![]() |
עשיתי אתמול קעקוע :]
http://img166.imageshack.us/img166/4...0111007ki7.jpg
תנו בתגובות איך הוא? לא רואים ממש טוב בגלל קקי של מצלמה אבל בסדר.. במציאות הוא הרבה יותר יפה |
קטלני!!!! כמה עלה??
|
ואווו ממש יפה! אני לא מתלהב בקלות, ואהבתי.
אבל תן תמונות ברורות מזה זה? |
וואלה יפהה לעכשיו אבל נדבר עוד 20 שנה ככה שהכתף שך תההיה במקום שריר מדנדל נראה אם תרצה דרקון על הכתף :p
|
עלה לי 800 שקל במקום 1500 עבודה של 3 וחצי שעות של כאב חחח
די גדול נראה טוב על היד שלי וזה דרקון סיני אני צריך מצלמה יותר טובה שיראו יותר טוב ננסה לארגן משו |
כוס עמק עוד 20 שנה ,ולא הוא לא יראה יותר גרוע כי כל כמה שנים מחדשים את הצבא ואת הקוים ,כל כמה שנים טובות ..
יש לחבר שלי סבא שהוא כולו מקועקע והוא עכשיו כבר בן איזה 65+ וכל הקעוקים נישמרו ממש טוב .. כמובן יש מקומות שהעור יותר רופף אז אין מה לעשות ..אבל כבר בגיל כזה כבר לא ממש הכפת לך ולאחרים .. אתה לא תבוא לאיזה סבא ותתחיל להסתכל לו על הקעקועים ולבדוק אותם ...חח ניראה בן זנונים!~!!!!!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
ואי אחי זה פיזדטס של קעקוה:diractor: :diractor: :boxing: :boxing: :boxing: :ohmy: |
תביא תמונה יותר ברורה גבר =]
|
חזק ביותר רק עכשיו תעבוד על הכתף במכון חח
|
ציטוט:
מחיר זנות!!! |
מחיר פצצה לקעקוע יפה... תתחדש אחי
|
באנה אחי אחד הקעקועים, בן :):):):) :) תתחדש
|
בין :):):):) איפה עשיתה אחי ?
|
תגיד זה לא הדרקון הכחול הנדיר שהיה ביוגי הו או בליידבלייד או משהו כזה?
|
:jockey: ניראה טוב, למרות שאני לא אוהב ככה ציורים אגרסיביים בתור קעקוע אלה משהו עדין יותר,
תעלה עוד תמונות!!! |
ציטוט:
וזה לא ניראה לי .. חח |
אחי איזה יופי!!!!
זה הדרקון של טייסון מביבלייד... |
מטורף!!!!
תיתחדש אחי ניראה פצצה!:boxing: |
תתחדש
|
ציטוט:
נראה לי הוא היתכוון לזה בבייבלייד....זה שקראו לו דרגון..שיצאו להם חיות כאלה מהסביבון....חחח נכון באמת מזכיר קעקוע בן :):):):) אחי.....! |
קעקוע בן זונה גבר אהבתי ! תתחדש אחי ..
|
תודה על התגובות הטובות עושה לי טוב :]
והנה תמונה טובה יותר http://img206.imageshack.us/img206/4827/dsc00966ar9.jpg |
ציטוט:
אם זה כאב לך אז לא ממליץ לך לעשות קעקוע באיזור אחר בגוף, זה נחשב בין האיזורים הכי פחות כואבים. נראה טוב דרך אגב, למי הקרדיט ? |
אחד הקעקועים !
|
ציטוט:
הקרדיט לג'סיקה טאטו מאשדוד |
קעקוע נדיר
|
וואו עכשיו שהתמונה יותר ברורה, פאוווו קעקוע יפה!
|
הפצצת אחי די דומה לשלי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשו תחשבון לבד איך אני נראה היום:sbb4: http://img91.imageshack.us/img91/9174/55077659yq2.jpg |
קעקוע מעולה ,מאוד מזכיר את שלי (רק ששלי בלי צבע )
דרקונים סיניים זה הדבר. אני בדרך לקעקוע מס' 3 בקרוב :) |
גועל נפש!!!!!!!!!!!:mellow:
|
אחלה דרקון,ואחלה מחיר.
:/ עכשיו רק תגדיל את הכתף!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
קעקוע קטן על הגב מתחת לצוואר קעקוע יחסית גדול על הכתף ואני הולך לקעקע משהו באיזור התאומים כנראה (או קעקוע שהשתיקה יפה לו ) |
אני מיתגייס אני מקעקע באצבע
ואחרי זה באמות אבל אחרי כמה זמן ראיתי תכיתוב הגרמני של עומרי נידלקתי על זה אבל קודם כל נהיה שלימים אם זה ואם המשפט ואחר כך בצוואר ציור מסוים יותר לכיוון הטרפזים ועוד ציור בגב מסויים בגב אני כבר תאמת די מקובע על שני הציורים אבל עדיין לא ראיתי תשילוב הנכון זה הסיבה שאני לא עושה עכשיו טוב נו מה האני יעשה אני מכור בינתיים יש לי אחד בגב בין השכמות משפט שאני מאוד אוהב אבל אין לי אף תמונה שיהיה לי אני יעלה לפה |
ציטוט:
|
וואי נראה סוף בטח כאב רצח
|
תגידו איפה החלק הכי כואב לעשות קעקוע ?
ניראה לי בעמוד השידרה לא ? |
ציטוט:
זה לא נותן לי להעתיק את התמונה לפה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ