![]() |
עגיל בלשון
למישהו היה ?
כמה זה בערך עולה ? זה כואב? שפכו קצת פרטים מה מו מי |
לא ממש כואב ...
וזה עולה בסביבות 100-150 .. |
זה מכוער
|
לא כואב בכלל עולה בסביבות 150
אבל אל תעשה זה פוייייייייייייייייייי |
אחי על תעשה שטויות עם זה שיעשה לך יפספס בקצת אתה יכול לאבד חלק מי חוש בטעם ודברים כאלה כבר קרו וחוץ מי זה בהתחלה הלשון כחולה וזה מגעיל
|
יש לי כבר כמעט 8 שנים..... זה יפה וגם בנות אוהבות את זה...
רק תקח לעצמך מוט קצר, אני אומר לך מעכשיו, אחרת אתה תביא עליו ביס כשתוכל משהו וישבר לך השיניים. :diractor: |
זה כזה נשי, גאד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לדעתי לא יפה לבנים וגם סתם לזרוק 100 שקל לפח אם כבר אחי קח מחט תן לעצמך מה כבר יקרה :] אבל כמו שאמרו בנות חולות על זה...
|
אני עם פאניק, יפה רק לבנות(למרות שגם לחברה שלי לא הייתי נותן לעשות)
|
זה מכוער!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש כאלה שחושבות שעגיל בזין זה סקסי, היית עושה? |
ציטוט:
ולא, אני עושה את זה בשביל עצמי, כי אני אוהב את זה.. אבל הייתי בן 13 ועד עכשיו הוא פשוט שם אני לא חושב על זה ביכלל.......... |
גם כואב, גם מכוער וגם חבל על הכסף.
עזוב אותך שטויות. |
ציטוט:
אם תעשה, תעלה תמונה XD (בצחוק חח) חחח נראה לי כואבב... :S |
ציטוט:
אז? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דבר מכוער רצח מספיק שאחת הגולות שלך יכולה ליפול אתה בולע אותה הלך עליך: / וגם לא נוח לאכול
|
זה כזה מיותר וכל כך נשי,כול הקטע של העגילים http://www.israelbody.com/images/icons/icon9.gif
בשביל מה לאזעזל לעשות את זה ? פוזה ? זה באמת שווה את זה ?:sad: בשביל ילדות בנות 15 אתם מחוררים את הגוף ? |
ציטוט:
חוץ מזה ללשון רובד חיידקים...תחשוב איפה כל החיידקים יתרכזו כשיהיה לך חור.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כוסברק:diractor: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
2. בגלל זה עושים במקום מוכר ורציני ולא אצל איזה חאפר כאב זה לא שיקול בכלל מה אתה ילדה בת 4? |
היה לי בגיל 13, הימים הראשונים זה ממש סיוט אי אפשר לאכול כלום קשה לירוק,אחרי שבוע בערך זה עובר, עכשיו שאני חושב על זה לדעת שמשהו תקוע לך בחלל הפה לא יודע,
רופאי השיניים מזהירים מפני העגיל שעלול לגרום לנסיגת חניכיים,וחוץ מזה זה פרסינג זה לילדים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ