהוא כמו אח)תכנס למכון כמו גלעד..לא כמוך כמו גלעד!!! תבעט בדלת!!! שידעו שאתה באתה שאני נכנס למכון יש דממה!!!!אני ניגש לאיזור הברזלים מעיף תשחיפים (שדומים לחברים האומללים שלך אחי)בכאפה ומתחיל לדחוק ואם צריך לצעוק!!! אני בא הבייתה אחרי השייק ומעמיס אוכל וכרגע אני בחיטוב אש אז אני אוכל מדויק!!! אם צריך אני בולע כדור ואם צריך אני מכניס מחט כמו גבר!!!למה?כי אני אוהב את תחום הספורט הזה!!!ולא יקום הבן זונה שיוריד לי תמוטיבציה באימונים ויכשיל אותי!!!! אם אתה חי תפיתוח גוף...תחייה תספורט הזה עד הסוף!!!לא כמו איזה כוסית שכל שני וחמישי מחליפה לבוש..תהיה מי שאתה בחרתה להיות דפוק לעצמך סטירה לפנים וSHUT THE FUCK UP AND SQUAT LIFT OR PRESS BITCH!!! ופעם הבאה שהחברים הלוזרים שלך או המורה השרמוטה שלך אומרים לך משהו לא במקום תגיד להם... עדיף לי שיכרתו לי תזין...ועדיף לי שכל השרירים שלי יהפכו לחמאה בגיל 60 ועדיף שאני לא יראה זיקפה ושיצמח לי דשא על הראש ויצא לי קולה מהתחת אני אוהב פיתוח גוף ואני עושה את זה עד הסוף כי אם לא אני לוזר מזדיין שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ועדיף לי לשבור את המפרקת מהבושה והחרפה:diractor: :diractor: :diractor: |
ציטוט:
|
גלעד, ההודעה הזאת צריכה להיכנס לפנתיאון!!!!!!!!
גדול!!!!!!!!! |
http://www.youtube.com/watch?v=QOVAv...eature=related
קליפ מטורף חדש שמצאתי מעלה תמוטיבציה ל10000000 עזאזל :diractor: :diractor: :diractor: :sbb4: :sbb4: רגלים...השריר שבאמת הכי כייף לאנוס אותו HARDCORE BITCHS מה קרה פה כל אחד נהיה שחיפידון שרוצה לפרוש?אולי פריקון?!עומרי הילד אם הקוקו המסכן הזה לא פורש ולא מוותר אז אתם פורשים!?חחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל הסרט הזה של קולמן מעולה. |
אני מתחיל לכתוב ספר קודש לבודיבלדרים שכולם צריכים להאמין בו :bow:
ימותו הזונות והשחיפים וכל המזיינים בשכל מקנאה כי אני וגילי וכל הודיבלדרים המושפעים והמורעלים שולטים בעולם ורק מתחזקים וגודלים מיום ומזיינים את כולם לפותח הפוסט : אם יש לך זין אז תוציא אותו ותכניס אותו לפה של כל הילדים האלה ולמורה הבת :):):):) שלך ותגמור לה בפה עד שהיא תחנק ותסתום תפה המכוער שלה ותתחיל להאמין בספר הקודש שלנו ויהי ה שלום גם אתה תעוף מפה לך תתאמן ותעשה מה שגילי המלך אמר לך :@:boxing: :sbb4: |
ציטוט:
אתה תאהב את המאמר הבא שאני כותב :) |
אז יאללה תעלה כבר מה אתה מחכהההההה
|
ציטוט:
המממ בשביל להעלות מאמר צריך לסיים לכתוב אותו עלו'ש |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ