![]() |
נפרדתי מחברה שלי :> (יום שבת אמור היה להיות 8חודשים ביחד)
לא משהו "מרעיש", סתם רציתי לשתף אתכם.
דיברתי איתה, נגמר יפה בלי בכי בלי בעיות.. נשאר ידידים כמו שאומרים. עכשיו לחזור ולחפש עוד חברה.. הולך להיות קשה =( |
למה חברה? לך תתקתק :jockey: על ימין ועל שמאל
|
ציטוט:
ת'יוצא מהארון סוף סוף? |
טוב לא משנה תשמע קצת טורקית ויהיה לך טוב
|
זאת שהתנהגת כמו אידיוט איתה ואז השתלמתם?
|
EMO לכו תבינו אותם....:unsure:
באמת האם מדובר בזאת שהתנהגתה כמו אידיוט ואז התנצלתה? לא נורא תדוג מישהי אחרת:flowers: |
אני בחיים לא אבין למ ה אנשים מעלים כאלה נושאים לפורום.
עזוב שזה לא מעניין אף אחד, להעלות דבר כזה לפורום זה פשוט דרישת ירידות, הראי כל תגובה רצינית תיהיה "לא נורא עוד תבוא האחת" או "יש עוד הרבה דגים בים", זה באמת מה שיעודד אותך? לא להפגע, סה"כ מביע את דעתי האישית |
חפיף אחי לא חסרות בנות..
למה נפרדתם? |
ציטוט:
|
תערוך תמונות שלה בפוטושופ אם בולבול ותפיץ...
|
בקטנה גבר.
אחת הלכה תבוא אחרת.... ולהשאר ידיידים זה מעפן לדעתי מקווה שזה יבוא לך בטוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
שאתה יכול לעשות סקס אם אחרות וגם איתה:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:jockey: |
ציטוט:
ידיד גם אומר שאתה תצטרך לשמוע על הזיונים של ולאכול ת'לב.. |
היי לא נורא יהיה בסדר..
|
אני נפרדתי ממנה בגלל שנמאס לי כבר.. ילדותית מידי.
ואני לא מבואס או בדיכאון, אני שמח.. הגיע הזמן כבר =] וכן זאת זאתי שרבתי איתה בגלל משהו אידיוטי מצדי, אבל למי אכפת ^^ Night Wolf אני יודע שאתה מת עליי =] ואני לא Emo. |
ציטוט:
|
בואנ'ה איתן אח שלי, אני לא בא להעליב או משהו, אבל אשכרה הפכת לילד באסה של הפורום (ביחד עם אנטון). לא שאני תומך בפתיחת נושאים כאלו, אבל בחייאת רבאק, הבנאדם מרגיש צורך לשתף אז שיהיה לו בכיף, לא כל דבר צריך להעיר.
שתיהיה לך ולכולם פה שבת שלום.. |
if you say so...
אני האמת לא שמתי לב לזה. בכל מקרה, אני לא רוצה להעלות את זה שוב, אבל איזה אינטרס יש לבן אדם לפתוח כזה אשכול? נפרד מחברה שלו, מרצון, והוא שמח מזה. מה אנחנו אמורים להגיד? מילא היה מבואס מזה היינו מנחמים אותו. טוב לא התכוונתי להיות ה"מבאס" של הפורום, ולא שזה מפריע ממש, אבל סבבה, אני אקח לתשומת ליבי. |
אתה צודק ואני מסכים איתך, אבל שיעשה מה בראש שלו, לפעמים בא לאנשים סתם ככה לשתף..
|
ציטוט:
|
שמע אחי, זה פורום של אחווה, כלומר אפשר לספר פה אשכרה הכל ויענו לך בכנות.
אני אוהב ת'פורום, ולספר לכם דבר כזה זה כמו לספר לחברים שלי, זה לא מפריע לי וכיף לשתף אתכם. אם זה באמת מפריע לכם אני לא ישתף דברים דפוקים כאלה יותר וזהו.. בכל מקרה זה סבבה לשתף. תעשו מה שבראש שלכם =] |
בטח שתשמח, יכול לצאת לך מזה כמה התקפי רעב, אתה יודע, בשביל למלא את החור האינסופי בנפשך הפגועה. תאכל ילד תאכל
|
אנשים מגזימים....
כאילו, בכיף תפתח פה נושא ותרשום אבל מה זה יעזור אחי? כאילו ברור שכל אחד יגיד לך פה "אל תדאג יש עוד בנות", "כל הבנות זונות החכמות לוקחות כסף ועושה קריירה", וכו'.... בכל מיקרה אחי יש עוד הרבה בנות תאמין לי, אתה עוד מעט תגלה את זה גם אם לפעמים תהיה לבד ותחשוב עליה. והכי חשוב אתה צעיר לך תהנה כל עוד אתה יכול, תעשה מה שבראש שלך.. |
לא נורא עכשיו יהיה לך זמן להפציץ במסה:p
חחח סתם אחי מה אתה דואג תמצא אחרות=] |
ציטוט:
מה יותר טוב תגידו ?? מה ? |
נמררררררררווווווד התותח כל נהריה מאחורייך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב אני אפתח כבר על משהו אחר, יום טוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ