![]() |
לשומרי הכשרות (כמוני) ככל הנראה האבקת חלבון של אופטימום 100% whay כשרה.
שלחתי מייל לפני יומים לאופטימום, בקשר לאבקת חלבון שלהם.. כדי לדעת האם יש במוצר משהו שהוא לא כשר ?.
זה המייל שקיבלתי מהם, לשמורי כשרות, זה יעניין אתכם.... ההודעה שלי לאופטימום.. :wub1: קוד:
i get a question. התשובה שקיבלתי מהם. קוד:
כמה מהמוצרים שלנו בעלת חומרי גלם כשרים, אבל המוצר הסופי לא נשקל כשר ( מאז שאין לנו תעודה מצהירה שזה כשר) ממה שניתן להבין, יש להם מוצרים מסוימים שהם כשרים, אך בגלל שאין להם תעודת כשרות הם נחשבים כ-לא כשרים.. אז ממה שהבנתי פה, שבעצם ההאבקת חלבון שלהם כשרה, רק אין תעודת כשרות. :jockey: |
וואי אחי, כאב לי בעיניים כשקראתי את המייל שלך. פעם הבאה תדאג לניסוח נורמאלי לפחות..
וכן, הבנת נכון. |
לפי מה שאני יודע אם אין תעודת הכשר אז זה לא נחשב לכשר
ואחי פעם הבאה תבקש שנעזור לך עם הניסוח מכתב.. |
חח האנגלית שלי מעפנה מה אני יעשה :laughing: :wub1:
אבל העיקר שהם הבינו חח... פעם הבאה נעזר בכם, תודה :flowers: |
אין הכשר מכיוון שאין להם שם רב שמשגיח
אבל חומרי הגלם כשרים. |
ציטוט:
יש כאלה שזה לא מפריע להם שאין תעודה, כמוני.. אז מבחינתי זה כשר. |
הם לא כשרים. נקודה.
לך תדע איך הם מייצרים את הכול... |
ציטוט:
סבבה עכשיו לך תקפיץ שוטים של פרו קומפלקס ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
Meir787 חחחחחחחחחחחחח... הרגת אותי :sbb4: :laughing: |
ציטוט:
|
גיל, האנגלית שלך דורשת שיפור רציני אחי :bot:
|
אולי האבקה לא כשרה רשמית, אבל היא כשרה מבחינת מרכיבים וכ'ו...
|
ציטוט:
:):):):) אשכרה בן כאילו זה לא ששוחטים את הגבינה בשחיטה לא כשרה או משהו זה כולה איזה רב שאומר זה כשר זה לא אני לא רואה שום סיבה שזה לא יהיה כשר רק כי לא מייצרים את זה בארץ... :\ |
קראתי את זה קיבלתי כאב ראש....
|
ציטוט:
כמו ש-The Iron Man... האבקה לא כשרה רשמית, אבל היא כשרה מבחינת מרכיבים. Dino Psaras אני יודע שאנגלית שלי בכתיבה צריכה שיפור די ריצני ... אבל לדבר אני יודע די טוב.. רק לרשום באנגלית אני לא יודע, נעזרתי במילון.. אבל לדבר אני מדבר די טוב, ומתנסח לא רע! |
חחח למה שזה יהיה לא כשר?
זה לא שהם מכניסים לשם חזיר או משהו |
ציטוט:
יש ג'ליטן במאכלים, אוקי ? עכשיו אם הוא מגיע מדגים אין בעיה, אם הוא מגיע מ-חזיר יש בעיה גדולה.. יש צבעי מאכל שמכינים אותו מחרקים, ויש כל מיני מקורות חלבון שאותם צורכים גם מסרטנים,צדפות,ושאר בעלי החיים.. לכן זה לא כשר, ולא חסר אבקות שיש בהם מלא חרא, שגם אם אתה לא שומר כשרות לא היית רוצה לשתות אותם. |
ומה עם האנזימים האלה ?
|
חח איזה התעסקות בקקי יא אללה איתכם
|
תודה שביישת כל יהודי באשר הוא. :flowers:
עכשיו לנושא, אבקות חלבון, עקרונית, כשרות. יש את היוצאות דופן, כמו האבקה של ErgoPharm (שנחשבת הכי טובה בעולם כיום), שיש בה "פלזמה"... שזה, פחות או יותר, דם מיובש.... למיותר לציין שהפרות לא עברו שחיטה כשרה וסתם לשתות דם זה לא משהו שמומלץ ע"י הרבנים בארצנו הקדושה.... אגב, למי שלא אוכל חלב נכרי, כל זה לא רלוונטי, כל חלבון שלא מיוצר בישראל, קולקטיבית לא כשר. |
ציטוט:
|
תכלס זה התעסקות בקקות, כי יש מליון ואחת הלכות בגמרה או איך שלא קוראים לזה על מה כשר ומה לא, כל אחד מקפיד עד רמה מסויימת. יש כאלה שהג'לטין מפריע להם, יש כאלה שהחלב (נוכרי - לא חלב ישראל) מפריע להם, ויש כאלה שמזדיינים דרך סדין עם חור...
|
גיל תביא לי תאי סי קיו שלך אחי
|
קודם כל גיל אני רוצה להגיד לך אחי:ohmy: שאם האנגלית שלך אני לא אתפלא אם תכשל במבחן שלכתוב את סדר הACBD חחחחח אני הייתי עונה לך ככה "learn english stupid bye":laughing:
שנית,באבקת אופטימום אין מרכיב שהרבנות בישראל במכירה בו "לא כשר" אבל הרבנות בארצות הברית לא קבעה שהיא כשרה. |
אתה מדבר אנגלית כמו שאני מדבר כורדית
|
נו מה חשבת?? שיש שם חלבון חזיר?
|
ציטוט:
חוץ מזה, אם אין תעודת כשרות-המוצר לא כשר. גיל, אין לי מה להגיד לך... |
בולט למה כשהוא מבקש להכניס דיסקט לכונן A ואני מכניס זה לא ממשיך את ההורדה?
ורק אצלי זה מוריד כזה לאט? זה אמור להוריד על 180 יורד על 42 |
ציטוט:
|
ציטוט:
וומה בעיניין הדיסקט? |
המממ לא, מצטער. תקנה את חבילת האינטרנט המיוחדת של בזק בינלאומי- inf.Mbps
כנראה שהדיסקט מוגן מפני כתיבה |
אוקיי תודה, אני אתקשר ואזמין.
|
גיל, סתם לידע הכללי איך ההודעה שלך הייתה אמורה להראות:
Hello, I have a question I'm a Jew, and I'm a customer of yours. now, since I'm a jew.. I eat kosher food only and I use yours whey protein 100% gold standrad I want to know if this product contains ingredients which are not kosher It's very important to me to know it thanks for the help, gil |
ציטוט:
ויש עוד כמה מקומות שאפשר לשפר את הרמה, אבל חפיף. |
ציטוט:
אם הייתי משכתב את מה שהוא אמר, הייתה רמה אחרת. אבל וכולה באתי לתקן שגיאות כתיב ושגיאות תחביר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה חופרים אתם !!
מה הקטע ? אמרתי שאנגלית שלי בכתיבה ממש על הפנים, אז מה אתם מנסים כל שניה להוכיח פה ? שהניסוח שלי לא היה טוב ? הוא היה מפען ברמות אבל חלס לחפור !! ido 336070028 שאני אתחבר אני יאשר אותך. |
ציטוט:
ואיך שכתבת לא היה רע בכלל עריכה: ככה כן כותבים - http://www.optimumnutrition.com/prod...3270550e77e55e כי אם תסתכלו על זה זה אומר איכות גבוהה - גולד סטנדרט |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ