ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איך אתם חושבים להיתאמן שתיתגייסו לצה"ל (https://israelbody.com/showthread.php?t=27052)

shahar-king 08-01-08 22:42

איך אתם חושבים להיתאמן שתיתגייסו לצה"ל

תמיד אני חושב על זה וזה מבאס אותי כל מה שאני משקיע ילך לזבל ב3 שנים של הצבא

AB6Killer 08-01-08 22:52

למי הכפת מהאימונים הצבא חשוב מכל דבר ,במיוחד עם אתה גו'ב אתה יכול עוד לשמור עם אתה קרבי (זה הכי אחי!~!!!!) אז אתה יכול להגיד ביי ביי ,עם אתה בסיירת את רק תעלה בכושר!!

Kachok 08-01-08 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king

מסתדרים איכשהו , אולי לא בטירונות ואולי לא בקורס אבל בסדיר אם אתה ג'ובניק בד"כ אפשר להגיע למקום עם חד"כ סביר...הבעיה היא האוכל....

Sugarzaza 08-01-08 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AB6Killer
למי הכפת מהאימונים הצבא חשוב מכל דבר ,במיוחד עם אתה גו'ב אתה יכול עוד לשמור עם אתה קרבי (זה הכי אחי!~!!!!) אז אתה יכול להגיד ביי ביי ,עם אתה בסיירת את רק תעלה בכושר!!

ממש לא בטוח

AB6Killer 08-01-08 22:59

אני יכול להגיד לך בטוח ב 100 אחוז ..
הסיבה לך בכל הסיירות המודעות לכושר היא גובהה מאוד ,מחייבים אותם לרוץ ולהתאמן ,וגם בגלל שחברים שלך עושים את זה יש לך מוטיווציה, ועוד דבר האוכל בסיירות מצויין .
יודע את זה מחברים ..:)

Night_Wolf 08-01-08 23:25

אללה מעולה עוד דיון שתכף יהפוך למריבה עצבנית וינעל!

אחי תעשה תחישובים שלך ותחשוב מה אתה רוצה...אין מה לעשות בחיים יש בחירות ישראל במלחמה!
ויש צבא ושירות חובה!אני אישית?ממש לא מדבר מניסיון אחי!העיפו אותי מהצבא ותאמין לי שהצבא שמח שהוא עשה את זה אני החלום שלי היה ללכת למג"ב.
תעשה תבחירה שלך ותחשוב הרי מה אתה רוצה להיות בפיתוח גוף?להתחרות?להיות מר אולימפיה יום אחד?לאן אתה ממהר גבר..אם זה בישביל עצמך תיתגייס ותאמין לי שתחזור לעצמך מהר יותר ממה שאתה חושב!
ומי יודע אולי אפילו בצבא תשרת באיזה מקום שיאפשר לך להיתאמן כמו בן אדם.

בהצלחה:boxing:

arbel2 08-01-08 23:28

השאלה היא כזאת
איפה סדר העדיפיות שלך ?
אם הצבא חשוב לך ,תמיד אפשר לחזור להיתאמן אחרי השירות ,וזה יהיה יותר קל ממה שאתה חושב
אם הצבא לא חשוב לך ? יש אופציות אחרות.

Kachok 09-01-08 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
השאלה היא כזאת
איפה סדר העדיפיות שלך ?
אם הצבא חשוב לך ,תמיד אפשר לחזור להיתאמן אחרי השירות ,וזה יהיה יותר קל ממה שאתה חושב
אם הצבא לא חשוב לך ? יש אופציות אחרות.

ארבל איפה ובתור מה אתה משרת?

asaf900 09-01-08 02:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king

גם בצבא מתאמנים יתנו לך להרים פגזים טילים תחמושת יעשוו ממך גבר

ThaiB0X 09-01-08 04:18

הטענים בתותחנים בחורים גדולים כל היום עושים דדליפט עם פגזים, נקודה למחשבה D:

ArschGesicht 09-01-08 05:33

אני חושב שהצבא קודם לכל
עם כמה שאני אוהב את הספורט הזה הוא פשוט לא מתקרב לאהבה שלי לצבא ואני הולך לשרת במקום הכי טוב שאני אצליח להיכנס אליו ומעניין לי ת@@@ כמה שריר ילך

arbel2 09-01-08 06:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
ארבל איפה ובתור מה אתה משרת?

אני עובד דפוס בגלילות ,די חרא של תפקיד תאמת.

*DAVID* 09-01-08 08:01

עם אני לא יוכל להמשיך להיתאמן אני לא מיתכוון להיתגייס

arbel2 09-01-08 15:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david*
עם אני לא יוכל להמשיך להיתאמן אני לא מיתכוון להיתגייס

אני לא חושב שזה שיקול נכון ,זה שלוש שנים שאתה חייב למדינה ,להגיד "אם אני לא אוכל להיתאמן אז אני לא אתגייס " זה די אגואיסטי .

P-a-n-1-c 09-01-08 15:49

ציטוט:

אני לא חושב שזה שיקול נכון ,זה שלוש שנים שאתה חייב למדינה ,להגיד "אם אני לא אוכל להיתאמן אז אני לא אתגייס " זה די אגואיסטי .

אחי בינינו אני הבנאדם האחרון שיכול להגיד דבר כזה :\
אתה בעצמך אמרת שקימבנת את המערכת כדי שיהיה לך זמן להתאמן

arbel2 09-01-08 16:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אחי בינינו אני הבנאדם האחרון שיכול להגיד דבר כזה :\
אתה בעצמך אמרת שקימבנת את המערכת כדי שיהיה לך זמן להתאמן

נכון,אחרי שהיתגייסתי עשית מה שצריך כדי לדאוג לתנאי שירות יותר טובים ,אבל יש מרחק גדול בין להיתקמבן כדי לדאוג לת"ש (שהרבה אנשים עושים מסיבות הרבה פחות נאורות מספורט) ,מאשר להגיד "אני לא מתגייס אם אני לא מתאמן "

הלכתי ,היתגייסתי כמו ילד טוב ,ומשם היסתדרתי.

*DAVID* 09-01-08 16:16

ציטוט:

קודם כל אני לא יוכל ליתרום להם כלום אני לא יכול להיות קרבי שנית אני מעניין את עצמי יותר מימה שהמדינה מענינת אותי
ולפי סיפורים שאני שומע מי בני דודים שלי הצבא זה הדבר הכי קקה בעולם

SuzukiR 09-01-08 16:17

יש סדר עדיפיות בחיים

להיתאמן אני יוכל כל הזמן השרות שלי זה פעם בחיים

אין מה לעשות

לפעמים המשקל שעל המשקל לא הכי חשוב

SuzukiR 09-01-08 16:19

ציטוט:

קודם כל אני לא יוכל ליתרום להם כלום אני לא יכול להיות קרבי שנית אני מעניין את עצמי יותר מימה שהמדינה מענינת אותי

אז תעוף מהארץ

גועל נפש של אנשים יש פה

כל מה שמעניין אותכם זה עצמכם אם קצת הייתם נותנים מעצמכם לאחים שלכם פה
(היהודים ) גם אם יש אחים חראות המצב היה הרבה יותר טוב

בגלל אוכלי חינם כמוך שלא רק שלא מיתגייסים לא אכפת להם מאף אחד חוץ מעצמם ובטח שלא מהמדינה שמעל ל22 אלף חיילים קיפחו את חייהם כדי שאתה תוכל להרים 2 קילו בנץ

מלא אתם לא מיתגסיים עוד איכשהו אבל שלא אכפת לכם מכלום תעופו לנו מהארץ הזאתי אתם לא ראוים לדרוך על האדמה הקדושה שפה

arbel2 09-01-08 16:22

ציטוט:

זאת גישה של משתמט קלאסי " לא צריכים אותי"
אתה יודע למה צריכים אותך ? ואם לא צריכים אותך ,אז למה צריכים אותי ?
כל אחד ממלא את התפקיד שלו במערכת ,ואם אתה לא יכול להיות קרבי ,אז פי כמה וכמה גדולים הסיכויים שתהיה בתפקיד שתוכל להיתאמן ,לא חסרים תפקידים ביומיות .

אל תתלהם סתם ,להגיד "אין לי מה לתרום" זה לטמון את הראש בחול ,ובגלל גישה כזאת הצבא מקשיח חוקים ואלו יש להם בעיות לגיטימיות ידפקו על זה בעתיד.

SuzukiR 09-01-08 16:24

ציטוט:

זאת גישה של משתמט קלאסי " לא צריכים אותי"
אתה יודע למה צריכים אותך ? ואם לא צריכים אותך ,אז למה צריכים אותי ?
כל אחד ממלא את התפקיד שלו במערכת ,ואם אתה לא יכול להיות קרבי ,אז פי כמה וכמה גדולים הסיכויים שתהיה בתפקיד שתוכל להיתאמן ,לא חסרים תפקידים ביומיות .

אל תתלהם סתם ,להגיד "אין לי מה לתרום" זה לטמון את הראש בחול ,ובגלל גישה כזאת הצבא מקשיח חוקים ואלו יש להם בעיות לגיטימיות ידפקו על זה בעתיד.

עזוב את הקטע של להישתמט

הקטע שעיצבן אותי זה האנוכיות שרובצת פה
החוסר ניתנה שכל אחד דואג לעצמו ולא אכפת לא מכלום חוץ מעצמו
זה יותר מפריע לי

סתכל איזה ערכים ואלה אמורים להיות הדור הבא

*DAVID* 09-01-08 16:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
אז תעוף מהארץ

גועל נפש של אנשים יש פה

כל מה שמעניין אותכם זה עצמכם אם קצת הייתם נותנים מעצמכם לאחים שלכם פה
(היהודים ) גם אם יש אחים חראות המצב היה הרבה יותר טוב

בגלל אוכלי חינם כמוך שלא רק שלא מיתגייסים לא אכפת להם מאף אחד חוץ מעצמם ובטח שלא מהמדינה שמעל ל22 אלף חיילים קיפחו את חייהם כדי שאתה תוכל להרים 2 קילו בנץ

מלא אתם לא מיתגסיים עוד איכשהו אבל שלא אכפת לכם מכלום תעופו לנו מהארץ הזאתי אתם לא ראוים לדרוך על האדמה הקדושה שפה

יאללה בחור רד מי כל הפוזה הזאת אני שחכתי לישעול אותך עם להיתגייס או לא יש לי מלה כבוד לכל מי שמשרת ובמיוחד לקרביים אתה אתה חיי באשליה אתה לא מבין שהצבא פשוט מנסה ליסחוט מימך כל מה שיש לך וזה קקה של מדינה הממשלה שלנו בתחת הרמטכל שלנו חתיכת מיתחנגל אז מה אתה מצפה? שאנשים ישמחו להיתגייס?

arbel2 09-01-08 16:30

ציטוט:

יאללה בחור רד מי כל הפוזה הזאת אני שחכתי לישעול אותך עם להיתגייס או לא יש לי מלה כבוד לכל מי שמשרת ובמיוחד לקרביים אתה אתה חיי באשליה אתה לא מבין שהצבא פשוט מנסה ליסחוט מימך כל מה שיש לך וזה קקה של מדינה הממשלה שלנו בתחת הרמטכל שלנו חתיכת מיתחנגל אז מה אתה מצפה? שאנשים ישמחו להיתגייס?

אוקיי אז המדינה בתחת
זה עוזר לה שאתה מרים ידיים ומוותר עליה ? או שאולי אם תיקח קצת יוזמה ותשקיע תוכל לשנות משהו ?

*DAVID* 09-01-08 16:31

ציטוט:

אוקיי אז המדינה בתחת
זה עוזר לה שאתה מרים ידיים ומוותר עליה ? או שאולי אם תיקח קצת יוזמה ותשקיע תוכל לשנות משהו ?

בנדם בצבא אתה אדם קטן אתה לא יכול לעשות כלום

*DAVID* 09-01-08 16:32

וכלום שמים עלייך זין שם ומנסים להוציא מימך הכל ואז אתה יוצא מהצבא תגיד לי מה המשכורת של חייל 400 שקל לחודש???.... איזה מין דבר זה אחי אני אומר לך לאף אחד לא איכפת שם בממשלה

SuzukiR 09-01-08 16:33

ציטוט:

קודם כל אין שום פוזה

אנימבין טוב מאוד בתור אחד שמת להיתגייס והצבא עושה לי בעיות ולא רוצה אותי (אבל אחרי היום כנראה שסופית אני מיתגייס )

הצבא יסחוט ממני 3 שנים אין מה לעשות פה נולדתי ופה אני ימות

הממשלה שלנו בתחת אבל אני פה בשבילהם ?
קל להאשים את כל העולם אני שואף לפחות לשפר אתהמצב מראיה שלי נטו

והרמטכ"ל שלנו חתיכת מתחנגל?

איך אין לכם בושה ניראה אותך עושה מה שהוא עשה

זה שהוא ניכשל בתפקיד הזה להעיב על כל השרות הצבאי המפואר שלו ?
להעיב על כל ההצלחות שלו ?
תפסיק כבר לבלבל תמוח

אתה חושב שאני שמח להיתגייס אתה יודע כמה דברים זה עוצר?

יכלתי היום היה לי פגישה אם עובד סוציאלי שוב לזיין לו תמוח וכבר להיות משוחרר מהצבא תפסיק כבר לבלבל תמוח

SuzukiR 09-01-08 16:35

מי נילחם בשביל הממשלה ?!?!?
אני נילחם בשביל העם שלי

העם היהודי!!!!!!!!!!

שלא יהיה שוב שואה
שיהודי יוכל להיתעלך פה בארץ בגוואה ולא בבושה בשביל זה אני נילחם להיתגייס בשביל זה לא בשביל 120 קקות שלא מעניין להם החיים שלי בשביל כל התינקוות שלא יראו עוד אור זה למה אני נילחם

איך אנשים מבאים את הדוגמא של הממשלה כל פעם הממשלה חרא
כל אחד ואחד במדינה הזאת יודע את זה אפילו הם יודעים שהם חראות
זה לא סיבה תפסיק כב רלתרץ את החוסר אכפתיות שלך מהעם שלך בקומץ של 120 קקות

*DAVID* 09-01-08 16:35

ציטוט:

קודם כל אין שום פוזה

אנימבין טוב מאוד בתור אחד שמת להיתגייס והצבא עושה לי בעיות ולא רוצה אותי (אבל אחרי היום כנראה שסופית אני מיתגייס )

הצבא יסחוט ממני 3 שנים אין מה לעשות פה נולדתי ופה אני ימות

הממשלה שלנו בתחת אבל אני פה בשבילהם ?
קל להאשים את כל העולם אני שואף לפחות לשפר אתהמצב מראיה שלי נטו

והרמטכ"ל שלנו חתיכת מתחנגל?

איך אין לכם בושה ניראה אותך עושה מה שהוא עשה

זה שהוא ניכשל בתפקיד הזה להעיב על כל השרות הצבאי המפואר שלו ?
להעיב על כל ההצלחות שלו ?
תפסיק כבר לבלבל תמוח

אתה חושב שאני שמח להיתגייס אתה יודע כמה דברים זה עוצר?

יכלתי היום היה לי פגישה אם עובד סוציאלי שוב לזיין לו תמוח וכבר להיות משוחרר מהצבא תפסיק כבר לבלבל תמוח

תאמיןןןן לי שהצבא מהר מאודדד ימעס אלייך

SuzukiR 09-01-08 16:36

ציטוט:

תאמיןןןן לי שהצבא מהר מאודדד ימעס אלייך

הוא כבר עכשיו נימאס עלי?1
1

אתה יודע מאיזה שעה הייתי היום בבבוקר בלשכת גיוס ובאיזה שעה הלכתי?

אתה יודע כמה פעמים הייתי כבר בלשכת גיוס ?

אתה יודע מזה ליסוע מהאזור שלי עד ללשכת גיוס ?

תפסיק כבר לבלבל תמוח כבר

P-a-n-1-c 09-01-08 16:38

סוזוקי אני מאוד אבל מאוד מקווה בשבילך שהרעל הזה ישאר לך גם אחרי שנה ושנתיים בצבא.
בתכלאס, זה לא יקרה.

*DAVID* 09-01-08 16:39

אתה לא מבין דבר אחד שלא איכפת לאנשים הגדולים{כל האולמרט ואשכנזי וברק}מהאנשים הקטנים כמונו אתה לא מבין שדופקים אותנו בהכללל אפילו הילדים של אולמרט לא היתגייסו אז איזה מין דוגמא זאת?.. איך זה שהחילים מקבלים משכורת שלא מספיקה אפילו לחבילת סיגריות?.. איך זה שדופקים ככה את המילואימניקים?.. איך זה שיש לנו 3 אנשים בשבי וכל מה שמעניין את אשכנזי וברק זה שלא ישתמטו? תסביר לי את זה....

ShaySE 09-01-08 16:40

ציטוט:

וכלום שמים עלייך זין שם ומנסים להוציא מימך הכל ואז אתה יוצא מהצבא תגיד לי מה המשכורת של חייל 400 שקל לחודש???.... איזה מין דבר זה אחי אני אומר לך לאף אחד לא איכפת שם בממשלה

כמה אגואיזים יכול להיות לבן אדם... רק לחשוב על עצמך, מה מגיע לך, מה תקבל... דיי!

יש משפט שאומר שהסיפוק הכי גדול בחיים הוא בלתת ולא בלקבל!

במקום כל הזמן לחשוב מה תקבל, תתחיל לתת... קצת... משהו... ולא לחיות בבועה של אני ואני ורק אני ואף אחד מלבדי.

הבנו שאתה שונא את כל העולם ושונא גם את הממשלה, אבל את מי זה מעניין?

איך אנשים לוקחים פיתוח גוף ואימונים כגורם יותר חשוב מצבא = ערכים = הארץ שלך = המקום שבו אתה חי!

כל יום קם איזה מושפע אחד שחושב שהאימונים שלו שהתחיל בגיל 15 או 16, חייבים להימשך ולא להיפסק בגלל צבא ולכן הולך להשתמט, תתעורר בן אדם, אתה לא תמות ב 3 שנים בלי אימונים ובטח ובטח שלא תפסיד משהו חשוב בחיים שלך. אולי תפסיד אימונים אבל מה תרוויח? תרוויח חברים לכל החיים שלך, תתבגר סוף סוף, תתחיל לקחת דברים בפרופורציות.

SuzukiR 09-01-08 16:41

ציטוט:

אתה לא מבין דבר אחד שלא איכפת לאנשים הגדולים{כל האולמרט ואשכנזי וברק}מהאנשים הקטנים כמונו אתה לא מבין שדופקים אותנו בהכללל אפילו הילדים של אולמרט לא היתגייסו אז איזה מין דוגמא זאת?.. איך זה שהחילים מקבלים משכורת שלא מספיקה אפילו לחבילת סיגריות?.. איך זה שדופקים ככה את המילואימניקים?.. איך זה שיש לנו 3 אנשים בשבי וכל מה שמעניין את אשכנזי וברק זה שלא ישתמטו? תסביר לי את זה....

עזוב אתה טמבל רציני אתה אני פרשתי מנסיון להבין את תוככי המוח הנעלם שלך

*DAVID* 09-01-08 16:42

ועכשו אני יפרש את מה שאמרתה...

אני הבנתי שאתה צודק אבל אני לא יודה בזה כי אני יצא טמבל תודה וביי

SuzukiR 09-01-08 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
סוזוקי אני מאוד אבל מאוד מקווה בשבילך שהרעל הזה ישאר לך גם אחרי שנה ושנתיים בצבא.
בתכלאס, זה לא יקרה.

אתה לא מבין שאין רעל ?.????

כל טיפת רעל שהיה לי הצבא דאג טוב טוב להוציא והזריק לי שמה סתם עצבים בימקום

הקטע זה המחויבות

אתה יודע כמה סיבוכים יש לי לאחורנה אם הצבא לא רצו לגייס אותי ביכלל .. .

זה המחויבות שלי לעשות את השרות הכי טוב שאני יכול לתת בתור יהודי למען העם שלי נקודה שום רעל ושום בטיח אין בי כבר

arbel2 09-01-08 16:42

ציטוט:

בנדם בצבא אתה אדם קטן אתה לא יכול לעשות כלום

אמרתי את זה באופן כללי על החברה שלו

המחאות החברתיות הכי גדולות בהיסטוריה התחילו מקול אחד קטן של בן אדם אחד קטן ,מהטמה גאנדי,דאלי למה ,פול רביר וכל בן אדם שהייתה לו איזושהיא השפעה על ההיסטוריה היה "בן אדם אחד קטן " ...עד שהוא בחר להיות משהו יותר מזה.

ShaySE 09-01-08 16:42

ציטוט:

עזוב אתה טמבל רציני אתה אני פרשתי מנסיון להבין את תוככי המוח הנעלם שלך

הבן אדם הזה לא יודע מה זה ערכים של אהבת מולדת, אהבת הארץ, לתת למדינה..

הכל זה הוא והוא והוא.. שימשיך להיות ככה.

SuzukiR 09-01-08 16:44

ציטוט:

ועכשו אני יפרש את מה שאמרתה...

אני הבנתי שאתה צודק אבל אני לא יודה בזה כי אני יצא טמבל תודה וביי

* זה רק פורום אני הולך להירגע *

*DAVID* 09-01-08 16:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ShaySE
הבן אדם הזה לא יודע מה זה ערכים של אהבת מולדת, אהבת הארץ, לתת למדינה..

הכל זה הוא והוא והוא.. שימשיך להיות ככה.

בדיוק אני לא מנסה לריב עם אף אחד אני לא יודע מה זה אהבת מולדת קשה לי להבין איך אפשר לאהוב את זה

ShaySE 09-01-08 16:45

ציטוט:

בדיוק אני לא מנסה לריב עם אף אחד אני לא יודע מה זה אהבת מולדת קשה לי להבין איך אפשר לאהוב את זה

אתה יכול להאשים רק גורם אחד... ותחשוב לבד מי הוא.. (רמז: הוא לא אתה, אבל הוא קשור אליך הכי הרבה)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ